عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
روش های ارسال I-20 از آمریکا به ایران

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روش های ارسال I-20 از آمریکا به ایران
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
30-09-2012, 07:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2012, 07:52 PM توسط m.ost.)
برای دریافت I20 جدید من دوباره از کاراپست استفاده کردم. آدرس کارا پست تغییر کرده و به صورت زیر هست:

COMPEX INTERNATIONAL COURIER
Al Qusias ,Damascus street ,
Next to Amrita Restaurant & Grand Hotel
Dubai, UAE
Tel number 04 2558818
Attention: Mr Roshan

I20 سه روزه رسیده به دبی و بدون احتساب تعطیلی دو روزه به دست من. در ضمن برای فرستادن به دبی من اطلاعات کاراپست رو در سایت eshipglobal وارد کردم و هزینه ش هم 55 دلار شد. البته آدرس یک کم طولانی بود و در Address line جا نمی شد که مثلا من به جای International نوشتم INT و به جای Street هم St، Smile هزینه کاراپست هم 80000 تومان.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2013, 09:48 PM
سلام
ممنون از توضیحات دوستان در پست های قبلی. فقط یه سوالی دارم.
بعضی از بچه ها تقاضا دادن دانشگاه I-20 رو به کسی در کشور سوم ارسال کنه و بعد اون فرد به ایران. به دلیل مشکلات ارتباطی فعلی(!)، اگر بخوایم این کار رو بکنیم، مگه اینجوری نیست که ریسک دریافت بسته های DHL در ایران خیلی بالاست و ممکنه بین راه سر به نیست بشه(Big Grin)، پس دیگه فرقی نمی کنه بسته از خود دانشگاه در آمریکا مستقیما DHL شده باشه یا از یه کشور دیگه. مشکل خود DHL است دیگه. درسته؟ پس با این حساب تنها گزینه سریع ممکن استفاده از همین کاراپست هست؟  
و اگر مشکل با DHL هست، پس چرا ارسال از طریقش داریم، اما دریافت نداریم فقط؟ (البته گمون نکنم ارتباطی به این تاپیک داشته باشه!)

خیلی ممنون
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-03-2013, 10:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2013, 07:38 AM توسط mahyarelc.)
(28-03-2013, 09:48 PM)'Nasim67' نوشته: سلام
ممنون از توضیحات دوستان در پست های قبلی. فقط یه سوالی دارم.
بعضی از بچه ها تقاضا دادن دانشگاه I-20 رو به کسی در کشور سوم ارسال کنه و بعد اون فرد به ایران. به دلیل مشکلات ارتباطی فعلی(!)، اگر بخوایم این کار رو بکنیم، مگه اینجوری نیست که ریسک دریافت بسته های DHL در ایران خیلی بالاست و ممکنه بین راه سر به نیست بشه(Big Grin)، پس دیگه فرقی نمی کنه بسته از خود دانشگاه در آمریکا مستقیما DHL شده باشه یا از یه کشور دیگه. مشکل خود DHL است دیگه. درسته؟ پس با این حساب تنها گزینه سریع ممکن استفاده از همین کاراپست هست؟  
و اگر مشکل با DHL هست، پس چرا ارسال از طریقش داریم، اما دریافت نداریم فقط؟ (البته گمون نکنم ارتباطی به این تاپیک داشته باشه!)
خیلی ممنون

درود
اطلاعات من آپدیت نیست خیلی 
من خودم قبلا همچین کاری رو کرده بودم (سوم شخص)
تا اونجا که میدونم پست DHL تو امریکا به ندرت به صورت مستقیم به ایران میفرسته (ممکنه دانشگاهها هماهنگ باشن واسه I20 که با DHL بفرستن)
من الان رو نمیدونم که چه کشورهایی DHL به ایران میفرستن (من خودم قبلا -یکی دو سال پیش - هم از هلند هم سوئد فرستادم)...ولی قاعدتا با توجه یه اینکه پست express هست نباید مشکل خاصی برای بسته بین راه ایجاد بشه (برخلاف پست معمولی که تضمین خیلی خاصی وجود نداره)
اگه دانشگاه به ایران DHL میزنه فکر نمیکنم مشکلی باشه(میشناسم افرادی رو که دانشگاهشون مستقیم I20 رو DHL زده به ایران...ولی بازم اطلاعاتم خیلی آپدیت نیست!)...کارا پست هم که فعلا خوب داره کار میکنه
از لحاظ هزینه ولی اگه میخواین به سوم شخص بفرستین ( کاراپست یا یه فرد)، به نظرم اگه دانشگاه قراره قسمت اول ماجرا رو انجام بده فرستادن به کاراپست احتمالا ارزونتر باشه

در مورد ارسال و دریافت در امریکا فکر کنم مقصد مهمتره تا مبدا...برای همینه DHL از امریکا به ایران خیلی کم صورت میگیره
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2013, 07:05 PM
(30-09-2012, 07:51 PM)'m.ost' نوشته: برای دریافت I20 جدید من دوباره از کاراپست استفاده کردم. آدرس کارا پست تغییر کرده و به صورت زیر هست:

Dubai, UAE
Tel number 04 2558818
I20 سه روزه رسیده به دبی و بدون احتساب تعطیلی دو روزه به دست من. در ضمن برای فرستادن به دبی من اطلاعات کاراپست رو در سایت eshipglobal وارد کردم و هزینه ش هم 55 دلار شد. البته آدرس یک کم طولانی بود و در Address line جا نمی شد که مثلا من به جای International نوشتم INT و به جای Street هم St، Smile هزینه کاراپست هم 80000 تومان.

most جان ممنون ازت.
آدرس دبی کاراپست همچنان همین آدرس هست. فقط هزینه برای امسال 100000 تومان شده.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-04-2013, 01:08 AM
(30-09-2012, 07:51 PM)'m.ost' نوشته: برای دریافت I20 جدید من دوباره از کاراپست استفاده کردم. آدرس کارا پست تغییر کرده و به صورت زیر هست:

Dubai, UAE
Tel number 04 2558818

فقط یه مسئله ای که من امروز باهاش خیلی درگیری داشتم رو بگم که بقیه اذیت نشید.
توی صفحه اول eshipglobal که می خواید رجیستر کنید، 2 تا آدرس لاین بیشتر نداره و هرچقدم که این آدرسو مخفف کنید بازم جا نمی شه. مگر اینکه مثلا از اون خط آخرش اسم رستوران یا هتل رو حذف کنید! که خوب ریسکی هست! حالا می خوام بگم هر چقدر که از آدرس جا شد مهم نیست فقط همونو بزنید و رجیستر بکنید! 
در صفحات بعدی دوباره اطلاعات رو میاره و این بار 3 تا آدرس لاین داره و می تونید تمام آدرس رو کامل و بدون حتی مخفف کردن جا بدید!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2013, 02:31 PM
دوستان یه سوال
روش کار اینجوریه که به کاراپست ایمیل میزیم و میخوایم که ادرس و شماره حساب بدن؟دقیقا متن ایمیل چی باشه و کی جواب میدن؟ فقط اسم و ادرس بنویسیم؟
بعد با دانشگاه در میان میگذاریم که میخوایم با eshipglobal بفرستیم اونا دقیقا تو جریان کار هستن؟منظورم دانشگاه هستش؟
بعد میریم تو سایت study eship global , ادرس ها تماما دبی و ... و ...دانشگاه رو میزنیم و اونا و هزینه و اونا خودشون کار رو انجام میدن دیگه درسته؟میرن از دانشگاه مقصد میگیرن و میفرستن دبی درسته؟
بعد با track numberرو میدیم + اسکن رسید یا فیش بانکی رو ایمیل میکنیم به کاراپست تا اونا بفرستن؟ اگه مشکلی پیش اومد بامرکز تو تهران صحبت کنیم یا باید با دبی هماهنگ کنیم؟
و سوال اخر اینه که این مرکز i-20 رو توزیع میکنه به شهرستان مربوطه و کاراپست اون شهرستان یا ...؟
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-09-2013, 04:52 AM
(06-09-2013, 02:31 PM)'Charming' نوشته: دوستان یه سوال
روش کار اینجوریه که به کاراپست ایمیل میزیم و میخوایم که ادرس و شماره حساب بدن؟دقیقا متن ایمیل چی باشه و کی جواب میدن؟ فقط اسم و ادرس بنویسیم؟
بعد با دانشگاه در میان میگذاریم که میخوایم با eshipglobal بفرستیم اونا دقیقا تو جریان کار هستن؟منظورم دانشگاه هستش؟
بعد میریم تو سایت study eship global , ادرس ها تماما دبی و ... و ...دانشگاه رو میزنیم و اونا و هزینه و اونا خودشون کار رو انجام میدن دیگه درسته؟میرن از دانشگاه مقصد میگیرن و میفرستن دبی درسته؟
بعد با track numberرو میدیم + اسکن رسید یا فیش بانکی رو ایمیل میکنیم به کاراپست تا اونا بفرستن؟ اگه مشکلی پیش اومد بامرکز تو تهران صحبت کنیم یا باید با دبی هماهنگ کنیم؟
و سوال اخر اینه که این مرکز i-20 رو توزیع میکنه به شهرستان مربوطه و کاراپست اون شهرستان یا ...؟
با احترام

دوست من، شما خودتون سوال کردید و خودتون هم جواب دادید!! ولی من برای اینکه این موضوع باعث سردرگمی کاربران در آینده نشه، مراحل رو یکبار ذکر میکنم؛
1- ابتدا در سایت eshipglobal یک نام کاربری ایجاد میکنید.
2- بعد از ورود به حساب کاربری تون، recieve document from university رو انتخاب میکنید.
3- نام دانشگاه رو جستجو و یا از طریق ایالت مربوطه پیدا می کنید و سپس Graduate Admission رو انتخاب میکنید (با این کار آدرس دانشگاه به عنوان فرستنده مشخص میشه).
4- به کاراپست ایمیل می زنید (i20@karapost.com)
5- آدرس کارا پست رو به عنوان آدرس گیرنده در eshipglobal وارد میکنید.
6- Tracking Number، آدرس منزل و فیش پرداختی رو برای کاراپست ایمیل میکنید.
7- منتظر می مونید تا کاراپست i-20 رو به دستتون برسونه (تهران/شهرستان فرقی نداره)
* اگر مشکلی در دریافت بسته داشتید، میتونید با کاراپست استان، تهران و سپس دبی صحبت کنید (باید ببینید بسته شما در کدوم بخش به مشکل برخورد کرده!)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-09-2013, 09:42 AM
 دوستان خوب یه سوال مهم دیگه
میشه قبل از اماده شدن i-20 قسمت order مربوط به سایت eshipglobal رو انجام بدیم؟!البته چونtrack number مشخص نیست تا زمانی که بسته اماده بشه احتمالا مراحل کارا پست رو نتونم برم
این رو وساه این میپرسم که ممکنه من یه جایی باشم برای مدتی که اینترنت نداره!!! و دانشگاه هم گفته پروسه امادهسازی i-20 رو تا چند روز اینده انجام میدن به خاطر اون...
در این صورت ایا مشکلی ایجاد میشه واسه شرکت مربوطه؟
یادمه یه نفر هم سال پیش این کار رو کرده و دانشگاه بهش گفته بود:
We also received a copy of your express mail order
directly from EShipGlobal, and you will receive notification from EShipGlobal when your documents have been prepared for shipment. Please remember that it may take 5-7 business days to process the I-20 before it is ready to be prepared for shipment. NOTE: You will be able to track the shipment through EShipGlobal’s site after your documents are collected from our office
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-09-2013, 10:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2013, 10:51 PM توسط MaMi.)
شما وقتی در سایت eshipglobal درخواست میدید، معمولا طی 1 الی 2 روز کاری بعد از ثبت درخواست، اونها (یعنی Fedex) برای pick up فرم I-20 به دانشگاه مراجعه میکنند و خب نمیدونم اگر I-20 شما حاضر نباشه، چه کاری خواهند کرد! Undecided ضمن اینکه از روزی که مدارک شما به Fedex داده میشه، معمولا بعد از 3 الی 5 روز کاری، بسته شما به دبی خواهد رسید. 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-10-2013, 05:30 PM
سلام دوباره
اون ایمیلی که به کاراپست میزنیم همون مشخصات و ادرس باشه کافیه دیگه توضیح اضافی که نمیخواد بیاریم؟ رسم معمولش همینه؟
خیلی ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »