عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-07-2013, 08:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2013, 09:16 PM توسط Shihan.)
(21-07-2013, 12:09 AM)'*parastoo*' نوشته: اگر با ویزای کاری بریم نمیشه تحصیل هم کرد؟

دوست عزیز، زمانی که شما برای ویزای تحصیلی به کره جنوبی D-2 تشریف می برید در پلیس گذرنامه برای 1 سال این ویزا رو تمدید می کنند و از اونجا که یک دانشجو ویزای کاری ندارد در یک زمان نمیتواند درخواست برای ویزای کار بدهد یا تغییر از ویزای کار به دانشجویی.
همچنین با نظر دوستمون ForeverBlue موافقم که زمانی شما دانشجو هستید و این قانون حاکمه تحت هیچ عنوان حق کار ندارید چه پارتایم و چه فول تایم. کمی اوضاع کار دانشجویی خارج از دانشگاه در کره جنوبی روی ان سخت گیری میشه. 

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Reihangh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-07-2013, 04:06 PM
سلام.من دانشجوی رشته مهندسی عمران هستم. اما برای ادامه تحصیل در کره میخوام رشته پزشکی رو انتخاب کنم.میخواستم ببینم امکانش هست؟چه مدرکی لازم دارند؟
همینطور میخواستم بدونم راهی هست که مقداری از درسا رو خودم بخونم تا از بقیه دانشجوها خیلی عقب نباشم؟
[align=right]خوااااهش میکنم جوابمو بدین...
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-07-2013, 10:02 PM
(27-07-2013, 04:06 PM)'Reihangh' نوشته:
سلام.من دانشجوی رشته مهندسی عمران هستم. اما برای ادامه تحصیل در کره میخوام رشته پزشکی رو انتخاب کنم.میخواستم ببینم امکانش هست؟چه مدرکی لازم دارند؟
همینطور میخواستم بدونم راهی هست که مقداری از درسا رو خودم بخونم تا از بقیه دانشجوها خیلی عقب نباشم؟

خوااااهش میکنم جوابمو بدین...

من توصیه میکنم برای پزشکی اقدام نکنید زیرا مراحلش بسیار پیچیده است. تنها به این نکته اشاره کنم باید مدرک زبان کره ای داشته باشید و زبان اصلی در روس پزشکی برای بیشتر دانشگاهها کره ای است و منابع هم به کره ای که کار رو سخت خواهد کرد. تنها دانشگاه مناسب برای پزشکی دانشگاه ملی سئول است SNU که دوره به زبان نگلیسی و مورد تایید وزارت بهداشت می باشد. سطح علمی بسیار بالا در کنار امکانات منحصر به فرد این دانشگاه، فرصت مناسبی را برای علاقمندان به تحصیل در این کشور را فراهم می آورد. طول متوسط دوره های تخصص دز این دانشگاه حدود 3 سال است و در تمام طول سال میتوان برای این دانشگاه اقدام نمود اما شروع کلاس ها در ماه های مارچ و سپتامبر می باشد. زبان تدریس در این دانشگاه برای دوره های یاد شده انگلیسی است اما آشنایی به زبان کره ای می تواند دانشجویان را با محیط دانشگهی و کار در بیمارستان های کره جنوبی بهتر آشنا کند.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Reihangh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-07-2013, 03:20 PM
آخه به رشته پزشکی خیلی علاقه دارم.اگه بخوام برای دانشگاه سئول اقدام کنم چه سطح آمادگی لازمه؟مدرک رشته تجربی میخوان؟چه مدرک انگلیسی قابل قبوله؟
البته من دارم زبان کره ای یاد میگیرم.ولی جایی رو نمیشناسم که مدرک بدن.
خواهش میکنم راهنماییم کنید.من هرطور شده میخوام توی کره رشته پزشکی بخونم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-07-2013, 04:36 PM
(28-07-2013, 03:20 PM)'Reihangh' نوشته: آخه به رشته پزشکی خیلی علاقه دارم.اگه بخوام برای دانشگاه سئول اقدام کنم چه سطح آمادگی لازمه؟مدرک رشته تجربی میخوان؟چه مدرک انگلیسی قابل قبوله؟
البته من دارم زبان کره ای یاد میگیرم.ولی جایی رو نمیشناسم که مدرک بدن.
خواهش میکنم راهنماییم کنید.من هرطور شده میخوام توی کره رشته پزشکی بخونم.

ببنید در بالا گفتم تعداد انگشت شماری هستند که پزشکی در کره رو به انگلیسی ارائه می کنند. اما خب یکی از شرایط تحصیل در دانشگاه ملی سئول داشتن نمره زبان بالای 6 است. مدرک تجربی نیاز نیست چون به طبع باید از اول بخونی، برای مدرک زبان کره ای من هم جایی رو نمیشناسم اما یادمه که دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهرام دوره اش رو داشت میتونی از اونجا بپرسی.
اینم دانشکده پزشکی دانشگاه ملی سئول است که اگر اطلاعات دقیق خواستی توش میتونی بدست بیاری و باهاشون مکاتبه کنی.
نقل قول  

آفلاین saeid_00
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2013, 06:48 PM
سلام دوستان

من دانشجوی سال سوم پیام نورم اما چون واحدهای کمی رو پاس کردم می خوام از دانشگاه انصراف بدم و تو کره جنوبی ادامه تحصیل بدم(در مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار) .می خواستم بدونم با شرایطی که دارم ایا این کار امکان پذیر هست یا نه؟

معدل دیپلم و پیش:12  ; معافیت تحصیلی دارم و مشکل مالی ندارم ; مدرک زبان نافل gre و ایلتس رو هم تا چند وقته دیگه می گیرم. ; سن:21 سال تمام

ایا امکان پذیرش از دانشگاه های کره جنوبی رو دارم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

05-12-2013, 07:50 PM
(05-12-2013, 06:48 PM)'saeid_00' نوشته:
سلام دوستان

من دانشجوی سال سوم پیام نورم اما چون واحدهای کمی رو پاس کردم می خوام از دانشگاه انصراف بدم و تو کره جنوبی ادامه تحصیل بدم(در مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار) .می خواستم بدونم با شرایطی که دارم ایا این کار امکان پذیر هست یا نه؟

معدل دیپلم و پیش:12  ; معافیت تحصیلی دارم و مشکل مالی ندارم ; مدرک زبان نافل gre و ایلتس رو هم تا چند وقته دیگه می گیرم. ; سن:21 سال تمام

ایا امکان پذیرش از دانشگاه های کره جنوبی رو دارم؟

شما شانست برای دانشگاههای کره جنوبی تنها جایی که میتونی اقدام کنی SNU هست که با توجه به رزومه شما فکر میکنم شانس نداشته باشی ضمناً کره جنوبی بیشتر دوره های لیسانس رو به زبان کره ای ارائه میده.
نقل قول  

آفلاین mohamad_a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2013, 10:59 PM
سلام دوستان 
من می خوام پاییز سال دیگه تو کره جنوبی در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل بدم .می خواستم بپرسم تا چه تاریخی وقت دارم از دانشگاه پذیرش بگیرم(یا همون DeadLine تا کیه؟)

معدلم پیش دانشگاهیم پایینه اما به زبان کره ای تسلط نسبی دارم و نمره ایلتس هم خوبه .ایا شانس پذیرش در دانشگاه های کره رو دارم؟(مشکل مالی ندارم ).
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-12-2013, 12:31 AM
(05-12-2013, 10:59 PM)'mohamad_a' نوشته: سلام دوستان 
من می خوام پاییز سال دیگه تو کره جنوبی در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل بدم .می خواستم بپرسم تا چه تاریخی وقت دارم از دانشگاه پذیرش بگیرم(یا همون DeadLine تا کیه؟)
معدلم پیش دانشگاهیم پایینه اما به زبان کره ای تسلط نسبی دارم و نمره ایلتس هم خوبه .ایا شانس پذیرش در دانشگاه های کره رو دارم؟(مشکل مالی ندارم ).

سلام
ددلاين دانشگاه با دانشگاه فرق ميكنه.از دي شروع ميشه تا فروردين معمولا.البته بازم بايد در سايت دانشگاه مربوط چك كني.
يه پيشنهادي دارم اين كه شما كه مشكل مالي نداري چرا اروپا نميري؟و بهتره بگم بريتانيا؟ زبان كره اي زباني نيست كه بتوني به راحتي از پسش بر بياي.مخصوصا در نوشتن!! شما اگر مشكل انگليسي ندارين و همچنين مالي به اروپا فكر كنين بهتره و در نهايت تركيه!خيلي بهتر از كره هست.
نقل قول  

آفلاین corona
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-01-2014, 12:03 AM
با سلام به دوستان گلم
من میخوام ببینم با این مشخصاتی که پایین مینویسم میتونم در مقطع ارشد رشته برق کنترل از دانشگاههای خوب کره فاند بگیرم؟ (میخوام دوباره ارشد بگیرم)
  • فوق دیپلم مخابرات با معدل 15.22  از دانشگاه غیر انتفاعی
  • لیسانس برق با معدل 16.34 از دانشگاه غیر انتفاعی
  • دانشجوی فوق لیسانس دانشگاه آزاد
  • یک مقاله ISI در مبحث ریاضیات (غیر مرتبط با رشته)
  • پنج مقاله داخلی (کنفرانس)
  • زبان IELTS با نمره 6
  • مدیر عامل یک شرکت برقی ( از سال 89 تا کنون )
دست همگی درد نکنه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 25 بعدی »