عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور
آفلاین Roxana-D
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2018, 02:24 PM
(27-02-2018, 10:03 AM)automotive نوشته: تا آنجا که من اطلاع دارم، تقریبا مدارک زیر در بیشتر نقاط دنیا برای اپلای مورد نیاز است.
1. ریز نمرات
2. دانشنامه
3. توصیه نامه (معمولا 2 عدد اما 1 و 3 عدد نیز دیده شده است)
4. نمره زبان (آیلتس یا تافل) برای ارشد و دکتری و SAT برای لیسانس
5. بسته به رشته در برخی کشورهای خاص GRE یا Gmat
6. Application Fee که برخی دانشگاه ها دارند برخی ندارند.

تمامی مدارک بالا تا قبل از ددلاین باید به دانشگاه تحویل داده شود.
حال بعضا مدارک 1،2 و 4 را به صورت غیر رسمی نیز می‌پذیرند و پس از اینکه اپلای شما موفق آمیز بود و پذیرش دریافت کردید به شما مهلت می‌دهند که اصل مدارک را تحویل بدهید.
توجه داشته باشید که در برخی موارد در وب‌سایت نوشته شده مدارک اصلی اما با ارسال ایمیل می‌توان از آن ها درخواست کرد که مدارک غیر رسمی را بپذیرند، مثلا خیلی‌ها برای نمره زبان ایمیل ارسال می‌کنند که نمره غیر رسمی را بپذیرند تا هزینه اپلای را کاهش دهند و برخی‌ها نیز همانند شما برای مدارکی همانند دانشنامه و ریز نمرات ایمیل ارسال می‌کنند.
بدیهی است که هیچ تضمینی برای این موضوع وجود ندارد اما به هر حال دانشگاه‌هایی پیدا خواهند شد که با درخواست شما موافقت کنند.

ببخشید یه سوال دیگه!
روی مدرک موقت من نوشته شده "ارزش ترجمه ندارد" در این حالت برای ترجمه این مدرک باید چه کنم؟ دارالترجمه برایم ترجمه میکند؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

27-02-2018, 03:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2018, 04:00 PM توسط automotive.)
(27-02-2018, 02:24 PM)Roxana-D نوشته: ببخشید یه سوال دیگه!
روی مدرک موقت من نوشته شده "ارزش ترجمه ندارد" در این حالت برای ترجمه این مدرک باید چه کنم؟ دارالترجمه برایم ترجمه میکند؟
ممنون

بانو لطفا سوال خود را در مرتبط ترین تاپیک مطرح کنید، ضنما اطلاعات این فروم بسیار کامل است و با کمی صبر و حوصله می‌توانید پاسخ تمام سوال‌های خود را بیابید.

اما پاسخ سوال شما
مدرک موقت ارزش ترجمه ندارد یعنی حتی اگر دارالترجمه رسمی با مهر رسمی ترجمه را انجام دهد این مدرک از دیدگاه بین المللی Official محسوب نمی‌شود.
شما باید این مدرک را تحویل دانشگاه بدهید و دانشنامه رسمی و دائم خود را دریافت کنید.
هرچند اگر قصد اپلای بدون مدارک رسمی را دارید، ترجمه همین مدرک موقت کافی است که در ارسال‌های قبل بارها به این موضوع اشاره کردم.

موضوع زیر را نیز مطالعه کنید.

ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات )
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Roxana-D
**
نقل قول

06-03-2018, 05:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2018, 05:28 PM توسط Roxana-D.)
سلام دوستان،
من یه سوال داشتم که در بین مطالب این فروم نتونستم جوابش رو پیدا کنم. و بنظرم رسید که مرتبط ترین جا برای پرسیدنش همینجاست!

اگر دانشجوی دکتری داخل باشیم و نامه پذیرش از یه دانشگاه کانادا داشته باشیم برای مقطع دکتری، آیا لازمه که به سفارت اعلام کنیم اینجا دانشجوی دکتری هستیم؟ اگر اعلام نکنیم چی میشه؟

اگر قبل از سابمیت مدارک برای سفارت از دکتری انصراف بدیم چی؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-03-2018, 05:32 PM
(06-03-2018, 05:27 PM)Roxana-D نوشته: سلام دوستان،
من یه سوال داشتم که در بین مطالب این فروم نتونستم جوابش رو پیدا کنم. و بنظرم رسید که مرتبط ترین جا برای پرسیدنش همینجاست!

اگر دانشجوی دکتری داخل باشیم و نامه پذیرش از یه دانشگاه کانادا داشته باشیم برای مقطع دکتری، آیا لازمه که به سفارت اعلام کنیم اینجا دانشجوی دکتری هستیم؟ اگر اعلام نکنیم چی میشه؟

اگر قبل از سابمیت مدارک برای سفارت از دکتری انصراف بدیم چی؟

نیاز نیست اعلام کنید.
هیچی نمیشه. وقتی مساله پیش بیاد که کانادا بخواد به دلایلی کاملا خاص بره ببینه شما در ایران چیکار میکردین و میکنین و چرا دروغ گفتین و یا احیانا دروغ گفتین اصلا و ... و ... که عملا برای ویزای دانشجویی این مسایل مطرح نیست. دکتری میخوندین در ایران خوشتون نیومد نصفه راه پذیرش گرفتین از کانادا و تهدیدی برای امنیت ملی کاتادا نیستید و تشریف میبرید سفارت ویزا بگیرید.
ولی اگر پرسیدند چرا مثلا 3 سال یا 5 سال گپ دارید اون رو باید خودتون بنا به وضعتون جواب بدید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Roxana-D
**
نقل قول

06-03-2018, 06:40 PM
(06-03-2018, 05:32 PM)Torkan نوشته: نیاز نیست اعلام کنید.
هیچی نمیشه. وقتی مساله پیش بیاد که کانادا بخواد به دلایلی کاملا خاص بره ببینه شما در ایران چیکار میکردین و میکنین و چرا دروغ گفتین و یا احیانا دروغ گفتین اصلا و ... و ... که عملا برای ویزای دانشجویی این مسایل مطرح نیست. دکتری میخوندین در ایران خوشتون نیومد نصفه راه پذیرش گرفتین از کانادا و تهدیدی برای امنیت ملی کاتادا نیستید و تشریف میبرید سفارت ویزا بگیرید.
ولی اگر پرسیدند چرا مثلا 3 سال یا 5 سال گپ دارید اون رو باید خودتون بنا به وضعتون جواب بدید

ممنون از پاسخ تون.
۳ سال گپ می افته، حالا اگر در این مورد ازم سوال کنن آیا میشه با مواردی مثل تدریس ۳ ترم بصورت حق التدریس (با نامه از دانشگاه)، نوشتن طرح و مقاله و گرفتن مدارک دوتا زبان توجیه کرد؟ این موارد کافی بنظر میاد؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-03-2018, 07:57 PM
(06-03-2018, 06:40 PM)Roxana-D نوشته: ممنون از پاسخ تون.
۳ سال گپ می افته، حالا اگر در این مورد ازم سوال کنن آیا میشه با مواردی مثل تدریس ۳ ترم بصورت حق التدریس (با نامه از دانشگاه)، نوشتن طرح و مقاله و گرفتن مدارک دوتا زبان توجیه کرد؟ این موارد کافی بنظر میاد؟

خواهش
نه مشکلی نخواهد بود. عملا با اینکه برای اونها فرقی نداره شما چه کار کرده یا میکنید اما اینکه بگید چیکار کردید مهمه براشون!
امیدوارم منظورم واضح بوده باشه
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Roxana-D
**
نقل قول

16-03-2018, 10:39 AM
(06-03-2018, 05:32 PM)Torkan نوشته: نیاز نیست اعلام کنید.

سلام جناب Torkan
من چند وقت قبل درباره این پرسیدم که به سفارت اعلام کنم دکتری میخوندم قبلاً در ایران و انصراف دادم یا نه و شما گفتید نیازی نیست. الان متوجه یه موضوع شدم که باز نگرانم کرده. من توی دوره دکتری مقاله دادم بعد الان که اسمم رو سرچ کردم مقاله م اومد و توش مشخصه که من دانشجوی دکتری بودم. در این حالت آیا بنظر شما جای نگرانی نیست، اعلام نکنم به سفارت؟ من شنیدم اسم رو سرچ میکنن.

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-03-2018, 12:33 PM
(16-03-2018, 10:39 AM)Roxana-D نوشته: سلام جناب Torkan
من چند وقت قبل درباره این پرسیدم که به سفارت اعلام کنم دکتری میخوندم قبلاً در ایران و انصراف دادم یا نه و شما گفتید نیازی نیست. الان متوجه یه موضوع شدم که باز نگرانم کرده. من توی دوره دکتری مقاله دادم بعد الان که اسمم رو سرچ کردم مقاله م اومد و توش مشخصه که من دانشجوی دکتری بودم. در این حالت آیا بنظر شما جای نگرانی نیست، اعلام نکنم به سفارت؟ من شنیدم اسم رو سرچ میکنن.

ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید

سلام

من نمیدونم کانادا تا چه حد به این مسایل اهمیت میده یا در کل کشور دیگری. فقط این رو میدونم که اگر دنبالش برن و بفهمن دروغ گفتین اون موقع وضعیت فرق خواهد کرد. حالا اینکه واقعا میرن دنبالش یا نه رو من دقیقا نمیدونم.
در جایی از مقاله اشاره شده که دانشجوی دکتری هستین فارغ از affılıation؟
در ضمن اینکه یکی یک سال یا دو سال دکتری خونده باشه و نخواسته ادامه بده همیشه هم نکته منفی نیست. در حالت کلی هستا ولی نه همیشه. برای مثال شما دیدید محتوای درسی ضعیفه و هیچ دست اوردی نداره یا خوشتون نیومده ادامه بدید یا ...
این حالت رو وقتی میگید که محرض بشه دکتری میخوندین یا خودشون بفهمن یا خودتون بگین.
اگر فردی پیدا کنین مشابه خود شما و تجربه قبلی داشته باشه شاید راحت تر بشه حدس زد چی میشه

ولی در حالت کلی اگر نظر من رو بخواید مشکللی پیش نیماد و اونها هم سرچ نخواهند کرد
نقل قول  

آفلاین Roxana-D
**
نقل قول

16-03-2018, 01:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-03-2018, 03:01 PM توسط Roxana-D.)
(16-03-2018, 12:33 PM)Torkan نوشته: سلام

من نمیدونم کانادا تا چه حد به این مسایل اهمیت میده یا در کل کشور دیگری. فقط این رو میدونم که اگر دنبالش برن و بفهمن دروغ گفتین اون موقع وضعیت فرق خواهد کرد. حالا اینکه واقعا میرن دنبالش یا نه رو من دقیقا نمیدونم.
در جایی از مقاله اشاره شده که دانشجوی دکتری هستین فارغ از affılıation؟
در ضمن اینکه یکی یک سال یا دو سال دکتری خونده باشه و نخواسته ادامه بده همیشه هم نکته منفی نیست. در حالت کلی هستا ولی نه همیشه. برای مثال شما دیدید محتوای درسی ضعیفه و هیچ دست اوردی نداره یا خوشتون نیومده ادامه بدید یا ...
این حالت رو وقتی میگید که محرض بشه دکتری میخوندین یا خودشون بفهمن یا خودتون بگین.
اگر فردی پیدا کنین مشابه خود شما و تجربه قبلی داشته باشه شاید راحت تر بشه حدس زد چی میشه

ولی در حالت کلی اگر نظر من رو بخواید مشکللی پیش نیماد و اونها هم سرچ نخواهند کرد

ممنون از پاسخ تون
بله یه نفر رو دیدم مشابه خودم رفته کانادا، و اتفاقاً به فارسی اسمش رو سرچ کردم و توی یه سایت اشاره شده بود که دانشجوی دکتری بوده توو ایران. خودش به من گفت به سفارت اعلام نکرده قضیه رو و ویزاش هم اومد.
در اون مقاله هم صرفاً در قسمت affiliation اشاره شده که دانشجو هستم
و علت واقعی اینکه میخوام برم دقیقاً همینه که اصلاً راضی نبودم از کیفیت اینجا با اینکه من دانشگاه شیراز میخونم و اسماً دانشگاه مطرحی حساب میشه توو ایران ولی واقعاً تمام امید و انگیزه من رو از بین برده توو این دو سه سالی که دکتری میخونم.
نقل قول  

آفلاین mania99
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-04-2018, 03:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2018, 03:37 PM توسط mania99.)
با سلام به دوستان
من سال ۹۱ دانشجوی دکترای روزانه بودم. سال ۹۴ پوزیشن دکترا توی اروپا گرفتم و الان نزدیک اتمام درسم هست. مدارکم هم همون موقع آزاد کردم و هم دانشنامه های لیسانس و ارشد و هم ریزنمراتم دستمِ و مشکلی ندارم. در حال حاضر هم هیچ مدرکی دست دانشگاه ایرانم ندارم. تنها اشتباهم یک بدهی کوچیک به صندوق رفاه دوره دکترامه. سوالم اینه چون دانشگاه رها کردم، احتمالا الان در پروسه اخراجم و اونجا اساتید و دانشگاه میدونن من خارج پوزیشن دارم. سوال اینکه ایا بعد از اخراج باید پولی بپردازم؟ چون هیچ مدرکی دستشون ندارم که لازمش داشته باشم. قبل از ترک ایرانم خیلی تلاش کردم بدهی صندوق برگشت بدم که گفتن بدون فارغ اتحصیلی نمیتونم بپردازم.و ایا میتونن ممنوع الخروجم کنند به دلیل عدم پرداخت بدهی صندوق. چون دو سال ایران نیومدم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »