عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-08-2014, 01:57 AM
خیر به نظر من کار درستی نیست و اگر متوجه بشن --که فهمیدنش هم کار سختی نیست-- سابقه تون در سفارت خراب میشه و شانس گرفتن ویزا رو برای آینده هم کاهش میده. Excavation Engineering متفاوت هست و اگرچه از نظر تحت الفظی معنی مهندسی حفاری میده ولی منظورش حفاری معدنی یا عمرانی (همون خاکبرداری) هست در حالی که حفاری نفتی با مته و متفاوت هست (دست کم به اون شکلیش که در ایران مرسوم هست). حالا باز اگر Drilling Engineering بود میشد گفت گرایش تون هست و به عنوان جزئی مدرک اشاره شده، مثل مهندس های عمران که گاهی به گرایش شون اشاره می کنند (مهندس سازه، مهندس ژئوتکنیک، مهندس هیدرولیک و غیره یا هم مهندس های برق که ممکنه خودشون رو مثلا مهندس الکترونیک و غیره معرفی کنند). ولی در هر حال اگر در موردش پرسیدن باید بگین که زیر مجموعه مهندسی نفت هست و عنوان کامل مدرکتون مهندسی نفت - حفاری هست. 

در هر حال چه کامل اشاره کنید و چه غیر کامل احتمال ردی وجود داره که در اولی عادی و در دومی غیر عادی و با سابقه منفی هست و خود من شخصا ترجیح میدم اگر قرار هست رد بشم حالت اول باشه. 
(08-08-2014, 08:28 PM)'linkdoon' نوشته: ممنون از پاسختون Smile
میخوام تو رزومه‌ای که میدم به سفارت به جای عنوان رشته ارشدم  Petroleum engineering - Drilling بنویسم Excavation Engineering... نفتشم بر میدارم! حالا اگرم بعدا بفهمن خیلی چیزی عوش نشده...
به نظرتون خوبه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pooriya2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2014, 06:51 PM
سلام دوستان رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی جزو حساس ها است یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-09-2014, 01:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2014, 01:43 AM توسط M1KE.)
این موضوع بیشتر از اونکه به رشته یا گرایش خاصی بستگی داشته باشه به زمینه پژوهشی موردنظر بر می گرده و به عبارتی در رشته هایی که معمولا موضوع های حساسی دارند هم میشه زمینه های پژوهشی رو تعریف کرد که خیلی حساس نباشند و به عکس. بنابراین بیشتر باید فهرست فناورهای حساس (TAL) رو نگاه کنید ببینید زمینه پژوهشی تون به اونها مربوط میشه یا خیر. معمولا در رشته های مهندسی احتمال اینکه شامل یکی از اینها بشه وجود داره. رشته هایی که با انرژی مرتبط هستند ممکنه به هر حال کلیرنس های طولانی تری در مقایسه به رشته های معمولی یا غیر مهندسی داشته باشند.

(12-09-2014, 06:51 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام دوستان رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی جزو حساس ها است یا خیر؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mandana93
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2014, 07:49 PM
سلام. من میخوام پردازش سیگنال کار کنم مشخص کنم. به نظر شما Biomedical image processing مشکلی برای ویزام ایجاد میکنه؟ video tracking چه طور؟ 
نقل قول  

آفلاین mae
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-01-2015, 01:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2015, 01:30 PM توسط mae.)
دوستان
آیا رشته هایی مثل bio-inspired design eng یا رشته هایی مثل biomimicry حساس هستند؟
نقل قول  

آفلاین h-beh
**
نقل قول

25-03-2015, 01:47 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده کارشناسی مهندسی برق قدرت و ارشد مهندسی انرژی-محیط زیست دارم
البته گرایش ارشد بنده آمورش محور بوده 
خواستم بدونم برای ارشد دوباره رشته برق و یا دکترا مهندسی انرژی اگر بخوام اقدام کنم  محدودیتی ار نظر رشته برای اخذ ویزا وجود داره یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-03-2015, 01:05 PM
(25-03-2015, 01:47 PM)'h-beh' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده کارشناسی مهندسی برق قدرت و ارشد مهندسی انرژی-محیط زیست دارم
البته گرایش ارشد بنده آمورش محور بوده 
خواستم بدونم برای ارشد دوباره رشته برق و یا دکترا مهندسی انرژی اگر بخوام اقدام کنم  محدودیتی ار نظر رشته برای اخذ ویزا وجود داره یا نه؟

سلام
برای آمریکا رو انرژی زیاد تمرکز نکنید. خیلی ها نتوسنتند ویزا بگیرند. ریسکش بالاست. کلا مقوله ی انرژی حساسه. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین h-beh
**
نقل قول

03-04-2015, 01:03 PM
با این شرایط برای اخذ ویزا در ارشد یا دکترا ی برق مستقیم در امریکا چه شرایطی پیش میاد برام؟باید ارشد انٰرژی رو بزارم کنار دیگه ایا در این صوزت مثلا برای اخذ ویزا برای برق ممکنه مشکلی پیش بیاد؟باید چیکار کرد؟
نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

04-04-2015, 01:40 PM
سلام.
این روزا کامپیوتر ویزا سینگل میدن یا مالتی؟
نقل قول  

آفلاین pouriatiz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-11-2015, 07:35 PM
سلام دوستان عزیز
من مهندسی شیمی هستم و چون از اول تصمیم اپلای نداشتم پروژه م رو سازمان انرژی اتمی برداشتم. حالا اگر بخوام مقاله بدم سمت استادم سازمان هست. ایا این مشکلی برای گرفتن ویزا برای من ایجاد میکنه؟ (پروژه من خودش هیچ مشکلی از هیچ لحاظی نداره.)
خیلی نگرانم سر این قضیه. کسی تجربه داشته بگه این مشکل ایجاد میکنه یا نه!؟

مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »