عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین ss67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2015, 08:46 AM
سلام.
من پذیرش گرفتم و میخوام برای ویزا اقدام کنم. و مطمئنم که بعد از درخواست ویزای خودم غقد خواهم کرد ولی قبلش نه. میخواستم بدونم که اگر افسر راجع به متاهل بودن سوال کرد باید بگم که میخوام ازدواج کنم و همسرم هم برای F-2 اقدام خواهد کرد یا لزومی نداره؟
سوال دیگر هم اینکه اگر قبل از اقدام برای ویزا عقد کنیم و با هم به سفارت بریم بهتره یا اینکه بعد از سفارت عقد کنیم و جدا جدا اقدام کنیم؟ این رو از این نظر میپرسم که اگه با هم بخوایم اقدام کنیم زمان عقد خیلی خیلی نزدیک میشه به زمان سفارت و نمیدونم این مشکل ساز هست یا نه.
این طوری هم ک دانشگاهم گفته باید زمان عقد قبل از تاریخ صدور I-20 برای همسرم باشه پس نمیتونم قبل از عقد برای ایشون درخواست I-20 کنم.
خیلی خیلی ممنون میشم اکه پاسخ بدید.
ممنون از سایت مفیدتون
نقل قول  

آفلاین blueroze
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-03-2015, 10:23 AM
سلام دوستان.من میخوام واسه دکترا اقدام کنم و همسرم می خواد dependمن شه و قصد ادامه تحصیل نداره.
[align=right]ببخشید می خواستم بدونم اگر خانم ویزای f1بگیره و اقا f2 (
با توجه به اینکه کسی که ویزای f2 داره اجازه کار نداره) ایا راهی هست که به صورت قانونی بتونه کار کنه یا اصلا غیر ممکنه؟
همسرم دکترای عمران داره احتمال اینکه بتونه اونجا کار پیدا کنه و ویزاشو تغیر بده به ویزا کار هست؟یا اینکه کار مشکل و غیر ممکنی ایست؟

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-03-2015, 12:17 AM
(08-03-2015, 10:23 AM)'blueroze' نوشته:
سلام دوستان.من میخوام واسه دکترا اقدام کنم و همسرم می خواد dependمن شه و قصد ادامه تحصیل نداره.

ببخشید می خواستم بدونم اگر خانم ویزای f1بگیره و اقا f2 (
با توجه به اینکه کسی که ویزای f2 داره اجازه کار نداره) ایا راهی هست که به صورت قانونی بتونه کار کنه یا اصلا غیر ممکنه؟
همسرم دکترای عمران داره احتمال اینکه بتونه اونجا کار پیدا کنه و ویزاشو تغیر بده به ویزا کار هست؟یا اینکه کار مشکل و غیر ممکنی ایست؟

سلام. همسر شما مادامی که ویزای F-2 رو داشته باشند، طبق قوانین مجاز به کار کردن در امریکا نیستند ولی اگر بتونند کارفرمایی پیدا کنند که اصطلاحا اسپانسر ایشون بشه و برای ایشون درخواست ویزای H-1 بده، بله میتونند ویزاشون رو از F-2 به H-1 تغییر داده و کار کنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Mitnm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2015, 04:27 AM
ایا کار به صورت Volunteer که هیچ درامدی نداره هم برای دارنده ی ویزای F2 ایراد داره؟ اگر متوجه بشن چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-04-2015, 05:39 AM
(06-04-2015, 04:27 AM)'Mitnm' نوشته: ایا کار به صورت Volunteer که هیچ درامدی نداره هم برای دارنده ی ویزای F2 ایراد داره؟ اگر متوجه بشن چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

به صورت کلی و از لحاظ قانونی دارنده ویزای F2، مطلقا نمیتونه کار کنه، این کار کردن شامل کارهای داوطلبانه هم میشه! ولی کارهای عام المنفعه استثنا هستند. یعنی حتی کارکردن به صورت داوطلبانه در دانشگاه هم از لحاظ قانونی مجاز نیست (البته برخورد دانشگاه ها در این زمینه متفاوت هست)

F2 visa holders are not eligible to work under any circumstance. Please advise that “work”, according to regulations, is defined as any job that someone would normally be paid to do. This can include situations where you are working without pay, or “volunteering” for a job that someone would normally be paid for.
و
F2 visa holders are allowed to engage in incidental study, which means that you may not be engaged in a full-time program; however, the occasional English class would be OK.
در صورتی که اداره مهاجرت به هر طریقی از کارکردن دارنده ویزای F2 مطلع بشه، هم دانشجو و هم دارنده ویزای F2 رو از کشور اخراج کرده و هیچگاه اجازه ورود متخلفان (تحت عنوان هر ویزایی) به امریکا رو نخواهد داد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین امیر صداقت دوست
**
نقل قول

10-04-2015, 11:01 PM
سلام به تمام دوستان خوبم. ممنون بابت راهنمایی های خوبتون.
سوالی که من داشتم اینه که یه نفر متاهل باید برای صدور I-20 همسر به دانشگاهی که در اون پذیرفته شده درخواست بده یا کلا خود دانشگاه بصورت خودکار برای یک فرد متاهل یک I-20 برای همسر طرف هم صادر می کنه.
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-04-2015, 11:29 PM
(10-04-2015, 11:01 PM)'امیر صداقت دوست' نوشته: سلام به تمام دوستان خوبم. ممنون بابت راهنمایی های خوبتون.
سوالی که من داشتم اینه که یه نفر متاهل باید برای صدور I-20 همسر به دانشگاهی که در اون پذیرفته شده درخواست بده یا کلا خود دانشگاه بصورت خودکار برای یک فرد متاهل یک I-20 برای همسر طرف هم صادر می کنه.
ممنون

روند کار این هست که زمانی که شما به دانشگاه درخواست صدور I20 رو میدی، دانشگاه از شما سوال خواهد کرد (از طریق فرم هایی که معمولا دارند) که آیا dependant هم همراه شما هست یا خیر و اینکه آیا ایشون میخواد با شما بیاد امریکا یا نه. اگر چنین سوالی دانشگاه از شما نپرسیده، مشکلی نیست، میتونید با دانشگاه تماس گرفته و درخواست صدور I20 برای همسرتون هم بدید (معمولا بعدش از شما مدارک ازدواج و ... رو خواهند خواست)
نقل قول  

آفلاین امیر صداقت دوست
**
نقل قول

12-04-2015, 12:28 AM
با عرض معذرت سوال دیگه ای که برام پیش آمده بود اینه که من از یکی از دوستام که چند وقت پیش apply کرده بودن شنیدم که در همان زمان apply دانشگاه می پرسه که آیا dependent همراه دارید یا نه. به نظرتون اشکال نداره اگر اونجا صحبتی از dependent آورده نشه (چون که بعضی ها عقیده دارند که تاهل یه فاکتور کوچولو منفی ممکنه برای بعضی از استاتید باشه. چون که فکر می کنند که دانشجوی متاهل دغدغه ها و کلا مشکلات مختلفی اونجا خواهد داشت و کار پژوهشی رو تمام عیار نمی تونه انجام بده) و بعدش که نامه پذیرش از دانشگاه آمد و همه چی OK شد حضور شخص dependent رو اعلام کنیم در خواست I-20 برای اون رو بدیم. مشکلی پیش میاد؟
سپاسگذار
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-04-2015, 12:40 AM
(12-04-2015, 12:28 AM)'امیر صداقت دوست' نوشته: با عرض معذرت سوال دیگه ای که برام پیش آمده بود اینه که من از یکی از دوستام که چند وقت پیش apply کرده بودن شنیدم که در همان زمان apply دانشگاه می پرسه که آیا dependent همراه دارید یا نه. به نظرتون اشکال نداره اگر اونجا صحبتی از dependent آورده نشه (چون که بعضی ها عقیده دارند که تاهل یه فاکتور کوچولو منفی ممکنه برای بعضی از استاتید باشه. چون که فکر می کنند که دانشجوی متاهل دغدغه ها و کلا مشکلات مختلفی اونجا خواهد داشت و کار پژوهشی رو تمام عیار نمی تونه انجام بده) و بعدش که نامه پذیرش از دانشگاه آمد و همه چی OK شد حضور شخص dependent رو اعلام کنیم در خواست I-20 برای اون رو بدیم. مشکلی پیش میاد؟
سپاسگذار

شما هر زمانی که بخواهید میتونید برای dependant تون درخواست صدور I20 بدید (حتی بعد از اینکه وارد امریکا شدید) ولی این موضوعی که شما میگید، من اولین بار هست که میشنوم! "دانشجوی متاهل کار پژوهشی رو تمام عیار نتونه انجام بده! Undecided" مگر اینکه استاد واقعا خودش workaholic باشه و چنین چیزی رو لحاظ کنه! که در این صورت کاری نداره که دانشجو مجرد هستش یا متاهل، در هر صورت از دانشجو انتظار خواهد داشت که هر روز صبح ساعت 8 بیاد دانشگاه و زودتر از 10 شب هم نره خونه!!
نقل قول  

آفلاین Arashtaghikhani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-07-2015, 08:14 AM
سلام
آیا ویزای F1 و F2 را برای دانشجویان و همراه(همسر) همزمان صادر میکنند؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 10:25 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی