عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش
آفلاین Faezeh_M
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-11-2016, 11:18 PM
(11-11-2016, 08:26 PM)kimiaghr نوشته: سلام 
من پزشک عمومی ام می خواستم واسه تخصص  آلمان یا اتریش اقدام کنم من واقعا وقتشو ندارم که خودم واسه اپلای اقدام کنم واسم مهم نیست که حالا یه موسسه کمتر از پولی که میگیره واسم کاریو انجام بده چون واقعا در گیریم زیاده خارج شهرم حتی هستم
 فقط دنبال اینم یه جا مطمین باشه و کارای اداریمو انجام بده حالا پولم دوبرابر گرفت واسم مشکلی نیست چون اون یک ساعتی که بخوام وقت خودم بزارم محل کارم دوبرابر اینو در میارم فقط  میخوام تهش نتیجه داشته باشه بهم مدارکمو بده  
با این شرایط هم جایی رو نمی شناسین که بهم معرفی کنین؟

سلام

خدمتتون عرض کنم که مدرک پزشکی عمومی ایران در هیچ کدوم از کشورهایی که مد نظر شما هست مورد قبول نیست بنابراین امکان اقدام برای تخصص برای شما وجود نداره مگر اینکه به عنوان Research assistant ship (به عنوان کارشناسی ارشد)اقدام بفرمایید.

موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی 
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......

....listen
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-11-2016, 05:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2016, 05:16 PM توسط Torkan.)
(11-11-2016, 08:26 PM)kimiaghr نوشته: سلام 
من پزشک عمومی ام می خواستم واسه تخصص  آلمان یا اتریش اقدام کنم من واقعا وقتشو ندارم که خودم واسه اپلای اقدام کنم واسم مهم نیست که حالا یه موسسه کمتر از پولی که میگیره واسم کاریو انجام بده چون واقعا در گیریم زیاده خارج شهرم حتی هستم
 فقط دنبال اینم یه جا مطمین باشه و کارای اداریمو انجام بده حالا پولم دوبرابر گرفت واسم مشکلی نیست چون اون یک ساعتی که بخوام وقت خودم بزارم محل کارم دوبرابر اینو در میارم فقط  میخوام تهش نتیجه داشته باشه بهم مدارکمو بده  
با این شرایط هم جایی رو نمی شناسین که بهم معرفی کنین؟

امیدوارم از من رنجیده خاطر نشید ولی با این تاکیدی که میکنید "وقت ندارم". شما که یه ساعت وقت رو نمیتونید بزارید و میگید میتونید دو برابر اون هزینه ای رو که میدید به موسسه رو دربیارید به نظرم قید این کار رو بزنید.
دوستان توجه کنند کسی که میخواد بیاد خارج و زندگی کنه واقعا باید بتونه این کار رو انجام بده که کارای اپلای و اینارو انجام بده.
در مورد شما هم همانطور که دوستمون گفتن این مساله امکانپذیر نیست که کشوری شما رو قبول کنه برای شروع تخصص. بهتره تاپیکهای مربوطه رو بخونید و حداقل اطلاعات رو ازش بدست بیارید. از اولش هم با این موسسات مخالف بودم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-11-2016, 09:04 PM
(13-11-2016, 05:14 PM)Torkan نوشته: امیدوارم از من رنجیده خاطر نشید ولی با این تاکیدی که میکنید "وقت ندارم". شما که یه ساعت وقت رو نمیتونید بزارید و میگید میتونید دو برابر اون هزینه ای رو که میدید به موسسه رو دربیارید به نظرم قید این کار رو بزنید.
دوستان توجه کنند کسی که میخواد بیاد خارج و زندگی کنه واقعا باید بتونه این کار رو انجام بده که کارای اپلای و اینارو انجام بده.
در مورد شما هم همانطور که دوستمون گفتن این مساله امکانپذیر نیست که کشوری شما رو قبول کنه برای شروع تخصص. بهتره تاپیکهای مربوطه رو بخونید و حداقل اطلاعات رو ازش بدست بیارید. از اولش هم با این موسسات مخالف بودم
منم با آقای ترکان موافقم...انقدر داستان پذیرش گرفتن بالا پایین داره که افرادی که وقت خودشونو میزارن براش، توش موندن...شرایط چند سال اخیر مملکت ما باعث شده حجم افرادی که میخوان بزنن بیرون خیلی بیشتر از گذشته شه و در نتیجش رقابت سنگین تر...و این یعنی پیگیری بیشتر نیازه تا به نتیجه برسه
نقل قول  

آفلاین Olovenly
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2017, 05:16 PM
با سلام

موسسه اپلای یا مهاجرت استرالیا یا کانادا یا آمریکا کلا چه کار میکنه؟پول میخواد؟کلا برام چی انجام میدن؟

زبان انگلیسی متوسط ام میشه خودم انجام بدم برای مهاجرت یا اپلای مشکل نیست اصلا؟

ممنون

مدیر سایت محترم اگه اشتباه گذاشتم لطفا اصلاح کنید
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

05-04-2017, 11:18 PM
(05-04-2017, 05:16 PM)Olovenly نوشته: با سلام

موسسه اپلای یا مهاجرت استرالیا یا کانادا یا آمریکا  کلا چه کار میکنه؟پول میخواد؟کلا برام چی انجام میدن؟

زبان انگلیسی متوسط ام میشه خودم انجام بدم برای مهاجرت یا اپلای مشکل نیست اصلا؟

ممنون

مدیر سایت محترم اگه اشتباه گذاشتم لطفا اصلاح کنید

نقش پستچی دارند و من متاسفانه چند میلیون سالها پیش هزینه کردم و هیچ تاثیری هم نداشت
اصلا سراغ این موسسات نروید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Olovenly
**
نقل قول

06-04-2017, 10:28 AM
(05-04-2017, 11:18 PM)saaaaam نوشته: نقش پستچی دارند و من متاسفانه چند میلیون سالها پیش هزینه کردم و هیچ تاثیری هم نداشت
اصلا سراغ این موسسات نروید

هزینه کل برای اپلای یعنی تافل یا آیلتس و GRE و پست مدارک و پرداخت fee و ترجمه مدرک و ریز نمرات و ویزا سفارت و سفر به سفارت .... چقدره؟(هزینه کل حداقل و حداکثر بگو)

برای موسسات چقدر از من پول میگیرن؟یعنی از من دوبرابر هزینه کل اپلای پول میگیرن؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-04-2017, 03:18 PM
(06-04-2017, 10:28 AM)Olovenly نوشته: هزینه کل برای اپلای یعنی تافل یا آیلتس و GRE و پست مدارک و پرداخت fee و ترجمه مدرک و ریز نمرات و ویزا سفارت و سفر به سفارت .... چقدره؟(هزینه کل حداقل و حداکثر بگو)

برای موسسات چقدر از من پول میگیرن؟یعنی از من دوبرابر هزینه کل اپلای پول میگیرن؟

ممنون

سلام
والا من سال 2013 اپلای کردم الان نمی دونم ایران چقدر هزینه داره
وکیل اون زمان 2 میلیون ازم یرای استرالیا گرفت هزینه ترجمه مدارک و بقیه چداگانه خودم پرداختم و برای هر دانشگاه هم یک مبلغی گرفتن که الان یادم نیست و موسسه ایران استرالیا بود http://iraust.org/f_contact.htm
کلاه بردار محض هستند هیچ کار خواستی هم برای من نکرد بجز پست مدارک
به دروغ به من اون زمان گفتند با اساتید و دانشگاه ها نتورک دارند و بورس برام می گیرند که همش دروغ و ترفند پول گرفتن بود

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین soheildolat
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-04-2017, 04:01 PM
متاسفانه بعضی از دانشگاهها هم تنور این موسسات رو داغ تر می کنن. امسال من برای دانشگاه کوینزلند اقدام کردم. جالبه که چند وقت بعد ایمیل زدن که باید اپلای رو از طریق همین شرکت ها انجام بدم تا رسیدگی بشه. منم چون می دونستم چجور شرکتایین بی خیال شدم.
نقل قول  

آفلاین Olovenly
**
نقل قول

07-04-2017, 02:36 AM
(06-04-2017, 03:18 PM)saaaaam نوشته: سلام
والا من سال 2013 اپلای کردم الان نمی دونم ایران چقدر هزینه داره
وکیل اون زمان 2 میلیون ازم یرای استرالیا گرفت هزینه ترجمه مدارک و بقیه چداگانه خودم پرداختم و برای هر دانشگاه هم یک مبلغی گرفتن که الان یادم نیست و موسسه ایران استرالیا بود http://iraust.org/f_contact.htm
کلاه بردار محض هستند هیچ کار خواستی هم برای من نکرد بجز پست مدارک
به دروغ به من اون زمان گفتند با اساتید و دانشگاه ها نتورک دارند و بورس برام می گیرند که همش دروغ و ترفند پول گرفتن بود

سلام

موسسه استرالیا و نیوزیلند در ایران تو سایت نوشته نماینده های دانشگاه های نيوكاسل و ولنگونگ و ... میان تو همایش یا جلسه،
این نماینده ها به دانشجویان چی کمک میکنن؟چی میگن؟ارزش داره؟...

این سایت:  aryagroup.co.ir 

ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-04-2017, 11:32 AM
(07-04-2017, 02:36 AM)Olovenly نوشته: سلام

موسسه استرالیا و نیوزیلند در ایران تو سایت نوشته نماینده های دانشگاه های نيوكاسل و ولنگونگ و ... میان تو همایش یا جلسه،
این نماینده ها به دانشجویان چی کمک میکنن؟چی میگن؟ارزش داره؟...

این سایت:  aryagroup.co.ir 

ممنون

سلام
اولا وازه نمایندگی یک دروغ محض هست یعنی این موسسه تحت لیسانس دانشگاه می تواند مدرک تحصیلی بدهد و یا دوره بر گذار کند؟ 
این موسسات عموما کار بازار یابی برای دانشگاه ها انجام می دهند در صورتی که ان داشگاه شهریه دار باشد
خدماتی مثل مدارک لازم برای اپلای و نقل و انتقال ارز و هماهنگ کردن خابگاه و سایر موارد هم ممکن هست انجام بدهند ولی همه این اطلاعات در سایت دانشگاه و این سایت هست و بهیچوجح نیازی به انها نیست مگر حوصله خواندن فروم و سایت دانشگاه را نداشته باشید
من شخصا همه کارهام از طریق فروم و تیوتری که رایگان دانشگاه بهم معرفی کرد صورت گرفت

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »