عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
آفلاین simlac
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-06-2016, 03:17 PM
سلام

من از پلی تکنیک تورین اکسپت گرفتم و الان دنبال کارای بورس هستم.

1- توی اقرار نامه اگر ننویسم که خواهرم ازدواج کرده مشکلی پیش میاد؟

2- الان ساکن تهران هستم. اگر اجاره نامه ای که میگیرم برای شهر کرج باشه ایرادی پیش میاد؟ نمیفهمن؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2016, 09:58 PM
(21-06-2016, 03:17 PM)simlac نوشته: سلام

من از پلی تکنیک تورین اکسپت گرفتم و الان دنبال کارای بورس هستم.

1- توی اقرار نامه اگر ننویسم که خواهرم ازدواج کرده مشکلی پیش میاد؟

2- الان ساکن تهران هستم. اگر اجاره نامه ای که میگیرم برای شهر کرج باشه ایرادی پیش میاد؟ نمیفهمن؟

ممنون

1- خیر. دسترسی به این بخش وجود نداره
2- خیر. به شرطی که ادرس و اطلاعات قبلی سکونت شما با این مورد یکی باشه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anoush_a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-07-2016, 12:39 PM
با سلام...من برای مستر رشته زبانشناسی از سیه نا پذیرش دارم و دارم مدارک بورس استان توسکانی رو تهیه می کنم. سئوالم اینه که تو مدارک لازم از من چنین چیزی خواستن: ( the balance at December 31, 2015 of the family members who have a current account.) حالا اگه من از بانکی که مادر( سرپرست) من حقوق می گیره، موجودی حسابشو به لاتین  در تاریخ 10 شهریور 94( برابر 31 دسامبر) بگیرم کافیه یا باید موجودی فارسی رو بگیرم و بعدش ترجمه کنم و به تایید سفارت برسونم ؟؟
پیشاپیش از کمک شما کمال تشکر را دارم!
نقل قول  

آفلاین anoush_a
**
نقل قول

04-07-2016, 12:34 PM
با سلام و تشکر پیشاپیش از کمکتون... من شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه امسال برای گرفتن بورس استانی2016-17، برای به تایید رسیدن اجاره نامه دو ساله متداولی  که تاریخ آذر 94 تا آذر 96 را پوشش می دهد، باید اجاره نامهء پیشینی که اثبات کننده وضعیت اسکان شما در گذشته می باشد نیز ترجمه و ارائه شود، آیا این خبر درست است؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

04-07-2016, 06:38 PM
(01-07-2016, 12:39 PM)anoush_a نوشته: با سلام...من برای مستر رشته زبانشناسی از سیه نا پذیرش دارم و دارم مدارک بورس استان توسکانی رو تهیه می کنم. سئوالم اینه که تو مدارک لازم از من چنین چیزی خواستن: ( the balance at December 31, 2015 of the family members who have a current account.) حالا اگه من از بانکی که مادر( سرپرست) من حقوق می گیره، موجودی حسابشو به لاتین  در تاریخ 10 شهریور 94( برابر 31 دسامبر) بگیرم کافیه یا باید موجودی فارسی رو بگیرم و بعدش ترجمه کنم و به تایید سفارت برسونم ؟؟
پیشاپیش از کمک شما کمال تشکر را دارم!

بله، بانکها به زبان انگلیسی هم ممکنه این درخواست رو بدهند اما اگر به زبان فارسی هم بود پس ار ترجمه برای تایید به سفارت تحویل دهید.
(04-07-2016, 12:34 PM)anoush_a نوشته: با سلام و تشکر پیشاپیش از کمکتون... من شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه امسال برای گرفتن بورس استانی2016-17، برای به تایید رسیدن اجاره نامه دو ساله متداولی  که تاریخ آذر 94 تا آذر 96 را پوشش می دهد، باید اجاره نامهء پیشینی که اثبات کننده وضعیت اسکان شما در گذشته می باشد نیز ترجمه و ارائه شود، آیا این خبر درست است؟؟

بله. این مورد جدیداً توسط بخش مهاجرت وزارت خارجه ایتالیا مندرج شده که  ترجمه اجاره نامه ( اجاره نامه باید از سال میلادی قبل به مدت 2 سال نوشته شود.)
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anoush_a
**
نقل قول

05-07-2016, 07:12 PM
با سلام مجدد... بله، در مورد اینکه اجاره نامه باید از سال گذشته به مدت دو سال تهیه شود ، اطمینان خاطر دارم اما سئوال من در مورد این است که آیا برای لگالایز شدن این اجاره نامه دو ساله ، باید اجاره نامه( ها) ی پیشتر از ان نیز ارائه شود؟ ؟ ( یعنی برای مشخص شدن اینکه خانوادهء متقاضی یقینا اجاره نشین هستند باید اجاره نامه های قبلی نیز ترجمه  و برای تایید به کنسولگری ایتالیل در تهران تحویل شود؟ ؟؟)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

05-07-2016, 09:36 PM
(05-07-2016, 07:12 PM)anoush_a نوشته: با سلام مجدد... بله، در مورد اینکه اجاره نامه باید از سال گذشته به مدت دو سال تهیه شود ، اطمینان خاطر دارم اما سئوال من در مورد این است که آیا برای لگالایز شدن این اجاره نامه دو ساله ، باید اجاره نامه( ها) ی پیشتر از ان نیز ارائه شود؟ ؟ ( یعنی برای مشخص شدن اینکه خانوادهء متقاضی یقینا اجاره نشین هستند باید اجاره نامه های قبلی نیز ترجمه  و برای تایید به کنسولگری ایتالیل در تهران تحویل شود؟ ؟؟)

خیر. همین 2 سال میلادی مربوطه است.
نقل قول  

آفلاین s_1983
**
نقل قول

12-07-2016, 12:51 PM
سلام.من متاهل هستم .میتونم تو اقرارنامه پدرم رو سرپرست خودم و همسرم معرفی کنم؟
یعنی علاوه بر اجاره نامه دوسال متوالی میلادی از سال قبل تا امسال باید واسه سال قبلتر هم نشون داد؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

13-07-2016, 06:58 AM
(12-07-2016, 12:51 PM)s_1983 نوشته: سلام.من متاهل هستم .میتونم تو اقرارنامه پدرم رو سرپرست خودم و همسرم معرفی کنم؟
یعنی علاوه بر اجاره نامه دوسال متوالی میلادی از سال قبل تا امسال باید واسه سال قبلتر هم نشون داد؟

باید مدارک خودت و همسرت که نشان بده شاغل نیستید و پدر شما هزینه شما رو تقبل میکنه رو هم در این بند بیارید.
بله. اجاره نامه دوسال رو نیاز داری.
نقل قول  

آفلاین keyvanm
**
نقل قول

15-07-2016, 01:18 PM
سلام من یه سوال داشتم...برای نوشتن اقرار نامه و ذکر کردن اینکه خواهر و برادر دانشجو دارم باید مدارک و گواهی اشتغال به تخصیل به محضر نشون بدم؟ و اینکه باید گواهی اشتغال به تحصیل خواهر و برادرم رو هم ترجمه و ضمیمه مدارک کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »