عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی
آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2014, 03:08 PM
اگر برای 2 سال دیگه اقدام کنم برای کارشناسی تو ایتالیا ( به انگلیش). 

سن هنگام پذیرش ملاک هستش ؟؟؟ 

کاردانی پیوسته + دیپلم فنی دارم ، ولی میخوام تغییر رشته بدم و بابت همین از لیسانس میخوام استارت بزنم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-01-2014, 06:53 PM
(30-01-2014, 03:08 PM)'stifler' نوشته: اگر برای 2 سال دیگه اقدام کنم برای کارشناسی تو ایتالیا ( به انگلیش). 
سن هنگام پذیرش ملاک هستش ؟؟؟ 
کاردانی پیوسته + دیپلم فنی دارم ، ولی میخوام تغییر رشته بدم و بابت همین از لیسانس میخوام استارت بزنم.

خیر. ایتالیا منع افزایش سن در برابر مقطع تحصیلی نداره. مشکل نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

21-09-2014, 02:07 PM
سلام
نمیدونم اینجا بود یا جای دیگه که گفتن دانشگاههای اروپا فقط دانشجوی آزاد و سراسری رو قبول دارن. این درسته؟ کسی اطلاعاتی داره؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

22-09-2014, 01:38 PM
(21-09-2014, 02:07 PM)'fariba-1' نوشته: سلام
نمیدونم اینجا بود یا جای دیگه که گفتن دانشگاههای اروپا فقط دانشجوی آزاد و سراسری رو قبول دارن. این درسته؟ کسی اطلاعاتی داره؟

اگه منطور شما اینه که با کاردانی مثلا پیام نور یا علمی کاربردی برای مقطع کارشناسی مثلا فنلاند اپلای کنی والا من فکر می کنم اینجا کارشناسی ناپیوسته ندارن یا حداقل من ندیدم پس با همون مدرک دیپلم میشه اپلای کرد و مشکلی نیست
ولی اگه برای فوق لیسانس منظور شماست من بیشتر دانشگاه ها دیدم که مدارک دیستنس یا همون پیام نور را قبول ندارن خصوصا دانشگاه های رنک بالا 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

23-09-2014, 09:42 PM
(22-09-2014, 01:38 PM)'saaaaam' نوشته:
اگه منطور شما اینه که با کاردانی مثلا پیام نور یا علمی کاربردی برای مقطع کارشناسی مثلا فنلاند اپلای کنی والا من فکر می کنم اینجا کارشناسی ناپیوسته ندارن یا حداقل من ندیدم پس با همون مدرک دیپلم میشه اپلای کرد و مشکلی نیست
ولی اگه برای فوق لیسانس منظور شماست من بیشتر دانشگاه ها دیدم که مدارک دیستنس یا همون پیام نور را قبول ندارن خصوصا دانشگاه های رنک بالا 

منظور من این بود که ببینم وقتی کسی دانشجوی مقطع لیسانس دانشگاه آزاد باشه موقعیت بهتری داره برای پذیرش گرفتن از دانشگاهها (علی الخصوص آلمان یا اتریش یا سوئیس) یا دانشگاه علمی کاربردی.
نقل قول  

آفلاین lovelygirl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2014, 04:39 PM
سلام من دانشجوی انصرافی ازدانشگاه دولتی هستم وچون روزانه بودم دانشگاه درصورت گرفتن جریمه سنگین مدرک دیپلمم ومیده میخواستم بدونم من با گرفتن ریزنمرات دبیرستان وگواهی دیپلم از دبیرستان میتونم برای پذیرش در مقطع لیسانس اقدام کنم؟من مسلط به زبان انگیلیسی هستم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2014, 05:45 PM
(29-09-2014, 04:39 PM)'lovelygirl' نوشته: سلام من دانشجوی انصرافی ازدانشگاه دولتی هستم وچون روزانه بودم دانشگاه درصورت گرفتن جریمه سنگین مدرک دیپلمم ومیده میخواستم بدونم من با گرفتن ریزنمرات دبیرستان وگواهی دیپلم از دبیرستان میتونم برای پذیرش در مقطع لیسانس اقدام کنم؟من مسلط به زبان انگیلیسی هستم

سلام دوست خوبم
والا در مورد فنلاند من می دونم که شما با ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی و ایلتس 6 تا 6.5 می توانید پذیرش بگیرید در رشته ای که تمایل دارید البته در مورد سن شما اطلاع ندارم ولی بالای 30 سال باشید بنظرم برای مقطع لیسانس شاید اشکال بگیرند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین khatere74
**
نقل قول

18-11-2014, 05:08 PM
مدارک مورد نیاز برای بورسیه دانشگاه ملی سئول چیه؟
والا من رفتم سایت دانشگاه سر زدم اما چیزی دستگیرم نشد.
ممنون میشم کمک کنید.
در پناه حق
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

18-11-2014, 06:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-11-2014, 06:45 PM توسط Shihan.)
(18-11-2014, 05:08 PM)'khatere74' نوشته: مدارک مورد نیاز برای بورسیه دانشگاه ملی سئول چیه؟
والا من رفتم سایت دانشگاه سر زدم اما چیزی دستگیرم نشد.
ممنون میشم کمک کنید.

همون مدارکی که برای اخذ پذیرش ارسال میکنید با توجه به تکمیل کردن فرم اسکولارشیپ شما رو در ارزیابی برای اون قرار میدهند.
اینجا مدارکی که برای بورس و اخذ پذیرش از دانشگاه ملی سئول درخواست شده رو قرار دادم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین KamranKamran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-01-2015, 04:32 PM
سلام من دانشجوی کارشناسی سال دوم هستم و تصمیم گرفتم برای پذیرش کارشناسی فیزیک دانشگاه سویینبرن اقدام کنم
[align=right]با توجه به چیزایی که توسایتش خوندم در  شرایط من فقط ریزنمرات دیپلم رو میخواد. ولی معدل دیپلم من در حد 13 و 14 هست و نمرات تخصصیمم واقعا پایینه . اما مدرک آیتلس حداقل 7 رو تا چند ماه دیگه میگیرم. برا هزینه ها هم مشکلی ندارم. فقط میخوام ببینم نمره هام کارو برا پذیرش خراب نمیکنه ؟ اگه میکنه چیکار باید بکنم که تاثیرش کم بشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »