عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2015, 10:34 PM
سلام دوستان
آیا ایتالیا در زمینه رشته های مالی و اقتصادی قوی است؟
چقدر شانس پذیرش برای کسی که فوق در ایران گرفته وجود دارد؟
ممنون از پاسخ شما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-05-2015, 09:00 PM
(25-05-2015, 10:34 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
آیا ایتالیا در زمینه رشته های مالی و اقتصادی قوی است؟
چقدر شانس پذیرش برای کسی که فوق در ایران گرفته وجود دارد؟
ممنون از پاسخ شما

بله موسسه بوکونی و دانشگاههای توره ورگتا، دانشگاه بولونیا ، دانشگاه میلان و رم از جمله اینها هستند. اصولاً در گرایشهای مالی و مدیریتی رقابت بالاست و شانس گرفتن بورس هم کمه اما خب گاهاً من دیدم از دانشگاههای خوب ایتالیا بورس هم شدن باید دنبال دانشگاه بگردید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

29-05-2015, 10:56 AM
(28-05-2015, 09:00 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
بله موسسه بوکونی و دانشگاههای توره ورگتا، دانشگاه بولونیا ، دانشگاه میلان و رم از جمله اینها هستند. اصولاً در گرایشهای مالی و مدیریتی رقابت بالاست و شانس گرفتن بورس هم کمه اما خب گاهاً من دیدم از دانشگاههای خوب ایتالیا بورس هم شدن باید دنبال دانشگاه بگردید.

ممنون از پاسخ شما
من چند سوال دیگه هم دارم اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون می شم
1) آیا روند پذیرش با بورس در ایتالیا هم به صورت مکاتبه با اساتید هست؟
2) و یک مساله دیگه این که دانشگاه محل تحصیل من غیر انتفاعی بوده و این مساله دست و پای من رو بسته آیا کشورهای اروپایی مثل ایتالیا هم در این مورد سخت گیر هستند؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-05-2015, 11:58 AM
(29-05-2015, 10:56 AM)'mgorji' نوشته:
ممنون از پاسخ شما
من چند سوال دیگه هم دارم اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون می شم
1) آیا روند پذیرش با بورس در ایتالیا هم به صورت مکاتبه با اساتید هست؟
2) و یک مساله دیگه این که دانشگاه محل تحصیل من غیر انتفاعی بوده و این مساله دست و پای من رو بسته آیا کشورهای اروپایی مثل ایتالیا هم در این مورد سخت گیر هستند؟

1- بله یک بخش کلی از روند بهمین صورت هست. اما خب در ایتالیا بیشتر برای بورس باید به لینکهای دانشگاه مراجعه و مراحل رو جلو ببرید خیلی تاکید نشده از طرق استاد پیگیر  بشی اما خب داشتن استاد شانس رو دو برابر میکنه.
2- مشکلی نداره. الان از همه دانشگاههای ایران در ایتالیا در مقاطع مختلف تحصیل میکنند. شما اگر حداقل ها رو داشته باشی مشکلی نیست.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-06-2015, 01:32 AM
http://international.polito.it/en/financ...p_projectsاین صفحه لیست بورس های مربوط به پلی تکنیک تورین هست.قابل توجه متقاضیان کارشناسی مثل من، تقریبا هیچکدوم از بورس ها به دانشجوهای کارشناسی نمیخوره.
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

24-06-2015, 04:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2015, 04:00 AM توسط Iman.S.)
اینطور که پلی تکنیک تورین گفته بورس کشورهای در حال توسعه به همه مقاطع تعلق میگیره و دانستن زبان ایتالیایی شرط اساسی اون هست.قابل توجه دوستان انگلیسی زبان.
http://international.polito.it/financial...try_grants
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-07-2015, 01:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2015, 02:14 AM توسط Iman.S. دلیل ویرایش: اضافه کردن سوال )
سوال در مورد بورس DSU 
آیا اگر برای این بورس اپلای کنم شانس دیگر بورس هایی که به شرایطم میخورن رو از دست میدم؟ و برعکس؟
اصولا برای هر تعداد بورسی که ارایه شده میشه اپلای کرد؟

--------------------------------------------------------------------------------
سوال اضافه شده در ویرایش:
-در شرایط بورس DSU گفته شده مدرک برای درآمد تک تک اعضای خانواده.آیا این کار واقعا لازمه؟ چون مادر من هم حقوق بگیر بازنشته هستند و هم برادرم حقوق بگیر شاغل.البته برادرم ازدواج کرده هم اعضای خانواده حساب میاد؟
- من چند وقت پیش در سایت دانشگاه IUAV ثبت نام کردم و چون کد مالیاتی احتیاج داشت، خود سایت امکان ایجاد کد مالیاتی داشت.آیا کد مالیاتی من در این سایت با الگوریتم رسمی و دولتی ایجاد شده؟ آیا کد مالیاتی دائمی من همین خواهد بود؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

01-07-2015, 10:18 AM
(01-07-2015, 01:38 AM)Iman.S نوشته: سوال در مورد بورس DSU 
آیا اگر برای این بورس اپلای کنم شانس دیگر بورس هایی که به شرایطم میخورن رو از دست میدم؟ و برعکس؟
اصولا برای هر تعداد بورسی که ارایه شده میشه اپلای کرد؟

--------------------------------------------------------------------------------
سوال اضافه شده در ویرایش:
-در شرایط بورس DSU گفته شده مدرک برای درآمد تک تک اعضای خانواده.آیا این کار واقعا لازمه؟ چون مادر من هم حقوق بگیر بازنشته هستند و هم برادرم حقوق بگیر شاغل.البته برادرم ازدواج کرده هم اعضای خانواده حساب میاد؟
- من چند وقت پیش در سایت دانشگاه IUAV ثبت نام کردم و چون کد مالیاتی احتیاج داشت، خود سایت امکان ایجاد کد مالیاتی داشت.آیا کد مالیاتی من در این سایت با الگوریتم رسمی و دولتی ایجاد شده؟ آیا کد مالیاتی دائمی من همین خواهد بود؟

شما میتونی برای هر چنتا بورس اقدام کنی. اما در اخر تنها مجاز به انتخاب یک بورس هستید.
- برای اعضای خانواده که شاغل هستن بله نیاز می باشد. خیر- (وقتی برادرت دیگر باهات زندگی نمیکنن نیاز نیست)
- در خصوص کد مالیاتی اطلاعی ندارم.
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

10-07-2015, 12:20 AM
دوستان عزیز یه سوال پیش اومده، میدونید که مطرح کردن بورس DSU در سفارت باعث ریجکت شدن میشه، 

مطرح کردن موضوع این بورس، و مشاوره در مورد اون با آقای احمدی نماینده سازمان مشاوره که اشکالی نداره به نظرتون؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

10-07-2015, 09:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2015, 09:53 AM توسط Shihan.)
(10-07-2015, 12:20 AM)Iman.S نوشته: دوستان عزیز یه سوال پیش اومده، میدونید که مطرح کردن بورس DSU در سفارت باعث ریجکت شدن میشه، 

مطرح کردن موضوع این بورس، و مشاوره در مورد اون با آقای احمدی نماینده سازمان مشاوره که اشکالی نداره به نظرتون؟

اگر ایشون وابستگی به سفارت ندارن خب سوال پرسیدن اشکالی نداره ضمن اینکه اگر مناسب و دقیق پاسخ بدن که خودش کمک بزرگیه . ضمن اینکه اگر بشه شما و سایر دوستان مطالب جدید رو هم پس از دریافت از ایشون به بخش بورس DSU در صورت تغییرات جدید بروزرسانی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 18 بعدی »