عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2012, 12:14 AM
(05-05-2012, 12:01 AM)ahmadpashaei نوشته: من موافق ساعت 11 نیستم.ساعت 9 گفتم که دیگه 10 تو غرفه ها باشیم.اونجوری دیر میشه امیرحسین.برای ناهارم تو نمایشگاه آفتابه و میشه فست فود بگیریم و بریم جاییکه من فکر کردم بهترینه.
بعد از دیدار و آشنایی میریم نمایشگاه و بعد برای ناهار از تو همون نمایشگاه میریم مترو مصلا و دوتا استگاه بالاتر پارک جنگلی طالقانی که بسیار زیبا و بزرگ هست.از اینجا بهتر نمیشه.ولی در مورد جمع شدن بهتره زودتر باشه ،بازم ببینیم بقیه چی میگن.راستی خیلی کم نیستیم؟!!!!!!!
خوبه پس میشه از همون 9-10 صبح تا ساعت حدودا 1 برا آشنایی، حالا یا در فضای نمایشگاه یا ی فضای آروم تر و بهتر مث اون فکر خوب شما.
بعدش ناهار فست فودی
بعدش بعدظهر مراجعه به نمایشگاه
در مورد کم بودن هم، بهتره هممون اطلاع رسانی کنیم و به دوستامون بگیم تا بیانSmile
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

05-05-2012, 12:20 AM
(05-05-2012, 12:14 AM)akbar_saeedi نوشته: خوبه پس میشه از همون 9-10 صبح تا ساعت حدودا 1 برا آشنایی، حالا یا در فضای نمایشگاه یا ی فضای آروم تر و بهتر مث اون فکر خوب شما.
بعدش ناهار فست فودی
بعدش بعدظهر مراجعه به نمایشگاه
در مورد کم بودن هم، بهتره هممون اطلاع رسانی کنیم و به دوستامون بگیم تا بیانSmile
مگه میخواهیم بریم اردو که از 9 تا 1 برا آشنایی؟؟؟؟؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

05-05-2012, 12:29 AM
(05-05-2012, 12:20 AM)bzz نوشته: مگه میخواهیم بریم اردو که از 9 تا 1 برا آشنایی؟؟؟؟؟
نه ولی خب همه چی اونجور ک ما میخواییم جلو نمیره،عده ای شاید دیر برسن و فک کنم وقت زیاد بیاریم بهتر ازینه که کم بیاریم Big Grin
درین مدت همه خوب خودشونو معرفی میکنن و سوالات در زمینه پذیرش و راهنمایی در مورد خرید کتاب و ...انجام میشه
و به نظرم وقتی دقیقا لیست کتابهارو صبح یادداشت کنیم،بعدظهر حداکثر 1.5 - 2 ساعت میتونیم کتابارو بخریم و بجای وقت گذاشتن و تحمل شلوغی اون فضا،از صحبتهای بچه ها استفاده میکنیم Smile
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-05-2012, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 12:44 AM توسط ahmadpashaei.)
(05-05-2012, 12:20 AM)bzz نوشته: مگه میخواهیم بریم اردو که از 9 تا 1 برا آشنایی؟؟؟؟؟
bzz عزیز Big Grin جدی نگیر،بنده خدا همینجوری گفت دیگه.فکر کنم برای اول کار حین جمع شدن بچه آشنایی صورت میگیره و کلاتا حدود 10 میشه که زمان کافیه.بعد موقع گرفتن غذا و سپس رفتن به پارک طالقانی و خوردن و استراحت حسابی وقت هست و بعد دوباره برمیگردیم نمایشگاه.اگر کسی دیرتر میرسه باید اطلاع بده به من تا راهنمایی بشه.یادتون نره ها.تنها نمیمونید Angel در ضمن ایستگاه مترو شهید بهشتی بهتره.همه توی ایستگاه متروی شهید بهشتی ساعت 9 تا 10 صبح دوشنبه 18 اردیبشهت.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

05-05-2012, 12:41 AM
تخمینی هم از ساعت اتمام برنامه می دید؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-05-2012, 12:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 12:47 AM توسط ahmadpashaei.)
(05-05-2012, 12:41 AM)mohamad0014 نوشته: تخمینی هم از ساعت اتمام برنامه می دید؟
بازدید از نمایشگاه طبق تجربیات چند ساله من کار سخت و طاقت فرسایی هست و بهتره اونجا موقع ناهار در موردش حرف زده بشه.خلاصه اتمامش تقریبا شخصیه و ما نمیتونیم بگیم حالا بریم خونه Big Grin
راستی دوستان تمام فردا و پس فردا هم میتونید اعلام کنید برای اومدن و فقط پیام خصوصی به من یادتون نره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

05-05-2012, 09:35 AM
بچه ها بالاخره انتشارات جنگل تو نمایشگاه هست یا مستقیم برم انقلاب؟
من اگه دوستم راضی بشه بیاد میام اما صبح راه بیفتیم 11اینا میرسیم تهران پس به شما نمیرسم گویا
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-05-2012, 09:52 AM
(05-05-2012, 09:35 AM)maryam4312 نوشته: بچه ها بالاخره انتشارات جنگل تو نمایشگاه هست یا مستقیم برم انقلاب؟
من اگه دوستم راضی بشه بیاد میام اما صبح راه بیفتیم 11اینا میرسیم تهران پس به شما نمیرسم گویا
سلام مریم جان.
همونطور که در پستهای بالا گفتم جای نگرانی نیست و نباید فکر کنید ما میریم و تنها می مونید.به من زنگ بزنید و راهنمایی می کنم یا اصلا میارپم دنبالتون.تو پیام خصوصی شماره خودمو میدم بهتون فقط گمش نکنید برسید تهران .... Big Grin
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-05-2012, 05:04 PM
سلام بچه ها میگن ظاهرا انتشارات جنگل هم غرفه باز کرده،پس نیازی نیس تا انقلاب بریم
من امشب از تبریز حرکت میکنم،تا دوشنبه اونجا میرسم؟! Big Grin
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

05-05-2012, 06:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 06:38 PM توسط salazar716.)
درود.
دوستان من تا الان تنها تا تهران نیومدم! همیشه یکی از رفیقام بوده که تهران رو بلد باشه...امسال هیشکی نیس که باهام بیاد!
نمیدونم اصلا کجا ایستگاه مترو داره! چه جوری بیام شهید بهشتی!
من از شمال میام...ترمینال شرق یا همون تهران پارس پیاده میشم. بعدش رو دیگه نمیدونم! میشه یکی راهنمایی کنه؟
اصلا با ماشین پدر جان بیام چی؟!! شنیدم الان زیاد ترافیکه تو تهران.
درضمن...من زیاد نمیدونم چی باید بخرم! اونجا نیازمند یاری سبزتان هستیم! Big Grin
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 03:06 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی