عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین Sa Rezaei
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2018, 03:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2018, 10:28 AM توسط MaMi.)
@mohammad.eng
شما می تونید از کلید واژه
fuel cell research in Germany
استفاده کنید.
معمولا اکثر دانشگاههای فنی تو آلمان تو این زمینه کار می کنند. مثل دانشگاه اشتوتگارت، نورنبرگ، فنی مونیخ، برلین، دورتموند، کارلسروهه و ...
پیل سوختی موضوعات گسترده ای رو شامل میشه (مکانیک، شیمی، برق و مواد) شما باید ببینید تو چه زمینه ای از اون کار کردین تا بهتر بتونین استاد پیدا کنید.
نقل قول  

آفلاین نوروز رایگان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-01-2018, 01:41 PM
با سلام.
بنده معدل کاردانی 14 کارشناسی 14 ارشد 17 در رشته مکانیک ساخت و تولید از سراسری دارم. حدود ده مقاله داخلی و 2 مقاله ژورنال خارجی در رشته خودم دارم . آیلتس 6.5 هم گرفتم . میخاستم بپرسم فاند گرفتن با این شرایط سخته یا نه . یا اینکه از کشورهای استاندیناوی راحتر میشه اقدام کرد یا کانادا امریکا؟ 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-01-2018, 12:28 AM
(28-01-2018, 01:41 PM)نوروز رایگان نوشته: با سلام.
بنده معدل کاردانی 14 کارشناسی 14 ارشد 17 در رشته مکانیک ساخت و تولید از سراسری دارم. حدود ده مقاله داخلی و 2 مقاله ژورنال خارجی در رشته خودم دارم . آیلتس 6.5 هم گرفتم . میخاستم بپرسم فاند گرفتن با این شرایط سخته یا نه . یا اینکه از کشورهای استاندیناوی راحتر میشه اقدام کرد یا کانادا امریکا؟ 
با تشکر
سلام
مقالات ژورنالی isi هستند یا نه؟
رزومتون معمولیه اما حتما برای کانادا و دانشگاه های از رنک 8 به بعد خیلی اقدام کنید- الان فصل ایمیل زنی هست، پس تا فرصت باقیه اقدام کنید شانس دارید- همه جا ایمیل با متن مناسب و وقت مناسب بزنید
برای کشورهای اسکاندیناوی نروژ رو میدونم که عملا شانسی ندارید به خاطر رقابت شدیدا زیاد.
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

04-02-2018, 02:01 PM
سلام. جواب پذیرش ها ی آمریکا و کانادا کی میاد معمولا؟ تو چه ماههایی؟ واینکه استاده ها کی می خوان با دانشجو اسکایپ کنن بعد از پذیرش یا قبل اون؟ منظورم برای پذیرش پاییز هست
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

04-02-2018, 04:40 PM
(04-02-2018, 02:01 PM)giga نوشته: سلام. جواب پذیرش ها ی آمریکا و کانادا کی میاد معمولا؟ تو چه ماههایی؟ واینکه استاده ها کی می خوان با دانشجو اسکایپ کنن بعد از پذیرش یا قبل اون؟ منظورم برای پذیرش پاییز هست
دوست عزیز سلام

در مورد کانادا اطلاع دقیقی ندارم. 
در مورد امریکا بستگی به روند پذیرش هر دانشگاه زمان اعلام نتایج میتونه متفاوت باشه. بعضی از دانشگاهها نتیجه ی نهاییشون رو هم تا  الان اعلام کردند و بعضی دیگه مصاحبه های کمیته با کانادیداهای انتخابی داره برگزار میشه و البته بعضی از دانشگاهها هم تا اواخر فوریه نتیجه ی اولیه اشون رو اعلام می کنند.
 بابت مصاحبه اساتید هم، باز بسته به استاد فرق میکنه بعضی از اساتید قبل از اپلای قرار مصاحبه میزارن ولی عده ی دیگه ای بعد از ثبت application با شما قرار مصاحبه میزارن که نظر نهاییشون رو در مورد شما به کمیته اعلام کنند. و بعد از تایید استاد قرار مصاحبه با کمیته هم معمولا گذاشته میشه.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

05-02-2018, 09:18 AM
نتیجه نهایی رو ایمیل می کنن معمولا؟ ریجکت یا اکسپت.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

05-02-2018, 01:42 PM
(05-02-2018, 09:18 AM)giga نوشته: نتیجه نهایی رو ایمیل می کنن معمولا؟ ریجکت یا اکسپت.
دوست عزیز سلام

معمولا ایمیل میزنن، گاهی هم نتیجه به صورت update وضعیت application در لینکی که بعد از ثبت براتون ارسال شده قابل مشاهده است. من دیدم گاهی هم نتیجه به صورت نامه ی کتبی به آدرسی که داده بودید براتون ارسال میشه.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین 96Karbar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-02-2018, 08:38 PM
سلام و وقت به خیر
من لیسانس مهندسی نفت از دانشگاه امیرکبیر با معدل ۱۷.۵۰ ،میخوام ارشدو تو ایران گرایش مهندسی مالی بخونم و برای دکتری تو این گرایش اپلای کنم برای کشو رهای امریکا و کانادا ،میخواستم بدونم گرفتن پذیرش و فاند برای این گرایش خیلی سخته ؟
نقل قول  

آفلاین nasi1990
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-02-2018, 02:32 PM
با سلام
من دانشجوی ارشد تغذیه هستم.تا شهریور دفاع میکنم انشاالله،در حال حاضر هم دارم مقاله های پایان نامم رو مینویسم.فک کنم تا شهریور حداقل بتونم اکسپت دو تا مقاله isi  رو بگیرم.فعلن مدرک زبان ندارم(البته  msrt قبول شدم ولی فک نکنم این بدرد اپلای بخوره ) ولی با یادگیری زبان مشکلی ندارم چون علاقه ئم دارم.معدلم فعلن بدون درنظر گرفتن نمره پایان نامه 15و خورده ایه. مدرک کارشناسیم هم بهداشت عمومی هستش،با معدل18و نیم. الان میخام پذیرش بگیرم ولی نمی دونم برا mph اقدام کنم یا دکترا ،کدوم بهتره، کدوم کشور ، از کجا باید شروع کنم. خیلی گنگ ئم ،لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

07-02-2018, 05:27 PM
(07-02-2018, 02:32 PM)nasi1990 نوشته: با سلام
من دانشجوی ارشد تغذیه هستم.تا شهریور دفاع میکنم انشاالله،در حال حاضر هم دارم مقاله های پایان نامم رو مینویسم.فک کنم تا شهریور حداقل بتونم اکسپت دو تا مقاله isi  رو بگیرم.فعلن مدرک زبان ندارم(البته  msrt قبول شدم ولی فک نکنم این بدرد اپلای بخوره ) ولی با یادگیری زبان مشکلی ندارم چون علاقه ئم دارم.معدلم فعلن بدون درنظر گرفتن نمره پایان نامه 15و خورده ایه. مدرک کارشناسیم هم بهداشت عمومی هستش،با معدل18و نیم. الان میخام پذیرش بگیرم ولی نمی دونم برا mph اقدام کنم یا دکترا ،کدوم بهتره، کدوم کشور ، از کجا باید شروع کنم. خیلی گنگ ئم ،لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید

سلام
لینک زیر را مطالعه کنید.
لینک
[*][url=https://www.academiacafe.com/admission/index.php?r=univsApplied/index][/url]
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 55 بعدی »