عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2016, 10:17 AM
با سلام و احترام

من به Graduate Secretary دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه NORTH CAROLINA STATE ایمیلی زدم با این مضمون: نمره لیستنینگ آیلتس من 6 هست، در صوزتی که حداقل 6.5 مورد نیاز پروگرم هست، آیا با این وجود اگر اپلای کنم اپلیکیشن من بررسی خواهد شد؟ بعدش هم اسم خودم و دانشگاهم رو در امضای ایمیل نوشتم.
این جواب رو به من دادن:
Mohammad:  We have received so many applications from Iran so far, and some very good applicants from the top university. 
You can apply to another department on campus.  You could contact Edna Deas in Material Science and Engineering at eedeas@ncsu.edu

شما از این ایمیل چی برداشت میکنید؟
من از دانشگاه های معروف ایران نیستم، اما به شخصه این جواب برام یکم عجیبه که به آدم بگن ما از دانشگاه های خوب ایران اپلیکیشن داریم، شما برو دپارتمان دیگه اپلای کن!
ضمن اینکه به نظر گرامر ایمیل هم اشتباه هست. یعنی درستش این بود که میگفت  from top universities

متشکرم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-01-2016, 10:58 AM
(13-01-2016, 10:17 AM)Atlantis نوشته: با سلام و احترام

من به Graduate Secretary دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه NORTH CAROLINA STATE ایمیلی زدم با این مضمون: نمره لیستنینگ آیلتس من 6 هست، در صوزتی که حداقل 6.5 مورد نیاز پروگرم هست، آیا با این وجود اگر اپلای کنم اپلیکیشن من بررسی خواهد شد؟ بعدش هم اسم خودم و دانشگاهم رو در امضای ایمیل نوشتم.
این جواب رو به من دادن:
Mohammad:  We have received so many applications from Iran so far, and some very good applicants from the top university. 
You can apply to another department on campus.  You could contact Edna Deas in Material Science and Engineering at eedeas@ncsu.edu

من از دانشگاه های معروف ایران نیستم، اما به شخصه این جواب برام یکم عجیبه که به آدم بگن ما از دانشگاه های خوب ایران اپلیکیشن داریم، شما برو دپارتمان دیگه اپلای کن!
ضمن اینکه به نظر گرامر ایمیل هم اشتباه هست. یعنی درستش این بود که میگفت  from top universities

متشکرم

سلام

- منظور این هست که از بین همه کسانی که minimum های پذیرش رو pass کرده ان، رقابت سنگینی برای پذیرفته شدن در position های محدود موجود وجود داره... و احتمالا شما که این minimum ها رو (حداقل در موردی که می فرمایید) ندارید، "عملا" شانس کمی برای پذیرفته شدن خواهید داشت...
این شانس اونقدر کم ارزیابی شده که بهتون توصیه شده سراغ دپارتمان دیگه ای برید!...

- ایمیل ها بعضا خیلی سریع compose میشن و اشتباهات نگارشی در اونها خیلی دور از انتظار نیست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین whocares
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2016, 11:16 AM
(13-01-2016, 12:41 AM)Matinking نوشته: سلام

به نظر پاسخ خیلی جدی هست....
حتما فرایند رو طبق چیزی که در ایمیل عنوان شده دنبال کنید... نهایتا باید admission letter خیلی زود براتون صادر بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

متشکرم از پاسخ 
الان  admission letter  پست میشه و اصلش میاد یا باید منتظر ایمیل باشم؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-01-2016, 11:30 AM
(13-01-2016, 10:17 AM)Atlantis نوشته: با سلام و احترام

این جواب رو به من دادن:

متشکرم

سلام
مهندسی شیمی NC state فکر کنم top20 باشه. ضمنا همه پذیرفته شدگان رو فاند میده یعنی پذیرش بی فاند نداره مگه اینکه خود ادم متقاضی بشه پس رقابت بسیار شدیده. اگه دانشگاهی اول تعدادی رو پذیرفته اعلام کنه بعد برای فاند رقابت کنن باز ممکنه ادم با داشتن مقاله بتونه نظر استادو جلب کنه - البته به شرطی که باز بتونه مرحله اول رو رد کنه - ولی اینجا عملا مثل top10 هست.
توصیه می کنم جای دیگه ای رو انتخاب کنید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-01-2016, 12:04 PM
(13-01-2016, 11:16 AM)whocares نوشته: متشکرم از پاسخ 
الان  admission letter  پست میشه و اصلش میاد یا باید منتظر ایمیل باشم؟

سلام

اعلان پذیرش شما یا همون admission letter ابتدائا از طریق ایمیل خواهد بود...

اگر پذیرش شما از کانادا باشه، با همون ایمیل برای ویزا اقدام خواهید کرد...

ولی اگر پذیرش از ناحیه یک دانشگاه آمریکایی باشه، باید منتظر دریافت I-20 به صورت پستی باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین zahmat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-01-2016, 11:42 PM
سلام دوستان 
من به یک استادی ایمیل زدم و ایشون در جواب من یک موضوع برای ریسرچ معرفی کردند. بعدش من به این موضوع ابراز علاقه کردم و یکم از تجربیاتم گفتم.یک ماه از ایشون خبری نشد تا دیروز این ایمیل رو زدند:
Hi Zahmat,
One thing regarding your TOEFL scores. If you want to work as a GTA (Graduate Teaching Assistant), the minimum TOEFL requirements are:
Speaking: 23 and Writing: 21 (and total: 81).
Could you retake the TOEFL and satisfy these requirements?
Keep in touch.
بعد من جواب ایشون را اینگونه دادم
Dear Professor 
Thank you for your reply.
I can retake the exam and meet the minimum requirements for writing and total score ,but it is hard for me to guarantee that I can satisfy speaking requirement for GTA.
Is there any other options?
Best Regards, 
لازم به ذکر است من نمره مینیمم برای پذیرش را دارم اما برای TA شدن نه و باید نمره اسپیک را 4 نمره و نمره کلی را 1 نمره افزایش بدهم. ایشون الان جواب من رو به این صورت دادند
Hello Zahmat,
These are university requirements for GTA. There are some English courses that are available during academic year, but I don’t know the details off the top of my head. Please go through the following websites and contact them for details..
من تو لینک ها رفتم ولی این لینک ها مربوط به کسایی بود که نمره حداقل دانشگاه رو ندارند و باید پذیرش زبان بگیرند.
ممنون می شم اگر بگید منظور ایشون چیست و من چطوری میتونم بفهمم ایشون بلاخره پول و پذیرش به من میدهد یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-01-2016, 11:46 PM
(17-01-2016, 11:42 PM)zahmat نوشته: سلام دوستان 
من به یک استادی ایمیل زدم و ایشون در جواب من یک موضوع برای ریسرچ معرفی کردند. بعدش من به این موضوع ابراز علاقه کردم و یکم از تجربیاتم گفتم.یک ماه از ایشون خبری نشد تا دیروز این ایمیل رو زدند:
Hi Zahmat,
One thing regarding your TOEFL scores. If you want to work as a GTA (Graduate Teaching Assistant), the minimum TOEFL requirements are:
Speaking: 23 and Writing: 21 (and total: 81).
Could you retake the TOEFL and satisfy these requirements?
Keep in touch.
بعد من جواب ایشون را اینگونه دادم
Dear Professor 
Thank you for your reply.
I can retake the exam and meet the minimum requirements for writing and total score ,but it is hard for me to guarantee that I can satisfy speaking requirement for GTA.
Is there any other options?
Best Regards, 
لازم به ذکر است من نمره مینیمم برای پذیرش را دارم اما برای TA شدن نه و باید نمره اسپیک را 4 نمره و نمره کلی را 1 نمره افزایش بدهم. ایشون الان جواب من رو به این صورت دادند
Hello Zahmat,
These are university requirements for GTA. There are some English courses that are available during academic year, but I don’t know the details off the top of my head. Please go through the following websites and contact them for details..
من تو لینک ها رفتم ولی این لینک ها مربوط به کسایی بود که نمره حداقل دانشگاه رو ندارند و باید پذیرش زبان بگیرند.
ممنون می شم اگر بگید منظور ایشون چیست و من چطوری میتونم بفهمم ایشون بلاخره پول و پذیرش به من میدهد یا نه؟

درود

زحمت جان! ایشون که پول نمیدن. ایشون میخوان و همچنین شما TA بشید ولی با ایشون کار کنید. این بهترین راه برای اساتیدی هست که خودشون پول ندارن ولی دنبال توری هستن که دانشجوهای خوب رو واسه ریسرچ صید کنن!
خودش اینجا گفته:
These are university requirements for GTA
یعنی دانشگاه ta رو در این حالت میده. من جای شما باشم شدید وقت میذارم و نمره حداقل رو کسب میکنم و کار رو یکسرش میکنم! چون در غیر اینصورت احتمال فاند شدن کم هست. اینکه در طول سال تحصیلی برید دوره زبان رو هم تا جایی که میدونم هزینه داره و به درد امثال من و  شما نمیخوره!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین zahmat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-01-2016, 11:58 PM
(17-01-2016, 11:46 PM)Torkan نوشته: درود

زحمت جان! ایشون که پول نمیدن. ایشون میخوان و همچنین شما TA بشید ولی با ایشون کار کنید. این بهترین راه برای اساتیدی هست که خودشون پول ندارن ولی دنبال توری هستن که دانشجوهای خوب رو واسه ریسرچ صید کنن!
خودش اینجا گفته:
These are university requirements for GTA
یعنی دانشگاه ta رو در این حالت میده. من جای شما باشم شدید وقت میذارم و نمره حداقل رو کسب میکنم و کار رو یکسرش میکنم! چون در غیر اینصورت احتمال فاند شدن کم هست. اینکه در طول سال تحصیلی برید دوره زبان رو هم تا جایی که میدونم هزینه داره و به درد امثال من و  شما نمیخوره!

بااحترام،
ترکان

من والا جناب ترکان به یک تناقضی رسیدم که نمی تونم بفهممش. شما که تجربه دارید من رو راهنمایی کنید.
معمولا بچه ها می گن در دانشگاه های خوب مینیمم ها خیلی اهمیت دارن ولی بنده در دانشگاه یو سی دیویس دیدم دانشجویی ایرانی با نمره تافل 80 و اسپیک 18 فاند TA برای دکتری برق گرفته بود. و جالبتر اینکه ایشون ترم اول هیچ کلاس TA نداشت و حتی باید کلاس زبان پاس می کرد.
من نمی فهمم چه جوری ایشون فول فاند بود و نمره رو نداشت و براش کلاس زبان هم گذاشته بودند؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

18-01-2016, 12:29 AM
(17-01-2016, 11:58 PM)zahmat نوشته: من والا جناب ترکان به یک تناقضی رسیدم که نمی تونم بفهممش. شما که تجربه دارید من رو راهنمایی کنید.
معمولا بچه ها می گن در دانشگاه های خوب مینیمم ها خیلی اهمیت دارن ولی بنده در دانشگاه یو سی دیویس دیدم دانشجویی ایرانی با نمره تافل 80 و اسپیک 18 فاند TA برای دکتری برق گرفته بود. و جالبتر اینکه ایشون ترم اول هیچ کلاس TA نداشت و حتی باید کلاس زبان پاس می کرد.
من نمی فهمم چه جوری ایشون فول فاند بود و نمره رو نداشت و براش کلاس زبان هم گذاشته بودند؟

درود

ببخشید جسارته من عذر میخوام! اول از همه این رو بگم که متاسفانه نمیشه به حرفها استناد کرد. اگر ایشون دوست شما بوده و کاملا بر رزومشون واقف بودید و مطمین هستید فاند گرفته بحثش جداست و حق هم دارید در این تناقضات ذهنی گرفتار بشید!
ایشون الان کلاس زبان میره؟ پول میده یا نه؟ اینها رو میدونید؟!
بچه ها کاملا درست میگن ولی اگر شما به تاپیک لیسانس به دکترا رجوع کنید دوستان در مورد عدالت و شانس و اپلای در سال تحصیلی به خصوص و این قبیل مسایل حرف زدن و شما بهتره کار خودتون رو انجام بدید.
من توصیم اینه حالا دوستان دیگر نظری داشتن بیان کنن:
شما اگر تا ددلاین باقی مونده وقت بذارید و تافل رو ببرید به حداقل مورد نیاز شد شد نشد نشد! کمی هزینه فقط از دست دادین! بعد اپلای کنید و هر چی باداباد! حالا بهتون TA دادن و گفتن باید کلاسا رو بیای میتونی بعد رفتن چانه بزنی بگی من تو این مدت چند ماه زبانم تقویت شده و فلان حتی میتونین باهاشون مصاحبه هم بکنین و متقاعد بکنین که کلاس نرین. معمولا کلاسها پولی هستن.
نکته دیگه ای که باید بگم دیویس جزو دانشگاههای خاصی هست که دانشجویان ایرانی سابقه خوبی داشتن و تقریبا میشه گفت بعضا بعضی چیزا رو نادیده هم گرفتن براشون!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین SaVGN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-01-2016, 05:22 PM
سلام دوستان
ممنون میشم در خصوص مورد زیر، نظر بدید. 
من چند وقت پیش به یه استاد در کانادا ایمیل زدم و یک روز بعدش مدیر برنامه هاش بهم ایمیل زد و گفت خوشحال میشیم که باهم یه مصاحبه داشته باشیم برای یک PhD position. روز مصاحبه همه چی خوب بود و کل سوالات استاده در مورد اینکه چرا میخوای بیای اینجا و بعد از دکترای میخوای چی کار کنی و از این سوالات. اصلا هم سوال علمی نپرسید. من هم آخر ازش پرسیدم که کی نتیجه این مصاحبه رو اعلام میکنید اونم گفت که منتظر یه فاند هستیم و تا دو هفته دیگه خبرت میکنیم. از مصاحبه بهم گفت که ریزنمرات رو برام بفرست و من فرستادم. حالا بعد از دو هفته به مدیر برنامه هاش بهش ایمیل زدم که نتیجه چی شد، جوابای زیر رو داده:
We really enjoyed meeting with you, but unfortunately, we still don't have any funding officially lined up. We are waiting to hear back on a few proposals and will let you know if anything materializes.
We should hopefully hear back by the end of February, but unfortunately, there are no guarantees. Please let us know if you accept another position.
حالا نمیدونم واقعا فاندش جور نشده یا اینکه جوابش منفی بوده؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 100 بعدی »