عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3
دروس ارائه شده در مقاطع فوق و دکترا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دروس ارائه شده در مقاطع فوق و دکترا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-11-2011, 09:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2011, 09:35 PM توسط Pejman.)
می دونم در ایران بعضی دروس مختص دوره دکترا هستند و در فوق ارائه نمی شند. اما تو سایت بعضی دانشگاه ها که سیلابس دروس رو می بینم نوشته شده "Graduate courses" و به نظر می رسه دروس ارائه شده در تحصیلات تکمیلی فرقی برای دوره دکترا و فوق ندارند.

می خواستم بدونم این مورد تو آمریکا و کانادا و یا کشورهای دیگه به چه صورت هست.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2011, 10:38 PM
فکر کنم تنها کشوری که برای دکترا حداقل این شانس هست که کورس نگذرونی (در بعضی رشته ها)استرالیا هست
من به شخصه معتقدم دیگه دانشجوی دکترا نباید بره سر کلاس بشینه...

در اینجا - سوئد - در رشته ی ما یکی هستند...یعنی چیز جدایی براشون انگار تدریس نمیشه و دو درس داشتیم که دانشجوی دکترا هم توش بودن....در هر دانشگاهی یه سری دروس هستند که جزو دروس شاخص هستند و خوب معمولا سخت ترین درس ها هستند که بسیار مهم و ضروری هستند...

حتی جالبه بگم که ترم های پیش درسی داشتیم که دانشجو و استاد راهنماش(که یه دانشجوی دکترا سال دوم بود فکر کنم)سر یه کلاس با ما بودن Big Grin

کلا اینجا مثه ایران درس مختص دانشجوهای دکترا ندارند....
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

13-11-2011, 12:13 AM
البته علاوه بر استرالیا، انگلیس و بعضی از دانشگاه های اسپانیا هم خبر دارم که درس نمی گذرونند. احتمالاً جاهای دیگه ای هم باشه.

به نظر من گذروندن درس اتفاقاً برای دکترا لازمه. به هر حال هیچ کسی تو همه زمینه های رشته اش قوی نیست و یه جاهایی ممکنه بلنگه. درس های دوره دکترا این امکان رو می ده که دانشجوی دکترا در اون زمینه ها قوی بشه و به عنوان یه دکتر در رشته خودش از تسلط کافی برخوردار باشه. آزمون جامع هم یه محک خیلی جدی هست برای سنجش اطلاعات یک دانشجوی دکترا.

البته خب نظر من هست.

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

13-11-2011, 08:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2011, 08:42 AM توسط mahyarelc.)
درود
پژمان جان اونطوری که میدونم (یکی از دوستانی که اینجا داره دکترا civil میخونه گفت) امریکا هم کورس برای دکترا دارن (همون کورس master که میشه بنا به صلاحدید supervisor انتخاب کرد این دروس رو...البته تعداد واحدها فکر کنم متغیر باشه)..البته خب دوستانی که phd میخونن بهتر میتونن بگن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

13-11-2011, 11:36 AM

تاجایی که میدونم در امریکا دوسال اول باید همانند یک دانشجوی Master، کورس بگذرانید و در پایان بشما یک مدرک مستر جدای از مدرک دکترا هم میدهند. وقتی که این دوره تمام شد، تازه دوره تحقیقاتی شما شروع میشود. (اگر اشتباه میگویم لطفاً بگویید)
ولی در استرالیا از همان اول دوره تحقیقاتی دکترا شروع میشود و در صورت صلاحدید استاد، شما سر کلاسهای کورس مینشینید که در ترم 1 یا 2 کورس بیشتر نخواهد بود و باعث اضافه شدن طول دوره دکترا (3سال) نخواهد شد و مدرک جداگانه ای نیز تعلق نخواهد گرفت و فکر نمیکنم نمره اش هم جایی لحاظ بشود.
.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-11-2011, 07:23 PM
(13-11-2011, 11:36 AM)Bahram نوشته: تاجایی که میدونم در امریکا دوسال اول باید همانند یک دانشجوی Master، کورس بگذرانید و در پایان بشما یک مدرک مستر جدای از مدرک دکترا هم میدهند. وقتی که این دوره تمام شد، تازه دوره تحقیقاتی شما شروع میشود. (اگر اشتباه میگویم لطفاً بگویید)
ولی در استرالیا از همان اول دوره تحقیقاتی دکترا شروع میشود و در صورت صلاحدید استاد، شما سر کلاسهای کورس مینشینید که در ترم 1 یا 2 کورس بیشتر نخواهد بود و باعث اضافه شدن طول دوره دکترا (3سال) نخواهد شد و مدرک جداگانه ای نیز تعلق نخواهد گرفت و فکر نمیکنم نمره اش هم جایی لحاظ بشود.
یعنی شما دو تا مدرک میگیری وختی تو آمریکا دکترا بگیری؟؟؟؟اون وخت این فوق دوم رو هم میشه تو ایران ازش استفاده کرد؟؟ارزشی داره؟؟مثلا وزارت علوم ارزش یابی میکنه؟؟؟؟؟؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-11-2011, 12:06 AM

در دانشگاهی که من درش بودم (UCI) که درس‌های فوق و دکترا یکی بودند و برای گرفتن مدرک دکترا لازم بود که دانشجو یک سری درس رو بگذرونه. اگر کسی با مدرک فوق وارد دوره دکترا بشه و درس‌های لازم رو در دوره فوق گذرونده باشه، course work دوره دکتراش لغو می‌شه و دیگه لازم نیست که درسی بگذرونه و می‌تونه فقط کار تحقیقاتی انجام بده. معمولا معادل‌سازی دروس و این که آیا لازم هست که شما درسی بگذرونید یا خیر، توسط استاد راهنمای شما انجام می‌شه. برای من مثلا این اتفاق افتاد و گفتند لازم نیست درسی بگذرونم، هر چند که بعدا خودم چند تا درس برداشتم، چون بعضی اوقات درس‌های خیلی خوبی در دانشگاه ارائه می‌شه که دونستنش به شما خیلی کمک خواهد کرد.
دانشجویانی که از لیسانس پذیرش دکترای پیوسته از امریکا می‌گیرند معمولا این امکان رو دارند که بعد از گذروندن درس‌های دوره فوق، مدرک فوق رو دریافت کنند و برای دکترا ادامه بدند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

16-04-2012, 11:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2012, 11:28 PM توسط Pejman.)
دانشجوی دکترا در آمریکا، اگر پیش نیاز نخوره و بدون مشکل درسها رو پاس کنه، به طور میانگین چند ترم درس خواهد داشت؟ برای ترم های بعدی به دلیل اینکه واحد درسی نداره هزینه tuition و fee پایینتری باید بپردازه دیگه؟

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-04-2012, 11:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2012, 11:43 PM توسط mahyarelc.)
(16-04-2012, 11:27 PM)Pejman نوشته: دانشجوی دکترا در آمریکا، اگر پیش نیاز نخوره و بدون مشکل درسها رو پاس کنه، به طور میانگین چند ترم درس خواهد داشت؟ برای ترم های بعدی به دلیل اینکه واحد درسی نداره هزینه tuition و fee پایینتری باید بپردازه دیگه؟
تا اونجا که من میدونم (یعنی اینجا اینطوریه!) دروسی که باید پاس کنی کاملا ربط به دپارتمان داره، درسهای فوق تو ایران رو هم ممکنه بعضیاشو قبول کنن...ولی اگه کلا هیچیو قبول نکنن (که بعیده) حدود 4 ترم (30 واحد) فول!
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-04-2012, 10:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2012, 10:32 AM توسط Babak.)
پژمان جان
همون طور که مهیار گفت تعداد واحدها خیلی به دانشکده و دانشگاه بستگی داره و عدد ثابتی نیست، ولی معمولا نباید بیشتر از دو سال طول بکشه. شما بعد از گذروندن درس‌ها و دادن امتحان Candidacy عنوان PhD Candidate رو دریافت می‌کنی و در این شرایط معمولا شهریه در اغلب دانشگاه مقدار زیادی کاهش پیدا می‌کنه و در بسیاری از دانشگاه‌ها نصف یا کمتر می‌شه. بعد از این مدت شما معمولا چند سالی (حدود سه سال) فرصت داری که درست رو به پایان برسونی و دفاع کنی. در بعضی از دانشگاه‌ها در صورتی که شما در این مدت درست رو تموم نکنی، شهریه باز گرون می‌شه و به حالت اول برمی‌گرده.
(این اطلاعات مربوط به شرایط در امریکاست و ممکنه قوانین در کشورهای مختلف اختلاف زیادی داشته باشه)
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »