عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین peyman007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-09-2015, 09:36 PM
سلام دوستان
اگه در فاصله ی اعلام پذیرش تا آمدن I-20 کسی ازدواج کنه، می تونه همون موقع درخواست صدور I-20 برای همسرش بده و هم زمان با هم اقدام کنند برای ویزا های F-1 و F-2 و آیا اینجوری امیدی به گرفتن ویزا هست یا خیر
ممنون می شم پاسخ بدید
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-09-2015, 11:25 PM
(16-09-2015, 09:36 PM)peyman007 نوشته: سلام دوستان
اگه در فاصله ی اعلام پذیرش تا آمدن I-20 کسی ازدواج کنه، می تونه همون موقع درخواست صدور I-20 برای همسرش بده و هم زمان با هم اقدام کنند برای ویزا های F-1 و F-2 و آیا اینجوری امیدی به گرفتن ویزا هست یا خیر
ممنون می شم پاسخ بدید

بله شما همین الانم میتونین به دانشگاه بگین این مساله رو. یه i-20‌هم برای همسرتون میفرستن. فکر می کنم ترجمه سند ازدواج رو بخوان بعضی دانشگاه ها هم فقط اسکن پاسپورت همسر رو میخوان. بپرسین بهتون میگن. (ب همون فردی که گفتن اگه سوال داشتین ایمیل بزنین بگین یه منشی ای کسی باید باشه)

برای ویزا هم مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی این نقطه منفی خاصی نیست. نهایتا عکس های مراسمم داشته باشین و چند تا عکس با لباس عادی که مثلا بگین عکس دوران نامزدیه!! فاصله عقد تا سفارت ما دو ماه بود کلی عکس همراه بردیم ولی اصلا نپرسیدن (ما رفتیم آنکارا)
عکسم نبرین طوری نیست. از من پرسید کجا درس خوندی بعد که گفتم گفت پس تو دانشگاه آشنا شدید! خلاصه شاید بپرسه چجور آشنا شدید یه جواب خوب و کامل آماده کنین. در کل در ویزاهای دانشجویی رو ازدواج حساسیت خیلی کمه. و از f2 سوالات خیلی کمی پرسیده میشه مخصوصا f2‌خانم

پس شما به دانشگاه بگین که اگه سند ازدواج نمیخوان زودتر صدور i-20همسر رو انجام بدن تا هر دو با هم به دستتون برسه معطل نشین. اگر هم میخوان که دیگه هروقت عقد کنید ترجمه سند رو میفرستین.

نقل قول  

آفلاین ehsan.a91
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-09-2015, 05:15 PM
با سلام
من قصد اپلای برای دانشگاه های امریکا دارم. می خواستم بدونم برای گرفتن ویزای f2 برای نامزدم، بهتره که تاریخ عقد فاصله زیادی با وقت سفارت داشته باشه یا فرقی نمی کنه؟ راستش می خوام بدونم از الان عقد کنم ایا واسه وقت سفارت که 8 ماه دیگه بگیرم بهتره؟ یا همون یه ماه قبل وقت سفارت عقد کنیم کافیه؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-09-2015, 07:41 PM
(19-09-2015, 05:15 PM)ehsan.a91 نوشته: با سلام
من قصد اپلای برای دانشگاه های امریکا دارم. می خواستم بدونم برای گرفتن ویزای f2 برای نامزدم، بهتره که تاریخ عقد فاصله زیادی با وقت سفارت داشته باشه یا فرقی نمی کنه؟ راستش می خوام بدونم از الان عقد کنم ایا واسه وقت سفارت که 8 ماه دیگه بگیرم بهتره؟ یا همون یه ماه قبل وقت سفارت عقد کنیم کافیه؟

سلام
من مواردی دیدم که فرد اصلی بعد از گرفتن ویزا خودش عقد کرده و همسرشون زمانی که خود فرد در امریکا بوده، برای ویزا اقدام کردن و مشکلی نداشتن. عقدتون حضوری و در ایران بهتره باشه و مدارک کافی در اثبات واقعی بودن ازدواج داشته باشید. لبیته شرایط همسرتون هم تاثیر گزار هست.
نقل قول  

آفلاین visitorscholar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-11-2015, 02:28 PM
با سلام

من برای فرصت مطالعاتی دکتری اقدام کردم. سوالم این هست که:

1-اگر همسر من بخواد در این دوره 6 ماهه برای سر زدن به من به آمریکا بیاد (حدود 1 الی 2 ماه)، چه ویزایی باید بگیره؟
2- آیا من تو فرم های مربوطه باید اعلام کنم که برای همسرم ویزای j2 میخوام یا نه؟

لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-11-2015, 02:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2015, 02:44 PM توسط M1KE.)
@visitorscholar 

شما هر نوع ویزایی که بگیرین نفر همراهتون هم می بایست همون نوع رو بگیرند فقط با شماره 2. از اونجاییکه نوع ویزای شما به احتمال زیاد J1 هست ویزای ایشون می بایست J2 باشه. این تاپیک رو نگاه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین visitorscholar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-11-2015, 04:04 PM
خیلی ممنون از جوابتون

تو فرمی که دانشگاه آمریکا برام فرستاده تا پرش کنم نوشته اگر همسرتون با شما میاد ، باید J2 بگیره و خواسته که مشخصاتش رو پر کنم. و در ادامه نوشته اگر قراره فقط بهم سر بزنه بهتره از طریق دیگه ای اقدام کنم و مشخصاتش رو پر نکنم.برای همین این سوال تو ذهنم ایجاد شد

یک سوال دیگه ای که دارم اینه که از اونجایی که با داشتن ویزای J1  تا 2 سال نمی تونم به آمریکا برگردم، آیا راه حل دیگه ای در این خصوص وجود داره؟ منظورم اینه که برای ویزای دیگه ای بهتره اقدام کنم؟
مثلا اگر با برگشتم به ایران و اتمام دکتری شرایطی برای POST DOC فراهم شد، چی کار باید بکنم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-11-2015, 10:33 PM
در صورتی که مشمول قانون حضور فیزیکی دو ساله در کشور وطن یا به اصطلاح بند 212e بشین یه مقدار کار سخت میشه ولی همچنان در شرایط خاصی میشه درخواست مستثنی شدن از این قانون رو بدین که بهتره در همون تاپیکی که لینکش رو در بالا دادم مطرح کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-11-2015, 12:37 PM
سلام، ممنون می شم اگر جواب من رو هم بدین

من دو هفته ی پیش وقت سفارت داشتم و الان تو مرحله ی کلیرنسم و هنوز کلیر نشدم. همچنین تا سه هفته ی دیگه ازدواج خواهم کرد. سوالم اینه که، آیا می تونم الان از دانشگاه تقاضای I-20 برای همسرم بکنم؟ آیا I-20  جدید برای من هم لازمه؟ با توجه به اینکه من هنوز کلیر نشدم، آیا اصلا درسته که تقاضای I-20 کنم؟ می شه کلا بگید من الان باید چه کار کنم، مراحل بعدیم چیه؟ ازتون ممنونم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-11-2015, 07:47 AM
(25-11-2015, 12:37 PM)مهمان نوشته: سلام، ممنون می شم اگر جواب من رو هم بدین

من دو هفته ی پیش وقت سفارت داشتم و الان تو مرحله ی کلیرنسم و هنوز کلیر نشدم. همچنین تا سه هفته ی دیگه ازدواج خواهم کرد. سوالم اینه که، آیا می تونم الان از دانشگاه تقاضای I-20 برای همسرم بکنم؟ آیا I-20  جدید برای من هم لازمه؟ با توجه به اینکه من هنوز کلیر نشدم، آیا اصلا درسته که تقاضای I-20 کنم؟ می شه کلا بگید من الان باید چه کار کنم، مراحل بعدیم چیه؟ ازتون ممنونم

به نظر من اگر خیلی عجله دارید، می‌تونید الان با دانشگاه مکاتبه کنید ببینید که برای همسر شما بدون داشتن مدارک ازدواج I-20 صادر خواهند کرد یا خیر. اگر صادر نمی‌کنند باید صبر کنید و بعد از این که مدارک‌تون آماده شد برای ایشون درخواست I-20 کنید. اگر اشتباه نکنم،‌ I-20 شما نیاز به تغییر نداره و نیازی نیست که شما دوباره برای ویزا اقدام کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-06-2025، 05:55 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی