عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
گرفتن تایید مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن تایید مدارک تحصیلی
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-11-2015, 07:09 PM
(24-11-2015, 02:42 PM)Abyss نوشته: دوستان به نظرتون کی بنده دفاعمو انجام بدم و فارق التحصیل بشم تا هم برسم مدراکم رو برای دانشگاه های امریکا بفرستم و هم اگه نتونستم امسال برم وقت داشته باشم برای سال بعد دوباره تلاش کنم ؟
دانشگاه من غیر انتفاعی هست و تا نمره ی پایانامه رو نگیرم بهم کارنامه ی رسمی نمیده .

سلام

برای fall admission round غالبا باید پرونده apply تون رو از اوایل ژانویه با اواخر فوریه ببندید...
شما از لحاظ نظام وظیفه یک سال زمان در اختیار دارید تا هر اقدامی صورت بدید... بنابراین هرچه تاریخ فارق التحصیلی (و نه صرفا دفاع) به زمان deadline ها نزدیک تر باشه، زمان یک سال شما با تقریب بهتری روی بازه apply تنظیم خواهد شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-12-2015, 01:44 AM
یه سوال دیگه دارم اینکه چون ما سربازیمون رو نرفتیم مدرکی بهمون نمیدن که ما بریم تاییدش کنیم. حالا امثال من با همون موقت می رن دارالترجمه ؟ چون فک نمی کنم راه دیگه ای هم داشته باشه . 
دانشگاه بهم ایمیل زده که تا مدرک رو پست نکنی جواب قطعی پذیرش رو بهت نمی دیم. مدرک هم اینجوری تعریف کرده :

* NOTE: All transcripts and degree/graduation certificates received must be official. *

Official transcripts must contain the original signature(s), stamps(s) or seal(s) of the issuing institution’s designated record keeping official. Attested copies must be attested by the degree-granting institution. If issued in the original language, the official records must be accompanied by a certified English translation.Notarized, faxed copies, plain or color photocopies are not acceptable. We DO NOT accept scanned documents.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-12-2015, 03:22 AM
(03-12-2015, 01:44 AM)Abyss نوشته: یه سوال دیگه دارم اینکه چون ما سربازیمون رو نرفتیم مدرکی بهمون نمیدن که ما بریم تاییدش کنیم. حالا امثال من با همون موقت می رن دارالترجمه ؟ چون فک نمی کنم راه دیگه ای هم داشته باشه . 
دانشگاه بهم ایمیل زده که تا مدرک رو پست نکنی جواب قطعی پذیرش رو بهت نمی دیم. مدرک هم اینجوری تعریف کرده :

* NOTE: All transcripts and degree/graduation certificates received must be official. *

Official transcripts must contain the original signature(s), stamps(s) or seal(s) of the issuing institution’s designated record keeping official. Attested copies must be attested by the degree-granting institution. If issued in the original language, the official records must be accompanied by a certified English translation.Notarized, faxed copies, plain or color photocopies are not acceptable. We DO NOT accept scanned documents.

سلام

کسی مدرک موقت رو براتون ترجمه نخواهد کرد...
شما (معمولا) با ریزنمرات غیررسمی apply می کنید... و باید بعد از اخذ admission احتمالی ار دانشگاه مقصد، اصل مدارکتون رو آزاد و ترجمه و ارسال کنید تا admission تون finalized بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

03-12-2015, 12:06 PM
(03-12-2015, 03:22 AM)Matinking نوشته: سلام

کسی مدرک موقت رو براتون ترجمه نخواهد کرد...
شما (معمولا) با ریزنمرات غیررسمی apply می کنید... و باید بعد از اخذ admission احتمالی ار دانشگاه مقصد، اصل مدارکتون رو آزاد و ترجمه و ارسال کنید تا admission تون finalized بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

خب سوال من اینه که چطوری می تونم مدرکم رو آزاد کنم ؟
(البته این دانشگاه گفته تا مدرک اصلی رو نفرستی جواب نهایی رو بهت نمی دیم)
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-12-2015, 12:34 PM
(03-12-2015, 12:06 PM)Abyss نوشته: خب سوال من اینه که چطوری می تونم مدرکم رو آزاد کنم ؟
(البته این دانشگاه گفته تا مدرک اصلی رو نفرستی جواب نهایی رو بهت نمی دیم)

سلام

اگر مشکل وظیفه دارید، فعلا نمی تونید...
اگر ندارید، می تونید مدرک رو بخرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

03-12-2015, 12:48 PM
(03-12-2015, 12:34 PM)Matinking نوشته: سلام

اگر مشکل وظیفه دارید، فعلا نمی تونید...
اگر ندارید، می تونید مدرک رو بخرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
من هنوز در حال تحصیلم و غیبت ندارم، یعنی شما توصیه می کنید که برم سربازی ؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-12-2015, 01:38 PM
(03-12-2015, 12:48 PM)Abyss نوشته: من هنوز در حال تحصیلم و غیبت ندارم، یعنی شما توصیه می کنید که برم سربازی ؟

سلام مجدد

پیش از تعیین شدن تکلیف نظام وظیفه به هیچ وجه مراحل آزادسازی و خرید مدرک برای شما initiate نخواهد شد...
اگر همین الان مدرک رو لازم دارید،بعد از فارق التحصیلی باید با وثیقه از کشور خارج بشید و بستکانتون کار خرید مدرکتون رو پیش ببرند..

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ida215
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Question  27-02-2016, 10:22 PM
سلام دوستان لطفا سریع بهم جواب بدین..

دوستان این فرم نحوه انجام تعهد رایگان باید پر بشه؟ آخه یه جدول داره که انگار باید پر بشه!!! روز ماه سال و این حرفا
دیگه اینگه من ریزنمرات لیسانسم رو سال 89 تایید کردم تو وزارت علوم. مهر خانم محمدی هم روشه. فقط این مهر وزارت علوم خیلی برجسته نیست!! چیکار کنم الان؟ به نظرتون بازم بفرستم براشون تایید کنن یا نه؟
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

03-04-2016, 11:56 AM
سلام

میخواستم ببینم نمایندگیهای وزارت خارجه در شهرستانها (مثلا یزد) مهر وزارت خارجه رو روی مدرک میزنند؟ از کجا باید مطمئن بشیم که نمایندگی توی شهر ما اینکارو انجام میده یا خیر؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-04-2016, 03:43 PM
(03-04-2016, 11:56 AM)bahar456 نوشته: سلام

میخواستم ببینم نمایندگیهای وزارت خارجه در شهرستانها (مثلا یزد) مهر وزارت خارجه رو روی مدرک میزنند؟ از کجا باید مطمئن بشیم که نمایندگی توی شهر ما اینکارو انجام میده یا خیر؟  

ممنون

درود

بله من نه یزد ولی سه تا شهر رو مطمین هستم. خیلی راحت برید شعبه رو پیدا کنید و بپرسید!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »