عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2013, 07:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2013, 07:03 PM توسط Torkan.)
(06-10-2013, 06:37 PM)'srmh' نوشته: دوستان سلام
من فوق مکانیک از خواجه نصیر دارم و 6 سال پیش فارغ التحصیل شدم. همون موقع دو تا مقاله تو ژورنال های معتبر خارجی دادم که چاپ شد. قصدم اپلای کردن بود که بنابه دلایلی منتفی شد. چند سالی کار کردم و الان دوباره میخوام اقدام کنم. آیلتس 6.5 دارم و جی آر ای 295.
رزومه من خوبه و تنها مورد مشکوک اینه که مقاله های من مال چند سال پیش هست. شما فکر میکنید با این شرایط شانس گرفتن پذیرش و فاند دارم یا اینکه باید بشینم دوباره مقاله بدم تا به اصطلاح تحقیقات من نو بشه؟
ممنون میشم از راهنمایی شما..

دوست عزیز به نظر من اگه میخواید اقدام کنید اول به جی ار ایتون برسین
رشتتون طوری هست که نمره جی ار ای تون نمیتونه زیاد خوب باشه واسهدانشگاههای امریکا جسارتا
حالا ایلتستون به نسبت باز خوبه هر چند میتونه بهتر باشه (البته مینیموم رو دارین واسه اکثر دانشگاهها) ولی جی ار ای تون کمه انصافا
هیچ موردی مشکوک نیست به هیچ وجه
طرف یه مقاله داره واسه 10 سال پیش بازم به نیکی ازش یاد میکنن
و نگران این مورد نباشین ولی اگه میخواین اپلای کنین به خصوص واسه دانشگاههای متوسط و خوب بهتره سر و سامون دوباره به نمره های زبانتون بدین
در ضمن معدلاتون رو نگفتین لیسانس و فوق چون اسم تاپیک هست اهمیت مقاله در برابر معدل؟

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین hobgoblinc45
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-11-2013, 11:20 AM
درود،اگر امکان داره در مورد اهمیت مقاله برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش های حقوقی توضیحاتی رو ذکر کنید. سپاس
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2013, 11:56 AM
ا سلام

دوستان میخواستم بدونم ایا یه مقاله که پابلیشرش معروفه مثل emerald و isi نسیت بلکه اسکاپوس هست ,ایا در گرفتن پذیرش و فاند نسبت به isi خیلی کم تاثیره ؟
بطور کل مجلاتی که در اسکاپوس نمایه میشن ارزشی مثل isi رو دارند یا نه ؟

د.م اینکه من از یکی از اساتید دانشگاه تهران سوال کردم در مورد isi و اسکاپوس ,زیاد به اینا فکر نکن
توجه کن که داورهای اون مجله خوب باشند و سابقه مجله رو هم در نظر بگیر و گفت که در ایران isi بودن زیاد مد شده در خارج استادا به توانایی تحقیق تو نگاه میکنن و فاند میدن و به این مسایل کمتر توجه میکنند .
نظز شما چیه ؟
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-11-2013, 12:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2013, 12:58 PM توسط Torkan.)
(25-11-2013, 11:56 AM)'artash' نوشته: ا سلام
دوستان میخواستم بدونم ایا یه مقاله که پابلیشرش معروفه مثل emerald و isi نسیت بلکه اسکاپوس هست ,ایا در گرفتن پذیرش و فاند نسبت به isi خیلی کم تاثیره ؟
بطور کل مجلاتی که در اسکاپوس نمایه میشن ارزشی مثل isi رو دارند یا نه ؟
د.م اینکه من از یکی از اساتید دانشگاه تهران سوال کردم در مورد isi و اسکاپوس ,زیاد به اینا فکر نکن
توجه کن که داورهای اون مجله خوب باشند و سابقه مجله رو هم در نظر بگیر و گفت که در ایران isi بودن زیاد مد شده در خارج استادا به توانایی تحقیق تو نگاه میکنن و فاند میدن و به این مسایل کمتر توجه میکنند .
نظز شما چیه ؟
با تشکر

دوست عزیز در اینکه هر فردی مقاله داشته باشه (غیر داخلی) چه isi و چه موارد دیگر بر فردی که تحقیقی نداره ارجح تره در شرایط برابر البته شکی نیس
استاد هم درست گفته (به خصوص برای دانشجویانی که میخوان واسه فوق برن و دکترا) هدف دانشگاههای خارجی دونستن این مطلب هستش که ایا شما توانایی تحقیق رو دارید یا خیر و زیاد اهمیت نداره که حتما مثلا شما تو sciencedirect مقاله داشته باشین( چون من خودم تجربش رو داشتم تو مقطع لیسانس چاپ کردن مقاله مثلا تو همین sciencedirect برای فردی واقعا مقدوره که سایر موارد رزومش قوی باشه بعد بیاد وقت بذاره وگرنه شما معدلت 12 باشه 10 تا isi داشته باشی که چی بشه)
دقت کن این نظر منه: مقاله یا کنفرانس دادن به صورت فله ای کار خوبی نیست ولی این حرف که داورهای اون مجله خوب باشند و سابقه مجله رو هم در نظر بگیر کاملا درسته.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

26-12-2013, 10:26 PM
با سلام
دوستان من دامنه تحقیقاتیم خیلی گسترده شده طوری که در 3 حوزه مختلف 6 تا مقاله انگلیسی دارم
ایا این واسه اپلای و فاند تاثیر مثبت داره یا منفی ؟
منظورم طرز تفکر اساتید هستش ؟
مرسی
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-12-2013, 10:34 PM
(26-12-2013, 10:26 PM)'artash' نوشته: با سلام
دوستان من دامنه تحقیقاتیم خیلی گسترده شده طوری که در 3 حوزه مختلف 6 تا مقاله انگلیسی دارم
مرسی

من فکر نمی کنم تاثیر مثبتی داشته باشه. مسلما هر استادی به فیلد خودش توجه داره و به اون مقالاتی توجه میکنه که مرتبط با فیلد خودش هست و به نظرم پراکندگی زیادی رزومه نمیتونه از نظر استاد مثبت باشه. به نظر من بهتره بخش های غیرمرتبط (اگه کاملا غیرمرتبطه) رو برا استادی که میل می زنید از رزومه حذف کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

26-12-2013, 10:47 PM
در مورد حقوق فکر نکنم دانشگاهی بخاد که شما برای پذیرش در مقطع ارشد مقاله داشته باشید...معمولا برای ارشد حتی رشته هایی که تولید داده می کنند در کنار بررسی داده ها ممکنه مقاله اونقدر آیتم مورد نیازی توسط دانشگاه نباشه...
(16-11-2013, 11:20 AM)'hobgoblinc45' نوشته: درود،اگر امکان داره در مورد اهمیت مقاله برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش های حقوقی توضیحاتی رو ذکر کنید. سپاس

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-12-2013, 10:50 PM
با احترام به پست بلور عزیز فکر کنم بسته به رشته هم ممکنه باشه...خوب شما با توجه به اینکه در حوزه ی مالی فعالیت دارید از یه جهت به نظرم حسن هم هست که در سه حوزه فعالیت داشته اید ولی خوب کیفیت کار هم برای اساتید مهمه نه اینکه کمیت اون هم در چند شاخه....
در رشته های مهندسی کمتر کسی می تونه به حوزه های نزدیک دپارتمانی مرتبط سرک بکشه ولی در رشته های مالی این امر میسر هست و خوب شما هم اساتید رو ببینید در یک حوزه بسیار مشخص فعالیت نمی کنند....
مرسی

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-12-2013, 11:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2013, 11:33 PM توسط Torkan.)
مرسی

با اجازه از هر دو دوست عزیز که تقریبا موافقم
اون چیزی که مهمتره اینه که حتی الامکان دامنه تحقیقات شما نقاط اشتراکی هم با تحقیقات استاد موردنظر داشته باشه که استاد هم متوجه بشه اطلاعات شما می تونه برای ادامه تحقیقات ایشون کارآمد باشه
در واقع جواب این سوال بیشتر به استادی که با شما میخواد کار کنه برمیگرده
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
27-12-2013, 12:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 12:40 AM توسط M1KE.)
داشتن مقاله داخلی بهتر از نداشتن مقاله هست. داشتن مقاله کنفرانس بین المللی بهتر از کنفرانس داخلی هست و داشتن مقاله در مجله بین المللی و ISI بهتر از کنفرانس بین المللی یا داخلی هست. هر کدوم از اینها در جای خودشون یک ارزش علمی دارند و همونطور که برای یک وزنه بردار مدال المپیک معتبرتر از مدال آسیا و داخلی هست اینجا هم مقاله ای که شما در مجله ISI به چاپ برسونید خیلی بهتر از مجله های غیر ISI یا کنفرانس های داخلی هست. با این حال اینطور هم نیست که این یکی ها هیچ ارزشی نداشته باشند و همونطور که گفتم بهتر از نداشتن هیچگونه مقاله ای هست.

می بایست توانایی های خودتون رو هم ببینید. معمولا برای اینکه به استاندارد مقاله نویسی در سطح ISI برسید لازم هست که دست کم یکی دو تا مقاله معمولی برای کنفرانسی جایی بفرستید. همونطور که به ندرت می تونید وزنه بردار یا بازیکنی رو پیدا کنید که اولین مدالش جام جهانی یا المپیک بوده باشه کمتر پژوهشگری رو هم می تونید پیدا کنید که اولین مقاله اش مجله ISI بوده باشه. برای شروع با کنفرانس داخلی شروع می کنند، بعد کنفرانس بین المللی و بعد سراغ مجله های معتبر می روند. منتهی به تدریج که تعداد مقاله های معتبرشان زیاد شد ممکن است مقاله های کنفرانس داخلی یا غیر معتبرها را از رزومه خودشان حذف کنند.

گاهی هم موضوعی که شما کار کردین خیلی جدید نیست یا به اصطلاح نمیشه از اون یک مقاله مجله ای در آورد. در این حالت بهتره که اون کار کوچیک حداقل به صورت یک مجله کنفرانسی در آورده بشه که به عنوان سابقه پژوهشی تون وجود داشته باشه. چون نوشتن مقاله های کنفرانسی زمان کمتری از شما می برند. در مرحله بعد اگر تونستید کارهای بیشتری روی اون مقاله انجام بدین و اون رو توسعه بدین تا به صورت مقاله مجله ای در بیاد. مشخصه که هر چه بیشتر بتونید کارهای کنفرانسی و متفرقه تون رو به سطح مجله های بین المللی و معتبر برسونید اعتبار رزومه تون هم بیشتر خواهد شد ولی برای شمایی که تا به حال مقاله ننوشتید به نظرم در ابتدا یکی دو مقاله داخلی و کنفرانسی بدهید و همزمان اون مقاله ها رو توسعه بدین تا به استاندارد مجله های معتبر بین المللی برسه.

موفق باشید.

حالا که صحبت مقاله های کنفرانسی و مجله ای شد شاید بد نباشه به یک موضوعی که گاهی در مورد نقش کنفرانس ها نادیده گرفته میشه اشاره بشه اون هم اینکه مقاله های کنفرانسی و مجله ای قدری هم از نظر درونمایه و اهداف با هم فرق دارند و لزوما در امتداد هم نیستند. معمولا کنفرانس ها جایی برای گردهمایی پژوهشگرها و صنعتگران هستند تا با کارهای جدید همدیگه آشنا بشوند و حتی خیلی از شرکت ها و مهندسانی که تجربه کاری و عملی (Practical) دارند هم حضور دارند که این طیف دوم خیلی وقت ها اساسا حوصله اینکه کارهاشون رو به صورت مقاله مجله ای در بیاورند رو ندارند و شاید نوع کارشون هم به scope کاری مجله ها نخوره. برای نمونه ممکنه دستگاه یا ماده جدیدی رو کشف کرده اند که در کارهای مهندسی مورد استفاده قرار می گیره و بیشتر کارشون حالت ارائه پاورپوینت و معرفی اون دستگاه یا ماده خاص رو خواهد داشت.

حضور در این نوع کنفرانس ها فرصتی رو برای پژوهشگران و افرادی که در کار research هستند فراهم می کنه تا نه تنها قابلیت های ارائه مطلب خودشون رو بهبود بدهند که در آینده برای ارائه پایان نامه و سمینار یک تجربه مثبتی هست بلکه با دیگر پژوهشگران و افرادی که در اون زمینه تجربه عملی و کاربردی دارند آشنا بشوند که ایده هایی را برای کارهای پژوهشی آتی اونها در اختیارشون قرار خواهد گذاشت. به همین دلیل خیلی از استادان و پژوهشگرانی هم که 50-40 مقاله ISI دارند رو می بینید که همچنان سالی یکی دو مقاله کنفرانسی هم می دهند که با افرادی که در زمینه خودشون کار پژوهشی یا کاربردی می کنند بیشتر ارتباط داشته باشند و ایده بگیرند یا هم که به عنوان سخنران در زمینه کارها و برنامه هایی که در زمینه علمی خودشون در جریان هست برای پژوهشگران و صنعتگران دیگه صحبت کنند و از این دیدگاه کنفرانس ها هم فرصت هایی رو در اختیار افراد می گذارند که مجله ها نمی تونند بگذارند و از این نقطه نظر به نظر من یک پژوهشگر موفق می بایست که در هر دوی اینها حضور فعال داشته باشه منتهی همیشه کارهایی رو که حالت پژوهشی دارند رو در نهایت به صورت مجله معتبر در بیاروند که حالت ماندگارتر و معتبرتری دارند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »