عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
آفلاین bagherirad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2019, 06:31 PM
در مورد وام 23000 یورویی دانشگاه بولونیا

http://www.tkdanesh.com/PageView.aspx?id=31

می خواستم بدونم شرایط دریافت وام، نحوه و زمان ارائه آن به متقاضی چه زمانی است؟ برای اپلای آن الزاما باید در داخل ایتالیا باشیم؟ معمولا ایرانیها چقدر شانس برای دریافت آن دارند؟ 
(از خود موسسه پرسیدم گفتند باید از دانشگاه بپرسید.) لینکشم از سایت دانشگاه پیدا نکردم. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره با من در میان بگذاره؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

12-04-2019, 08:49 PM
(12-04-2019, 06:31 PM)bagherirad نوشته: در مورد وام 23000 یورویی دانشگاه بولونیا

http://www.tkdanesh.com/PageView.aspx?id=31

می خواستم بدونم شرایط دریافت وام، نحوه و زمان ارائه آن به متقاضی چه زمانی است؟ برای اپلای آن الزاما باید در داخل ایتالیا باشیم؟ معمولا ایرانیها چقدر شانس برای دریافت آن دارند؟ 
(از خود موسسه پرسیدم گفتند باید از دانشگاه بپرسید.) لینکشم از سایت دانشگاه پیدا نکردم. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره با من در میان بگذاره؟

ایتالیا چرت و پرت زیاد مینویسه. این وام رو به خارجی اونم ایرانیش محاله بدن. الکی نوشته بدون ضامن. چنین چیزی غیر ممکنه اونم کجا ایتالیا که از نظر اقتصادی اگر اتحادیه اروپا دستش رو برداره میشه یونان.
شما فکر کن این وام رو بدون ضامن بیاد بده. میدونید چی میشه. 23 هزار یورو رو طرف میگیره و به راحتی فلنگ رو میبنده و هیچ کاریش هم نمیشه کرد.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saba.ra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2019, 07:46 PM
سلام دوستان من یهسوال داشتم ممنون می شم راهنماییم کنید.یه موسسه پذیرش دانشگاه فلورانسو برا من گرفته و خودشون برام ایمیل ساختن و بمن پسورد ایمیلو نمی دن بخاطر اینکه تا الان هیچ اطلاعات درستی بمن ندادن و فک کنم شانسی و بخاطر معدل بالام نونستن پذیرشمو بگیرن بهشون دیگه اعتماد ندارم می خوام خودم بورس بگیرم ایا ادرس ایمیلی که با اون واسه بورس اقذام می کنی با ادرس ایمیل اپلای برای دانشگاه باید یکی باشه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-06-2019, 11:22 PM
(19-06-2019, 07:46 PM)saba.ra نوشته: سلام دوستان من یهسوال داشتم ممنون می شم راهنماییم کنید.یه موسسه پذیرش دانشگاه فلورانسو برا من گرفته و خودشون برام ایمیل ساختن و بمن پسورد ایمیلو نمی دن بخاطر اینکه تا الان هیچ اطلاعات درستی بمن ندادن و فک کنم شانسی و بخاطر معدل بالام نونستن پذیرشمو بگیرن بهشون دیگه اعتماد ندارم می خوام خودم بورس بگیرم ایا ادرس ایمیلی که با اون واسه بورس اقذام می کنی با ادرس ایمیل اپلای برای دانشگاه باید یکی باشه؟

نیاز نیست یکی باشه
شما که معدلت خوبه چرا دادی به یه موسسه؟ دیگه یه دانشجو باید خودش بتونه انجام بده
اونا چقدر عوضی هستن!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saba.ra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-06-2019, 04:22 PM
ممنونم ازتون..متاسفانه مشکلی برام پیش اومده بودکه خودم وقتشو نداشتم خیلی پشیمونم..خوشبختانه امروز مدارکمو بردم کاکس کامل بود خودم همه شو پیگیری کرده بودم....الان واسه بورس واقعا متوجه نمی شم فیش حقوقی سرپرست واسه دو سال پیش می شه96؟و اجاره نامه واسه یکسال 97؟اقرارنامه و پرینت حساب 31دسامبر2017؟گواهی حقوقی 95 تا 96؟واسه فلورانس پذیزش گرفتم متوجه نمی شم مدارک واسه چه سالی باید باشه...میشه لطفا راهنماییم کنید؟و اینکه بعد ازاینکه این مدارکمو گرفتم باید سایت isee ثبت نام کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18