عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

02-12-2015, 02:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2015, 03:56 AM توسط nasim1234. دلیل ویرایش: تبدیل فینگلیش به فارسی )
سلام
یه سوال داشتم
اگه واقعا کسی فامیلی اونور داشته باشه که بخواد باهاش ازدواج کنه ولی عکسی با هم نداشته باشن داستان چجوری میشه؟
این قسمت عکس دو نفره رو میشه جوره دیگه حلش کرد؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
02-12-2015, 09:43 AM
ممکنه با ریز مکالمات یکی دو سال اخیر هم قبول کنند که به شما ویزای نامزدی بدهند ولی در کل بهتره قبل از ازدواج در جای دیگری مثل ترکیه با هم ملاقات و آشنایی داشته باشید. این موضوع هم به شناخت بهتر و تصمیم گیری عاقلانه تر کمک می کنه و هم در مورد تهیه مدارک مشکل کمتری خواهید داشت. اگر در همون ترکیه ازدواج کنید که می تونید مستقیم برای ویزای ازدواجی اقدام کنید که نیازی به عکس مشترک و موارد مشابه هم نداره و نه نامزدی.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
02-12-2015, 11:38 AM
گرفتن ویزای نامزدی کار راحتی نیست که هر کس درخواست کرد سریع بهش بدهند. اول باید مدارک کاملا معتبری داشته باشید که نشون بدهد واقعا قصد ازدواج دارید. زمانیکه مصاحبه شدید، دو حالت ممکن است پیش بیاید. یکی اینکه ممکن بگویند درجا رد شدید و کاری نمی توانید بکنید ولی خیلی مواقع هم می گویند که با این مدارک قانع نشدند و درخواست مدارک بیشتری می کنند. نحوه اشنا شدن مهم هست و توضیح دادن شرایط. مثلا اگر ادعا کنید در ایران چندین سال دوست بودید ولی هیچ عکس مشترکی ندارید. احتمال خیلی زیاد نتوانید افیسر قانع کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-12-2015, 05:31 AM
سلام.من با اقایی اشنا شدم .الان مدت سه ماه هست که با هم در ارتباطیم و توی این مدت دائم در حال چت در فیس بوک و وایبر بودیم و قراره عید نوروز در ترکیه یا دبی با هم و خانواده ها ملاقات داشته باشیم
با توجه به اینکه ایشون عضو us. A، r، m، y هستن ایا ممکنه که بهمون آسونتر بگیرن برای ویزای نامزدی
و اینکه تماس های تلفنی ما کلا در وایبر و فیس بوک بوده ایا بهتره ازین ببعد تماس ها با تلفن همراه باشه؟
ایا شغلش ادله ی خوبی هست برای اینکه اصلا چرا ارتباط تلفنی نداشتیم یا چیزهایی از این قبیل
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-12-2015, 07:54 AM
معمولا در قوانین مهاجرتی برای این گروه تسهیلات خاصی در نظر می گیرند و به نظرم مشکل خاصی نباشه. می تونید در دیدارتون یک سری عکس مشترک و خانوادگی تهیه کنید که برای اثبات وجود رابطه در پرونده وجود داشته باشه. در این صورت بعیده در مورد ارتباطات تلفنی سوال کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-12-2015, 08:03 AM
به نظرتون 6 ماه ارتباط کافیه و یا باید بیشتر باشه ارتباط که صداقت رابطه مشخص باشه
نقل قول  

آفلاین زهرا 12
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-12-2015, 09:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2015, 09:07 PM توسط زهرا 12.)
دوستان من ی سوال دارم.من پارسال لاتاری برنده شدم.چند ماه دیگه باید برم امریکا.نامزد دارم.چطور میتونم نامزدمو با خودم ببرم؟؟یا براش ویزا بگیرم؟؟لطفا راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-12-2015, 09:56 PM
@مهمان

اگر بخواهند سخت گیری کنند می تونند مدارکی دال بر وجود دست کم دو سال سابقه آشنایی رو داشته باشند. این موضوع بیشتر در مورد افرادی صورت می گیره که احساس کنند رابطه شون ساختگی و صرفا برای گرفتن اقامت انجام میشه. اگر شک نکنند سخت گیری نمی کنند.
.
@"زهرا ۱۲"
بعد از اینکه رفتین و گرین کارت گرفتین می بایست ازدواج کنید و برای ایشون درخواست ویزای ازدواج کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-12-2015, 10:48 PM
ممنون.من تا 6 ماه اینده باید ی بار بدم امریکا واسه گرفتن گرین کارت.بعد باید برگردم ایران و ازدواج کنیم یا اینکه از امریکا میتونم درخواست ویزای ازدواج برای نامزدم بگیرم؟؟
ویزای نامزدی چیه؟
نقل قول  

آفلاین زهرا 12
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-12-2015, 10:56 PM
ممنون.من تا 6 ماه اینده باید ی بار برم امریکا واسه گرفتن گرین کارت.بعد باید برگردم ایران و ازدواج کنیم یا اینکه از امریکا میتونم درخواست ویزای ازدواج برای نامزدم بگیرم؟؟
ویرای نامزدی چیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 63 بعدی »