عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین am2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-03-2016, 11:29 PM
ببخشید من یه سوال برام پیش اومد
ما اگه فاند بگیریم برای تحصیل ایا امکان این که همسرمون هم در زمان تحصیل بیاد همراهمون هست؟ایا ویزایی به این عنوان وجود داره؟چطوریه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-03-2016, 12:27 AM
شما تقریبا با هر ویزایی که به آمریکا رفته باشین همسرتون هم میتونه برای ویزای همراه اقدام کنه. اگر شما ویزای دانشجویی (F1) گرفته باشین ایشون می بایست ویزای F2 بگیرن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین am2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-03-2016, 04:34 PM
سلام..ممنون بابت پاسختون
فقط میخواستم ببینم این قانون برای امریکاست فقط؟یا برای اروپا هم هست؟چطوریه توی اکثر کشورها همینطوره؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-03-2016, 05:20 PM
تقریبا همه کشورها این امکان رو فراهم می کنند که همسر و فرزندان متقاضی اصلی هم بتونه برای ویزای همراه اقدام کنه و مادامی که مشکلی مالی برای تامین هزینه های همراهان وجود نداشته باشه، مشکل امنیتی خاصی نداشته باشند و مدت اقامت قانونی متقاضی اصلی به پایان نرسیده باشه همراهان موردنظر هم می تونند ویزا بگیرند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین malahhoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2016, 03:33 AM
سلام
من الان با ویزای F1 امریکا هستم
میخوام واسه همسرم برای اف 2 اقدام کنم، چند تا سوال دارم میخواستم لطف کنید جواب بدید
1- من برای اینکه واسه ایشون وقت بگیرم باید برم یه پروفایل توی این سایت واسشون درست کنم و به عنوان اف 2 وقت بگیرم؟
2- برای پر کردن فرم دی اس باید همه اطلاعات خودشون رو بزنم دیگه مثل sevis ID خودشون؟
3- برای لیسانس تربیت بدنی، ارشد مدیریت ورزشی و خانم اف 2 بدون سابقه کار دولتی کدوم سفارت رو بیشتر پیشنهاد میدید که حتی المقدور درجا و مالتی بشه گرفت؟
در ضمن تاریخ عقد یک ماه قبل از اومدن من بوده و من موقع مصاحبه مجرد بودم ولی مراسم داشتیم و عکس اینا هم هست
ممنونم پیشاپیش
نقل قول  

آفلاین nazi_61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-05-2016, 11:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2016, 11:25 PM توسط nazi_61.)
سلام 
نامزد من سال قبل از يکي از دانشگاههاي آمريکا پذيرش گرفتن حالا مي خوان برگردن  ايران با هم ازدواج کنيم دو تا سوال در مورد ويزاي F2 داشتم
1-     نامزدم کوچکتر از من است آيا مشکلي در گرفتن ويزا پيش مي آد؟
2-     من کارمند انرژي اتمي هستم البته نه کارمند رسمي آيا اين مورد مساله ساز خواهد شد؟
ممنون مي شم به سوالاتم پاسخ بديد.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-05-2016, 11:28 AM
(13-05-2016, 11:19 PM)nazi_61 نوشته: سلام 
نامزد من سال قبل از يکي از دانشگاههاي آمريکا پذيرش گرفتن حالا مي خوان برگردن  ايران با هم ازدواج کنيم دو تا سوال در مورد ويزاي F2 داشتم
1-     نامزدم کوچکتر از من است آيا مشکلي در گرفتن ويزا پيش مي آد؟
2-     من کارمند انرژي اتمي هستم البته نه کارمند رسمي آيا اين مورد مساله ساز خواهد شد؟
ممنون مي شم به سوالاتم پاسخ بديد.

در مورد کوچکتر و بزرگتر بودن که نه، مشکلی نیست، کلن باید سعی کنید متقاعد بشن که ازدواج واقعیه و صوری نیست، اگه عکسهای با هم از قبل از رفتن نامزدتون دارین یا مدرک دیگه ای که نشون دهنده طولانی بودن زمان رابطه شما هست رو پرینت بگیرین با خودتون ببرین خوبه. ولی در کل مشکلی نیست و نگران این موضوع نباشین.
در مورد کار تو انرژی اتمی خب مورد منفیی محسوب میشه، نه اینکه رد شدن ویزای شما رو صد در صد کنه که من دیدم مواردی که ویزا گرفتن با سابقه کارهای حساس و بطور خاص تو انرژی اتمی، ولی ببینین چقد می تونین این موضوع رو مطرح نکنید، آیا جایی مشخصه که شما اونجا کار می کردین؟ مقاله ای با عنوان اونجا، یا همچین چیزی؟ این که عنوان کنید این موضوع رو یا نه انتخاب خودتونه، و اینکه با توجه به طول مدتی که اونجا کار کردین، نوع کارتون، و .. چقد ممکنه رو خودتون بهترمی تونین تصمیم بگیرین، ولی پیشنهاد من اینه که اگه بتونین این قسمت از سابقه کارتون رو مطرح نکنید خیلی بهتر خواهد بود، شاید بتونین با چیز دیگه پر کنید این بخش رزومه رو.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین nazi_61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2016, 10:40 AM

سلام 
نامزد من فرم I20 رو گرفته از دانشگاهش و مي آد ايران عقد کنيم اگه ما يکي و دو هفته بعد از عقد با هم بريم سفارت مشکلي پيش مي آد يا بايد مدت زمان بيشتري صبر کنيم. نامزد من Assistant Ship داره و ويزاش هم multiple هست. سوال ديگم اين هست که ما فعلا نامزديم و هنوز عقد نکرديم و تاريخ تو I20 قبل از عقد است اين مشکلي در گرفتن ويزا ايجاد 
مي کند يا نه. ممنون مي شم راهنماييم کنيد.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-09-2016, 06:02 AM
(04-09-2016, 10:40 AM)nazi_61 نوشته:
سلام 
نامزد من فرم I20 رو گرفته از دانشگاهش و مي آد ايران عقد کنيم اگه ما يکي و دو هفته بعد از عقد با هم بريم سفارت مشکلي پيش مي آد يا بايد مدت زمان بيشتري صبر کنيم. نامزد من Assistant Ship داره و ويزاش هم multiple هست. سوال ديگم اين هست که ما فعلا نامزديم و هنوز عقد نکرديم و تاريخ تو I20 قبل از عقد است اين مشکلي در گرفتن ويزا ايجاد 
مي کند يا نه. ممنون مي شم راهنماييم کنيد.

عموما مشکلی نیست و با توجه به این که ایشون دانشجو هستند، انتظار نیست که ایشون مدت زیادی در ایران بمونه. سعی کنید تا اونجا که می‌تونید مدارکی مبنی بر ارتباط خودتون در گذشته و قبل از عقد و همچنین عکس‌های مراسم و غیره رو همراه داشته باشید. تاریخ I-20 هم که قبل از عقده، فکر نمی‌کنم مشکلی ایجاد کنه. دانشگاه چه مدرکی از همسر شما خواسته که برای شما i-20 صادر کنه؟ اگر به دانشگاه گفته‌اید که نامزد هستید، به سفارت هم موقع مصاحبه اگر پرسیدند همین رو بگید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین nazi_61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2016, 11:10 PM
سلام مرسي از اينکه جواب داديد. از نامزدم سوالي نپرسيدند رفته دانشگاه و گفته براي همسرم فرم I-20 مي خوام و اونا دادند و اسکن پاسپورتم فقط خواستند
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 12:03 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی