عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
آفلاین سحر شريفي
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2015, 12:13 AM
شما دانشگاه خوبي كه براي من از نظر درسي و كمتر بودن هزينه لطف كنين ارشد نقاشي معرفي كنين چي هست؟و اينكه ميخوام كمك هزينه داشته باشه.لطف ميكنين حدود هر سال شهريه ام رو بگين.از پاسخ سوالات قبليم واقعا ممنونتونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-03-2015, 06:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2015, 06:25 PM توسط Shihan.)
(30-03-2015, 12:13 AM)'سحر شريفي' نوشته: شما دانشگاه خوبي كه براي من از نظر درسي و كمتر بودن هزينه لطف كنين ارشد نقاشي معرفي كنين چي هست؟و اينكه ميخوام كمك هزينه داشته باشه.لطف ميكنين حدود هر سال شهريه ام رو بگين.از پاسخ سوالات قبليم واقعا ممنونتونم

اکثر دانشگاههای ایتالیا دپارتمان هنر رو دارن باید در دانشکده بگردی. اگر تحصیل در دانشگاه داشته باشی بین سالی 2500 تا 3500 یورو سالیانه می باشد اما برای برخی موسسات و اکادمی های هنری بسیار بالا شاید بالای 11000 یورو سالیانه . اکثراً این دوره ها هم به انگلیسی است هم ایتالیایی اما مسلماً به ایتالیایی هزینه اش کمتره. برای اکثر دانشگاه ها بورس تحصیلی هم وجود داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین vahagn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2015, 07:04 PM
به نظر شما با gre  307 شانس گرفتن unibo action 2 هست؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-03-2015, 02:29 PM
(30-03-2015, 07:04 PM)'vahagn' نوشته: به نظر شما با gre  307 شانس گرفتن unibo action 2 هست؟

این بستگی به میانگین نمرات کوانت و وربال متقاضیان داره. خب به طبع نمیشه دقیق نظر داد. اما پارسال چون اکثرا بالای 310 داشتن بورس رو برنده شدن. و نمرات زیر اون جایی برای گرفتن بورس نداشتن. باز هم به نظرم کمی شانس دخیله.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین هانیه888
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2015, 02:01 PM
سلام دوستان، من ترم ۶ عمران هستم، معدلم حدوداً 15.30 از تهران مرکز .
برای ارشد حتماً می خوام اپلای کنم و برم، دانشگاه درجه یک هم با توجه به معدل فعلاً برام در اولویت نیست! البته می خوام تا آخرین حد هزینه هام کم بشه، دوستان اطلاعاتی ندارم، در ایتالیا هم دانشگاه هایی با فاند هستن؟ یا امکان کار هست که هزینه زندگی رو خودم دربیارم؟
زبان دیر نشده الان برم دنبالش؟ انگلیسی یا ایتالیایی؟
ممنون اگه راهنمایی کنید چون واقعاً نمی دونم از کجا باید شروع کنم!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-04-2015, 07:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2015, 08:54 PM توسط Shihan.)
(22-04-2015, 02:01 PM)'هانیه888' نوشته: سلام دوستان، من ترم ۶ عمران هستم، معدلم حدوداً 15.30 از تهران مرکز .
برای ارشد حتماً می خوام اپلای کنم و برم، دانشگاه درجه یک هم با توجه به معدل فعلاً برام در اولویت نیست! البته می خوام تا آخرین حد هزینه هام کم بشه، دوستان اطلاعاتی ندارم، در ایتالیا هم دانشگاه هایی با فاند هستن؟ یا امکان کار هست که هزینه زندگی رو خودم دربیارم؟
زبان دیر نشده الان برم دنبالش؟ انگلیسی یا ایتالیایی؟
ممنون اگه راهنمایی کنید چون واقعاً نمی دونم از کجا باید شروع کنم!

دروود بر شما.
برای ارشد که برخی دانشگاهها شرایطی برای بورس دارن. همچنین اگر بتونی نمره جی ار ای خوبی بدی برای دانشگاه بولونیا چند بورسی برای ارشد وجود داره. ضمناً بورس کشورهای جهان سوم هم هست. اصولاً گرفت بورس ارشد یکم سخته زیرا معدل و نمره زبانت خیلی مناسب نیست.
زبانش هم ایتالیایی وجود داره هم انگلیسی بستگی به خودت داره که به چه زبانی تحصیل کنی.
زمان امسال که تمام شد. برای سال بعد حوالی دسامبر.
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-05-2015, 12:52 PM
سلام دوستان
من یک سوال برام پیش اومده راجع به بورس dsu
من پذیرش پلی تکنیک میلان رو برای ارشد برنامه ریزی شهری دارم بدون بورس. خاستم برای این بورس اپلای کنم فقط اینکه این بورس بعد از دوماه میدن یعنی جواب بورس رو میدن که قبول کردن یا نه مبلغش رو اون موقع میدن بهت یا جوابش رو هم همون موقع اعلام میکنن و اینکه تکلیفت تو این دوماه چی میشه؟؟ برای اقامت اونجا خوابگاهی چیزی میدن بهت یا تا دو ماه کل هزینه با خودته همه چیز بعد مشخص میشه..
ممنون از راهنماییتون

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-05-2015, 08:08 PM
(09-05-2015, 12:52 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
من یک سوال برام پیش اومده راجع به بورس dsu
من پذیرش پلی تکنیک میلان رو برای ارشد برنامه ریزی شهری دارم بدون بورس. خاستم برای این بورس اپلای کنم فقط اینکه این بورس بعد از دوماه میدن یعنی جواب بورس رو میدن که قبول کردن یا نه مبلغش رو اون موقع میدن بهت یا جوابش رو هم همون موقع اعلام میکنن و اینکه تکلیفت تو این دوماه چی میشه؟؟ برای اقامت اونجا خوابگاهی چیزی میدن بهت یا تا دو ماه کل هزینه با خودته همه چیز بعد مشخص میشه..
ممنون از راهنماییتون

پاسخ بورس دقیقاً حوالی سپتامبر هر سال مشخص میشه. البته قبل از عزیمت شما به ایتالیا البته بهتره این مورد رو در خصوص ارسال پاسخ در مکاتباتتون با اداره مهاجرت ایالت میلان مطرح کنید. خوابگاه که پیدا کردنش خیلی سخته چون متقاضی زیاده و خوابگاه کم. اما اگر بورس دانشگاه رو داشتی میتونی مستقیم رزرو کنی. اما الان هم باید با دانشگاه مکاتبه کنی و شاید هاستل برای مدتی باشه و بعد با دانشجویان دیگه اتاق مشترک بگیرید.
نقل قول  

آفلاین morteza00000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-05-2015, 04:44 PM
با سلام
در صورت امکان فاکتورهای اصلی در ارزیابی و تخصیص بورس DSU رو ذکر کنید.
چند مورد که این بورس رو دریافت کردند با شرایطشون رو لطفا ذکر کنید.
ممنون از توجهتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

11-05-2015, 05:06 PM
(11-05-2015, 04:44 PM)'morteza00000' نوشته: با سلام
در صورت امکان فاکتورهای اصلی در ارزیابی و تخصیص بورس DSU رو ذکر کنید.
چند مورد که این بورس رو دریافت کردند با شرایطشون رو لطفا ذکر کنید.
ممنون از توجهتون

در همین تاپیک خوب توضیح داده شده بهتره دقیق بخونی.
اما در کل اوضاع درامد پدر و وضعیت مالی شما تاثیر زیادی داره اگر وضعیت مناسب باشه خب گرفتنش سخته. پس تا اونجایی که میتونی باید نشون بدی وضعیت مالی مناسبی نداره. کلاً هر استانی تعداد خاصی میگیره اما متقاضی زیاده و گرفتنش هم شانسیه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 18 بعدی »