عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-09-2013, 05:10 PM
(04-09-2013, 07:24 PM)'Charming' نوشته: با تشکر از دوستان به خصوص shahrouz بابت بحث مفیدشون
بله بنده هم با یک مقاله ای اس ای نصف نیمه و با رزومه نسبتا خوب مستقیم دکترا اونم واسه بهار پذیرش گرفتم و به نکته شهروز هم رسیدم که مقاله به خصوص واسه لیسانسی ها زیاد نمیتونه کارامید باشه مگر یه نفر سایر موارد رزومش قوی بوده باشه ....
 بنده شما رو نمیگم ولی دیدم افرادی که با مدل سازی و مهندسی معکوس و داده های اماری مقاله های ای اس ای هم چاپ کردن و استادا هم این رو میدونن خوب...به خصوص دانشجوهای این مملکت(بازم میگم نه همه)
فقط یه سوال؟
وقتی به استادا cv رو اتچ میکنیم فکر نمیکنین استادا دنبال اینن که طرف چه publication هایی داشته؟
بر حسب چی RA میده؟
چون استادا خیلی سخت لااقل به من جواب دادن به غیر از یک ای اس ای از نظر پابلیش هیچی ندارم به خاطر این پرسیدم
در ضمن این رو بگم که خود امریکاییها تا اونجایی که میدونم به کنفرانسهای خودشون بیشتر از مقالات الزویر با ایمپکت بالا اهمیت میدن
مثلا خودم تا حالا خیلی مقاله از خود الزویر در اوردم و خوندن مثلا فقط 2 درصدش از امریکا هست...برایم عجیبه واقعا
با احترام

درود
ببینید دو مسئله وجود داره. 1- پاسخ گرفتن از اساتید 2- پاسخ، پذیرش و فاند گرفتن از کمیته پذیرش . از اونجا که جز در موارد استثنائی پاسخ استاد در آمریکا قطعی محسوب نمی شه و شما باید از کمیته پذیرش هم پذیرش بگیرید و ضمنا برای فاند بررسی بشید و... مرحله 1 کافی نیست. هرچند داشتن پاسخ از اساتید بسیار مناسب و کمک کننده هست ولی کافی نیست. در مرحله 1 داشتن پابلیکیشن هم به موازات داشتن نمره جی ار ای خوب و معدل تا حدود زیادی اثرگذاره. ولی در مجموع از اونجا که در اکثر موارد، کمیته پذیرش تعیین کننده نتایج نهایی پذیرفته هاست، کریتریا یا معیارهای سنجش اونها که بیشتر حول نمرات زبان و معدل شما استواره عامل موثرتری محسوب می شه نسبت به پابلیکیشنی که بر استاد اثر گذاره. دقت کنید به عبارتهایی که من به کار بردم، اکثر موارد، معمولا و... که نشان دهنده نسبی بودن بحث است. 
در امریکا ستاد ترجیح می ده (معمولا) به کسی RA بده که مورد تائید کمیته پذیرش هست. بنابراین نمرات زبان و معدل از اولویت برخوردارند هرچند داشتن پابلکیشن به شانس پاسخ دهی استاد اضافه می کنه ولی در مورد RA این اندازه تاثیر رو نداره.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2013, 05:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2013, 05:52 PM توسط Torkan.)
(05-09-2013, 05:10 PM)'Shahrouz' نوشته:
درود
ببینید دو مسئله وجود داره. 1- پاسخ گرفتن از اساتید 2- پاسخ، پذیرش و فاند گرفتن از کمیته پذیرش . از اونجا که جز در موارد استثنائی پاسخ استاد در آمریکا قطعی محسوب نمی شه و شما باید از کمیته پذیرش هم پذیرش بگیرید و ضمنا برای فاند بررسی بشید و... مرحله 1 کافی نیست. هرچند داشتن پاسخ از اساتید بسیار مناسب و کمک کننده هست ولی کافی نیست. در مرحله 1 داشتن پابلیکیشن هم به موازات داشتن نمره جی ار ای خوب و معدل تا حدود زیادی اثرگذاره. ولی در مجموع از اونجا که در اکثر موارد، کمیته پذیرش تعیین کننده نتایج نهایی پذیرفته هاست، کریتریا یا معیارهای سنجش اونها که بیشتر حول نمرات زبان و معدل شما استواره عامل موثرتری محسوب می شه نسبت به پابلیکیشنی که بر استاد اثر گذاره. دقت کنید به عبارتهایی که من به کار بردم، اکثر موارد، معمولا و... که نشان دهنده نسبی بودن بحث است. 
در امریکا ستاد ترجیح می ده (معمولا) به کسی RA بده که مورد تائید کمیته پذیرش هست. بنابراین نمرات زبان و معدل از اولویت برخوردارند هرچند داشتن پابلکیشن به شانس پاسخ دهی استاد اضافه می کنه ولی در مورد RA این اندازه تاثیر رو نداره.

ممنون دوست من
به احتمال زیاد حرف های شما حساب شده هستش. دلیل میتونم بیارم که بنده قبل از اینکه اصلا مدارک رو بفرستم به دانشگاهها (با وجود تکمیل بودن همش) به استادا ایمیل میزدم و به زور جواب درست و حسابی گرفتم از دو سه تا که اونا هم دانشگاهشون زیاد مد نظر من نبود...
حالا که پذیرش گرفتم و یه دونه ای اس ای پابلیش شده و یه دونه سابمیت شده دارم باز هم استادا جواب نمیدن
البته ذکر کنم من واسه بهار اقدام کردم و خودتون به سختی های ترم بهاراحتمالا واقفید دیگه!
پس اگه کمی جزیی تر بپرسم فردی مثل من که پذیرش گرفته چه ارشد چه مستقیقم دکترا از امریکا
الان بنده باز هم ادامه بدم دیگه ایمیل زدن رو به استادایی که از دانشگاهشون پذیرش گرفتم؟
چند بار ایمیل بزنم یا بد میشه؟ همون یه دونه کافیه؟
با احترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ma.mazlumi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-09-2013, 09:00 AM
سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و دارم روی پایانامه ام کار می کنم. می خوام پایانامه ام رو مقاله کنم. آیا در کشور های دیگه این مقاله ارزشی داره؟ (که برم جای دیگه دکتری بخونم) تاثیری در پیدا کردن کار در خارج از ایران داره؟ با تشکر

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-09-2013, 09:04 AM
دوست من به شرطی که حتما مقالتون PUBLISHABLE در ژورنال های معتبر دنیا باشه نه داخلی
منظورتون از کار پیدا کردن چیه؟
اگه ادامه تحصیل هستش بله شما حتی کوچکترین publication هاتون هم تاثیر داره ولی بازم میگم داخلی نه باید مقالتون به زبان رسمی دنیا و تا حد امکان در ژورنال isi باشه
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-09-2013, 01:46 PM
سلام. به نظرتون داشتن یک مقاله خیلی قوی و عالی در رزومه تأثیر بهتری داره یا داشتن چند مقاله خوب؟(برای دکتری)
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

20-09-2013, 02:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 02:06 PM توسط Torkan.)
دوست من اینجور سوالات رو واقعا نمیشه جواب داد
همه چی بستگی داره به اینکه شما چی میخوای؟
منظورم اینه من یه استادی داشتم میگفت من دوس ندارم طرف cv ش رو پرکنه از مقاله های مختلف هزار تا چیز بنویسه!!
میگفت بهتره یک یا دوتا مقاله بدی ولی درست و حسابی...اون میگفت بعضی از دانشجوها میان میگن من 10 تا مقاله ای اس ای دارم بعد که نیگا میکنی میبینی با اینکه ای اس ای هستش ولی مجموع ایمپکت هاش به زور به 1 میرسه...
بعضی از استادا هم هستن میخوان دانشجویی باشه که مقاله زیاد داده باشه و تو زمینه های مختلف
هر چند به نظر من مقاله های خوب زیاد بهتر هستش
مورد اول واسه کسی کاربرد داره که یه سر و گردن از دیگران بالاتر یا در واقع شاخ باشه و مثلا مقاله امپکت 5 رو حوصله نوشتنش رو نداشته باشه!
در مورد سایر سوالات هم بهتره با دانشگاه مکاتبه کنی چون بهترین مرجع هستش اگه دیدین دوستان نمیدونن یا جواب نمیدن
بااحترام
نقل قول  

آفلاین m.vatanmakan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2013, 10:36 PM
سلام بر دوستان . می خواستم بدونم که برای بورسیه دانشگاههای آمریکا در دوره دکترا که داشتن مقاله الزامی است حتما باید مقاله first name  باشه یا اگه جز همکاران اصلی هم باشیم مفیده؟

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

21-09-2013, 10:47 PM
اون هم مفیده
(21-09-2013, 10:36 PM)'m.vatanmakan' نوشته: سلام بر دوستان . می خواستم بدونم که برای بورسیه دانشگاههای آمریکا در دوره دکترا که داشتن مقاله الزامی است حتما باید مقاله first name  باشه یا اگه جز همکاران اصلی هم باشیم مفیده؟

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-09-2013, 01:40 AM
سلام
سوال من اینه که الان مثلا اگر من از پایان نامه ام بتونم دوتا مقاله یکی ایرانی و دیگری خارجی بدم اونوقت استاداجازه میده اسم من اول باشه ؟؟ و آیا اگر در مقاله ای اسم دانشجو اول بیاد بعد اسم استاد،ارزش مقاله کمتر نمیشه؟؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

22-09-2013, 02:15 AM
خوب اون به استادتون بستگی داره که بذاره یا نذاره ولی معمولا دانشجوها اول هستن چون کار عملی و نوشتن رو انجام دادند و بعد استاد اسم دوم یا نفر اخر هست 
دوم اینکه نه و ابدا...خیلی از دانشجوها هستند که در مقالات اول هستند و ارزش مقاله هم کم تر نشده!
مقاله کیفیتش مهم هست
(22-09-2013, 01:40 AM)'mahnaz103' نوشته: سلام
سوال من اینه که الان مثلا اگر من از پایان نامه ام بتونم دوتا مقاله یکی ایرانی و دیگری خارجی بدم اونوقت استاداجازه میده اسم من اول باشه ؟؟ و آیا اگر در مقاله ای اسم دانشجو اول بیاد بعد اسم استاد،ارزش مقاله کمتر نمیشه؟؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »