عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!
آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-12-2015, 11:42 AM
(02-12-2015, 10:57 AM)Babak نوشته: فکر نمی‌کنم کسی بتونه با قطعیت به این سوال شما پاسخ بده، ولی اگر صرف حدس زدن باشه، من فکر نمی‌کنم که مشکلی ایجاد کنه. ضمن این که همون طور که دوستان گفتند، شانس هم در گرفتن ویزا و کلیرنس تاثیر زیادی داره و گاهی اوقات افراد با شرایط سوال برانگیز تونسته‌اند ویزا بگیرن و کلیر بشن و برعکسش هم وجود داشته. به همین خاطر به نظر من بهتره که نگران این موضوع نباشید ولی در عین حال چه کار مشکل‌داری از نظر ویزای امریکا کرده باشید و چه نکرده باشید، بهتره که پذیرش از یک کشور دیگه رو به عنوان گزینه دوم داشته باشید.

این قانون فقط در کشور آمریکا فقط اعمال میشود ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-12-2015, 11:39 AM
(02-12-2015, 11:42 AM)mona نوشته: این قانون فقط در کشور آمریکا فقط اعمال میشود ؟

تا اونجا که من اطلاع دارم، امریکا در این زمینه سخت‌گیری می‌کنه و این موضوع جز مواردی بوده که در سال‌های اخیر و به دنبال سخت‌تر شدن تحریم‌ها اضافه شده. من از شرایط کشورهای دیگه چندان مطلع نیستم، ولی حدسم اینه که سخت‌گیری‌ای در این زمینه نداشته باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-01-2016, 08:41 PM
با سلام و عرض احترام

من لیسانس مهندسی شیمی هستم. سوالم از حضورتون اینه که با این اوصاف که درمورد رشته های حساس ذکر شد، آیا اپلای برای یه پروگرام نانوتکنولوژی مثل Nanoscience & Microsystems Engineering در دانشگاه های امریکا صرفا هدر دادن وقت و هزینه اپلیکیشن هست و اساسا آفیسر سفارت خنده‌ش میگیره از این مورد؟!
در صورت پذیرش دانشگاه اما ریجکت شدن ویزا، آیا این موضوع شانس قبول شدن در ویزای سال بعد در رشته غیرحساس رو هم از بین خواهد برد؟

ممنونم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-01-2016, 01:44 AM
(04-01-2016, 08:41 PM)Atlantis نوشته: با سلام و عرض احترام

من لیسانس مهندسی شیمی هستم. سوالم از حضورتون اینه که با این اوصاف که درمورد رشته های حساس ذکر شد، آیا اپلای برای یه پروگرام نانوتکنولوژی مثل Nanoscience & Microsystems Engineering در دانشگاه های امریکا صرفا هدر دادن وقت و هزینه اپلیکیشن هست و اساسا آفیسر سفارت خنده‌ش میگیره از این مورد؟!
در صورت پذیرش دانشگاه اما ریجکت شدن ویزا، آیا این موضوع شانس قبول شدن در ویزای سال بعد در رشته غیرحساس رو هم از بین خواهد برد؟

ممنونم

سلام
مهندسی شیمی به دلیل کاربردهاش و شباهت هاش با مکانیک تا حدودی حساس حساب میشه. اما در مورد نانوتکنولوژی هرچند توی Technology Alert List -TAL هم هست اما من دیدم کیس هایی که ویزا گرفتن و لزوما منجر به ریجکت نمیشه. به هر حال ریسک رو بالا میبره.
بهتره توی خود مهندسی شیمی توی یه زمینه عام با حساسیت کمتر پذیرش بگیرید و ریسک رو کم کنید. سابقه ریجکت هم برای دفعات بعد اثر منفی داره اما باز هم 100% نیست که حتما ریجکت بشه. کلا سری که درد نمی کنه دستمال نبندید.
نقل قول  

آفلاین mehrnazz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2016, 07:30 PM
سلام عزیزان

میشه در مورد مهندسی پزشکی هم کسی چیزی بگه تا چه حد حساسه این رشته. حالا من چیکار کنم
نقل قول  

آفلاین میرافشار
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-04-2016, 05:39 PM
باسلام
من رشته دکترای مدیریت تکنولوژی پذیرش دارم.
ولی چند مقاله مدیریتی مرتبط با ن ف ت و نان و دارم . همچنین یک کتاب که ناشر آن پ ژوه ش گ اه ص ن ع ت ن ف ت هست.
با توجه به اینکه پایان نامه ارشدم ارزیابی ریسک پروژه های بیوتکنولوژی بوده. آیا امکان گیر دادن به مقالات یا کتاب من و یا پایان نامه ام هست؟؟

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

03-05-2016, 03:26 AM
سلام

من رشته فوقم برق قدرت بوده الان برای پروگرام Informatics and computing فاند گرفتم. جز موارد talداریم:  Supercomputing, hybrid computing،  نظرتون رو میشه بگین. ممنون میشم چون میخوام برای سفارت برنامه ریزی کنم.... ممنونم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-05-2016, 07:53 AM
(03-05-2016, 03:26 AM)bahar456 نوشته: سلام

من رشته فوقم برق قدرت بوده الان برای پروگرام Informatics and computing فاند گرفتم. جز موارد talداریم:  Supercomputing, hybrid computing،  نظرتون رو میشه بگین. ممنون میشم چون میخوام برای سفارت برنامه ریزی کنم.... ممنونم

دوست عزیز سوالتون منحصرا در مورد چی هست؟ کدوم سفارت؟
زیاد فرقی ندارن همشون میرین به کلیرنس. در ضمن دلیلی نداره همه مواردی که در tal هست بند 212 بخوره. شما هر سفارتی برید کلیرنس رو خواهید خورد. آنکارا امن تر ولی کلیرنسش طولانی تره. اگر طولانی بودن کلیرنس مساله ساز نمیشه براتون برید انکارا وگرنه دبی.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین bahar456
نقل قول

03-05-2016, 12:49 PM
سلام. بسیار بسیار ممنون از ج. 
بله سوالم در مورد انتخاب سفارت هست. میشه با توجه به رزومه زیر بفرمایین و اینکه چرا ارمنستان نه؟
فاند TAگرفتم
6 مقاله  انرژی نو
سربازی معاف پزشکی
کار شرکت خصوصی5سال 
تدریس 8کلاس
 -------
جوابتون کمک بزرگی بهم میکنه.
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-05-2016, 12:50 PM
(03-05-2016, 03:26 AM)bahar456 نوشته: سلام

توی TAL مثلا Urban design , Biomedical Engineering هم هست. اولی هر سال کلی ادم دارن ویزا میگیرن. به خلطر یه اسم لزوما رد نمی کنن.  تا اونجایی که من رصد کردم سفارت ها جدیدا فرق خاصی ندارن.
دومی رو هرچی فکر کردم نفهمیدم چطوری میشه حساس باشه. 
فکر کنم ریشه در ترسهای دوران کودگی و یا ناخوداگاه تنظیم کننده فهرست TAL داشته!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »