عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2017, 11:13 PM
در صفحه زیر روی where to file کلیک کنید، آدرس اشاره شده:

https://www.uscis.gov/i-129f

(20-04-2017, 08:11 AM)A.osk نوشته: سلام مرسي از راهنماييتون. لطفا بهم ميگين براي ويزاي k3 فرم I129f رو به چه آدرسي بايد پست كنم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-04-2017, 11:16 PM
فقط در شرایط خاصی مثل زمان هایی که ایشون در ماموریت دولتی چیزی باشند این اتفاق میتونه بیافته. در حال حاضر مدارکی برای اثبات حضور درخواست می کنند که در تاپیک زیر به اونها اشاره شده:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-ا...ی-و-ازدواج

(23-04-2017, 05:21 PM)sorush67 نوشته: عرض سلام
آیا دوستان با موردی برخورد کرده اند که بدون حضور در آمریکا توانسته باشد برای همسرش گرین کارت بگیرد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مریم دولت مهری
Unregistered
نقل قول

03-05-2017, 12:30 PM
با سلام و احترام
یکی از دوستانم که در آمریکا ازدواج کرده یک مرد آمریکایی(اصلیت آمریکایی) رو به من معرفی کرده برای ازدواج. من چندین بار با این آقا صحبت کردم و از اونجا که من جدا شدم و صاحب فرزند هستم ولی به نظرم میتونم باهاش زندگی کنم . الان ی سوالی دارم و اون اینه که در شرایط حاضر که من ایران هستم و دولت آمریکا با مهاجرت ایرانی ها مشکل داره از چه طریقی میتونم ازدواج کنم.
با تشکر از دوستان
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-05-2017, 03:38 PM
(03-05-2017, 12:30 PM)مریم دولت مهری نوشته: با سلام و احترام
یکی از دوستانم که در آمریکا ازدواج کرده یک مرد آمریکایی(اصلیت آمریکایی) رو به من معرفی کرده برای ازدواج. من چندین بار با این آقا صحبت کردم و از اونجا که من جدا شدم و صاحب فرزند هستم ولی به نظرم میتونم باهاش زندگی کنم . الان ی سوالی دارم و اون اینه که در شرایط حاضر که من ایران هستم و دولت آمریکا با مهاجرت ایرانی ها مشکل داره از چه طریقی میتونم ازدواج کنم.
با تشکر از دوستان

سلام
مشکل بین پرزیدنت و دولت فدرال در ارتباط با ایرانی‌ها فعلا ختم به خیر شده است. باید در ترکیه ازدواج کنید و بعد هم تشکیل پرونده و ادامه‌ی راه.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-05-2017, 01:22 PM
سلام من ويزاي k3 و ويزاي ازدواجو اقدام كردم حالا از كدوم سايت بايد پيگيري كنم لطفا راهنماييم كنيد ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-05-2017, 11:12 AM
سلامكم سفارت أمريكا در إنكارا مصاحبه داشتم درخواست ويزاي نامزدم شهروند امريكايى هست در واقع خودش امريكايى اصله و تمام مداركم كامل بود ولي كنسولگري بمن پاسپورتم رو پس داد و گفت مراحل اداري لازمه !!!يعني در واقع رجكت شدم ؟يعني چي نمي فهمم سوالهايي هم كه پرسيد واقعيت رو گفتم
اگه امكانش هست منو راهنمايي كنيد من در حال حاضر إنكارا هستم مَي خوام بدونم چه كارهايي لازمه انجام بدم حتي ديروز موقع مصاحبه كنسولگري از من پرسيد الان نامزدت كجاست ؟گفتم بيرون سفارت منتظر منه !تعجب كرد گفت واقعا ؟أين همه رَآه از أمريكا اومده اينجا گفتم بليط ها و كپي پاسپورت هر دو نفرمون هست اگر بخوايد نشون بدم گفت نه لازم نيست بعد پرسيد چه موقع همديگه رو ديد واقعيت رو گفتم دقيقا عينا اطلاعاتي كه در فرم Ds-160 نامزدم پر كرده بود ولي كنسولگري پاسپورتم رو پس داد گفت مراحل اداري لازمه نمي دونم ديگه چكار كنم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-05-2017, 02:38 PM
(05-05-2017, 11:29 AM)مهمان نوشته: اگه امكانش هست منو راهنمايي كنيد من در حال حاضر إنكارا هستم مَي خوام بدونم چه كارهايي لازمه انجام بدم حتي ديروز موقع مصاحبه كنسولگري از من پرسيد الان نامزدت كجاست ؟گفتم بيرون سفارت منتظر منه !تعجب كرد گفت واقعا ؟أين همه رَآه از أمريكا اومده اينجا گفتم بليط ها و كپي پاسپورت هر دو نفرمون هست اگر بخوايد نشون بدم گفت نه لازم نيست بعد پرسيد چه موقع همديگه رو ديد واقعيت رو گفتم دقيقا عينا اطلاعاتي كه در فرم Ds-160 نامزدم پر كرده بود ولي كنسولگري پاسپورتم رو پس داد گفت مراحل اداري لازمه نمي دونم ديگه چكار كنم

سلام. بهتره در سایت ثبت نام کنید تا بهتربتونید پستها و موضوعات رو دنبال کنید. اما جوابتون: شما با AP مواجه شدین و باید منتظر بمونید تا جوابش بیاد. اگر مثبت بود بهتون میگن که پاسپورت رو بهشون بدین دوباره تا اینکه ویزاتون رو بچسبونن داخلش و این مرحله دو سه روز بیشتر طول نمی کشه. این یعنی مراحل اداری و امنیتی نه ریجکت. البته یک برگ کاغذم بهتون داده که رنگش مهمه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین اوري
**
نقل قول

05-05-2017, 09:18 PM
يك برگ دادن كه يك كپي سفيد رنگه كه نام و نام ويزا و شماره پرونده تايپ شده و يك تيك كنار توضيحات مراحل اداري زده شده .اين به چه معنيه ؟

و گفتند مشخص نيست چقدر زمان مَي بره و افيسر درب ورودي گفت ٤ تا ٦ هفته طول مَي كشه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2017, 03:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2017, 03:46 AM توسط M1KE.)
اینطور که به نظر میرسه پرونده شما برای بررسی بیشتر به مرحله کلیرنس فرستاده شده. از آدرس زیر اطلاعات تون رو به صورت دوره ای چک کنید. شاید حدود یک تا دو ماه طول بکشه تا مراحل اداری تموم بشه و نتیجه رو بهتون اطلاع بدن. نتیجه رو قاعدتا با ایمیل هم بهتون اطلاع میدن و این لینک صرفا جهت اطلاع هست و ممکنه اطلاعاتش دیرتر یا زودتر از ایمیل به روز بشه.

https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant...tus-check/

پینوشت: ویزای نامزدی ماهیتش غیرمهاجرتی هست ولی از اونجاییکه هدفش مهاجرت هست سایت سفارت اون رو زیرمجموعه ویزاهای مهاجرتی قرار داده. در وبسایت زیر هم می تونید وضعیت رو چک کنید با توجه به توضیحات داده شده بهتره هنگام جستجو هر دو حالت مهاجرتی و غیرمهاجرتی رو انتخاب کنید با هر کدوم اطلاعات پرونده رو نشون داد دفعات بعدی هم روی همون حالت چک کنید:

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...px?App=NIV

(04-05-2017, 01:22 PM)A.osk نوشته: سلام من ويزاي k3 و ويزاي ازدواجو اقدام كردم حالا از كدوم سايت بايد پيگيري كنم لطفا راهنماييم كنيد ممنون

شما اطلاعات رو در وبسایت زیر وارد کنید تا وضعیت پرونده رو بررسی کنید. قاعدتا می بایست بهتون ایمیل هم بدن:

https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین اوري
**
نقل قول

06-05-2017, 05:49 PM
چند درصد برأي approve شدن در مرحله clearance هست ؟ اونها مَي خوان بدون رابطه واقعي هست يا اينكه fake ! چه مداركي اونها رو قانع مَي كنه ؟ همه مدارك من كامل بود
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 63 بعدی »