عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
گرفتن تایید مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن تایید مدارک تحصیلی
آفلاین نولته
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-12-2013, 11:37 PM
خیلی ممنون از راهنمایی؛

سوال دیگه ای دارم و اگر راهنمایی کنید ممنون می شم؛

وقتی مدارک رو در سایت وزارت علوم آپلود کردم و کد رهگیری دریافت کردم، مطابق دستور سایت باید مبلغ 40 هزار تومن پرداخت کنم تا درخواست تکمیل بشه (دقیقاً پیغام این هست: جهت تكميل مراحل درخواست لازم است مبلغ 400000 ريال به حساب مربوط بهدرآمد اختصاصي سازمان امور داشجويان واريز گردد.) اما وقتی بر روی آیکون "پرداخت" کلیک می کنم، هیچ چیزی باز نمی شه. به نظر شما مشکل از سایت هست؟ نمی دونم الان باید چیکار کنم؛ زنگ زدم به «سازمان امور دانشجویی»، اما جوابگو نیستند؛ گفتند شنبه حضوری سوالی داری مراجعه کن. اگر الان این مبلغ پرداخت نشه، کار پیش نمی ره؟

سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

04-12-2013, 11:40 PM
دوست عزیز یکبار با مرورگر دیگه امتحان کنید
با کدوم امتحان کردین؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

05-12-2013, 12:06 AM
این مشکل رو دوستان من هم داشتن که به آنها موردی مشابه رو توصیه کردم. از مرورگرهای update استفاده کنید (منظور این نیست که حتماً نسخه امروز باشه، منظور اینه که از مرورگرهای قدیمی استفاده نکنید) و هیچ گونه افزودنی جهت بازکردن صفحه نیاز نداره (نه جاوا و نه فلاش).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین نولته
**
نقل قول

05-12-2013, 12:38 AM
بله، دقیقاً حق با شما بود؛ با فایرفاکس می رفتم، این مرتبه با اُپرا رفتم و مشکل حل شد؛ سپاس از راهنمایی، تجربۀ خوبی بود.

حالا که شما دوستان انقدر بزرگوارید، اجازه بدید یه سوال دیگه هم بپرسم:

این طور که متوجه شدم، فقط تأیید دانشنامه و ریزنمرات به صورت پستی هست و ظاهراً برای تأیید گواهی رتبه که سازمان سنجش می ده و مثلاً گواهی شاگرد اولی باید حضوری مراجعه کنم به وزارت علوم (اگر اشتباه نکنم به «سازمان امور دانشجویی»). برای این کار به کجا باید مراجعه کنم، شما اطلاع دارید؟

باز هم سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-12-2013, 12:45 AM
گواهی شاگرد اولی رو دانشگاه میده دوست عزیز.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین نولته
**
نقل قول

05-12-2013, 02:01 AM
منظورم تأییدش بود؛ بله، از دانشگاه گرفتم، ولی برای ترجمۀ رسمی، مثل سایر مدارک باید به تأیید وزارت علوم برسه، اما ظاهراً مثل گواهی رتبه که سازمان سنجش می ده، به صورت حضوری تأیید می شه، نه غیرحضوری.

سپاس
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-12-2013, 08:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-12-2013, 08:17 AM توسط Torkan.)
(05-12-2013, 02:01 AM)'نولته' نوشته: منظورم تأییدش بود؛ بله، از دانشگاه گرفتم، ولی برای ترجمۀ رسمی، مثل سایر مدارک باید به تأیید وزارت علوم برسه، اما ظاهراً مثل گواهی رتبه که سازمان سنجش می ده، به صورت حضوری تأیید می شه، نه غیرحضوری.
سپاس

بله ظاهرا اون گواهی های سنجش واسه کنکورهای سراسری و گواهی نفر اول که دانشگاه میده اگه میخوای ترجمه رسمی باشه منظور مهرهای رسمی بخوره باید بری طبقه 4 یا 3 وزارت علوم میری اونجا حضوری تایید میکنی (بازم از خود وزارت بپرس مطمین شو حضوریه بعد برو)
ادرس هم:بالاتر از 4 راه فردوسی - خیابان شهید موسوی بود تقریبا 50 متر بالاتر از 4 راه میری داخل خیابون 100 متر بالاتر یه هتل هستش روبروی هتل درب فرعی و درب اصلی نزدیک اون هست میری از نگهبان بپرس میگه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین نولته
**
نقل قول

08-12-2013, 11:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2013, 11:09 AM توسط نولته.)
دوستان سلام و ارادت

توی «سامانۀ تأیید مدارک تحصیلی جهت ترجمه»، مدارک تحصیلیم رو آپلود کردم و درخواستم در حال بررسیه؛ حالا یه پیغامی در سیستم گرفتم، که اینجا میگذارم:
دانشگاه تهران (كارشناسي ارشد ناپيوسته)
 عنوان مورد بررسی                                                                       وضعيت                    توضيح تاييد / دليل عدم تاييد
1-مدارك مقاطع قبلي                                                                      قبول
2 عدم بدهي دانش آموخته به صندوق رفاه  در مقاطع قبلي و فعلي         قبول
3-وضعيت نظام وظيفه                                                                      قبول
4-انجام تعهد خدمت در مقطع تحصيلي مورد نظر                                   رد  (گواهي رتبه صادره ازاداره كل خدمات آموزشي دانشگاه تهران پيوست نگرديده است.)

ببینید دوستان:

شمارۀ چهار، «انجام تعهد خدمت در مقطع تحصیلی مورد نظر» رو زده «رد» و دلیلی که جلوش زده اینه: «گواهي رتبه صادره ازاداره كل خدمات آموزشي دانشگاه تهران پيوست نگرديده است» من اصلاً نمی فهمم این چه ربطی داره به انجام تعهد خدمت؛ من گواهی انجام تعهد خدمتم رو آپلود کردم.

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Exclamation  16-01-2014, 10:35 PM
(08-12-2013, 11:01 AM)'نولته' نوشته: دوستان سلام و ارادت
توی «سامانۀ تأیید مدارک تحصیلی جهت ترجمه»، مدارک تحصیلیم رو آپلود کردم و درخواستم در حال بررسیه؛ حالا یه پیغامی در سیستم گرفتم، که اینجا میگذارم:
دانشگاه تهران (كارشناسي ارشد ناپيوسته)
 عنوان مورد بررسی                                                                       وضعيت                    توضيح تاييد / دليل عدم تاييد
1-مدارك مقاطع قبلي                                                                      قبول
2 عدم بدهي دانش آموخته به صندوق رفاه  در مقاطع قبلي و فعلي         قبول
3-وضعيت نظام وظيفه                                                                      قبول
4-انجام تعهد خدمت در مقطع تحصيلي مورد نظر                                   رد  (گواهي رتبه صادره ازاداره كل خدمات آموزشي دانشگاه تهران پيوست نگرديده است.)
ببینید دوستان:
شمارۀ چهار، «انجام تعهد خدمت در مقطع تحصیلی مورد نظر» رو زده «رد» و دلیلی که جلوش زده اینه: «گواهي رتبه صادره ازاداره كل خدمات آموزشي دانشگاه تهران پيوست نگرديده است» من اصلاً نمی فهمم این چه ربطی داره به انجام تعهد خدمت؛ من گواهی انجام تعهد خدمتم رو آپلود کردم.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

برای منم الان همینطوری شده دقیقا و در قسمت 4 زده: با توجه به درج بدهي در پشت گواهينامه كارشناسي لطفا فرم تسويه حساب نيز بارگذاري شود.
1-آخه این مال مدرک موقت کارشناسیمه چرا دانشنامه کاردانی رو رد کردن؟!!! مگه میشه؟ 2- چجوری این مدرک تصفیه حساب رو بدم بهشون؟از کجا بیارم اصلا؟!!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین bahmans
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2014, 04:08 PM
اگر هنوز مشکلتون حل نشده باشه، برید دانشگاه از حسابداری و امور مالی و در غیر این صورت صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه سوال کنید و بگید که همون فرم نحوه انجام تعهد آموزش رایگان رو می خواهید.
اگر مشکل از این جا نبود، در سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان داخل وزارت علوم در قسمت تماس با ما مشکلتون را مطرح کنید یا باهاشون تماس بگیرید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »