عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-06-2012, 05:20 PM
(30-06-2012, 02:45 PM)navid_h67 نوشته: سلام
ببخیشید یه سوال داشتم.
شما فقط در مورد امریکا و کانادا صحبت کردید.
در مورد اروپا همه همینطوره؟منظورم اون پوزیشن هایی است که باز میشه ایا توی اون ها هم مقاله تاثیر کمی داره؟
در مورد انگلیس که تقریبا سیستمش مثل امریکاست هم اینجوریه؟
در کل فاند توی اروپا به چه چییزی اهمیت بیشتری می دن؟
ممنون
در اوپن پوزیشن معمولا اهمیت مقاله زیاده.
توی اروپا اهمیت مقاله یک مقدار بیشتر می شه . ولی باز هم معدل خوبی رو می خوان. در استرالیا شما با معدل بسیار بالا و با یک کنفرانس می تونید اسکالرشیپ امید زیادی داشته باشید. ولی با معدل پایین در هر دو دوره کارشناسی و ارشد باید با اسکالرشیپ خداحفاظی کرد ولو با مقالات بسیار معتبر.
کلا مقاله در استرالیا و اروپا باید باشه. در آمریکا و کانادا ضرورتی نیست مگر در دانشگاههای خاص و پروژه های خاص و نظر اساتید و...
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ali pharma
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-11-2012, 12:30 PM
با سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل رشته داروسازی با معدل کل 17.5 هستم.متاسفانه به دلایلی نتونستم مقاله ای رو جز در یک ژورنال داخلی چاپ کنم.به نظرتون شانس من برای اپلای شدن کم هست؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

11-11-2012, 03:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2012, 03:45 PM توسط spt.)
(11-11-2012, 12:30 PM)ali pharma نوشته: با سلام و خسته نباشید
من فارغ التحصیل رشته داروسازی با معدل کل 17.5 هستم.متاسفانه به دلایلی نتونستم مقاله ای رو جز در یک ژورنال داخلی چاپ کنم.به نظرتون شانس من برای اپلای شدن کم هست؟

سلام و خیلی خوش آمدید به این سایت ، امیدوارم کمکتون کنیم که به سطوح بالا برسید.... Smile
اینطور که من متوجه شدم شما کارشناسی تون رو تموم کردید،
اگه درست متوجه شده باشم پس اصلا نگران و ناراحت نباشید، کسی از دانشجوی لیسانس انتظار مقاله نداره، همین که شما درستون خوب باشه و نمره هاتون بالا شانستون رو به اندازه ی کافی بالا میبره... البته اگه مقاله بود بد نبود هااا اما بیشتر برای دکترا مقاله احتیاج هست تا ارشد،
در ضمن اپلای رو نمیشن!! Smile اگه منظورتون اینه که پذیرش بگیرید شانستون خوبه برای قبولی (با توجه به کشور مقصد به یه سری مدارک دیگه هم نیاز دارید) و اگه منظورتون بورسیه شدنه والا برای ارشد خیلی آسون نیست اما بازم شانس دارید... اپلای به عمل ثبت نام برای دانشگاه ها یا همون درخاست برای قبولی میگن Smile

موفق باشید Smile و سوالتون رو جای مناسب بپرسید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین suinitad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-06-2013, 03:37 PM
سلام ...ممکنه بفرمائید مقاله در زمینه های  بانکداری نوین و امضاء دیجیتال,  فاند درپی خواهد داشت یا خیر ؟ کدوم کشورها بیشتر روی چنین موضوعاتی تمرکز دارند و فاند میدن ؟ ممنونم از شما
ببخشید منظورم اینه که با داشتن مقاله خوب در زمینه بانکداری نوین و امضاء دیجیتال و ...میشه برای دکترا فاند گرفت ؟
نقل قول  

آفلاین suinitad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-06-2013, 10:44 PM
عذر میخام در جواب آقای نوید که فرموده اید برای آمریکا مقاله ضرورتی نداره ...یعنی اینکه مثلا من که ارشد مدیریت اجرایی دارم برای پذیرش دکترا از آمریکا مقاله نداشته باشم بازم میشه پذیرش با فاند بگیرم ؟؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-06-2013, 12:07 AM
(16-06-2013, 10:44 PM)'suinitad' نوشته: عذر میخام در جواب آقای نوید که فرموده اید برای آمریکا مقاله ضرورتی نداره ...یعنی اینکه مثلا من که ارشد مدیریت اجرایی دارم برای پذیرش دکترا از آمریکا مقاله نداشته باشم بازم میشه پذیرش با فاند بگیرم ؟؟

درود
بله . مواردی مهمتر از مقاله در اخذ پذیرش برای شما موثر خواهد بود که یکی از اونها معدل دوران تحصیل شما و پارامترهای دیگه احتمالا GMAT و نمره تافل/ آیلتس شما خواهد بود. البته بستگی به رشته مورد نظرتون امتحان مطلوب می تونه GMAT یا جی ار ای باشه. 

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
17-06-2013, 12:42 AM
(16-06-2013, 10:44 PM)'suinitad' نوشته: عذر میخام در جواب آقای نوید که فرموده اید برای آمریکا مقاله ضرورتی نداره ...یعنی اینکه مثلا من که ارشد مدیریت اجرایی دارم برای پذیرش دکترا از آمریکا مقاله نداشته باشم بازم میشه پذیرش با فاند بگیرم ؟؟

(17-06-2013, 12:07 AM)'Shahrouz' نوشته:
درود
بله . مواردی مهمتر از مقاله در اخذ پذیرش برای شما موثر خواهد بود که یکی از اونها معدل دوران تحصیل شما و پارامترهای دیگه احتمالا GMAT و نمره تافل/ آیلتس شما خواهد بود. البته بستگی به رشته مورد نظرتون امتحان مطلوب می تونه GMAT یا جی ار ای باشه. 

فقط یه مطلبی رو من اضافه کنم که درسته که کلا مقاله دادن در رشته مدیریت، علی الخصوص بعضی گرایش هاش، سخته. اما پیشنهاد می کنم تلاش خودتون رو بکنید و از پایان نامتون مقاله دربیارید. اگر در کنفرانس ها یا ژورنال های خارجی باشه که بهتره اما در داخلی ها هم بی تاثیر نیست. چون در هر حال شما دارید توانایی های تحقیقاتیتون رو نشون می دید. 
ضمن اینکه یادتون باشه رشته مدیریت اجرایی، از رشته های فوق العاده پرطرفدار و پولساز در کشورهای خارجی هست، به همین دلیل متقاضیان زیادی در همون افراد نیتیو و در میان هندی ها و چینی ها داره که می تونن نمرات خیلی بالایی در امتحانات بین المللی کسب کنن!! پس بهتره که شما بخشی از انرژیتون رو برای مقاله بگذارید تا بتونید پایین تر بودن احتمالیه نمره اون امتحانات رو جبران کنید و مجموع فاکتورهای رزومتون رو پربار تر کنید.  

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

19-07-2013, 02:32 AM
با سلام

دوستان من 3 تا مقاله  نوشتم در رشته مدیریت مالی
و حالا هر 3 تا اکسپتاش اومده
یکی با ایمپکت 1 و isi  که در لیست jsr  هست
و دو تای دیگر از یه مجله ای که در تامسون روترز در مستر جرنال لیست نمایه شده اومده  و ایمپکت ندارن و open access   هستن .

حال 2 تا سوال دارم .
1 . ایا دو تا مقاله من که در مجله open access  اکسپت شدن بر رزومه من تا ثیر قابل توجهی داره ؟
2. در کل میخوام از اسکاندیناوی بورس بگیرم ، این مقاله ها چقدر در بورس  من رو کمک می کنن ؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-07-2013, 02:35 AM
(19-07-2013, 02:32 AM)'artash' نوشته: با سلام
دوستان من 3 تا مقاله  نوشتم در رشته مدیریت مالی
و حالا هر 3 تا اکسپتاش اومده
یکی با ایمپکت 1 و isi  که در لیست jsr  هست
و دو تای دیگر از یه مجله ای که در تامسون روترز در مستر جرنال لیست نمایه شده اومده  و ایمپکت ندارن و open access   هستن .
حال 2 تا سوال دارم .
1 . ایا دو تا مقاله من که در مجله open access  اکسپت شدن بر رزومه من تا ثیر قابل توجهی داره ؟
2. در کل میخوام از اسکاندیناوی بورس بگیرم ، این مقاله ها چقدر در بورس  من رو کمک می کنن ؟
با تشکر

1. مطمئنا تاثیر داره مخصوصا اگه بهتون سایت بشه...   اصلا شک نکنید که نکته ی مثبتی هست توی رزومه تون...
2. سوئد رو خیلی دنبال نکنید شانستون خیلی زیاد نیست، این مقاله ها حتما بهتون کمک میکنه با توجه به اینکه احتمالا ارشد رو تموم کردید و میخاید دانشجوی دکترا بشید...   شانس دارید حتما و این مقاله ها کمکتون خواهند کرد...  شک نکنید...  البته فاند گرفتن به خیلی چیزای دیگه بستگی داره که مطمئنم شما درش موفق خواهید بود...  فقط سعی کنید موضوعی مشابه موضوع مقاله هاتون پیدا کنید...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

04-09-2013, 07:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2013, 07:35 PM توسط Torkan.)
با تشکر از دوستان به خصوص shahrouz بابت بحث مفیدشون
بله بنده هم با یک مقاله ای اس ای نصف نیمه و با رزومه نسبتا خوب مستقیم دکترا اونم واسه بهار پذیرش گرفتم و به نکته شهروز هم رسیدم که مقاله به خصوص واسه لیسانسی ها زیاد نمیتونه کارامید باشه مگر یه نفر سایر موارد رزومش قوی بوده باشه ....
 بنده شما رو نمیگم ولی دیدم افرادی که با مدل سازی و مهندسی معکوس و داده های اماری مقاله های ای اس ای هم چاپ کردن و استادا هم این رو میدونن خوب...به خصوص دانشجوهای این مملکت(بازم میگم نه همه)
فقط یه سوال؟
وقتی به استادا cv رو اتچ میکنیم فکر نمیکنین استادا دنبال اینن که طرف چه publication هایی داشته؟
بر حسب چی RA میده؟
چون استادا خیلی سخت لااقل به من جواب دادن به غیر از یک ای اس ای از نظر پابلیش هیچی ندارم به خاطر این پرسیدم
در ضمن این رو بگم که خود امریکاییها تا اونجایی که میدونم به کنفرانسهای خودشون بیشتر از مقالات الزویر با ایمپکت بالا اهمیت میدن
مثلا خودم تا حالا خیلی مقاله از خود الزویر در اوردم و خوندن مثلا فقط 2 درصدش از امریکا هست...برایم عجیبه واقعا
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 بعدی »