عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
روش های ارسال I-20 از آمریکا به ایران

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روش های ارسال I-20 از آمریکا به ایران
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-10-2013, 08:05 PM
معمولا در يك ايميل كليه ي مواردي كه لازمه فرستاده بشه ميپرسند و آدرس جديد هم همراه ايميله. 
مشخصات 
آدرس دقيق 
شماره تلفن براي مواقع ضروري
و بعد از پرداخت هم اطلاعات پرداخت 

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-10-2013, 10:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2013, 10:34 AM توسط Torkan.)
آدرس جدید کاراپست در دبی
Receiver:

Skycom Express
Garhoud Star Bldg,
Behind 4x4 Motors,
Near GGICO Metro station,
Garhoud,
Dubai
UAETel: 0097142530134
Contact Person: Mr Immanuel
Please note:UAE has NO ZIP CODE
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-10-2013, 09:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-10-2013, 09:28 PM توسط Torkan.)
با سلام دوباره میخواستم بگم قیمت جدید کاراپست 125000تومن شده...
یه سوال:
الان بسته من که به دبی رسید آیا خودشون کارها رو انجام میدن؟ دیگه یادآوری که لازم نیس؟
من رسید رو با track number فرستادم بهشون و آدرس هم که بود دیگه قبلا تو ایمیل ولی حالا که تو خود سایت کاراپست همون شماره رو tracking میکنم مینویسه information not found! البته این track number شرکت e-ship بود!
اصلا لازمه پیگیر باشیم یا نه کلا بعد 3 روز اگه نرسید این کار رو بکنیم؟
ببخشید این اومدن و رفتن مدارک هم خیلی اعصاب کشیه!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-10-2013, 01:19 AM
(19-10-2013, 09:27 PM)'Charming' نوشته: با سلام دوباره میخواستم بگم قیمت جدید کاراپست 125000تومن شده...
یه سوال:
الان بسته من که به دبی رسید آیا خودشون کارها رو انجام میدن؟ دیگه یادآوری که لازم نیس؟
من رسید رو با track number فرستادم بهشون و آدرس هم که بود دیگه قبلا تو ایمیل ولی حالا که تو خود سایت کاراپست همون شماره رو tracking میکنم مینویسه information not found! البته این track number شرکت e-ship بود!
اصلا لازمه پیگیر باشیم یا نه کلا بعد 3 روز اگه نرسید این کار رو بکنیم؟
ببخشید این اومدن و رفتن مدارک هم خیلی اعصاب کشیه!

وقتی می رسه دوبی خودشون کاراشو انجام می دن. حساب تعطیلی های اینجا و اونجا رو هم بکنید. لازم نیست پیگیری کنید. 
تا تهران معمولا بین 3 تا 5 روز میاد. حتی موارد کوتاه تر هم پیش اومده. اگه تهران نیستید باید چند روز بیشتر صبر کنید.
کلا تا 1 هفتش هم طبیعی می تونه باشه. 
نگران نباشید Smile
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-10-2013, 10:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-10-2013, 10:54 PM توسط Torkan.)
بسیار ممنون از دوستانی که این پست رو معرفی کردنSmile
تجربه خودم:
اولا قیمت 125000تومن احتمالا به خاطر شهرستان بودن هستش فک کنم تهران 100000تومن هست به تاریخ 28 مهر 1392 (تهران رو دقیق نمیدونم)
دوما 5 شنبه صبح از آمریکا بلند شد و شنبه صبح دبی رسید (جا داره خسته نباشید بگیم به fedex)
و در نهایت دوشنبه عصر دست من بود
کلا کارشون درست بود و نیازی به پیگیری نیست اصلا
ولی بازم زنگ بزنید خیلی راهنمایی میکنن
یه سوال این وسط؟ i-20 دانشگاهها متفاوته؟ واسه من عکسی چیزی روش نداره...یادمه واسه دوستم عکس داشت سال پیش اسکنش رو دیده بودم!
ببخشین ما که چیزی لازم نیس تو i-20 بنویسیم؟ پایینش یه certify مانندی نوشته نمیدونم دیگه؟!

پیروز باشی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-10-2013, 12:02 AM
با این توضیحاتی که دادید I-20 ای که به دستتان رسیده مشکلی ندارد.

پاسخ سوالتان هم این است که بله I20 دانشگاه ها متفاوت هست و در اون اشاره شده که شما در کدوم دانشگاه و در چه مقطعی و با چه میزان فاند پذیرفته شدین و یک سری اطلاعات دیگه و هر کدوم هم دارای یک شماره SEVIS خاص خودشون هستند. حتی اگر I-20 همان دانشگاه را دوباره برای ترم بعد بگیرید گاهی شماره SEVIS آن عوص می شود.

نیازی نیست شما چیز خاصی در I-20 بنویسید و بیشتر هم فقط همان صفحه اول احتیاج هست ولی به هر حال صفحه های دوم و سوم را هم داشته باشید. تمام I-20 هایی که تا به حال من دیده ام بدون عکس بوده اند. در نتیجه نداشتن عکس مشکلی ندارد.

در این تاپیک هم در مورد I-20 به طور خاص صحبت شده که می تونید بهش سر بزنید: سوالات پیرامون صدور I-20
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-11-2013, 10:05 AM
دوستان عزیز دقت کنید:
ظاهرا مشکلاتی واسه روش فرستادن i-20 از طریق کاراپست بوجود اومده. یعنی دو تا از دوستام یکی تو شهرستان و یکی در تهران بهم گفتن که بستشون از دبی skycom برگشت خورده امریکا!
دلیلش البته به احتمال زیاد کاراپست نیست. ظاهرا fedex فهمیده که این نامه ها به این مملکت میاد و دیگه با اون ادرس دبی مشکل پیدا کرده.
برای مثال ایمیلی که به دوستم تو شهر خودمون بود اومد:
Dear Student,

We recommend you not to ship to Skycom Express. They are going to customs scrutiny right now and your package can be very delayed.

Thank you
در حالت کلی میخوام بگم حتما از خود کاراپست بپرسین بعد اقدام کنین.
حتما دقت کنید به این مساله و قبل از اقدام بپرسین همه چی رو.
نقل قول  

آفلاین Texas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2013, 10:42 PM
سلام دوستان،

به نظر من کاراپست به هیچ عنوان گزینه خوبی برای ارسال مدارک نیست. بسته من هم چند روز پیش از دبی برگشت خورد. متاسفانه با این که کاراپست میدونه که همچین اتفاقاتی برای بسته بچه ها میوفته ولی اصلا این مورد رو ذکر نمی کنه. اگه بررسی هم کنید میبینید که کاراپست هر چند یک بار آدرس خودش رو تو دبی عوض میکنه که آدرس جدیدی داشته باشه. آدم هایی که تو کاراپست هستند فقط به فکر این هستن که پول خودشونو بگیرن و براشون اصلا مهم نیست که این مدارک چقد میتونه برای یک فرد حیاتی باشه. دوستانی که میخوان بستشونو از طریق کاراپست بفرستن حتما قبلش بررسی کاملی انجام بدن.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-11-2013, 11:11 PM
همانطور که دوستمون گفت کاراپست خیلی خوب کار میکرد یعنی مثلا بسته من همین دو روزه رسید به دستم تو شهر خودمون اوردن خونه ولی 2 هفتس به علت مشکلات fedex نامه ها رو نمیبره و برمیگردونه...
در هر حال پرس و جو کنین بعد اقدام کنین
بهترین روش دادن به اشناس خارج کسور اون براتون بفرسته.
البته بنده خودم هم حالا نگران شدم و سایر دوستانی که اشنا ندارن کمی سخت میشه براشون.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-12-2013, 12:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2013, 12:22 PM توسط Torkan.)
دوستان متاسفانه FEDEXظاهرا بسته ها رو به ادرس دبی کاراپست نمیاره یعنی تحریم مستقیم کرده.
باز پرس و جو کنین.
یک شرکتی رو یکی از دوستان معرفی کرد (قصد تبلیغ ندارم) ولی چون مهمه فرستادن I-20 بهتره دوستانی که تجربه دارن اینجا بیان کنن.
قیمتش هم مثل کاراپسته!
http://www.ataland.com/Pages/Shop/Curren...px?id=1456
بازم تکرار میکنم بهترین روش فرستادن نامه به خارج از کشور به دوستان یا اشنایان هستش که یا اونا بفرستن براتون و اگه کشوری باشه که سفارت میرین چه خوب و به راحتی برین و از اونها بگیرین.
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »