عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
مقایسه دانشگاه های آلمان با یکدیگر

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مقایسه دانشگاه های آلمان با یکدیگر
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-03-2016, 09:43 PM
(02-03-2016, 09:17 PM)mahbeigom نوشته: با سلام
من رشته م نرم افزار کامپیوتر هست. توی مستر پورتال سرچ کردم و رسیدم به رشته ی web science و وقتی درباره ش خوندم خیلی خوشم اومد. ولی دانشگاهی که این رشته ارایه شده The University of Koblenz-Landau هست که خودش توی معرفیش گفته دانشگاه جوانیه و در سال 1991 تاسیس شده. به نظر میاد دانشگاه تقریبا گمنامی هست و من حتی نتونستم معلومات خوبی از این شهر بدست بیارم. 
سوالم اینه ایا من باید توی مقطع ارشد کامپیوتر ساینس بخونم در یک دانشگاه با رنکینگ بهتر که اگر خواستم زمانی دکترا هم بخونم مشکلی نباشه و یا این رشته ی تخصصی توی یک دانشگاهی که تازه تاسیس هست می تونه مزیت هایی داشته باشه؟ 
من به لحاظ مالی در مضیقه هستم و حتی بخاطر اپلیکیشن های فی های خیلی از دانشگاه ها مجبور شدم که ازشون صرف نظر کنم. برای همین برام مهمه که در حین تحصیل بتونم کار کنم و طبق اطلاعاتی که بدست اوردم باید اون دانشگاهی که انتخاب میکنم شرایط کار با زبان انگلیسی باشه. در ضمن شهر گرونی نباشه. 
افغانستانی، معدل 18 از دانشگاه آزاد نجف آباد و احتمال زیاد یک مقاله انگلیسی و امیدوارم بتونم نمره ی ایلتس خوبی بگیرم. 
ممکنه بفرمایید غیر از آلمان تحصیلی در چه کشورهایی رایگان هست؟
همچنین اینکه در فیلد کامپیوتر چه دانشگاه هایی پیشنهاد می کنید که با شرایط من بخونه؟ (شهر متوسط با امکان کار در اون، تحصیل رایگان و به زبان انگلیسی، امکان گرفتن فاند)
جهانی سپاس برای وقتی که میگذارید. 

@Shihan

@mahbeigom
دوست عزیز،
دوره ارشد در المان به ان کمک هزینه تحصیلی تعلق نمیگیره ، بنابراین باید خودتون هزینه زندگی رو بدهید از اونجایی که شهریه رایگان است.
در خصوص دانشگاه کوبلنز هم در ماینتز قرار گرفته و در رشته روانشناسی و علوم کامپیوتر رشد کرده البته دانشگاه معروفی نیست اما برای شروع ممکنه خوب باشه اما شما با این معدل به شهرها و دانشگاههای دیگر در المان هم میتونی فکر کنید.
دانشگاههای Sarland , Bonn و KIT در رشته علوم کامپیوتر و IT بسیار فعال هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-08-2016, 01:39 PM
سلام سلام.
من از دو تا دانشگاه بوخوم و کیل پذیرش دارم تا الان، برای کلاس زبان هست البته. با ب1 اپلای کرده بودم.
بین این دو تا دانشگاه یه مقایسه میخوام انجام بدین. خب کیل که شمااااااااله آلمانه و نزدیک هامبورگ ولی بوخوم نزدیک دوسلدورف و کلن و این داستانا خب بهتره. بوخوم کلاس زبانش 500 یوروه واس سه ماه بعد هزینه زندگی هم در همین حده. کیل رو نمیدونم داستانش چیه ایمیل زدم به دانشگاه ببینم چی میگن.
من احتمالا نیاز به 7 8 ماه کلاس زبان داشته باشم Smile)
بسیار ممنون میشم کمک بنمایید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-08-2016, 01:47 PM
(02-08-2016, 01:39 PM)salazar716 نوشته: سلام سلام.
من از دو تا دانشگاه بوخوم و کیل پذیرش دارم تا الان، برای کلاس زبان هست البته. با ب1 اپلای کرده بودم.
بین این دو تا دانشگاه یه مقایسه میخوام انجام بدین. خب کیل که شمااااااااله آلمانه و نزدیک هامبورگ ولی بوخوم نزدیک دوسلدورف و کلن و این داستانا خب بهتره. بوخوم کلاس زبانش 500 یوروه واس سه ماه بعد هزینه زندگی هم در همین حده. کیل رو نمیدونم داستانش چیه ایمیل زدم به دانشگاه ببینم چی میگن.
من احتمالا نیاز به 7 8 ماه کلاس زبان داشته باشم Smile)
بسیار ممنون میشم کمک بنمایید.

سلام

از دید من از منظر آموزش زبان، این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند با این فرق جزئی که لهجه شمال آلمان با hoch deutsch فاصله بیشتری داره...
به نظر من در شرایط شما گزینه ارزان تر گزینه بهتر هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-08-2016, 02:06 PM
(02-08-2016, 01:47 PM)Matinking نوشته: سلام

از دید من از منظر آموزش زبان، این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند با این فرق جزئی که لهجه شمال آلمان با hoch deutsch فاصله بیشتری داره...
به نظر من در شرایط شما گزینه ارزان تر گزینه بهتر هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

کاملا موافقم باهاتون، منم سوال یه جورایی این بود کدوم ارزونتر در میاد Big Grin Big Grin
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-08-2016, 02:29 PM
(02-08-2016, 02:06 PM)salazar716 نوشته: کاملا موافقم باهاتون، منم سوال یه جورایی این بود کدوم ارزونتر در میاد Big Grin  Big Grin

سلام

سخت بشه بدون دونستن جزییات دوره نظر داد... سیلابس... طول دوره... material دوره.. کیفیت اساتید... مواد آموزشی و کمک آموزشی دوره و خیلی چیزای دیگه در قیمت اون تاثیرگذارند... به جز شهرهای خیلی جنوبی مثل مونیخ در باواریا که به گرونی و شهر های شرقی که نسبتا به ارزونی شهره ان باقی آلمان تقریبا یه دست هستند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-01-2017, 04:43 AM
درود

اینطور که بوش میاد اون کشورها یا دانشگاههایی در اروپا که بدون شهریه بودن دارن برنامه ریزی میکنن تا پول زبون بسته ملت رو بگیرن. یک نمونه که دانشگاه تورکو در فنلاند بود. الان هم خبر میرسه دانشگاه های ایالت بادن از وینتر 2017/2018 پولی خواهند شد یعنی سالی 3000 یورو. دانشگاهی مثل ulm و nurtingen.
میشه گفت تا چند سال اینده شاید دانشگاه free نداشته باشیم.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-06-2017, 07:22 PM
همانطور که پیش بینی کرده بودم این هم از ایالت وست فالن که پولی شد!
وستفالن هم پولی شد.
http://www.spiegel.de/lebenundlernen...a-1151473.html
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-06-2017, 07:23 PM
چرا دانشگاههای المان دارن پولی میشن؟
جواب
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-09-2017, 07:19 PM
برای یافتن رده‌بندی دانشگاه‌های آلمان بر اساس رشته به وب‌سایت زیر مراجعه کنید.

لینک
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Mrl7264
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-02-2018, 11:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2018, 11:30 PM توسط Mrl7264.)
با سلام
با معدل کارشناسی 16.11 رشته برق قدرت از دانشگاه آزاد نجف آباد(+H)
و معدل کاردانی 15.73 از دانشکده فنی شهرکرد(+/- H)
بهترین دانشگاههایی از آلمان که میشه امید به پذیرش داشت در این رشته کجاست؟ ، هیچ نوع مقاله ای هم ندارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »