عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
روش های ارسال I-20 از آمریکا به ایران

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روش های ارسال I-20 از آمریکا به ایران
آفلاین elahefry
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Shocked  24-12-2013, 01:32 PM
سلام دوستان، 
I20 رو با FedEx به آدرس قبلی شرکت کارا پست فرستادم (skycom) الان تماس گرفتم باهاشون میگن ما دیگه با FedEx کار نمی کنیم[img]images/smilies/confused.gif[/img] و آدرسمون توی دبی هم تغییر کرده!!! خیلی نگرانم I20 گم بشه[img]images/smilies/sad.gif[/img] کسی این مشکل رو نداره؟؟ 
در ضمن تماس گرفتم با دفتر دبی! اون آقایی که اونجان (Immanuel) چیزی نگفتن که بسته نمی رسه و اینا، گفت باشه هر موقع برسه خبرت می کنم!! 
اگه کسی خبری از این موضوع داره لطفا بگه از نگرانی نمی دونم باید چی کار کنم![img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-12-2013, 01:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2013, 01:53 PM توسط Torkan.)
شما قبل اینکه ادرس تغییر کنه به کاراپست ایمیل زدین ادرس جدید رو بفرسته؟!
فدکس فک کنم فهمیده که کاراپست به ایران میاره بسته ها رو یکم لج بازی در اورده یه ماهه...دلیل تغییر زود زود ادرس هم همینه
دوست عزیز ایا دو پست قبلی رو خونده بودین؟!!
اونجا چند بار ذکر کردم این کار رو نکنین.
حالا بهترین کار اینه که با fedex ارتباط برقرار کنین و اگه یه ادرس دیگه دارین اون رو بدین بهشون تا بیارن به اون ادرس دیگه وگرنه باز نگران نباشین شما میتونین از fedex بخواین به شرکت نسک اور(تبلیغ نمیکنم) که نمیدونم چرا الان سایتش کار نمیکنه بفرسته و اونا براتون میفرستن.
در هر حال بسته الان احتمالا برگشت خورده و امریکاس و نگرانش نباشین.به fedex ایمیل یا حتی زنگ بزن ببین دقیقا نامه کجاس و اگه دیدی گفتن پیش ماست و قبول میکنن به ادرس دیگه بفرستن شما میتونی از این شرکت هم اقدام کنی و زنگ بزنی بپرسی
http://www.ataland.com/Pages/Shop/Curren...px?id=1456
دقت کن قصد من فقط کمکه وگرنه من خودم با کاراپست اوردن نامم رو و دقیقا روز بعدش تحریم شدن!!!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین elahefry
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-12-2013, 02:05 PM
(24-12-2013, 01:52 PM)'Charming' نوشته: شما قبل اینکه ادرس تغییر کنه به کاراپست ایمیل زدین ادرس جدید رو بفرسته؟!
فدکس فک کنم فهمیده که کاراپست به ایران میاره بسته ها رو یکم لج بازی در اورده یه ماهه...دلیل تغییر زود زود ادرس هم همینه
دوست عزیز ایا دو پست قبلی رو خونده بودین؟!!
اونجا چند بار ذکر کردم این کار رو نکنین.
حالا بهترین کار اینه که با fedex ارتباط برقرار کنین و اگه یه ادرس دیگه دارین اون رو بدین بهشون تا بیارن به اون ادرس دیگه وگرنه باز نگران نباشین شما میتونین از fedex بخواین به شرکت نسک اور(تبلیغ نمیکنم) که نمیدونم چرا الان سایتش کار نمیکنه بفرسته و اونا براتون میفرستن.
در هر حال بسته الان احتمالا برگشت خورده و امریکاس و نگرانش نباشین.به fedex ایمیل یا حتی زنگ بزن ببین دقیقا نامه کجاس و اگه دیدی گفتن پیش ماست و قبول میکنن به ادرس دیگه بفرستن شما میتونی از این شرکت هم اقدام کنی و زنگ بزنی بپرسی
http://www.ataland.com/Pages/Shop/Curren...px?id=1456
دقت کن قصد من فقط کمکه وگرنه من خودم با کاراپست اوردن نامم رو و دقیقا روز بعدش تحریم شدن!!!
بااحترام

من دیروز بسته ام ارسال شده و همین امروز با اینجا آشنا شدم! [img]images/smilies/sad.gif[/img] با فدکس تماس گرفتم گفتن که فقط فرستنده می تونه آدرس رو تغییر بده که اونام الان خوابن!! فردا و پس فردا هم تعطیلن!! الان بسته تو آمریکاست (track number داره) و هنوز خارج نشده!!
با شرکت گردشگری آتالند هم تماس گرفتم برخلاف کارا پست خیلی هم خوب و دلسوزانه برخورد کردند ولی فعلا کاری هم از دست اونا بر نمیاد.
فقط این شرکت "نسک اور" رو نمی نم چیه! لطف میکنید بیشتر راهنمایی کنید؟ با فدکس کار میکنه؟فدکس قبولش داره؟ من میتونم از فدکس بخوام که تحویل این بده بسته رو؟ این شرکت بسته رو چه جوری به ایران می رسونه؟!!! 
چقدر سوالام زیاد شدن!!! Smile
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-12-2013, 02:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2013, 02:14 PM توسط Torkan.)
(24-12-2013, 02:05 PM)'elahefry' نوشته:
من دیروز بسته ام ارسال شده و همین امروز با اینجا آشنا شدم! [img]images/smilies/sad.gif[/img] با فدکس تماس گرفتم گفتن که فقط فرستنده می تونه آدرس رو تغییر بده که اونام الان خوابن!! فردا و پس فردا هم تعطیلن!! الان بسته تو آمریکاست (track number داره) و هنوز خارج نشده!!
با شرکت گردشگری آتالند هم تماس گرفتم برخلاف کارا پست خیلی هم خوب و دلسوزانه برخورد کردند ولی فعلا کاری هم از دست اونا بر نمیاد.
فقط این شرکت "نسک اور" رو نمی نم چیه! لطف میکنید بیشتر راهنمایی کنید؟ با فدکس کار میکنه؟فدکس قبولش داره؟ من میتونم از فدکس بخوام که تحویل این بده بسته رو؟ این شرکت بسته رو چه جوری به ایران می رسونه؟!!! 
چقدر سوالام زیاد شدن!!! Smile

[align=right]یه سوال؟
شما از شرکتeshipglobal فرستادین دیگه درسته؟ یعنی منظورم https://study.eshipglobal.com هستش که در واقع 55 دلار میگیره و بسته رو میره از دانشگاه با fedex میاره ادرسی که شما دادین...
یا خود دانشگاه از شما ادرس خواست گفت بگو بفرستیم؟ اگه اینطوریه که بله باید به دانشگاه اطلاع بدین ادرس جدید رو که من تجربه ندارم ولی فک کنم اتالند از همه بهتره (مطمین بشید فقط بعد اقدام کنید لطفا)
نسک اور هم یه شرکتیه دانشگاه شما ادرس یه نفر تو امریکا رو میده فدکس میبره اونجا و از اونجا اون فرد خودش میفرسته...
اونم سایتش خرابه نمیدونم چرا؟!
http://www.tehranpayment.com  از اینا بپرس بهت اطلاعات میدن
پایین صفحه سمت چپ لینکی هست دریافت i-20 نام داره...از خودشون بپرس بگن...
امیدوارم دانشگاه تعطیل نباشه خیلی ها تعطیلن چند روزی...
نتیجه: باید هم با فدکس و هم ب دانشگاه در میان بذاری اونا خودشون پیگیری میکنن
اینا فقط نظر من بود و اصلا هم تبلیغ نمیکنم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین elahefry
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-12-2013, 03:42 PM
نه خود دانشگاه فرستاده و فکر می کنم که مجانی بوده!
حالا به دانشگاه ایمیل می زنم، امیدوار هستم که تو تعطیلات جواب بدن! که به آتالند بزنن!
ولی اسم این شرکت آتالند تو آذربایجان "تبریز تراول" هستش، نکنه به این خاطر که اسمش ایرانیه بفهمن که بسته مربوط به ایرانه ، دوباره مشکلی ایجاد بشه؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
واقعا مرسی از راهنماییهاتون.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-12-2013, 06:01 PM
(24-12-2013, 03:42 PM)'elahefry' نوشته: نه خود دانشگاه فرستاده و فکر می کنم که مجانی بوده!
حالا به دانشگاه ایمیل می زنم، امیدوار هستم که تو تعطیلات جواب بدن! که به آتالند بزنن!
ولی اسم این شرکت آتالند تو آذربایجان "تبریز تراول" هستش، نکنه به این خاطر که اسمش ایرانیه بفهمن که بسته مربوط به ایرانه ، دوباره مشکلی ایجاد بشه؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
واقعا مرسی از راهنماییهاتون.

بعید میدونم
شما عجله دارین واسه سفارت؟!
اگر کشوری میرین که توش اشنا دارین(مثل ترکیه امارات آذربایجان و ....) میتونین به اشناتون بدین وقتی میرین سفارت ازش بگیرین که بهترین راه هستش...
وگرنه اگه میخواین دست خودتون برسه خوب مجبور هستین اره همون اتالند خوبه فقط  شما باز بهشون زنگ بزنین اطلاع بدین تا تو دردسر نیفتین اصلا جریان رو بگین
نگران نباش میرسه دستت
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-12-2013, 04:45 PM
دوست عزیز اینم یه مورد کمکی واسه روز مبادا!
http://naskavar.com/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D...A-i20.html
نقل قول  

آفلاین elahefry
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-12-2013, 08:36 PM
ترمم 13 ژانویه شروع میشه، عجله هم دارم واسه سفارت، 
مرسی از این لینک، 
راستی من ریز نمراتم رو از ایران با DHL  فرستادم به آمریکا، می خوام فردا از DHL بپرسم میشه از آمریکا بسته ای رو دریافت کنه؟!

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-12-2013, 09:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2013, 09:38 AM توسط Torkan.)
دوستان یه شرکت که یکی از دوستان تجربش رو داشتن و خوب هم بودن رو معرفی میکنم(تبلیغ نمیکنم چون میبینین بالاتر چند تای دیگه معرفی میکنم)
شاید مزیت این شرکت گرفتن پول بعد تحویل هستش.
"هزینه استفاده از خدمات ما برای ارسال برگه I-20 به همکاران ما در دبی و ارسال آن به شما در ایران ۱۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد که پس از تحویل برگه I-20 به شما در ایران اخد می شود."
http://www.bazargardi.com/send-i20-eship...edex-iran/
بااحترام
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-12-2013, 09:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2013, 09:52 AM توسط Torkan.)
(25-12-2013, 08:36 PM)'elahefry' نوشته: ترمم 13 ژانویه شروع میشه، عجله هم دارم واسه سفارت، 
مرسی از این لینک، 
راستی من ریز نمراتم رو از ایران با DHL  فرستادم به آمریکا، می خوام فردا از DHL بپرسم میشه از آمریکا بسته ای رو دریافت کنه؟!

سوالتون به اینجا مربوط نیست دوست عزیز
ولی منظورتون از "میشه از آمریکا بسته ای رو دریافت کنه؟!" چیه؟
اگه منظورتون اینه که بسته ها به امریکا میرسه که قطعا اینطوریه و مشکلی نیست.
اگه منظورتون اینه که از امریکا به ایران اجناس بفرستن که من چند ماه پیش با دفاتر DHL, TNT و Aramex در تهران تماس گرفتم و ازشان دربارهٔ پست از آمریکا به ایران پرسیدم . دی‌اچ‌ال گفت از برخی ایالت‌ها می‌شود و برخی دیگر خیر!. تی‌ان‌تی هم گفت از آمریکا به ایران به دلیل تحریم ارسالی ندارد و آرامکس نیز دقیقاً همین سخن را گفت.
hالبته الان رو نمیدونم ولی فکر کنم dhl مشکلی نداشته باشه و البته به پست های ورودی به ایران هیچ اعتباری نیست و همیشه احتمال اینکه باز بشه وجود داره. اگه براتون با DHL بفرستند امنیت خیلی بهتری داره نسبت به سایر پست ها (که تحویل داده میشن به پست ایران)...
البته بهتره شما زنگ بزنید و بپرسین از دفاتر مرکزی و اینجا هم اعلام کنید که مشکلی وجود نداره بابت پست از داخل امریکا ب ایران.
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »