عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین www
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2017, 07:54 AM
(23-02-2017, 02:36 AM)ForeverBlue نوشته: درود
معمولا بین یک تا سه هفته طول می‌کشه. بهترین کار اینه که خیلی سریع به اداره گذرنامه مراجعه کنید و سعی کنید افسر مربوطه را متقاعد کنید که نیاز فوری دارید. اگر صفحات گذرنامه از حالت نرمال خودش خارج شده باشد قبول میکنند.

سلام
ممنون از شما
دوست گرامی مشخصات خوانا هستند اما صفحات چروک شدن و از لحاظ اعتباری اصلا جالب نیست بنظر شما اگر مشخصات خوانا باشند اما صفحات چروک باشند قبول میکنه برای ابطال ؟
و سوال دیگه اینکه باید ادارات دیگر هم باید بریم یا همون اداره گذر نامه خودش تمام کارها را انجام میدهد ؟
نقل قول  

آفلاین www
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2017, 12:51 AM
خواهشا یکی راهنمائی کنید آیا کسی بوده در این چند روزه گذرنامه را باطل کرده و سریع بهش گذرنامه جدید دادن  ؟
خواهش میکنم یکی بگه
چون میخواهخم قبلش بدونم و بعد بروم برای باطل کردنش میخواهم بدونم گیر نمیدن ؟ و زود کارو انجام میدن ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2017, 09:40 AM
(25-02-2017, 12:51 AM)www نوشته: خواهشا یکی راهنمائی کنید آیا کسی بوده در این چند روزه گذرنامه را باطل کرده و سریع بهش گذرنامه جدید دادن  ؟
خواهش میکنم یکی بگه
چون میخواهخم قبلش بدونم و بعد بروم برای باطل کردنش میخواهم بدونم گیر نمیدن ؟ و زود کارو انجام میدن ؟

دوست گرامی، شما می‌توانید قبل از تحویل گذرنامه از دفاتر پلیس +10 برای مدت زمان ارسال گذرنامه جدید سوال کنید و اگر زمان آن برای شما مناسب بود این کار را انجام دهید.
صدور گذرنامه در حالت عادی به حدود 7 تا 10 روز زمان نیاز دارد.
فقط توجه داشته باشید که با توجه به نزدیک شدن به ایام پایان سال، درخواست صدور گذرنامه زیاد می‌شود (به دلیل سفرهای نوروزی و تورهایی که قیمت مناسبی را برای سفرهای خارجی ارائه می‌دهند) و هرچه سریع‌تر (ترجیحا امروز) برای گذرنامه اقدام کنید بهتر از فردا خواهد بود.
موفق و پیروز باشید.

(25-02-2017, 12:51 AM)www نوشته: خواهشا یکی راهنمائی کنید آیا کسی بوده در این چند روزه گذرنامه را باطل کرده و سریع بهش گذرنامه جدید دادن  ؟
خواهش میکنم یکی بگه

در وب سایت رسمی پلیس برای تعویض گذرنامه توضیح زیر قید شده است:

«چند نکته مهم:

1-6) براي متولدين خارج از کشور ارايه مدرک نحوه ورود الزامي است.
2-6) براي ابطال گذرنامه‌هایی که بالاي يک سال اعتبار دارند ارائه نامه از ادارات گذرنامه الزامي است.
--------------------------------------------------------------------------------

نحوه اقدام درخصوص افرادي که گذرنامه معتبر آنها مخدوش بوده و يا آن را مفقود نموده‌اند:

شهروندان تهران جهت اعلام فقدان و تعویض گذرنامه مخدوش - بررسی ممنوعیت فقط می‌بایست به اداره گذرنامه واحد غرب تهران واقع در یافت‌آباد، بلوار معلم، نرسیده به چهاراه قهوه خانه مراجعه نمایند.
توجه: افرادی که اعتبار گذرنامه آنها به اتمام رسیده و مفقود یا مخدوش گردیده است نیازی به اعلام فقدان نداشته و می‌توانند مستقیماً به دفاتر مراجعه نمایند.»
لیک رسمی وب سایت: اینجا

توجه داشته باشید که در مورد میزان و نحوه مخدوش شدن گذرنامه صحبتی نشده است، حتما از نزدیکترین افسر پلیس گذرنامه (که میتوانید ایشان را در دفاتر پلیس +10 ای که کارهای گذرنامه را انجام میدهند بیابید) مراجعه کنید و با نشان دادن گذرنامه اعلام کنید که قصد تعویض دارید و ایشان شما را راهنمایی خواهند کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-03-2017, 12:32 PM
سلام من پاسپورتم مخدوش شده بود پاره شده.
چند روز طول میکشه صادر بشه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-04-2017, 04:06 PM
سلام دوستان

من شنیده بودم که سفارتخانه های ایران بدون توجه به وضعیت نظام وظیفه مکلفند که پاسپورت برای ایرانیان تجدید کنند. اما در این لینک :
http://stockholm.mfa.ir/index.aspx?fkeyi...&siteid=88

نوشته فقط برای مشمولین غائبی که ۳ سال یا بیشتر مقیم خارج از کشورند گذرنامه تمدید میشه
سوالم اینه که اگه مشمول غائبی در خارج از کشور باشه و کمتر از ۳ سال خارج از کشور اقامت داشته باشه، اگه اعتبار گذرنامش تموم بشه نمیتونه تمدید کنه؟
تشکر فراوان
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-05-2017, 01:03 PM
آيا بعد از تمديد پاسپورت شماره پاسپورت عوض ميشود؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-05-2017, 01:24 PM
(29-05-2017, 01:03 PM)مهمان نوشته: آيا بعد از تمديد پاسپورت شماره پاسپورت عوض ميشود؟

اگر منظور تعویض است بله قطعا عوض میشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-06-2017, 05:31 PM
سلام، ببخشيد من پنجشنبه هفته پيش تقاضاى گذرنامه دادم ، با توجه به اينكه يكشنبه و دوشنبه تعطيل رسمى بوده ، امكان داره تا شنبه پاسپورتم برسه شيراز؟ شنبه شب بليط دارم ?
امروزم كه پيگيرى كردم گفتن در دست چاپه گذرنامتون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-06-2017, 10:41 PM
سلام
گذرنامه به محض صدور با فاصله ی تقریبا 1 روزه از تهران به مراکز شهرستان‌ها ارسال می‌شود، مسئله اصلی فقط صدور است، از طریق دفاتر پلیس +10 پیگیر صدور باشید و بعد هم می‌توانید به پست مرکزی یا شعبه اصلی پستی محل زندگی خود مراجعه کنید و گذرنامه را حضورا دریافت کنید (البته از محل پست مطلع باشید تا وقت شما گرفته نشود، افسر گذرنامه معمولا از این موضوع آگاه است، اگرنه با تهران تماس بگیرید، البته خود ایشان هم می‌توانند این موضوع را برای شما استعلام کنند).
ضمنا توضیحات لینک زیر را مطالعه کنید
لینک

(06-06-2017, 05:31 PM)مهمان نوشته: سلام، ببخشيد من پنجشنبه هفته پيش تقاضاى گذرنامه دادم ، با توجه به اينكه يكشنبه و دوشنبه تعطيل رسمى بوده ، امكان داره تا شنبه پاسپورتم برسه شيراز؟ شنبه شب بليط دارم ?
امروزم كه پيگيرى كردم گفتن در دست چاپه گذرنامتون

پی نوشت: معمولا از زمان درخواست تا صدور گذرنامه حداکثر 7 روز کاری زمان نیاز است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-06-2017, 11:29 PM
(06-06-2017, 10:41 PM)automotive نوشته: سلام
گذرنامه به محض صدور با فاصله ی تقریبا 1 روزه از تهران به مراکز شهرستان‌ها ارسال می‌شود، مسئله اصلی فقط صدور است، از طریق دفاتر پلیس +10 پیگیر صدور باشید و بعد هم می‌توانید به پست مرکزی یا شعبه اصلی پستی محل زندگی خود مراجعه کنید و گذرنامه را حضورا دریافت کنید (البته از محل پست مطلع باشید تا وقت شما گرفته نشود، افسر گذرنامه معمولا از این موضوع آگاه است، اگرنه با تهران تماس بگیرید، البته خود ایشان هم می‌توانند این موضوع را برای شما استعلام کنند).
ضمنا توضیحات لینک زیر را مطالعه کنید
لینک

پی نوشت: معمولا از زمان درخواست تا صدور گذرنامه حداکثر 7 روز کاری زمان نیاز است.

بعضا دیده شده زیاد طول میکشه
الانم زمان پاسپورت حاجی هاست ! 
پسر خاله من دو هفته شد نیومده
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 33 بعدی »