عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت
آفلاین روهام
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-04-2016, 01:30 PM
با سلام.
ببخشید سوالی داشتم در مورد ویزای نامزدی.
نامزد من قراره از طریق خواهرش که سیتیزن هست بره آمریکا. و قراره وقتی رفت اونجا برای من ویزای نامزدی بفرسته. میخواستم ببینم راهی هست که بشه مدت زمان این پروسه رو کوتاه کرد؟ چون طبق قانون ایشون اول باید سیتیزن آمریکا بشه و بعد بتونه درخواست ویزای نلمزدی بده.
ولی من شنیدم اگر بره اونجا و عقد غیابی کنیم میتونه با همون گرین کارتی که داره درخواست ویزای نامزدی کنه. میخواستم ببینم واقعا این راه شدنی هست یا نه؟ ممنون میشم اگر جواب ببدید.
با تشکر Confused Confused Confused Confused
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-04-2016, 03:31 AM
اگر بخواهید منتظر بمونید تا ایشون شهروند بشن که ۶-۵ سالی زمان میبره. گزینه کوتاهتر اینه که از راه ویزای ازدواج اقدام کنید که برای مقیم ها وجود داره. مکان ازدواج فرق چندانی نمی کنه فقط می بایست طبق قوانین اون کشور رسمی باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین روهام
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-04-2016, 09:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-04-2016, 09:18 AM توسط روهام.)
(25-04-2016, 03:31 AM)M1KE نوشته: اگر بخواهید منتظر بمونید تا ایشون شهروند بشن که ۶-۵ سالی زمان میبره. گزینه کوتاهتر اینه که از راه ویزای ازدواج اقدام کنید که برای مقیم ها وجود داره. مکان ازدواج فرق چندانی نمی کنه فقط می بایست طبق قوانین اون کشور 
ممنون که راهنمایی کردید. 
مساله من اینجوریه که چون پرونده ایشون از طریق خواهرش بصورت مجرد اقدام شده نمیتونیم العان عقد کنیم .
میخواستم بدونم اگر ایشون بره امریکا و بعد بصورت غیابی عقد کنیم میتونه پرونده منو به جریان بندازه؟ واینکه با توجه به اینکه سیتیزن
نیست پروسه زمانیش چقدر طول میکشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-04-2016, 04:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2016, 04:34 AM توسط M1KE.)
کی به شما گفته نمی تونید عقد کنید؟ پرونده های گروه F4 که مخصوص خواهر و برادرها هستند به مجرد و متاهل بودن اونها ربطی نداره و اگر متاهل باشند یا فرزند داشته باشند برای اونها هم ویزا صادر میشه. شما فقط می بایست بعد از ازدواج پرونده تون رو به روز کنید و شما هم به همون پرونده اضافه بشین.

در مورد کلیات ویزای نامزدی و ازدواج تاپیک زیر رو بخونید:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مر...ریق-ازدواج
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین روهام
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2016, 08:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2016, 08:53 AM توسط روهام.)
(26-04-2016, 04:31 AM)M1KE نوشته: کی به شما گفته نمی تونید عقد کنید؟ پرونده های گروه F4 که مخصوص خواهر و برادرها هستند به مجرد و متاهل بودن اونها ربطی نداره و اگر متاهل باشند یا فرزند داشته باشند برای اونها هم ویزا صادر میشه. شما فقط می بایست بعد از ازدواج پرونده تون رو به روز کنید و شما هم به همون پرونده اضافه بشین.

در مورد کلیات ویزای نامزدی و ازدواج تاپیک زیر رو بخونید:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مر...ریق-ازدواج
یعنی ما اگر الان عقد کنیم که ایشون پروندشون راه افتاده هیچ تاثیری تو زمانبر شدن پرونده نداره؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

26-04-2016, 08:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2016, 08:59 AM توسط M1KE.)
خیر. پرونده های این گروه از زمان تشکیل پرونده حدود ۱۲ سال زمان میبره تا به نتیجه برسه و غیرمنطقی می بود اگر که متقاضی مجبور بود در تمام این مدت زندگیش رو تعطیل کنه. در یک سری گروه های دیگه این موضوع اثر گذار هست (مثلا فرزندان مجرد بالای ۲۱ سال دارندگان گرین کارت زیرگروه F2B اقدام می کنند و اگر متاهل بشن دیگه نمی تونند از این گروه اقدام کنند و باید صبر کنند تا پدر/مادر شهروند بشن و بعد از گروه F3 که مخصوص فرزندان متاهل شهروندان هست اقدام کنند) ولی در مورد گروه برادر/خواهرها اشاره ای به مجرد یا متاهل بودن متقاضی نشده و تاثیری روی زمان اولویت پرونده نمی گذاره.

(26-04-2016, 08:13 AM)روهام نوشته: یعنی ما اگر الان عقد کنیم که ایشون پروندشون راه افتاده هیچ تاثیری تو زمان بر شدن پرونده نداره؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sinak800
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2016, 05:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2016, 05:15 PM توسط sinak800.)
سلام و خسته نباشید 

نامزد من دارنده گرین کارت آمریکاست. ما اخیرا تصمیم به ازدواج گرفتیم. ما انتظار داشتیم که ایشون بتونه تا فروردین سیتیزن شیپ آمریکا رو دریافت کنه اما اداره مهاجرت درخواستشو رد کرده. 
حالا که درخواست ویزای نامزدی شدنی نیست، من می خوام که از طریق ویزای دانشجویی برم آمریکا تا اونجا با هم ازدواج کنیم و نمی خوام که در دانشگاه ثبت نام کنم. 
می خواستم ببینم که این روش شدنیه؟ آیا در ادامه اداره مهاجرت سراغ من نمیاد؟ 
پیشاپیش ممنون از سایت خیلی خیلی مفیدتون.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

31-05-2016, 05:36 PM
ویزای ازدواج یک تا دو سالی زمان میبره تا کارهاش به نتیجه برسه فرقی نمی کنه ازدواج در کجا انجام شده باشه و می تونید براش اقدام کنید منتهی تا قبل از درست شدن اون و به اصطلاح تبدیل وضعیت به مقیم دایم شما می بایست وضعیت قانونی در آمریکا داشته باشید یعنی چه با توریستی رفته باشین چه با دانشجویی تا قبل از تبدیل وضعیت می بایست اطمینان حاصل کنید که همچنان حضورتون قانونی هست در غیر این صورت در زمان اعطای ویزا یا تبدیل وضعیت اون حضور غیرقانونی ممکنه پرونده تون رو قدری دچار مشکل کنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین siavashasg
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-09-2016, 10:13 PM
با سلام
من ماه آینده از طریق کیس F1  وقت مصاجبه واسه گرین کارت دارم. تو این مدت ازدواجم رو ثبت نکردم تا پروسه مهاجرتم به تعویق نیفته. قصد دارم بعد از گرفتن گرین کارت ازدواجم رو به صورت رسمی ثبت کنم تا بتونم واسه همسرم از طریق F2A اقدام کنم. میخواستم مطمین شم میتونم از طریق وکالت و به صورت غیرحضوری ازدواجم رو ثبت کنم یا باید بیام ایران و به صورت حضور فیزیکی ازدواجمون رو ثبت کنیم؟ بعضی جاها خوندم ازدواج غیرحضوری مورد قبول اداره مهاجرت و سفارت آمریکا نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-09-2016, 08:19 AM
در بند چهارم راهنمای فرم I130 اشاره شده که دو طرف می بایست به صورت فیزیکی در مراسم ازدواج حضور داشته باشند. من نمی دونم عقدنامه های غیرحضوری دقیقا به چه شکل تنظیم میشه ولی در صورتی که مثلا وکیل شما با قید "از طرف" اون رو امضا کنه میتونه به مشکل بخوره. بنابراین بهتره یا در ایران یا کشور سومی مثل ترکیه یا ارمنستان حضور به هم برسونید و ازدواج رو به طور رسمی ثبت کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »