عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-05-2012, 04:09 AM
سلام دوستان
همه میدونید همه به نوعی کارها و مشغله هایی داریم،ولی خدایی مرام بذارید و سعی کنید بخاطر مسائل کوچیک این جلسه رو بی خیال نشید،به شخصه فکر کنم برا من دیدار جالبی باشه
من شنبه سمینار،ولی روزای بعدش مشکلی ندارم..ولی به نظرم بعدظهر میتونه بهتر باشه چون زمان بیشتره...
راستی به اون سایت بغلی اگه آشنایی دارید هم بگین،
مسئول تدارکات کارش سنگینه...
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

04-05-2012, 04:25 PM
سلام دوستان
اگه حتما میرید مشخص کنید اگه نه که من فردا که دارم میرم کتاب هارو بخرم چ
اگه میرید که با شماها بخرم تا از نظراتتون استفاده کنم
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

04-05-2012, 04:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 04:54 PM توسط akbar_saeedi.)
(04-05-2012, 04:25 PM)bzz نوشته: سلام دوستان
اگه حتما میرید مشخص کنید اگه نه که من فردا که دارم میرم کتاب هارو بخرم چ
اگه میرید که با شماها بخرم تا از نظراتتون استفاده کنم
سلام خب عجله نکنید تا ببینیم بچه ها چی میگن Big Grin
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

04-05-2012, 05:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 05:30 PM توسط mohamad0014.)
تا حالا که کسی دوشنبه مشکلی نداشته تا فردا هم اگر کسی این روز مشکل داشت می تونه بگه بعد دیگه فیکسش خواهیم کرد.

بنا بر صحبتی که به MaMi عزیز هم داشتم ایشون سعی خواهند کرد این روز را خالی کنه . امیدوارم که بتونن این کار رو بکنند
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-05-2012, 06:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 07:18 PM توسط akbar_saeedi.)
(03-05-2012, 09:33 PM)ahmadpashaei نوشته: به نظرم دو گروه بشین.یک عده از تهرانی ها که وسط هفته میتونن بیان + شهرستانی های عزیز
گروه دوم تهرانی ها + بقیه شهرستانی هایی که اول هفته میتونن بیان.منم تدارکات تیم Big Grin
سلام دوست عزیز
با توجه به این مهم که شما تهران تشریف دارین یک دوست آگاه ک خواست اسمش فاش نشود!! فرمود میتونید مسئولیت ملاقات بچه ها در نمایشگاه و هماهنگی برنامه های جانبی احتمالی رو به عهده بگیرید؟
Smile
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

04-05-2012, 11:16 PM
باشه من برای دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه مشکلی ندارم.فقط باید حتما صبح زود باشین تهران.نمایشگاه 9 باز میشه.با خودتون یه کاغذ و خودکار بیارینا Big Grin برای نوشتن اسم و .... و کتاب ها و .... Tongue قمقمه،شمشیر،دارو .و.........
حالا از شوخی گذشته باید زود بیاین و بعد از آشنایی بریم تو غرفه ها
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

04-05-2012, 11:21 PM
منم موافق ام دیگه فوق فوق اش 10 اونجا باشید
فکر کنم تو متو جای خوبی باشه برای قرار که همدیگرو گم نکنیم
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-05-2012, 11:38 PM
(04-05-2012, 11:16 PM)ahmadpashaei نوشته: باشه من برای دوشنبه،سه شنبه،چهارشنبه مشکلی ندارم.فقط باید حتما صبح زود باشین تهران. نمایشگاه 9 باز میشه. با خودتون یه کاغذ و خودکار بیارینا Big Grin برای نوشتن اسم و .... و کتاب ها و ....باید زود بیاین و بعد از آشنایی بریم تو غرفه ها
کاغذ برای نوشتن اسم کتاب؟! دوستان عزیز اگر میخواهید که خسته نشوید و به قول معروف سرگردون، با توجه به تنگی جا در مصلی و شلوغی و ازدحام، به نظر من از الان مشخص کنید که کدوم انتشارات خواهید رفت و چه کتاب هایی مد نظر دارید برای خرید...(این تجربه من بود)

(04-05-2012, 11:21 PM)bzz نوشته: منم موافق ام دیگه فوق فوق اش 10 اونجا باشید. فکر کنم تو مترو جای خوبی باشه برای قرار که همدیگرو گم نکنیم
مترو فکر کنم اون موقع و به دلیل نمایشگاه خیلی شلوغ باشه...بعدش کدوم خروجی؟ خروجی که داخل مصلی است یا اونی که در عباس آباده (روبروی مصلی سر مفتح)؟

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

04-05-2012, 11:42 PM
من میگم دوشنبه
ساعت 11
قرار : ورودی ایستگاه شهید بهشتی (چون اولا سرویس رایگان تا مکان نمایشگاه داره و ثانیا پیاده نزدیک تره )
Smile
امیدوارم بتونم خودمو برسونم
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

04-05-2012, 11:42 PM
من منتظر اجازه مدیرم که چجوری باید شمارمو بذارم!!! ولی مترو برای پیدا کردن همه میتونه یک گزینه باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 28-06-2025، 03:06 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی