عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
جواب ندادن استادان

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جواب ندادن استادان
آفلاین sina_oonline
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2017, 11:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2017, 11:41 PM توسط sina_oonline.)
دوستان سلام

من مدتی قبل حدود اوائل دسامبر به یک استادی در دانشگاه UBC ایمیل زدم از رزومه ام خوشش اومد و گفتش گه پوزیشن داریم و ... منتها به اساتیدت بگو اول برای من ریکام بفرستن بعدش با هم اسکایپ میکنیم. تا اساتید ریکام بفرستن شد اواخر دسامبر و من بهشون همون موقع که ایمیل زدم که استاد ریکاما برات ارسال شده. دیگه جوابی نیومد منم گذاشتم به حساب تعطیلات تا این که چهار روز قبل مجدد ایمیل زدم استاد اگر میشه یک فیدبکی بده که ریکاما رسیده بهت یا نه که به اینم جواب نداد. به نظرتون دیگه چه کار میتونم بکنم؟ آدمی بود که خیلی سریع به ایمیل های من جواب میداد در ارتباطات اولیه. از طرفی زمان داره از دست میره و من یکی دیگر از استادهای همون دانشکده را زیر سر دارم منتها هم زمان با این گویا خیلی خوب نیست به اونم ایمیل بزنم میترسم بفهمن اساتید و بد بشه. به نظرتون چه کار کنم اینو الان؟
لازم به ذکره در دپارتمان  من درUBC استاد پیدا نکنید ریجکت میشید
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-01-2017, 02:43 AM
(13-01-2017, 11:40 PM)sina_oonline نوشته: دوستان سلام

من مدتی قبل حدود اوائل دسامبر به یک استادی در دانشگاه UBC ایمیل زدم از رزومه ام خوشش اومد و گفتش گه پوزیشن داریم و ... منتها به اساتیدت بگو اول برای من ریکام بفرستن بعدش با هم اسکایپ میکنیم. تا اساتید ریکام بفرستن شد اواخر دسامبر و من بهشون همون موقع که ایمیل زدم که استاد ریکاما برات ارسال شده. دیگه جوابی نیومد منم گذاشتم به حساب تعطیلات تا این که چهار روز قبل مجدد ایمیل زدم استاد اگر میشه یک فیدبکی بده که ریکاما رسیده بهت یا نه که به اینم جواب نداد. به نظرتون دیگه چه کار میتونم بکنم؟ آدمی بود که خیلی سریع به ایمیل های من جواب میداد در ارتباطات اولیه. از طرفی زمان داره از دست میره و من یکی دیگر از استادهای همون دانشکده را زیر سر دارم منتها هم زمان با این گویا خیلی خوب نیست به اونم ایمیل بزنم میترسم بفهمن اساتید و بد بشه. به نظرتون چه کار کنم اینو الان؟
لازم به ذکره در دپارتمان  من درUBC استاد پیدا نکنید ریجکت میشید

این نحوه تغییر رویه در جواب ندادن به این دلیل هست که به احتمال بسیار زیاد شما رو از بین گزینه هاش خارج کرده...
پیش بینی من این هست که دیگه ازش جواب کارایی نخواهید شنید... چون کسی که دنبال دناشجو هست، گزینه ای که به کار بهش علاقه داره و معلق نمی کنه...

به فکر ترغیب اساتید دیگه باشید...
نقل قول  

آفلاین sina_oonline
**
نقل قول

14-01-2017, 01:33 PM
(14-01-2017, 02:43 AM)Matinking نوشته: این نحوه تغییر رویه در جواب ندادن به این دلیل هست که به احتمال بسیار زیاد شما رو از بین گزینه هاش خارج کرده...
پیش بینی من این هست که دیگه ازش جواب کارایی نخواهید شنید... چون کسی که دنبال دناشجو هست، گزینه ای که به کار بهش علاقه داره و معلق نمی کنه...

به فکر ترغیب اساتید دیگه باشید...

ممنونم از پاسختون. به نظرتون چطوری میتونم از این موضوع اطمینان 100 درصد پیدا کنم. راهی به ذهنتون میرسه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-01-2017, 10:57 PM
(14-01-2017, 01:33 PM)sina_oonline نوشته: ممنونم از پاسختون. به نظرتون چطوری میتونم از این موضوع اطمینان 100 درصد پیدا کنم. راهی به ذهنتون میرسه؟

می تونید اینقدر به ایمیل زدن ادامه بدید تا یه بد و بیراهی بهتون بگه یا بلاکتون کنه!

نتیجه گیری که عرض کردم تجربی هست... شما وقت برای اثبات هرچیزی ندارید... چون زمان رو برای ارتباط با سایرین از دست میدید...
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-01-2017, 11:20 PM
(14-01-2017, 01:33 PM)sina_oonline نوشته: ممنونم از پاسختون. به نظرتون چطوری میتونم از این موضوع اطمینان 100 درصد پیدا کنم. راهی به ذهنتون میرسه؟

میتونی تِرَک کنی ببینی میلت رو باز کرده و خونده؟!
اگه نه و اگه باز هم میخوای میل بزنی حداقل این دفعه تِرَک کن ببین باز میکنه؟ چون ممکنه مشکلی پیش اومده باشه.
نقل قول  

آفلاین sina_oonline
**
نقل قول

23-01-2017, 07:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2017, 07:50 PM توسط sina_oonline.)
(14-01-2017, 11:20 PM)raminz نوشته: میتونی تِرَک کنی ببینی میلت رو باز کرده و خونده؟!
اگه نه و اگه باز هم میخوای میل بزنی حداقل این دفعه تِرَک کن ببین باز میکنه؟ چون ممکنه مشکلی پیش اومده باشه.

جهت آگاهی بقیه دوستان : مجددا بعد دو هفته به ایشون ایمیل زدم و این بار ایمیل را Track کردم. ایمیل بنده را چهار بار در بازه ی زمانی 40 دقیقه ای باز کردن و باز هیچ... به هر حال آدم نمیتونه قضاوت کنه بقیه را ولی برام جالبه که یک جواب "نه" اینقدر سخته برای یک استاد دانشگاه که با این رفتار عجیب هم وقت خودش و هم دانشجو را بگیره... مخصوصا برای این خارجی ها که حداقل تصورمون ازشون اینه که آدم های To the point ای باشن و مثل شرقی ها اهل رفتارهای کنایه ای و غیر مستقیم نباشند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-01-2017, 07:59 PM
(23-01-2017, 07:35 PM)sina_oonline نوشته: جهت آگاهی بقیه دوستان : مجددا بعد دو هفته به ایشون ایمیل زدم و این بار ایمیل را Track کردم. ایمیل بنده را چهار بار در بازه ی زمانی 40 دقیقه ای باز کردن و باز هیچ... به هر حال آدم نمیتونه قضاوت کنه بقیه را ولی برام جالبه که یک جواب "نه" اینقدر سخته برای یک استاد دانشگاه که با این رفتار عجیب هم وقت خودش و هم دانشجو را بگیره... مخصوصا برای این خارجی ها که حداقل تصورمون ازشون اینه که آدم های To the point ای باشن و مثل شرقی ها اهل رفتارهای کنایه ای و غیر مستقیم نباشند.

در اینگونه موارد بهتره به راه خودتون ادامه بدید. طرف به 200 تا استاد ایمیل زده استاد دانشگاههای خوب امریکا 80 تاش باز کردن جواب ندادن!
البته به نظر من track کردن کار خوبی نیست و حتی بعضی اساتید اگر بدونن ناراحت میشوند.

ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sina_oonline
**
نقل قول

23-01-2017, 08:21 PM
(23-01-2017, 07:59 PM)Torkan نوشته: در اینگونه موارد بهتره به راه خودتون ادامه بدید. طرف به 200 تا استاد ایمیل زده استاد دانشگاههای خوب امریکا 80 تاش باز کردن جواب ندادن!
البته به نظر من track کردن کار خوبی نیست و حتی بعضی اساتید اگر بدونن ناراحت میشوند.

ترکان

بله ترک کردن ایمیل کار جالبی نیست و به دوستان توصیه نمیکنم. من به دلیل شرایط خاص مجبور به این کار شدم.
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-01-2017, 08:33 PM
(23-01-2017, 08:21 PM)sina_oonline نوشته: بله ترک کردن ایمیل کار جالبی نیست و به دوستان توصیه نمیکنم. من به دلیل شرایط خاص مجبور به این کار شدم.

به طور کلی اگه طرف متوجه بشه که تِرک میکنی، بله جالب نیست. ولی بعضی از تِرک ها هستن که طرف اصلاً متوجه نمیشه و به نظرم هیچ مشکلی هم نداره. من خودم با جیمیل تِرک میکنم. اولاً که مفیده! حداقل میشه فهمید که ایمیل باز شده یا نه. ثانیاً دریافت کننده هم متوجه نمیشه و اتفاق خاصی نمیفته.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-01-2017, 11:09 PM
(23-01-2017, 08:21 PM)sina_oonline نوشته: بله ترک کردن ایمیل کار جالبی نیست و به دوستان توصیه نمیکنم. من به دلیل شرایط خاص مجبور به این کار شدم.

(23-01-2017, 08:33 PM)raminz نوشته: به طور کلی اگه طرف متوجه بشه که تِرک میکنی، بله جالب نیست. ولی بعضی از تِرک ها هستن که طرف اصلاً متوجه نمیشه و به نظرم هیچ مشکلی هم نداره. من خودم با جیمیل تِرک میکنم. اولاً که مفیده! حداقل میشه فهمید که ایمیل باز شده یا نه. ثانیاً دریافت کننده هم متوجه نمیشه و اتفاق خاصی نمیفته.

دوستان عزیز سلام

من هم یه نکته رو به صحبت های رامین عزیز اضافه میکنم. 
اینکه خیلی نمیشه به gmail tracker اعتماد کرد. تجربه به من نشون داده چندین مورد از موارد ایمیلهایی که tracker نشون میده باز نشدن از دریافت کننده من جواب گرفتم (حتی بعد از چند روز همچنان ترکر نشون میده اصلا ایمیل باز نشده.) دیگه اینکه در مورد سرور ایمیلهای آکادمیک داخلی من چندبار برام پیش اومد که به اساتید دانشگاهیم با gmail که ترکر هم داره ایمیل زدم متاسفانه هیچکدوم ایمیل رو نگرفتند نه در inbox و نه به عنوان spam. اینکه این ایمیلها کجا رفتن رو من تا الان که متوجه نشدم. جالب اینه که یه جا هم نبودن هم استادی که در شریف بودن میگفتن ایمیل رو نگرفتن و هم اساتیدی که در شهرستان بودن. درنهایت بعد از چند بار ارسال مجبور شدم از ایمیل بدون ترکر استفاده کنم. البته این ها فقط تجربه شخصی من هست و ممکنه برای افراد دیگه به این شکل نباشه.

ارادتمند 
الهام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 28-06-2025، 02:45 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی