عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-04-2017, 11:45 PM
(13-04-2017, 11:34 PM)aghazade نوشته: ممنون که راهنمایی می کنید. من نظرم بر اینه که جایی اپلای کنم که بتونم فاند بگیرم و هزینه ای نکنم. اصراری هم بر امریکا و کانادا ندارم هرچند مطمئنا این دو بهتره. و ضمن اینکه موقعیت خوبی داشته باشن برای موندن بعد تحصیل.

به نظر من یا با نمره‌ی GRE بالای 320 برای ایالات متحده اقدام کنید، یا به راحتی برای اروپا اقدام کنید و پذیرش و فاند دریافت کنید، آلمان، ایتالیا و ترکیه گزینه‌های مناسبی هستند، هرچند به دلیل اپلای برای مقطع دکتری، معمولا در بیشتر اتحادیه اروپا، حقوق مکفی برای پرداخت شهریه و زندگی پرداخت می‌شود.
هیچ کجا موقعیت خوبی ندارد، شما به عنوان یک فرد خارجی باید با تمام وجود تلاش کنید تا بتوانید در کشور مورد نظر کار پیدا کنید و موفق شوید.
در خارج از کشور استخدامی وجود ندارد که به شما اطمینان بدهد، کارها Work at will است. هر زمان به شما نیازی نباشد یا کار خود را خوب انجام ندهید، اخراج خواهید شد، آلبته در ایران هم در حال حاضر این رویه در پیش گرفته شده و استخدامی دائمی به ندرت دیده می‌شود.
اگر وجدان کاری داشته باشید، می‌توانید به راحتی زندگی کنید و کار خود را نگه دارید، تعداد قابل توجهی از ایرانی‌ها در خارج از ایران کار می‌کنند و بدون مشکل زندگی می‌کنند.
خوشبختانه ارتباط با صنعت در خارج از کشور خیلی بهتر از داخل است و از نظر یافتن شغل مشکل خاصی نباید باشد، فقط در نظر داشته باشید که تسلط به زبان کشور مقصد یکی از مهمترین فاکتورهای یافتن شغل است، یعنی اگر بهترین رزومه را هم داشته باشید اما به زبان محلی مسلط نباشید، امکان یافتن شغل برای شما بسیار سخت خواهد بود، مگر در موارد نادر.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین aghazade
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-04-2017, 12:12 AM
(13-04-2017, 11:45 PM)automotive نوشته: به نظر من یا با نمره‌ی GRE بالای 320 برای ایالات متحده اقدام کنید، یا به راحتی برای اروپا اقدام کنید و پذیرش و فاند دریافت کنید، آلمان، ایتالیا و ترکیه گزینه‌های مناسبی هستند، هرچند به دلیل اپلای برای مقطع دکتری، معمولا در بیشتر اتحادیه اروپا، حقوق مکفی برای پرداخت شهریه و زندگی پرداخت می‌شود.
هیچ کجا موقعیت خوبی ندارد، شما به عنوان یک فرد خارجی باید با تمام وجود تلاش کنید تا بتوانید در کشور مورد نظر کار پیدا کنید و موفق شوید.
در خارج از کشور استخدامی وجود ندارد که به شما اطمینان بدهد، کارها Work at will است. هر زمان به شما نیازی نباشد یا کار خود را خوب انجام ندهید، اخراج خواهید شد، آلبته در ایران هم در حال حاضر این رویه در پیش گرفته شده و استخدامی دائمی به ندرت دیده می‌شود.
اگر وجدان کاری داشته باشید، می‌توانید به راحتی زندگی کنید و کار خود را نگه دارید، تعداد قابل توجهی از ایرانی‌ها در خارج از ایران کار می‌کنند و بدون مشکل زندگی می‌کنند.
خوشبختانه ارتباط با صنعت در خارج از کشور خیلی بهتر از داخل است و از نظر یافتن شغل مشکل خاصی نباید باشد، فقط در نظر داشته باشید که تسلط به زبان کشور مقصد یکی از مهمترین فاکتورهای یافتن شغل است، یعنی اگر بهترین رزومه را هم داشته باشید اما به زبان محلی مسلط نباشید، امکان یافتن شغل برای شما بسیار سخت خواهد بود، مگر در موارد نادر.
اقا واقعا دمتون گرم که وقت میذارید و راهنمایی میکنید. البته من هنوز دفاع نکردم از پروژه م و این ترم تموم میکنم انشالا. همیشه بخاطر معدل پایین لیسانسم نگران هستم. همونطور که گفتم برام اصراری به امریکا و کانادا نیست هرچند بیشتر دوستام امریکا هستن و ترجیح میدم امریکا باشه. به نظرتون یاد گرفتن زبان آلمانی سخت تره یا گرفتن gre 320؟ هرچند انگلیسیم بد نیست. من نمیخام وقت رو از دست بدم. واسه همین باید تصمیم بگیرم که اروپا یا امریکا. اروپا غیر از آلمان جای دیگه ای چنگی به دل میزنه؟ ایتالیا چون اقتصاد خوبی نداره بهش فکر نمیکنم. ترکیه هم که هرچی باشه بازم جهان سومه. اروپا راحت تر فاند کامل میدن؟ نظرتون راجع به شمال اروپا مثل دانمارک سوئد فنلاند ... چیه
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-04-2017, 04:36 PM
(14-04-2017, 12:12 AM)aghazade نوشته: اقا واقعا دمتون گرم که وقت میذارید و راهنمایی میکنید. البته من هنوز دفاع نکردم از پروژه م و این ترم تموم میکنم انشالا. همیشه بخاطر معدل پایین لیسانسم نگران هستم. همونطور که گفتم برام اصراری به امریکا و کانادا نیست هرچند بیشتر دوستام امریکا هستن و ترجیح میدم امریکا باشه. به نظرتون یاد گرفتن زبان آلمانی سخت تره یا گرفتن gre 320؟ هرچند انگلیسیم بد نیست. من نمیخام وقت رو از دست بدم. واسه همین باید تصمیم بگیرم که اروپا یا امریکا. اروپا غیر از آلمان جای دیگه ای چنگی به دل میزنه؟ ایتالیا چون اقتصاد خوبی نداره بهش فکر نمیکنم. ترکیه هم که هرچی باشه بازم جهان سومه. اروپا راحت تر فاند کامل میدن؟ نظرتون راجع به شمال اروپا مثل دانمارک سوئد فنلاند ... چیه
GRE یک آزمون بسیار سخت است، ریشه ی کلمات استفاده شده این آزمون عبری، یونانی و موارد مشابه است (ریشه‌ی کلمات انگلیسی نیست). به راحتی با مشاهده‌ی کتاب‌های این آزمون می‌توانید متوجه شوید که حتی تلفظ این کلمات هم سخت است.
اما زبان آلمانی به مراتب سخت‌تر از این آزمون است.
اروپا یا آمریکا؟!!
اگر هزینه‌ی شما اجازه می‌دهد برای هر دو قاره اقدام کنید.

Oliver Wendell Holmes: Sail

“Greatness is not in where we stand, but in what direction we are moving.  We must sail sometimes with the wind and sometimes against it – but sail we must and not drift, nor lie at anchor”
تقریبا آمریکا و اروپا در یک رتبه قرار دارند، اما بیمه در اروپا بهتر است و زندگی در آمریکا. تفاوت‌ها جزئی است. اما کشورهای انگلیسی زبان اصولا درخواست بسیار بالایی دارند و همین رقابت را سخت‌تر می‌کند.
من ایران هستم و از اقتصاد ایتالیا یا نروژ بی‌خبر هستم، اما قطعا اقتصاد آلمان از ایتالیا بهتر است.
فاند‌ها متفاوت است، برای مقطع دکتری معمولا RA یا TA محسوب خواهید شد و حقوق دریافت خواهید کرد.
اما ایتالیا به صلاحیت علمی شما کاری ندارد، اگر بتوانید در دانشگاه پذیرش دریافت کنید، اصولا می‌توانید از بورس‌های استانی برخوردار شوید ( این بورس‌ها در صورتی به شما تعلق می‌گیرد که در آمد سرپرست خانواده شما از یک حدی کمتر باشد).

موضوع های زیر را مطالعه کنید
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش
GRE General
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین Sa Rezaei
**
نقل قول

06-05-2017, 08:48 PM
ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام دانشگاه ها در اروپا برای دریافت فاند در مقطع PhD برای بنده مناسب می باشد.
کارشناسی مهندسی شیمی-دانشگاه صنعتی بابل معدل 15.44
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.44
آیلتس 7
1 مقاله ISI با IF=2
شاگرد اول در مقطع کارشناسی ارشد.
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
**
نقل قول

12-05-2017, 01:49 PM
سلام. 

یه دانشگاه خوب برای رشته های زیست شناسی و یا علوم پزشکی به من معرفی میکنید؟ و اینکه با داشتن سه توصیه نامه از سه استاد شناخته شده در دنیا ، معدل ارشد 18/60 ، کارشناسی 14/67 ، یه مقاله ISI با ایمپکت بالا ، یه کنگره ملی و یه کنگره بین المللی ، در دکتری رشته فیزیولوژی و البته با داشتن تافل 100 شانسی برای گرفتن فاند دارم؟ ممنون میشم پاسخگو باشید. فارغ التحصیل از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هستم 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-05-2017, 03:10 PM
سلام.من ارشد حشره شناسی پزشکی با معدل بالای 17 و کارشناسی گیاهپزشکی با معدل بالای 18 (هر دو مقطع در دانشگاه دولتی) هستم. در حال حاضر دارم زبان میخونم تا مدرک آیلتس بگیرم. یک مقاله سابمیت شده داخلی دارم. برای phd کدوم کشورها رو پیشنهاد میدید؟ البته دانشگاههایی با هزینه های کمتر. چون از نظر مالی از طرف کسی حمایت نمی شوم.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Omid75
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-06-2017, 10:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2017, 10:56 AM توسط Omid75.)
سلام من کارشناسی برق واحد شهرستان با نمره 18.5تا ترم پنج دارم تافل100میخواستم ببینم باgreخوب شانسی برا دکترا مستقیم با فاند کامل دارم یا بسیار کمه حدودا چه مقدار greلازمه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-06-2017, 08:04 PM
(03-06-2017, 10:56 AM)Omid75 نوشته: سلام من کارشناسی برق واحد شهرستان با نمره 18.5تا ترم پنج دارم تافل100میخواستم ببینم باgreخوب شانسی برا دکترا مستقیم با فاند کامل دارم یا بسیار کمه حدودا چه مقدار greلازمه؟

سلام،
بله امکان این موضوع وحود دارد، GRE خوب یعنی نمره ای شبیه 320 که نمره ی کوانت آن کامل باشد و از قسمت وربال کمی کسر کنید.
مثلا کوانت 168 و وربال 152
محک
نقل قول  

آفلاین mehr5had
**
نقل قول

25-06-2017, 01:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2017, 03:41 AM توسط mehr5had.)
سلام
کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور معدل 18:33
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه سراسری معدل 18:05
مقاله 5 تا کنفرانسی 3 تا isi
تافل 100
در چه کشور هایی میتونم در مقطع دکتری فول فاند بگیرم؟؟
میخواهم در رشته مارکتینگ یا فاینانس ادامه تحصیل بدم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-06-2017, 08:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2017, 08:59 AM توسط Torkan.)
(25-06-2017, 01:54 AM)mehr5had نوشته: سلام
کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور معدل 18:33
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه سراسری معدل 18:05
مقاله 5 تا کنفرانسی 3 تا isi
تافل 100
در چه کشور هایی میتونم در مقطع دکتری فول فاند بگیرم؟؟
میخواهم در رشته مارکتینگ یا فاینانس ادامه تحصیل بدم

درسته لیسانستون پیام نور بوده ولی به جد توصیه دارم gre یا gmat بدین برین امریکای شمالی
دکتری غیر این کشورها برا این رشته ها فایده ای نداره!
مارکتینگ اگر علاقه دارید که هیچی وگرنه فایننس رو قطعا ادامه بدید. حوزه های کاری عجیب در این دنیای اشفته و غرق در مشکلات اقتصادی باعث میشه فارغ التحصیل فایننس بیکار نمونه!
البته یادتون نره دکتری ها معمولا میرن سمت tenure شدن و درجه استادی چون در بازار کار فایننس و مارکتینگ تحصیلات مفهومی نداره بلکه اینکه شما چطور بهینه میتونید بکنید مساله رو مهمه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 72 بعدی »