عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین SHJ90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-06-2015, 03:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-06-2015, 03:22 PM توسط SHJ90.)
سلام دوستان عزیز. این اولین-دومی پست بنده است. لطفا راهنمایی ها و تجربیاتتون را دریغ نکنید.
۱) لیسانس ام:دولتی-رشته کامپیوتروای تی-معدل ۶۰ واحد اخر:۳.۵۶--معدل دروس تخصصی رشته(۴۵واحد):۳.۴۳--معدل کل:۲.۷۸Sad البته میانگین کل  گروه و ورودی ها رشته ۱۴ از ۲۰ است.
۲) مقاله کردن تز لیسانسم(موضوعات پژوهشی: هوش-داده کاوی-یادگیری ماشین و.. )-مقاله ای اس اس با ایمپکت متوسط q3
۳) 
تعداد توصیه نامه ها:
3 تا: از استادم که تو تاپ ۴۰ دنیا استاد هستندو با هاشون همکاری و درس داشتم. \استاد تمامم؛ که پروژه با ایشان و مقاله با ایشان  و استاد دیگرم که دانشیار و درس و پروژه مهم داشتم و یک استادم که فوق لیسانس اند اما سرشار از کار عملی و مدیریتی کلان و... هستند.
۴)سابقه کار اجرایی کمیته در کنفرانس+سابقه حل تمرینTA+سابقه نفر اول acm استانی-۴ ام المپیاد فیزیک دبیرستان 
۵) زبان ها در حال اماده سازی جدی و سخت:فرض:تافل ۱۰۰-جی ارای:بیش از۳۱۰
سوالات این ها هستند:
۱) با توجه به معدل ۶۰ واحد نهایی لیسانس میخوام اقدام کنم چون معدل کلم ضعیف است(۱۳.۹۰ از ۲۰ و میانگین گروه دانشکده همین حدود و پایین است). ایا دانشگاهی که میگه ۶۰ واحد اخر را میخواهیم دست از سر معدل کل کم بنده بر میدارد.؟
۲) تصمیم بنده امریکا و دکترا مستقیم است چون فاند خوب و کامل نیاز هستم شدیدا؛ ایا تصمیم درستی است که مستقیم باشد؟
۳)در حال حاضر شانس بنده را برا
پذیرش با فاند خوب در رنک رشته حدود ۴۰تا۱۰۰(computer science) امریکا چه طور میبینید؟ 
۴)و این که رو چه بخشهایی از رزومه کار کنم؟-در حال حاضر به شدت زبان مار میکنم برا ۶ ماه دیگر
۵) در sopشرایط معدل کل پایین ام رو همین میانگین پاییین گروه دانشکده بگم خوب و مفید است.؟یا دلایل دیگر

نقل قول  

آفلاین nardoone
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2015, 12:35 PM
سلام دوستان
من دانشجوی لیسانس دانشگاه آزاد تهران رشته ی برق هستم . یکی از بستگان من استاد دانشگاه uic است.اما رشته ی ایشون مکانیک است ، ایا من می تونم تغییر رشته بدم ؟ تو lab ایشون کار کنم و direct phd  بشم ؟
خواهش می کنم کمک کنید ممنون
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-08-2015, 05:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2015, 06:11 PM توسط Mehran28.)
(17-08-2015, 12:35 PM)nardoone نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی لیسانس دانشگاه آزاد تهران رشته ی برق هستم . یکی از بستگان من استاد دانشگاه uic است.اما رشته ی ایشون مکانیک است ، ایا من می تونم تغییر رشته بدم ؟ تو lab ایشون کار کنم و direct phd  بشم ؟
خواهش می کنم کمک کنید ممنون

اینکه تغییر رشته بدی میشه ولی اینکه بهت پذیرش در رشته جدید رو بدن با توجه به رشته ای که قبلا داشتی محتمل نیست و احتمال و شانست کمتره. و اینکه به شما فاند در قالب کار با استادی در رشته جدیدی که ورداشتی بدند از پذیرش هم نامحتمل تر هست.
به نظرم رشته ای که خوندی رو ادامه بده و سعی کن در همون رشته با کمک استادی که میشناسی یک استاد در رشته برق در اون دانشگاه پیدا کنی که پذیرشت راحتر باشه. اگر رزومه خوبی داشته باشی و دکتری پیوسته بخوای بری در رشته خودت احتمال اینکه فاند هم بگیری بالاتر هست.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-08-2015, 09:50 PM
یکی از دوستان همچین سوالی پرسیده بود:
سلام
من قصد دارم برای دکترای مستقیم یا مستر با فاند کامل برای آمریکا اقدام کنم ولی متاسفانه نتونستم اطلاع دقیق از شرایط direct phd پیدا کنم.
میشه شما یه توضیحی بدید که در شانس پذیرش و فاندینگ با مستر چه فرقی داره و کلا با یه رزومه قوی اگه برای مستر اقدام کنی احتمال پذیرش و فاند بیشتره یا اگه برای دکترای مستقیم؟؟؟
و اینکه وقتی برای دکترای مستقیم اپلای میکنی کلا رزومت با کسایی که برای دکترا اپلای کردن بررسی میشه یا یه سهمیه جدایی برای direct phd هستش؟؟؟
و اگه با دکترا ها بررسی بشه تکلیف اون نمره مستر و سابقه تحقیقاتی بیشترشون که اونا دارن و ما نداریم چی میشه؟

فک کنم این سوال خیلی ها باشه چون من که به شخصه خیلی دنبال جوابش گشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم.

جواب من:
یک کلام ... همه چیز به استاد بستگی داره و بعدش به دانشگاه

اگه استاد پیدا کردید بهتون میگه واسه چه مقطعی اپلای کنید. اگه استاد هم ندارین، از دانشگاه بپرسید برای گرفتن فاند کدوم بهتره؟

در ضمن به نظر من دکترای مستقیم زیاد خوب نیست.به دلیل اینکه اگه شما مقطع فوق لیسانس رو فلان دانشگاه آمریکا بخونین، واسه دکترا میتونین برید یه دانشگاه بسیار سطح بالاتر. به نظر من تا جایی که جا داره از استاد بخاین واسه دوره مستر برید. بعد از مستر ، شانس واسه گرفتن شغل مناسب و همچنین دکتری در یک دانشگاه سطح بالا دارید

این بر اساس تجربیات منه!

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-08-2015, 09:55 PM
(22-08-2015, 09:50 PM)amirhossein.gh نوشته: یکی از دوستان همچین سوالی پرسیده بود:
سلام
من قصد دارم برای دکترای مستقیم یا مستر با فاند کامل برای آمریکا اقدام کنم ولی متاسفانه نتونستم اطلاع دقیق از شرایط direct phd پیدا کنم.
میشه شما یه توضیحی بدید که در شانس پذیرش و فاندینگ با مستر چه فرقی داره و کلا با یه رزومه قوی اگه برای مستر اقدام کنی احتمال پذیرش و فاند بیشتره یا اگه برای دکترای مستقیم؟؟؟
و اینکه وقتی برای دکترای مستقیم اپلای میکنی کلا رزومت با کسایی که برای دکترا اپلای کردن بررسی میشه یا یه سهمیه جدایی برای direct phd هستش؟؟؟
و اگه با دکترا ها بررسی بشه تکلیف اون نمره مستر و سابقه تحقیقاتی بیشترشون که اونا دارن و ما نداریم چی میشه؟

فک کنم این سوال خیلی ها باشه چون من که به شخصه خیلی دنبال جوابش گشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم.

جواب من:
یک کلام ... همه چیز به استاد بستگی داره و بعدش به دانشگاه

اگه استاد پیدا کردید بهتون میگه واسه چه مقطعی اپلای کنید. اگه استاد هم ندارین، از دانشگاه بپرسید برای گرفتن فاند کدوم بهتره؟

در ضمن به نظر من دکترای مستقیم زیاد خوب نیست.به دلیل اینکه اگه شما مقطع فوق لیسانس رو فلان دانشگاه آمریکا بخونین، واسه دکترا میتونین برید یه دانشگاه بسیار سطح بالاتر. به نظر من تا جایی که جا داره از استاد بخاین واسه دوره مستر برید. بعد از مستر ، شانس واسه گرفتن شغل مناسب و همچنین دکتری در یک دانشگاه سطح بالا دارید

این بر اساس تجربیات منه!

موفق باشید

درود

این تجربه شما تجربه من هم هست! فقط نکته ای که باید علاوه بر موارد بالا اضافه کرد، به نظر من دانشجویی که مستر رو هم میخونه میتونه بیشتر از یک دکترای مستقیم مباحث فنی و تکنیکی رو عمیق تر درک بکنه چون بلاخره دوره جدایی هستش و یک تز کامل هم مینویسید.
به علاوه مقاله یادتون نره. اون هم مهمه و تعیین کننده برای شغل های آکادمیک.
یک ولی بزرگ اینجا هست که استاد ها رغبت بیشتری برای فاند کردن دکتراها دارن و به سختی میشه از ترم اول برای مستر فاند به خصوص فول فاند شد. چون شما باید بتونید خودتون رو نشون بدید تا اساتید شما رو بشناسن. این خیلی مهم هستش. البته برای مستر نکته ای که هست باز احتمال فاند شدن از همون ترم اول مستر برای بعضی دانشگاههایی که رنک خیلی خوبی ندارن و متوسط به پایین هستن بیشتره.

پ.ن: تمام کردن مستر در دانشگاهی در آمریکایه جورایی شبیه اینه که شما ویزای شینگن گرفتی که میتونی بری تمام اروپا رو بگردی!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین َِDavidNa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2015, 11:50 PM
با درود و احترام خدمت دوستان عزیز و گرامی‌:
دوستان عزیز بنده فرصت زمان کمی‌ برای تصمیم گیری دارم فلذا تقاضا دارم بندرو راهنمایی فرمایید:
بنده ۲۶ سال سن دارم و تا کنون موفق به اخذ مدرک کارشناسی مکانیک سیالات با معدل ۱۶.۴ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر اصفهان شدم سپس با پذیرش در رشته MBA در دانشگاه دولتی اصفهان به تحصیل در گرایش استراتژی در این دانشگاه پرداختم.(ارشد به صورت مجازی بوده) اکنون دانشجوی ترم آخر این رشته با معدل ۱۶.۲۲ هستم ( معدل ۲ ترم آخر بالای ۱۷ می‌باشد).  در حل حاضر ۳ سال و ۲ ماه سابقه کاری دارم که از این مدت یک سال و نیم به عنوان مدیر کنترل کیفیت در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بود‌ه ام و از اداره کل استاندارد ایران پروانه رسمی‌ فعالیت به عنوانه مدیر کنترل کیفیت دریافت کرده ام. در مورد سوابق تحصیلی‌ از دبستان تا انتها راهنمایی معدل بالای ۱۹.۵ بوده اما متاسفانه از سال اول دبیرستان روند رو به کاهش داشته معدل در این سالها به ترتیب ۱۸ ۱۶ ۱۵ ودر نهایت ۱۴ (از اول دبیرستان تا آخر پیش‌دانشگاهی) بوده است.
در مورد میزان آشنایی به زبان انگلیسی مدارک اتمام دوره آکادمیک زبان از موسسه جهاد دانشگاهی تا سطح پیشرفته(summit) و پس از آن upper advance تا انتهای FCE رو کسب کردم. در نظر دارم امتحان IELTS General و Academic را در مهر و آبانماه بدهم که ان شاءالله نمره‌ای بالاتر از ۷ کسب خواهم کرد.
همهٔ این مطلب را ذکر کردم و وقت شما بزرگواران را گرفتم تا در این نقطه کمکم کنید
 آیا بنده شانسی برای گرفتن پذیرش به همراه فاند از دانشگاههای کانادا برای مقطع دکتری مکانیک (direct Ph.D) را دارم. در صورتی‌ که نظر شما مثبت است لطفا دانشگاه‌های که امکان گرفتن فاند از آنها وجود دارد و نحوه گرفتن پذیرش با فاند را بفرمایید.(درضمن نه در مقطع لیسانس و نه در مقطع ارشد مقاله ندارم اما سوابق کاری و زبان خوبی دارم.)
نقل قول  

آفلاین Mahla_M
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-11-2015, 09:17 PM
سلام دوستان ميشه لطفا دانشگاه هايى كه دكترى مستقيم در رشته تاريخ هنر با فاند ميدن رو معرفى كنيد؟؟
نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

18-11-2015, 11:22 PM
سلام.آیا دکترای مستقیم رو راحت میشه گرفت یعنی موافقت ایران رو منظورم هست.؟؟؟؟یعنی وزارت علوم اذیت نمیکنه اگر ما پذیرش بگیریم؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-11-2015, 11:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-11-2015, 11:42 PM توسط Torkan.)
(18-11-2015, 11:22 PM)Ali.ch.since نوشته: سلام.آیا دکترای مستقیم رو راحت میشه گرفت یعنی موافقت ایران رو منظورم هست.؟؟؟؟یعنی وزارت علوم اذیت نمیکنه اگر ما پذیرش بگیریم؟؟

درود

خیلیا اینطوری رفتن! شما وثیقه رو بده بقیش حله!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

19-11-2015, 08:55 AM
(18-11-2015, 11:41 PM)Torkan نوشته: درود

خیلیا اینطوری رفتن! شما وثیقه رو بده بقیش حله!

بااحترام،
ترکان
وای مگه وثیقه هم میخواااااااد.چقدر؟*؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »