عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-10-2017, 05:31 PM
(25-10-2017, 08:11 PM)مهمان نوشته: من پاسپورتم یه سال از تاریخ انقضاش میگذره مشکلی به وجود نمیاد برای اعتبار زدنش؟؟

خیر
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-10-2017, 07:04 PM
سلام دوستان
مشکل من مربوط به املای فارسی نام خوانوادگیم میشه در تمام مدارک تحصیلی و شناسنامه و کارت ملی به صورت جدا هست ولی در گذرنامه به صورت چسبیده نوشته شده مثلا در همه مدارک علی پور باشه ولی در گذرنامه علیپور درج بشه که البته تقصیر خودم بود.
حالا من باید گذرنامه رو عوض کنم یا مثلا سفارت ایتالیا به این مورد ایراد نمیگره کسی تجربه ای داره؟ اگر هم چنین ایرادی بگیرن فرصت میدن من اصلاحش کنم یا در جا درخواست ویزامو رذ می کنن؟
با توجه به اینکه شماره پاسپورت رو من برای اپلای استفاده کردم راهی داره که من گذرنامه جدید رو با همین شماره پاسپورت بگیرم؟
الان هم اون دانشگاه ازم اسکن پاسپورت میخواد چی کار کنم؟

با سپاس از پاسختون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-11-2017, 05:15 PM
سلام دوستان ، گذرنامه من موقع تمدید مجددشه تو قسمت نام خانوادگی لاتین خودم اشتباه اسپل کردم ? حالا میتونم موقع تجدید اونو راحت عوض کنم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-11-2017, 12:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2017, 12:21 PM توسط automotive.)
(30-10-2017, 07:04 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان
مشکل من مربوط به املای فارسی نام خوانوادگیم میشه در تمام مدارک تحصیلی و شناسنامه و کارت ملی به صورت جدا هست ولی در گذرنامه به صورت چسبیده نوشته شده مثلا در همه مدارک علی پور باشه ولی در گذرنامه علیپور درج بشه که البته تقصیر خودم بود.
حالا من باید گذرنامه رو عوض کنم یا مثلا سفارت ایتالیا به این مورد ایراد نمیگره کسی تجربه ای داره؟ اگر هم چنین ایرادی بگیرن فرصت میدن من اصلاحش کنم یا در جا درخواست ویزامو رذ می کنن؟
با توجه به اینکه شماره پاسپورت رو من برای اپلای استفاده کردم راهی داره که من گذرنامه جدید رو با همین شماره پاسپورت بگیرم؟
الان هم اون دانشگاه ازم اسکن پاسپورت میخواد چی کار کنم؟

با سپاس از پاسختون

سلام
حجای نام شما به زبان انگلیسی اهمیت دارد و این نیم فاصله مشکل خاصی نیست،
تا آنجا که اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست.
اسکن را ارسال کنید.
(15-11-2017, 05:15 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان ، گذرنامه من موقع تمدید مجددشه تو قسمت نام خانوادگی لاتین خودم اشتباه اسپل کردم ? حالا میتونم موقع تجدید اونو راحت عوض کنم؟؟؟؟

سلام

با تغییر حجا موافقت می‌شود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-11-2017, 07:38 AM
برای تعویض گذرنامه مخدوش به چه آدرسی باید مراجعه کرد آیا پلیس +ده انجام می دهد
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2017, 10:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2017, 10:52 AM توسط automotive.)
(28-11-2017, 07:38 AM)مهمان نوشته: برای تعویض گذرنامه مخدوش به چه آدرسی باید مراجعه کرد آیا پلیس +ده انجام می دهد

پلیس +10 این کار را انجام می‌دهد.(البته نه همه آن‌ها، فقط آن‌‌ایی که کار گذرنامه را انجام می‌دهند)
محک
نقل قول  

آفلاین sepses
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2017, 02:07 PM
من هم مشکل تعویض پاسپورت برای ویزای کانادا رو دارم. پاسم دو سال و نیم اعتبار داره و اداره گذرنامه که رفتم میگن اعتبار بالای دو سال رو تعویض نمیکنیم. اگه مفقودی اعلام کنم، ویزای شنگن معتبری که الان تو پاسم دارم و تا دو سال دیگه اعتبار داره تکلیفش چی میشه ؟ میتونم با دو پاس ازش استفاده کنم یا مفقودی اعلام بشه، کلا باطل میشه اون شنگن هم ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-12-2017, 03:09 PM
(01-12-2017, 02:07 PM)sepses نوشته: من هم مشکل تعویض پاسپورت برای ویزای کانادا رو دارم. پاسم دو سال و نیم اعتبار داره و اداره گذرنامه که رفتم میگن اعتبار بالای دو سال رو تعویض نمیکنیم. اگه مفقودی اعلام کنم، ویزای شنگن معتبری که الان تو پاسم دارم و تا دو سال دیگه اعتبار داره تکلیفش چی میشه ؟ میتونم با دو پاس ازش استفاده کنم یا مفقودی اعلام بشه، کلا باطل میشه اون شنگن هم ؟

دقیقا چرا میخواید عوض کنید

اگر کشوری به شما ویزایی بده که بیشتر از اعتبار گذرنامه باشه شما با داشتن گذرنامه جدید و نشون دادن ویزا در گذرنامه قدیمی هم می تونید ازش استفاده کنید کانادا در حال حاضر بیشتر از اعتبار گذرنامه ویزا صادر نمی کنه.مفقودی خطریه ممکنه چند ماه بعد بدن پاس رو. ولی مخدوش بشه شاید یه چیزی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sepses
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2017, 03:16 PM
(01-12-2017, 03:09 PM)Torkan نوشته: دقیقا چرا میخواید عوض کنید

اگر کشوری به شما ویزایی بده که بیشتر از اعتبار گذرنامه باشه شما با داشتن گذرنامه جدید و نشون دادن ویزا در گذرنامه قدیمی هم می تونید ازش استفاده کنید  کانادا در حال حاضر بیشتر از اعتبار گذرنامه ویزا صادر نمی کنه.مفقودی خطریه ممکنه چند ماه بعد بدن پاس رو. ولی مخدوش بشه شاید یه چیزی

به خاطر همینکه کانادا بیشتر از اعتبار گذرنامه ویزا نمیده میخوام تعویضش کنم. الان دو سال و نیم اعتبار داره پاسپورتم ولی میخام ویزای پنج ساله کانادا بگیرم. پس به جز مفقودی و مخدوش بودن، راه دیگه ای نیست که بتونم پاس جدید بگیرم ؟ برم ادارات گذرنامه و بگم که برای مهاجرت کانادا میخوام اقدام کنم و گفتن که حداقل سه سال باید اعتبار داشته باشه، قبول میکنن که عوضش کنن ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-12-2017, 03:55 PM
(01-12-2017, 03:16 PM)sepses نوشته: به خاطر همینکه کانادا بیشتر از اعتبار گذرنامه ویزا نمیده میخوام تعویضش کنم. الان دو سال و نیم اعتبار داره پاسپورتم ولی میخام ویزای پنج ساله کانادا بگیرم. پس به جز مفقودی و مخدوش بودن، راه دیگه ای نیست که بتونم پاس جدید بگیرم ؟ برم ادارات گذرنامه و بگم که برای مهاجرت کانادا میخوام اقدام کنم و گفتن که حداقل سه سال باید اعتبار داشته باشه، قبول میکنن که عوضش کنن ؟

تا جایی که میدونم قبول نمیکنند و میگن مشکل خودته!!
باز بخواین میتونین بپرسین. مفقودی که اصلا. ولی میتونین مخدوش کنید یا قهوه بریزین روش!
در ضمن مطمین بشین که کانادا ویزا رو نمیده بعد این  کار رو بکنین (چون من این مورد رو فقط شنیدم خودم نچشیدم!). چون ممکنه ویزا رو صادر کنن در همون پاسپورت که 2.5 سال مونده. در این حالت شما میتونین به راحتی بعد گرفتن پاس جدید همون پاس قبلی رو هم داشته باشین. چون خود کانادا در سیستمش داره و مشکلی پیش نمیاد اگر پاستون سوراخ بشه و منقضی بشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 33 بعدی »