عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-03-2016, 12:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2016, 12:53 PM توسط Torkan.)
(19-03-2016, 12:21 PM)Sara MN نوشته: درووووووود بر تمامی دوستان عزیز

برای پر کردن هر چه صحیحتر فرم DS-160 من واقعا به همفکرتون نیاز داشتم. خواشحال میشم که من رو مثل همیشه راهنمایی بفرمایییییییید. 

1- سوال مربوط به بخش Present work/work educational/training information:

من 2013 فارغ التحصیل ارشد شدم و از اون تاریخ به بعد، من مشغول زبان خوندن و گرفتن نمرهای زبان و ارایه مقالاتم شدم و عملا مشغول به کار نشدم. با توجه به اینکه من not employed محسوب میشم و بایستی برای این مورد یک توضیحی ارایه بدم، خواستم بدونم:
1-1: آیا فقط ذکر اینکه من در طول این مدت مشغول زبان خوندن و کار بر روی مقالاتم بودم میتونه قانع کننده باشه؟ 
2-1: از دوستان کسی بوده با شرایط من و به مشکلی برخورد کرده باشه؟
3-1: آیا این همون گپ تحصیلی محسوب میشه؟ 

2-
سوال مربوط به بخش additional point of contact info:

من با دو تا از استادام حدود 8 تا مقاله ژورنالی /کنفرانسی دارم. یکیشون در طول 2 سال گذشته دوبار به آمریکا سفر داشته (یکبار 1سال مونده برای فرصت مطالعاتی، دفعه بعد برای یک کنفرانس خیلی معروف رفته) ، اون یکی هم تا حالا پاشو از ایران بیرون نذاشته (هر دو کاملا safe
[عکس: biggrin.png]).
به نظرتون میتونم به مشکل برخورد کنم با این دو تا؟

سالی مممممممملو از سلامتی و شادی رو برای همتون ارزو میکنم، 
سپاس

درود

خیر مشکلی نیست. خیلی ها اینطوری هستند. در سفارت هم ازتون خواهند پرسید. به خصوص که مقاله هم دادید و زبان خوندید مشکلی نیست. اینکه گپ حساب بشه یا نه مهم نیست چون ذاتا گپ از یک روز تا 10 سال هم میتونه متغیر باشه!
خیر دومی هم مشکلی نیست باز.
حساس نباشید

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Sara MN
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2016, 02:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2016, 02:27 PM توسط Sara MN.)
(19-03-2016, 12:53 PM)Torkan نوشته: درود

خیر مشکلی نیست. خیلی ها اینطوری هستند. در سفارت هم ازتون خواهند پرسید. به خصوص که مقاله هم دادید و زبان خوندید مشکلی نیست. اینکه گپ حساب بشه یا نه مهم نیست چون ذاتا گپ از یک روز تا 10 سال هم میتونه متغیر باشه!
خیر دومی هم مشکلی نیست باز.
حساس نباشید

بااحترام،
ترکان

ترکان عزیز
مممنون برایه راهنمایییتون. یک سوال دیگه به ذهنم رسید که ممممنون میشم نظرتونو در موردش بدونم.
من در حین تحصیل در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد چندین بار research and teaching assistant بودم ولی اکثرا چون در حین تحصیل بودن، بدون حقوق و برای مدت محدودی (مثلا یکی دو ترم) بودند. خواستم بدونم که آیا اینها هم میتونن جز previous work من محسوب بشن؟؟ اخه من تجارب مربوط به research and teaching assistant بودنمو توی سی ویم ذکر کردم . برای همین گفتم نکنه ذکر نکردن اینها به عنوان تجربه کاری و تحقیقاتی بتونه مشکلی رو ایجاد کنه؟؟؟

سپاس دوباره
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-03-2016, 03:12 PM
(19-03-2016, 02:26 PM)Sara MN نوشته: ترکان عزیز
مممنون برایه راهنمایییتون. یک سوال دیگه به ذهنم رسید که ممممنون میشم نظرتونو در موردش بدونم.
من در حین تحصیل در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد چندین بار research and teaching assistant بودم ولی اکثرا چون در حین تحصیل بودن، بدون حقوق و برای مدت محدودی (مثلا یکی دو ترم) بودند. خواستم بدونم که آیا اینها هم میتونن جز previous work من محسوب بشن؟؟ اخه من تجارب مربوط به research and teaching assistant بودنمو توی سی ویم ذکر کردم . برای همین گفتم نکنه ذکر نکردن اینها به عنوان تجربه کاری و تحقیقاتی بتونه مشکلی رو ایجاد کنه؟؟؟

سپاس دوباره

خواهش میکنم. معمولا منظور از کار کارهایی غیر از RA , TA هست و شما میتونید بنویسید من سابقه کار حارج از دانشگاه ندارم. این چیزها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. کاش زمان ما هم یکی بود اینها رو به ما میگفت که بی خودی دچار توهمات الکی نشیم.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Sara MN
**
نقل قول

19-03-2016, 03:36 PM
(19-03-2016, 03:12 PM)Torkan نوشته: خواهش میکنم. معمولا منظور از کار کارهایی غیر از RA , TA هست و شما میتونید بنویسید من سابقه کار حارج از دانشگاه ندارم. این چیزها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. کاش زمان ما هم یکی بود اینها رو به ما میگفت که بی خودی دچار توهمات الکی نشیم.

بااحترام،
ترکان

سپاس دوباره.

واقعاااا همین طوره....امیدوارم ماهم مثل شماااا در اینده ای نه چندان دور بتونیم برای دیگران گره گشا در پروسه اپلای و ... باشیم.
باز هم ممنننون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-03-2016, 03:37 PM
(19-03-2016, 03:36 PM)Sara MN نوشته: سپاس دوباره.

واقعاااا همین طوره....امیدوارم ماهم مثل شماااا در اینده ای نه چندان دور بتونیم برای دیگران گره گشا در پروسه اپلای و ... باشیم.
باز هم ممنننون

یادتون بره فقط تجربیاتتون رو بعد مصاحبه در اختیار دیگران در همینجا قرار بدید تا استفاده کنند.
امیدوارم خبر گرفتن ویزا رو بشنویم.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Sara MN
**
نقل قول

19-03-2016, 03:53 PM
(19-03-2016, 03:12 PM)Torkan نوشته: خواهش میکنم. معمولا منظور از کار کارهایی غیر از RA , TA هست و شما میتونید بنویسید من سابقه کار حارج از دانشگاه ندارم. این چیزها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. کاش زمان ما هم یکی بود اینها رو به ما میگفت که بی خودی دچار توهمات الکی نشیم.

بااحترام،
ترکان

سپاس دوباره.

باز هم ممنننون
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-03-2016, 03:54 PM
(19-03-2016, 02:26 PM)Sara MN نوشته: ترکان عزیز

سپاس دوباره

اتفاقا داشتن سابقه کار ممکنه برای "ویزا" دردسر  درست کنه. نداشتن سابقه کار ثابت بهتره مگر اینکه گپ تحصیلی وجود داشته باشه که کار بتونه اونو پوشش بده.
نقل قول  

آفلاین Sara MN
**
نقل قول

21-03-2016, 08:07 PM
درووووود دوباره دوستان

بببخشید دوستان خواستم بدونم که برای سوال

have u attended any educational institutions at a secondary level or above?

شماره 1 رو بایستی ذکر کنیم یا 2 رو

1)
high school
bachelor's degree
master' degree

یا

2)
high school
per-university
bachelor's degree
master' degree

سپاس دوباره
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-03-2016, 01:06 AM
(21-03-2016, 08:07 PM)Sara MN نوشته: درووووود دوباره دوستان

1)
high school
bachelor's degree
master' degree

یا

2)
high school
per-university
bachelor's degree
master' degree

سپاس دوباره

َشماره 1
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

22-03-2016, 02:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-03-2016, 02:54 AM توسط ahmadpashaei.)
(21-03-2016, 08:07 PM)Sara MN نوشته: درووووود دوباره دوستان

1)
high school
bachelor's degree
master' degree

یا

2)
high school
per-university
bachelor's degree
master' degree

سپاس دوباره
همه اون مدارکی که تمام کردی رو باید بزنی نه اونی که هنوز مدرکش رو نگرفتی. میشه دیپلم،پیش دانشگاهی،لیسانس و ...
Have you attended any educational institutions? YES

Number of Educational Institutions Attended: ????? (البته نیستش تو فرما)
که این میشه مدارکی که تمام کردی نه اونی که الان داری میخونی. برای اون بخش دیگه ای داره و در شغل هم مینویسی
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 10:45 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی