عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2013, 01:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 01:23 PM توسط Torkan.)
ببخشین یه سوال؟
اولا اگه پرینت کارنامه جی ار ای رو خودمون بگیریم ببریم مشکل ایجاد میشه تو گرفتن ویزا؟
دوما این job offer حتما باید باشه؟!!
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2013, 10:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 10:43 PM توسط mahyarelc.)
(07-09-2013, 01:21 PM)'Charming' نوشته: ببخشین یه سوال؟
اولا اگه پرینت کارنامه جی ار ای رو خودمون بگیریم ببریم مشکل ایجاد میشه تو گرفتن ویزا؟
دوما این job offer حتما باید باشه؟!!
با احترام

- درصورتیکه در وبسایت سفارت مورد نظر ذکر شده باشه که نمره GRE لازمه تا اونجا که میدونم مشکلی بابت بردن کپی نیست 
- الزامی نیست، مدارک الزامی در وبسایت سفارت ذکر میشن. دوستان برای نشان دادن اینکه بعد درس به کشور برمیگردند بعضی وقتها همچین مدارکی رو همراه میبرن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-09-2013, 07:49 AM
خیلی ممنون
میتونم بپرسم این قانع کردن افسر واسه برگشتن با این مدارک به چه معنی هستش؟
منظورم چرا باید افسر رو واسه برگشتن خودمون قانع کرد؟
اونا میدونن دیگه بچه ها اکثرا دارن ....
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

08-09-2013, 08:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2013, 08:19 AM توسط reza_1st.)
(08-09-2013, 07:49 AM)'Charming' نوشته: خیلی ممنون
میتونم بپرسم این قانع کردن افسر واسه برگشتن با این مدارک به چه معنی هستش؟
منظورم چرا باید افسر رو واسه برگشتن خودمون قانع کرد؟
اونا میدونن دیگه بچه ها اکثرا دارن ....
با احترام

اینکه کلاً می دونن درسته و مطمئناً تو تحلیل های سطح بالاترشون اینو لحاظ می کنن که بیشتر این دانشجوها بر نمی گردن، و البته بدشون هم نمی آد زیاد از این قضیه مطمئناً. ولی بالاخره اون آفیسری که داره به شما ویزا می ده، داره ویزای F1 می ده، و باید مطمئن بشه که شما مطابق قوانین اون ویزا رفتار می کنین، ویزای F1 جز غیر مهاجرتی هاست و فقط برای دوران تحصیله , و بعدش باید برگردین، اون هم می خواد قانع بشه که بعد از تموم شدن درستون بطور غیرقانونی اونجا نمی مونید، اینکه احتمالاً بعدا از تحصیل شما کار پیدا می کنین و ویزاتون رو عوض می کنین و می مونین مرحله بعدی قضیه است. وگرنه اگر بخوایم با این تحلیل پیش بریم که می دونن می خوایم بمونیم، پس گیر ندن به این موضوع که می شه گفت اصلاً سیتیزنشیپ رو، یا لااقل گرین کارد رو همین الان بدن و راحت شیم جای F1.
آمار که نداریم، ولی اینطور که من تو دوست و آشناها می بینم بیشترین دلیل رد ویزای دانشجویی الان همین قضیه قانع نشدن آفیسره، که می خوایم برگردیم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-09-2013, 12:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2013, 12:40 PM توسط Torkan.)
(08-09-2013, 08:16 AM)'reza_1st' نوشته:
اینکه کلاً می دونن درسته و مطمئناً تو تحلیل های سطح بالاترشون اینو لحاظ می کنن که بیشتر این دانشجوها بر نمی گردن، و البته بدشون هم نمی آد زیاد از این قضیه مطمئناً. ولی بالاخره اون آفیسری که داره به شما ویزا می ده، داره ویزای F1 می ده، و باید مطمئن بشه که شما مطابق قوانین اون ویزا رفتار می کنین، ویزای F1 جز غیر مهاجرتی هاست و فقط برای دوران تحصیله , و بعدش باید برگردین، اون هم می خواد قانع بشه که بعد از تموم شدن درستون بطور غیرقانونی اونجا نمی مونید، اینکه احتمالاً بعدا از تحصیل شما کار پیدا می کنین و ویزاتون رو عوض می کنین و می مونین مرحله بعدی قضیه است. وگرنه اگر بخوایم با این تحلیل پیش بریم که می دونن می خوایم بمونیم، پس گیر ندن به این موضوع که می شه گفت اصلاً سیتیزنشیپ رو، یا لااقل گرین کارد رو همین الان بدن و راحت شیم جای F1.
آمار که نداریم، ولی اینطور که من تو دوست و آشناها می بینم بیشترین دلیل رد ویزای دانشجویی الان همین قضیه قانع نشدن آفیسره، که می خوایم برگردیم.

ممنون دوست من
پس در واقع یه مدرکی یا یه حرفی که بتونه قانع کنه رو میشه به افسر گفت راجع به برگشتن دیگه؟
مثلا بگیم دکترا گرفتیم برمیگردیم استاد بشیم به همین راحتی میشه قانع کرد؟
از مدیران اگه پست نامناسب هست انتقال بدن من نمیدونم جای بهتری بود یا نه؟
و یه سوال دیگه...
نامه پذیرش دانشگاههای دیگه رو حتما میخوان از ما تو سفارت؟چون بعضی دانشگاهها ایمیل میزنن و نامه رسمی ندارن و فقط بعضی ها دارن که اونا هم اکسپت / دکلاین دارن تو خود نامه...ایمیل رو پرینت بگیریم؟!!
با احترام

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

08-09-2013, 07:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2013, 08:20 PM توسط MaMi.)
(08-09-2013, 12:14 PM)'Charming' نوشته:
ممنون دوست من
پس در واقع یه مدرکی یا یه حرفی که بتونه قانع کنه رو میشه به افسر گفت راجع به برگشتن دیگه؟
مثلا بگیم دکترا گرفتیم برمیگردیم استاد بشیم به همین راحتی میشه قانع کرد؟
از مدیران اگه پست نامناسب هست انتقال بدن من نمیدونم جای بهتری بود یا نه؟
و یه سوال دیگه...
نامه پذیرش دانشگاههای دیگه رو حتما میخوان از ما تو سفارت؟چون بعضی دانشگاهها ایمیل میزنن و نامه رسمی ندارن و فقط بعضی ها دارن که اونا هم اکسپت / دکلاین دارن تو خود نامه...ایمیل رو پرینت بگیریم؟!!
با احترام

اینکه افسر قانع بشه یا خبر، کاملا بستگی به تفسر داره، دوستانی بودند که با وجود همراه داشتن Job Offer، به دلیل قانع نشدن افسر، ریجکت شدند و برعکس، دوستانی هم بدون هیج مدرکی در این زمینه، تونستند ویزا رو دریافت کنند. 
در مورد سایر  دانشگاه هایی که اقدام کردید؛ معمولا این مورد رو به صورت شفاهی می پرسند که شما کدوم دانشگاه ها برای پذیرش اقدام کردید و در اکثر موارد تنها ذکر نام دانشگاه ها کافی است. البته به عنوان مثال از من و تعداد زیادی از دوستانم، این سوال رو نپرسیدند ولی از تک و توک دوستانی، نامه پذیرش اون دانشگاه رو خواستند. بنظرم در این زمینه نگرانی وجود نداره.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-09-2013, 08:23 AM
بازم سوال:
ببخشین چرا تو مدارکه سفارت امریکا بحث immunization یا واکسن نیومده؟
اصلا جزو مدارک هستش؟گواهی سوپیشینه چطور؟ اونم ظاهرا نیستش؟!!
بااحترام
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-09-2013, 08:52 AM
میتونید لیست مدارک مورد نیاز برای سفارت رو در اینجا مشاهده کنید. علاوه بر این مدارک، بعضی از سفارت ها مدارک دیگه ای هم نیاز دارند که میتونید در سایت هر سفارت، چک کنید. immunization form برای ثبت در دانشگاه نیاز هست و شما برای درخواست ویزای دانشجویی (غیر مهاجرتی) به ارائه مدرکی جهت واکسن های تزریق شده، نیاز ندارید (مربوط به ویزاهای مهاجرتی است). ضمنا گواهی سوءپیشینه هم جز مدارک ویزاهای غیر مهاجرتی نیست (حداقل در مورد امریکا، اینجوری نیست، چون اگر شتباه نکنم برای کانادا نیاز هست).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-10-2013, 01:49 PM
من به اسم پدرم BS دارم، واسه سفارت حتما باید پاسپورت پدرم رو با خودم ببرم؟ 
عکسی که واسه سفارت میبریم باید مشابه عکسی باشه که در DS-160 آپلود کردیم؟ آیا جفت این عکس ها میتونه متفاوت از عکس پاسپورت باشه؟ 
عکس واسه سفارت و DS میتونه با عینک باشه؟
مرسی
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-10-2013, 05:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2013, 08:09 AM توسط MaMi.)
همراه داشتن گذرنامه اسپانسر رو اولین باره من دارم از این دوستمون میشنوم! شاید جدیدا اضافه شده! Undecided شما میتونید برای اطمینان، یک گواهی محضری از اسپانسرتون بگیرید و همراه داشته باشید.
عکسی که روز مصاحبه همراه میبرید، میتونه با عکس گذرنامه متفاوت باشه ولی باید با عکسی که در DS-160 آپلود کردید، یکی باشه. هر کدوم از این عکس ها میتونند با عینک یا بدون عینک باشند، فقط باید شرایط لازم رو داشته باشند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 بعدی »