عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین rezam1371
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,971
14-07-2016, 01:09 PM
ایمان عزیز خیلی ممنونم بابت راهنمایی و در اختیار گذاشتن تجربه ات.
هر روز بابت دیدن جوابم سر میزدم. واقعا ازت تشکر میکنم. دارم سعی میکنم مقاله معتبر جدیدی بدهم و دنبال پوزیشن در اروپا می گردم.
ممنونم.
نقل قول  

آفلاین 810192066
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,972
15-07-2016, 05:42 PM
با سلام و عرض ادب
1-رشته/مقطع
کارشناسی: مهندسی برق- مخابرات 
کارشناسی ارشد: مهندسی برق-مخابرات سیستم

2-دانشگاه محل تحصیل
کارشناسی: صنعتی شاهرود
کارشناسی ارشد: دانشکده‌ی فنی دانشگاه تهران

3-معدل کل
کارشناسی:18.09 رتبه‌ی اول در بین ورودی‌های برق
کارشناسی ارشد:17.37

4-نمره زبان
تافل87:
R21,L21,S23,W22

5-تعداد مقالات
تا الان هیچی

6-تعداد توصیه نامه ها
3 تا

7- دستیار استاد
5بار

خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
پذیرش در مقطع دکتری/ چه رتبه دانشگاه‌هایی امکان فاند وجود دارد؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین hyperpersia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,973
16-07-2016, 02:07 AM
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GRE ندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI 
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5
2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 
3. آیلتس7 
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین hyperpersia
**
نقل قول

#1,974
16-07-2016, 02:14 AM
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GRE ندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI 
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 

مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5
2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 
3. آیلتس7 
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ 
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین layD
**
نقل قول

#1,975
16-07-2016, 09:07 PM
(14-07-2016, 12:44 PM)iman7 نوشته: سلام
در اروپا کلا به سابقه تحقیقاتی و هم راستا بودن آن با پوزیشن تعریف شده بیشتر از معدل اهیمت می دن. نمره GRE هم معمولا لازم نیست. در نتیجه به نظرم برای اروپا اگه پوزیشن خوبی پیدا کنید شانس بالایی دارید.
البته من در مورد آلمان اطلاع خاصی ندارم وبیشتر هلند و نروژ و سوئد رو بررسی کردم.
ببخشین چرا آلمان رو در نظر ندارید؟ من خالم آلمانه و همیشه فکر میکردم آلمان بهترین کشور اروپا برای تحصیل و زندگی باشه/
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,976
17-07-2016, 01:11 AM
(16-07-2016, 09:07 PM)layD نوشته: ببخشین چرا آلمان رو در نظر ندارید؟ من خالم آلمانه و همیشه فکر میکردم آلمان بهترین کشور اروپا برای تحصیل و زندگی باشه/

بله المان قطعا کشور خوبی هست و دانشگاه های خوبی داره اما خوب بحث زبان هم هست. در اون کشورهایی که گفتم کار ادم با زبان انگلیسی کاملا راه می افته ولی المان نه. البته این فقط معیار شخصی منه.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,977
17-07-2016, 10:30 AM
(16-07-2016, 09:07 PM)layD نوشته: ببخشین چرا آلمان رو در نظر ندارید؟ من خالم آلمانه و همیشه فکر میکردم آلمان بهترین کشور اروپا برای تحصیل و زندگی باشه/

(17-07-2016, 01:11 AM)iman7 نوشته: بله المان قطعا کشور خوبی هست و دانشگاه های خوبی داره اما خوب بحث زبان هم هست. در اون کشورهایی که گفتم کار ادم با زبان انگلیسی کاملا راه می افته ولی المان نه. البته این فقط معیار شخصی منه.

با اینکه معیار شخصی ایمان هستش ولی کاملا درسته. اصلا به سمت کشوری که زبان جامعش رو نمیدونین نرین اساسی مشکل پیدا میکنین. همه چیز دانشگاه نیست!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Mahtab SH.
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,978
21-07-2016, 08:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2016, 08:20 PM توسط Mahtab SH..)
@automative
@nasim1234
@Torkan
@Babak

سلام

برادر من تافل 107 و جی ار ای325داره.امسال میخواد اپلای کنه که متاسفانه یه مشکل پیش اومده اون یه مقاله سه سال پیش چاپ کرده که متاسفانه نصف از کارش رو نتونسته بوده انجام بده و داده ساری کرده بوده و الان دقیقا زمان اپلایش یه استادی در یکی از کشورای دیگه متوجه شده به ادیتور نامه زده و اونم به استادش .البته برادرم نویسنده مسئول نبوده اما استادش زده که این کار نتایجی ک اون گزارش کرده و ربطی به استاد نداره. و وقتی اسمش تویه نت سرچ شه این موضوع میاد. حالا باید چی کار کنه کلا قضیه اپلایو بذاره کنار یا راهی هستش میتونه اصلا مقالرو تویه رزومش نام نبره و اگه پذیرش گرفت بگه شباهت اسمیه یا کلا برای یه رشته دیگه اپلای کنه یا با لیسانسش اقدام کنه نمیدونم اگه راهی به نظرتون میرسه بگین ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,979
21-07-2016, 10:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2016, 10:25 PM توسط Torkan.)
(21-07-2016, 08:18 PM)Mahtab SH. نوشته: @automative
@nasim1234
@Torkan
@Babak

سلام

برادر من تافل 107 و جی ار ای325داره.امسال میخواد اپلای کنه که متاسفانه یه مشکل پیش اومده اون یه مقاله سه سال پیش چاپ کرده که متاسفانه نصف از کارش رو نتونسته بوده انجام بده و داده ساری کرده بوده و الان دقیقا زمان اپلایش یه استادی در یکی از کشورای دیگه متوجه شده به ادیتور نامه زده و اونم به استادش .البته برادرم نویسنده مسئول نبوده اما استادش زده که این کار نتایجی ک اون گزارش کرده و ربطی به استاد نداره. و وقتی اسمش تویه نت سرچ شه این موضوع میاد. حالا باید چی کار کنه کلا قضیه اپلایو بذاره کنار یا راهی هستش میتونه اصلا مقالرو تویه رزومش نام نبره و اگه پذیرش گرفت بگه شباهت اسمیه یا کلا برای یه رشته دیگه اپلای کنه یا با لیسانسش اقدام کنه نمیدونم اگه راهی به نظرتون میرسه بگین ممنون میشم

درود
اره میتونه اون کار اخر رو بکنه و تو رزومه نیاره ولی چرا اخه این کار رو کرده رزومش هم خوبه! نباید اون کار رو میکرد دیگه. 
یه راهکار دیگه میتونه به جورایی توجیه کنه و به قولی قضیه رو بشوره. هنگام اپلای توضیح بده قضیه رو که باز البته روی خوش نداره. کار درستی نبوده و امریکاییا به plagiarism خیلی حساسن. همون شباهت اسمی داشته به نظر من تنها راهکاره.  حتی اگر نفهمن پذیرش بدن بعدا اگه کوچکترین مقداری متوجه بشن واقعا بد میشه.
کاش سوال خصوصیتون رو هم اینجا میپرسیدسن. من اینجا پاسخ میدم. اگر رزومه ارشدشون غیر اون مقاله خوبه ، نه با همون ارشد اپلای کنه واسه دکتری به خصوص اگه فاند مهمه براشون. ارشد دوباره واسه عده قلیلی با دلایل خاصی مفیده. به خاطر همین کار دویاره کسی بخواد از اول بخونه به نظرم عمر تلف کردنه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,980
22-07-2016, 08:49 AM
(21-07-2016, 08:18 PM)Mahtab SH. نوشته: سلام

طبیعتا مقاله رو که باید از رزومه‌شون حذف کنند، ولی مطمئن نیستم که اگر دانشگاه متوجه بشه، به این راحتی بشه ادعا کرد که تشابه اسمیه. چقدر احتمالش هست که یک نفر از دانشگاه ایشون و در زمینه کاری ایشون کار کنه و دقیقا هم اسم ایشون باشه؟ می‌تونند الان اپلای کنند و شاید دانشگاه مقصد متوجه نشه، ولی متاسفانه این احتمال وجود داره که در آینده متوجه بشن و برای ایشون دردسر درست بشه یا حتی از دانشگاه اخراج بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 ... 224 بعدی »