عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-03-2017, 03:35 AM
(30-03-2017, 11:51 PM)Light106 نوشته: سلام. بسیار ممنون می شوم اگر کسی من را راهنمایی کند. من از دانشگاهی برای ترم پاییز 2017 پذیرش دارم. فارغ التحصیل لیسانس دانشگاه دولتی هستم (تیر 95 فارغ التحصیل شدم).

آیا می توانم مدارکم را از طریق عدم کاریابی آزاد کنم؟ منظورم بیشتر از نظر زمانی است. بعد شش ماه که کار پیدا نشود، چقدر طول می کشد که مدارک تحصیلیم کامل آزاد و ترجمه بشود؟ آیا به تاریخ دانشگاه مقصد برای تحویل مدارک تحصیلی لازم برای ثبت نام می رسم؟

بله شش ماه از گذاشتن مدرکتون تو کاریابی گذشته باشه می تونید از قانون عدم کاریابی برای آزاد کردن مدرکتون استفاده کنید، یعنی پروسه رو می تونید به جریان بندازید. منتها خود پروسه دانشگاه به دانشگاه فرق داره. می تونه از دو روز تا  حدود دو سه ماه طول بکشه. این تاپیک رو مطالعه کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2017, 09:19 AM
دوستان عزیز سلام

موقع مراجعه به وزارت علوم برای تایید نهایی مدارک و آزاد شدن اونها لازمه حتما خود فرد حضور داشته باشه یا فرد دیگه ای هم میتونه ای برای گرفتن اون مهر خاص از طرف فرد مراجعه کنه؟
(من برای مدارک خودم شخصا مراجعه کردم، اما مطمئن نیستم که حضور فرد الزامی هست یا خیر؟ این سوال مربوط به دوستی میشه که تصمیم داره با واسطه این کار رو انجام بده ضمنا تمایل نداره که از طریق پست هم اقدام کنه.)

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-04-2017, 09:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2017, 09:58 AM توسط Torkan.)
(05-04-2017, 09:19 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

موقع مراجعه به وزارت علوم برای تایید نهایی مدارک و آزاد شدن اونها لازمه حتما خود فرد حضور داشته باشه یا فرد دیگه ای هم میتونه ای برای گرفتن اون مهر خاص از طرف فرد مراجعه کنه؟
(من برای مدارک خودم شخصا مراجعه کردم، اما مطمئن نیستم که حضور فرد الزامی هست یا خیر؟ این سوال مربوط به دوستی میشه که تصمیم داره با واسطه این کار رو انجام بده ضمنا تمایل نداره که از طریق پست هم اقدام کنه.)

ارادتمند
الهام

سلام
موقع تایید که نگاه نمیکنند به قیافه طرف مثل پاسپورت. حتی یه زمانی بود که امتحان gre فقط در تهران بود بعضی دوستان از دیگران درخواست میکردند مدارک اونها رو ببرند تایید کنند زمانی که اصلا تایید انلاین نبود. الان نمیتونم قطعا تایید کنم که مشکل ایجاد بشه یا نه. مثلا ممکنه یکی خارج از کشوره و دانشنامه اماده شده در ایران پدر یا مادرش میرن تایید میگیرن واسه ترجمه
با این حال چنبن کارهایی کلا بهتره از طرف خود فرد یا از طرف وکیل تامه اش انجام بشه از نظر من.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-04-2017, 12:31 PM
(05-04-2017, 09:19 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

ارادتمند
الهام

سلام،

تا اونجایی که من میدونم لازم نیست خود فرد حضور داشته باشه. مثلاً من مدارک برادرم رو بردم (البته اگه منظورت همون مهر برجسته ای باشه که بالای میدون فردوسی میزنن). یه آقایی هم اومده بود مدارک دخترش رو تأیید کنه. البته من کارت ملی داداشم رو هم برده بودم واسه محکم کاری ولی اصلاً نخواست.
نقل قول  

آفلاین danrah
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2017, 12:52 PM
سلام

امکان آزاد کردن مدرک برای کسی که دفترچه پر کرده وجود داره؟
نقل قول  

آفلاین Soraysnezhad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-04-2017, 03:57 PM
سلام.
من ترم اخر مهندسی مکانیک هستم از دانشگاه سراسری زنجان.معدل کلم ۱۶.۵۱ هست ولی معدل دوسال اخرم بالاتره.۱ سال میخوام وقت بزارم برای نمره ی بالای تافل وجیمت.میخواستم ببینم که با شرایط من،فاند میدن؟
یا به نظرشما ارشدmba در ایران بخونم وبعد از اون واسه کانادا اقدام کنم؟
من فقط مشکلم فاند هستش.چون بدون فاند برام مقدور نیس واقعا.از یه طرفی نمیدونم ارشد mba ایران بخونم وبعد از اون اقدام کنم برای کانادا یا بعد از گرفتن کارشناسیم اقدام کنم برای mba کانادا؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-04-2017, 04:11 PM
(07-04-2017, 03:57 PM)Soraysnezhad نوشته: سلام.
من ترم اخر مهندسی مکانیک هستم از دانشگاه سراسری زنجان.معدل کلم ۱۶.۵۱ هست ولی معدل دوسال اخرم بالاتره.۱ سال میخوام وقت بزارم برای نمره ی بالای تافل وجیمت.میخواستم ببینم که با شرایط من،فاند میدن؟
یا به نظرشما ارشدmba  در ایران بخونم وبعد از اون واسه کانادا اقدام کنم؟
من فقط مشکلم فاند هستش.چون بدون فاند برام مقدور نیس واقعا.از یه طرفی نمیدونم ارشد mba ایران بخونم وبعد از اون اقدام کنم برای کانادا یا بعد از گرفتن کارشناسیم اقدام کنم برای mba کانادا؟

درود

اول از همه اگر قصدتون فاند هست با اطمینان بالا میگم ارشد رو در ایران بخونید.
نکته بعدی بحث MBA هست. دوست عزیز دقت کنید پذیرش در رشته های مدیریتی قضیش با سایر رشته ها فرق داره. برای پذیرش گرفتن در این رشته اولا باید نمره GMAT خوب ترجیحا حداقل 650 دیگه کم گفتم اگر میخواید فاند بگیرید. TOEFL هم که بالای 100 بیارید. معدلتون رو هم بالا نگه دارید. درسته در دوره ارشد MBA در ایران چیزی دستگیرتون نخواهد شد و شاید بشه گفت 2 سال وقت گذرانی خواهد بود ولی برای گرفتن فاند مجبورید چنین بکنید. ترجیحا ارشد رو سعی کنید در دانشگاههای خوب ایران بخونید اگر بتونید.
البته لزوما لازم نیست حتما MBA بخونید تا برای این رشته اقدام کنید ولی بهتره مدیریت بخونین تا با مبانی اشنا بشین.

باز سوالی بود بپرسین
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Soraysnezhad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-04-2017, 04:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2017, 04:36 PM توسط Soraysnezhad.)
خیلی ممنون از پاسخ گوییتون
میخواستم بپرسم که تو رشته ی mba با توجه به عرایض شما،اگر بعد ارشد بخوام اقدام کنم میتونم امیدی به امریکا داشته باشم؟یا به کانادا راضی بشم؟
بعد از اتمام دوره ی mba درکانادا یا امریکا ،ویزای کار بهمون میدن که بتونیم بمونیم و وارد بازار کار بشم؟
اگر من در کانادا mba رو تموم‌ کنم میتونم برای کار وارد امریکا بشم؟
نقل قول  

آفلاین leo5565h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2017, 05:11 PM
فارغ التحصیل دانشگاه خلیج فارس رشته مکانیک معدل 15.98
ایلتس 7
دو تا مقاله کنفرانس
سه سال سابقه شغل طراحی
چقدر شانس واسه پذیرش و تحصیل با هزینه خودم دارم؟ اگه دارم واسه کجاها؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-04-2017, 05:35 PM
(07-04-2017, 04:33 PM)Soraysnezhad نوشته: خیلی ممنون از پاسخ گوییتون
میخواستم بپرسم که تو رشته ی mba با توجه به عرایض شما،اگر بعد ارشد بخوام اقدام کنم میتونم امیدی به امریکا داشته باشم؟یا به کانادا راضی بشم؟
بعد از اتمام دوره ی mba درکانادا یا امریکا ،ویزای کار بهمون میدن که بتونیم بمونیم و وارد بازار کار بشم؟
اگر من در کانادا mba رو تموم‌ کنم میتونم برای کار وارد امریکا بشم؟

البته سوال به اینجا مربوط نیست خیلی.
بله میتونید. کانادا هم کم چیزی نیستا میگید راضی بشم! Rolleyes
جواب سوال دوم احتمالش از 0 تا 99 درصد هست. اگر خوب باشین همه جا ویزای کار میدن.
بله میتونید. ولی تلاش میخواد
در ضمن فکر نکنید آمریکا رفتن هم کار خیلی شاقیه. مهم با اصول و برنامه رفتن هست تا بعدا برای کار و ... مشکلی ایجاد نشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 91 بعدی »