عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
گرفتن تایید مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن تایید مدارک تحصیلی
آفلاین niima
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2014, 02:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2014, 02:48 PM توسط niima.)
سلام دوستان
  • High School Diploma (validated copy)
  • University transcript (validated copy)
  • University Diploma (validated copy)
در بالا قسمتی از مدارکی که دانشگاه میخواد رو آوردم.
به من گفته شد که باید مدرک لیسانس و فوق رو به همراه ریزنمرات به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ببرم تا تأیید شه. برای مدارک دبیرستان هم رفتم آموزش و پرورش. ولی به من گفتند که باید ریزنمرات سوم و پیش دانشگاهی رو از مدرسه بگیری بعد بیاری آموزش و پرورش شهرستان تأیید کنه، بعد آموزش و پرورش استان تأیید کنه تا قابل ترجمه بشه.
این در حالیه که دانشگاه اصلا از ریز نمرات دبیرستان حرفی نزده و فقط مدرک سوم و پیش رو میخواد. آیا روالی که آموزش و پرورش گفته لازمه و انجام بدم؟ یا فقط مدارک رو ببرم برای ترجمه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Rainbow  23-08-2014, 04:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2014, 04:27 PM توسط ahmadpashaei.)
(23-08-2014, 02:47 PM)'niima' نوشته: سلام دوستان
  • High School Diploma (validated copy)
  • University transcript (validated copy)
  • University Diploma (validated copy)
در بالا قسمتی از مدارکی که دانشگاه میخواد رو آوردم.
به من گفته شد که باید مدرک لیسانس و فوق رو به همراه ریزنمرات به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ببرم تا تأیید شه. برای مدارک دبیرستان هم رفتم آموزش و پرورش. ولی به من گفتند که باید ریزنمرات سوم و پیش دانشگاهی رو از مدرسه بگیری بعد بیاری آموزش و پرورش شهرستان تأیید کنه، بعد آموزش و پرورش استان تأیید کنه تا قابل ترجمه بشه.
این در حالیه که دانشگاه اصلا از ریز نمرات دبیرستان حرفی نزده و فقط مدرک سوم و پیش رو میخواد. آیا روالی که آموزش و پرورش گفته لازمه و انجام بدم؟ یا فقط مدارک رو ببرم برای ترجمه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام و خوش امدین
راستش من تعجب می کنم دانشگاه اینارو خواسته!! معمولا برای دکترا که میخواهید اپلای کنید لیسانس و فوق رو با ریزنمراتشون میخوان. اما بعضی از سفارتخانه ها معمولا می خوان مدارک دبیرستان رو و برای همین باید برید دنبالش. ولی در جواب سوال و شکی که دارید باید بگم اینکار برای اینه که سفارتخانه ها معمولا مدارکی رو میگیرن و تایید می کنن که از طرف وزارت دادگستری تایید و برابر اصل شده باشه و برای اینکه این وزارتخانه مهر تایید رو بزنه لاجرم باید بالاترین ارگان ذیربط اون مدرک هم مدرک رو تایید کرده باشه چرا که وزارت دادگستری فقط برابر اصل بودن مدرک و درستی ترجمه مترجم رسمی خودش رو میتونه تایید کنه نه درستی و واقعی بودن مدرکی که خودش انو رو صادر نکرده و وزارت آموزش و پرورش صادرش کرده.پس باید کارنامه سه ساله دبیرستان (نه سال سوم!!!) و کارنامه پیش دانشگاهی + اصل مدارک دیپلم و پیش رو اول مدرسه مهر و امضا کنه و ببرید اداره کل آموزش و پرورش شهرستان (نه منطقه) و بعد هم اداره کل استان تایید می کنه و یک مهر بزرگ پشت مدرک می زنن و از اون به بعد میتونید وقتی مدارکتون رو ترجمه کردید در صورت نیاز اون رو رسمی کنید یعنی مهر وزارت دادگستری و احیانا وزارت امورخارجه هم بزنید. سوالی بود در خدمتم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین مهسا فامکار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2014, 12:32 PM
سلام
من براى تاييد مدارک کارشناسى و کارشناسى ارشد در سايت ثبت نام کردم و تاریخ پست دریافت کردم اما در لينک «دریافت تاریخ پست» تنها مشخصات مدرک کارشناسى ارشد من ذکر شده. ايا بايد منتظر تاریخ پست ديگرى براى مدرک کارشناسى از طرف وزارت علوم باشم؟
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

30-10-2014, 02:07 PM
با سلام

من برای اپلای در یکی از دانشگاهای آلمان از طریق uni-assist به مشکل خوردم
به من میگه باید مدارک کاغذی که می فرستی certified copy باشه
بعضیا گفتن که واسه ترجمه باید برم سفارت آلمان، اما اونا یه درخواست ایمیلی از دانشگاه می خوان که به certified copy نیاز دارن، به دانشگاه زنگ زدم و گفت ما نمی تونیم این کارو کنیم و جاهای دیگه هم میتونی کپی مدرک انگلیسی رو برابر اصل کنی،
خواستم ببینم دوستان درباره ارسال کپی مدارک کاغذی و تایید آن تجربه ای اگه دارید به منم بگید.

مرسی
نقل قول  

آفلاین niima
**
نقل قول

30-10-2014, 03:42 PM
(30-10-2014, 02:07 PM)'armani' نوشته: با سلام
من برای اپلای در یکی از دانشگاهای آلمان از طریق uni-assist به مشکل خوردم
به من میگه باید مدارک کاغذی که می فرستی certified copy باشه
بعضیا گفتن که واسه ترجمه باید برم سفارت آلمان، اما اونا یه درخواست ایمیلی از دانشگاه می خوان که به certified copy نیاز دارن، به دانشگاه زنگ زدم و گفت ما نمی تونیم این کارو کنیم و جاهای دیگه هم میتونی کپی مدرک انگلیسی رو برابر اصل کنی،
خواستم ببینم دوستان درباره ارسال کپی مدارک کاغذی و تایید آن تجربه ای اگه دارید به منم بگید.
مرسی

سلام.چیزی که من میدونم اینه که بعد از ترجمه مدارک باید مهر تأیید دادگستری، وزارت خارجه و سفارت آلمان رو داشته باشه مدارک. البته من خیلی اطلاعات ندارم هنوز و بهتره شما بیشتر پرس و جو کنید 
نقل قول  

آفلاین manesht
**
نقل قول

10-11-2014, 04:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-11-2014, 04:27 PM توسط manesht.)
دوستان سلام بعد از کلی مکافات بالاخره دانشگاه مدرکم تایید کرد.الان منظورش از تایید دانشگاه مقصد چیه؟؟!!
من کی باید مدارکم تحویل پست بدم؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.

http://upload7.ir/viewer.php?file=455252...505408.png
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-11-2014, 04:52 PM
(10-11-2014, 04:24 PM)'manesht' نوشته: دوستان سلام بعد از کلی مکافات بالاخره دانشگاه مدرکم تایید کرد.الان منظورش از تایید دانشگاه مقصد چیه؟؟!!

اگر ساکن تهران هستید حضوری برید و بگید که با توجه به ددلاین دانشگاهها به مدارک سریعاً نیاز دارید و احتمالاً باهاتون راه میان.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین manesht
**
نقل قول

10-11-2014, 10:39 PM
(10-11-2014, 04:52 PM)'Andre' نوشته:
اگر ساکن تهران هستید حضوری برید و بگید که با توجه به ددلاین دانشگاهها به مدارک سریعاً نیاز دارید و احتمالاً باهاتون راه میان.

ممنون از راهنمایی شما.منکرش نمیشم اقای مرادی خیلی بهم کمک کرده  ، خدا خبرش بده
مشکل از دانشگاه مازندران.اینقدر باید زنگ بزنم تا مدرکم تایید کنن؟!! (این یکی از حیطه اقای مرادی خارجه[img]images/smilies/smile.gif[/img])
نقل قول  

آفلاین mahya.honey
**
نقل قول

01-12-2014, 12:50 AM
(10-11-2014, 04:24 PM)'manesht' نوشته: دوستان سلام بعد از کلی مکافات بالاخره دانشگاه مدرکم تایید کرد.الان منظورش از تایید دانشگاه مقصد چیه؟؟!!

دوست عزیز سعی کن تاحد امکان مدارکت رو پست نکنی که خیلی دردسر داره
حتما حضوری ببر
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-11-2015, 02:42 PM
دوستان به نظرتون کی بنده دفاعمو انجام بدم و فارق التحصیل بشم تا هم برسم مدراکم رو برای دانشگاه های امریکا بفرستم و هم اگه نتونستم امسال برم وقت داشته باشم برای سال بعد دوباره تلاش کنم ؟
دانشگاه من غیر انتفاعی هست و تا نمره ی پایانامه رو نگیرم بهم کارنامه ی رسمی نمیده .
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »