عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
27-04-2015, 08:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2015, 08:30 PM توسط M1KE.)
اول مراحل کلی ویزای ازدواج رو بخونید که یک ذهنیت کلی داشته باشید. اگر شما به شکلی بتونید وارد آمریکا بشین و با ایشون ازدواج کنید ایشون می تونند با پر کردن فرم I-130 برای شما درخواست گرین کارت کنند تا وضعیت شما به مقیم تغییر داده بشه. در این مدت چند ماهه (از زمان ازدواج تا مشخص شدن نتیجه) که هنوز مقیم نشدین می تونید درخوست Work Permit و همین طور Travel Document بکنید. اولی به شما این امکان رو میده که در این مدت کار کنید و دومی هم که به برگه عبور معروفه و با پر کردن فرم I-131 امکان درخواستش وجود داره این امکان رو میده که در صورتی که از آمریکا خارج شدین بتونید دوباره وارد بشین. 

اینکه چطور وارد آمریکا بشین موضوع جداگانه ای هست. ویزاهای زیادی برای آمریکا وجود داره که به این منظور می تونید زیر انجمن ویزای آمریکا رو بخونید. در بین همه اینها برای شما ویزای توریستی به نسبت ساده تر هست ولی گرفتنش کاملا شانسی هست و نمیشه روی اون حساب ویژه ای باز کرد.

(25-04-2015, 04:17 PM)'mania93' نوشته: دوستان لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید. من شرایطم مثل دوستان هست . نامزد من در پروسه گرفتن گرین کارد از طریق خانوادشون هستن. چیزی که ذهن من خیلی درگیر کرده این هست که انتظار حدود دو سال تازه بعد از اینکه ایشون برن آمریکا و گرین کارت بگیرن برای من بسیار مشکله. من دنبال راه حلی هستم که بشه این پروسه کوتاه بشه :
1. آیا اگر من هم از طریق یک ویزای غیر مهاجرتی برای مدت کوتاهی وارد آمریکا بشم و انجا در کنار هم ازدواج رو ثبت کنیم تاثیری در روند پرونده داره ؟ با ازدواج میتونم اون ویزای کوتاه مدتم و تمدید کنم ؟
2. از چه طریقی میتونم ویزای غیر مهاجرتی بگیرم ؟ یکی از دوستانم گفت که میتونم برای شرکت در سمینار بدون داشتن مقاله ثبت نام کنم . ممکنه؟ من تو یه شرکت خصوصی با سمت مدیر یکی از بخشها مشغول کارم. اگر تو فاصله اقدام برای آمریکا چند سفر بیزنسی یا برای شرکت در کنفرانس مربوط به شغلم به جاهای دیگه دنیا داشته باشم آیا تاثیری در دریافت ویزای غیر مهاجرتی داره ؟
ممنونم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mania93
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-04-2015, 11:13 AM
(27-04-2015, 08:30 PM)'M1KE' نوشته: اول مراحل کلی ویزای ازدواج رو بخونید که یک ذهنیت کلی داشته باشید. اگر شما به شکلی بتونید وارد آمریکا بشین و با ایشون ازدواج کنید ایشون می تونند با پر کردن فرم I-130 برای شما درخواست گرین کارت کنند تا وضعیت شما به مقیم تغییر داده بشه. در این مدت چند ماهه (از زمان ازدواج تا مشخص شدن نتیجه) که هنوز مقیم نشدین می تونید درخوست Work Permit و همین طور Travel Document بکنید. اولی به شما این امکان رو میده که در این مدت کار کنید و دومی هم که به برگه عبور معروفه و با پر کردن فرم I-131 امکان درخواستش وجود داره این امکان رو میده که در صورتی که از آمریکا خارج شدین بتونید دوباره وارد بشین. 
اینکه چطور وارد آمریکا بشین موضوع جداگانه ای هست. ویزاهای زیادی برای آمریکا وجود داره که به این منظور می تونید زیر انجمن ویزای آمریکا رو بخونید. در بین همه اینها برای شما ویزای توریستی به نسبت ساده تر هست ولی گرفتنش کاملا شانسی هست و نمیشه روی اون حساب ویژه ای باز کرد.

آقای مایک ممنونم از پاسختون و اطلاعاتی که دادید.
ویزای توریستی احتمالش خیلی کم نیست ؟ من فکر کردم که شاید از طریق شرکت در کنفرانس مربوط به شغلم بتونم احتمال گرفتن ویزا رو بالا ببرم. یعنیسعی کنم طی یک سال آینده در چند کشور مختلف در سمینار ، کنفرانس و یا workshop مربوط به شغلم شرکت کنم یا سفر بیزنسی داشته باشم ... شما نظرتون چی هست ؟
البته من حتی به تحصیل هم فکر کردم که در رشته مدیریت پذیرش بگیرم ولی هزینه هاش بالاست ، اگراز طریق دانشجویی وارد بشم و ازدواج کنم و احیانا انصراف بدم از تحصیل ، شرایط سخت میشه ؟ یا مثلا اگر فوق لیسانس پذیرش بگیرم و انصراف بدم و تو یه دوره مثلا certificate  شش ماهه شرکت کنم برام مشکل ایجاد میشه ؟ لطفا راهنماییم کنید...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-04-2015, 05:07 AM
برای افراد جوان که وابستگی زیادی به کشور خودشون ندارند و احتمال موندنشون در کشور مقصد وجود داشته باشه معمولا شانس ویزای توریستی کم هست. داشتن ویزا از کشورهای پیشرفته دیگه در گذشته نزدیک میتونه این ذهنیت رو که شما قصد ماندن در کشور مقصد رو دارین کاهش بده و در نتیجه شانس گرفتن ویزای شما رو افزایش بده. همین طور اگر دلیل سفر شما شرکت در کنفرانس یا Workshop مربوط به کارتون باشه بهتر از این هست که همین طور کلی گفته بشه که قصد سیاحت از آمریکا رو دارین.

اگرچه شما در زمان اعلام هدف از سفر می بایست واقعیت رو بگین ولی تا جایی که من اطلاع دارم اگر در میانه کار هدف عوض بشه و مثلا شما در زمانی که ویزای توریستی یا تحصیلی دارین ازدواج کنید، مشکل خاصی نداره و فقط باید تبدیل وضعیت (status) انجام بدین تا از توریست/دانشجو به مقیم تبدیل بشین. دلیلی که خیلی از افراد از بیرون آمریکا اقدام می کنند اینه که اولا مشخص نیست بتونند چنین ویزای غیر مهاجرتی رو بگیرند (البته شهروندها می تونند برای نامزدشون درخواست ویزای نامزدی کنند) و دوم هم اینکه در بازه چند ماهه ای که چنین تبدیل وضعیتی صورت می گیره کمی دست و بال فرد بسته هست و برای هر کاری باید مجوز جداگانه ای بگیره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sinsin83
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-05-2015, 04:40 PM
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان
من مدتی هست که مطالب زیاد و کلی در مورد شرایط خودم برای رفتن به آمریکا در سایت های مختلف می خونم اما واقعا نتونستم به یه جواب درست و قطعی برسم...ممنون میشم راهنمایی بکنید.
من با خانمی قصد ازدواج دارم که گرین کارت آمریکا داره و البته ایران زندگی می کنه و سالی یه بار برای گردش اونجا میره.. در مورد اخذ گرین کارت از طریق همسر این اشکال هست که هم طولانیه و هم ایشون اینجا هستن. البته شرکتی هم اونجا 3 سال هست که ثبت کردن و مالیات پرداخت کردن براش اما فعالیت خاصی نداره اونجا.
می خواستم بپرسم سریع ترین راهی که منم بتونم آمریکا برم چی هستش.. حالا با هر نوع ویزایی که امکانش باشه
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-05-2015, 01:49 AM
با ویزاهای غیر مهاجرتی مثل توریستی یا دانشجویی شاید بتونید زودتر وارد آمریکا بشین ولی در هر حال شانس گرفتن شون پایین تر و از نوع غیر مهاجرتی هستند. با توریستی ها که تقریبا امکان انجام کار خاصی وجود نداره و با دانشجویی هم بعد از فارغ التحصیلی و پیدا کردن کار می تونید برای گرین کارت اقدام کنید. این بستگی داره که چقدر به درس و تحقیق علاقه داشته باشید. تصمیم گیری در این مورد شخصی هست ولی من شخصا ویزای ازدواجی رو هم که بیشتر با قصد رفتن به آمریکا باشه به دلایل زیادی مناسب نمی دونم. در کل هم به ازدواج هایی که تازه صورت می گیره معمولا گرین کارت مشروط 2 ساله داده میشه و بعد از 2 سال اگر همچنان پابرجا باشه میشه گرین کارت دائمی گرفت. شاید بتونید از راه شرکتی که ایشون دارند برای ویزای کار درخواست بدین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sinsin83
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-05-2015, 06:33 PM
با سلام مجدد و ممنون از اینکه وقت گذاشتین و کامل جواب دادین..
راستش ازدواج من با هدف رفتن به آمریکا نیست چون بیشتر به این دلیل هست که مدت 2-3 سال اونجا بمونیم تا همسرم سیتیزن بشن و برگردیم ..منتها تصمیم گرفتیم که اول زندگی این کار رو بکنیم که راحت تر باشه.. با تشکر مجدد 2 تا سوال داشتم :
1. من شنیدم در مورد ویزای کار ، اگه برای یه خارجی فرستاده میشه باید ثابت کنن که اون کار رو کسی در آمریکا نمی تونه انجام بده یا متخصصش سخت گیر میاد... و اینکه آیا ممکنه با داشتن درخواست کار از طرف شرکت ایشون به من ویزا ندن ؟ و اینکه شنیدم اگه بخوام سهام شرکت به ارزش 120000 دلار رو هم بخرم باز ممکنه ویزای E2 ندن.
2. من اگر پذیرش کاندیشنال بگیرم چه قدر احتمال ویزا گرفتنم پایین میاد ؟
من و همسرم دنبال یه راه مطمئن و سریع تر برای رفتنم می گردیم 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-05-2015, 11:18 PM
اول اینکه حضور بلندمدت ایشون در خارج از آمریکا هم میتونه باعث باطل شدن گرین کارتشون بشه و گفته میشه که برای حفظش نباید بیشتر از 6 ماه در سال یا سفرهای مکرر 2 ماهه در یک سال داشته باشند طوری که در مجموع اینطور برداشت بشه که در آمریکا زندگی نمی کنند. حالا ممکنه در دوره های مختلف سخت گیری ها کمتر و بیشتر باشه ولی کلیت این قضیه رو در نظر داشته باشید.

در مورد ویزای کار بهتره تاپیک های زندگی و کار در آمریکا رو بخونید. ولی به طور خلاصه به نظرم شرایط اون سخت تر از ویزای ازدواجی هست. در مورد پذیرش هم بهتره تاپیک های تحصیل در آمریکا و روادید آمریکا رو نگاه کنید. به طور خلاصه شما اگر ملزومات معدلی و نمره زبانی دانشگاه ها رو بتونید بیارین و هزینه تحصیل رو هم خودتون بتونید بپزدازید می تونید سریع پذیرش بگیرید ولی اگر بخواهید دنبال کمک هزینه باشید قدری وقت گیر هست و زحمت بیشتری داره. انجمن هایی رو که اشاره کردم بخونید در این موارد توضیح بیشتری داده شده ولی در مجموع فکر می کنم برای شما همون ویزای ازدواج دردسر کمتری داشته باشه و البته بهتره ایشون هم در آمریکا حضور داشته باشند به این شکل موقع بررسی پرونده زیاد جالب نیست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین kimiyaadib
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-06-2015, 01:21 AM
باسلام من با کسی که ساکن ترکیه هست و گرین کارت آمریکا گرفت قصد ازدواج دارم میخواستم بدونم شرایط اینکه من بتونم اقامت آمریکا بگیرم چیه و از نظر زمانی چقدر طول میکشه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-06-2015, 04:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2015, 04:03 AM توسط M1KE.)
این پست رو بخونید.

(20-06-2015, 01:21 AM)'kimiyaadib' نوشته: باسلام من با کسی که ساکن ترکیه هست و گرین کارت آمریکا گرفت قصد ازدواج دارم میخواستم بدونم شرایط اینکه من بتونم اقامت آمریکا بگیرم چیه و از نظر زمانی چقدر طول میکشه

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-06-2015, 06:10 PM
با درود
دوستان میخام بدونم کسی که از طریق ه ایاس مهاجرت کرده به آمریکا
1-چه قدر طول میکشه گرین کارت بگیره؟
2-ایا برای ازدواج میتونه برگرده ایران و ازدواج کنه و باز هم همسرش باید 2 سال صبر کنه تا بتونه بره آمریکا؟
3-چه قدر باید آمریکا باشه؟ چون میگن برای اینکه قبول کنند شخصی که گرین کارت داره نباید خاک آمریکا رو ترک کنه واینا
4-میتونه که مثلا 8 ماه یکبار بیاد ایران و 2ماه همسرش رو ببین و بره؟
سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »