عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-03-2016, 10:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2016, 10:51 PM توسط M1KE.)
از نظر قانونی Petitioner می بایست همسر شما باشند. اگر منظور از اقدام اینه که صرفا مدارک رو پست کنند مشکلی نداره ولی در هر حال همسر شما می بایست مدارکی دال بر حضور در آمریکا داشته باشند. تاپیک اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicile) برای پرونده های نامزدی و ازدواج رو نگاه کنید.

(13-03-2016, 08:09 PM)parisaaa_ نوشته: خیلی ممنون از پاسختون.
یه سوال دیگه اینکه اگه مدارک رو بفرستیم آمریکا از اونجا یه شخص دیگه به جای نامزدم اقدام کنه مشکلی پیش میاد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین افشان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2016, 12:52 PM
سلام روز بخير
من گرين كارت دارم و ازدواج كردم ميخوام بدونم وقتي كه براي همسرم اقدام ميكنم بايد بعد از فرستادن مدارك مصاحبه هم بشم؟يا نه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2016, 05:05 PM
تا جایی که اطلاع دارم خیر. شما در زمان مصاحبه همسرتون هم نمی تونید ایشون رو در داخل سفارت همراهی کنید و اگر رفته باشین صرفا باید بیرون از سفارت منتظر نتیجه بشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-03-2016, 10:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2016, 11:10 AM توسط ahmadpashaei.)
(14-03-2016, 12:52 PM)افشان نوشته: سلام روز بخير
من گرين كارت دارم و ازدواج كردم ميخوام بدونم وقتي كه براي همسرم اقدام ميكنم بايد بعد از فرستادن مدارك مصاحبه هم بشم؟يا نه؟
سلام. همونطور که مایک عزیزم گفتن نمیتونید. قانون اینه که اتباع آمریکا نمیتونن بدون وقت قبلی به عنوان همراه وارد سفارت بشن و بخاطر همراهی هم اصلا به شما وقت نمیدن چون دلیل موجهی نیست. شما فقط در صورت گرفتار شدن در یک کشور خارجی میتونید سریع زنگ بزنید یا به وکیل یا ارگانی مثل پلیس بگین براتون زنگ بزنن تا به سفارتتون اطلاع بدن و اونا در اسرع وقت از شما حمایت جانانه می کنن. اینو در مورد آمریکا دو بار دیدم که چقدر براشون اتباعشون مهمن آخرین بارشم همین اول مارچ بود که خودم در ارمنستان مصاحبه داشتم.
در مورد مصاحبه حتما مستندات ازدواج رو همراه داشته باشین تا قبول کنن ازدواج واقعی هست نه صوری. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین parisaaa_
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2016, 11:45 AM
[quote='M1KE' pid='103739' dateline='1457893226']
از نظر قانونی Petitioner می بایست همسر شما باشند. اگر منظور از اقدام اینه که صرفا مدارک رو پست کنند مشکلی نداره ولی در هر حال همسر شما می بایست مدارکی دال بر حضور در آمریکا داشته باشند. تاپیک اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicile) برای پرونده های نامزدی و ازدواج رو نگاه کنید.

به جز این چند مورد که تو تاپیک اشاره شده گردش حساب هم میتونه مدرکی برای اثبات حضور در آمریکا باشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2016, 12:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2016, 12:43 PM توسط M1KE.)
زیاد نمیشه روی اون حساب کرد چون ممکنه فرد دیگری از اون حساب استفاده می کرده و لزوما هم گردش موردنظر از داخل آمریکا انجام نشده باشه. اگر فرد مجبور باشه خارج از آمریکا باشه به نظرم داشتن یک اجاره نامه، هر چند مکان موردنظر خیلی کوچیک و ارزون یا حتی مشترک باشه، طوری که در فرم ها بشه اون آدرس رو ارایه کرد، بهتر هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین افشان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2016, 01:08 PM
(15-03-2016, 10:52 AM)ahmadpashaei نوشته: سلام. همونطور که مایک عزیزم گفتن نمیتونید. قانون اینه که اتباع آمریکا نمیتونن بدون وقت قبلی به عنوان همراه وارد سفارت بشن و بخاطر همراهی هم اصلا به شما وقت نمیدن چون دلیل موجهی نیست. شما فقط در صورت گرفتار شدن در یک کشور خارجی میتونید سریع زنگ بزنید یا به وکیل یا ارگانی مثل پلیس بگین براتون زنگ بزنن تا به سفارتتون اطلاع بدن و اونا در اسرع وقت از شما حمایت جانانه می کنن. اینو در مورد آمریکا دو بار دیدم که چقدر براشون اتباعشون مهمن آخرین بارشم همین اول مارچ بود که خودم در ارمنستان مصاحبه داشتم.
در مورد مصاحبه حتما مستندات ازدواج رو همراه داشته باشین تا قبول کنن ازدواج واقعی هست نه صوری. موفق باشید
ممنونم دوست عزيز.اما من نميخوام برم سفارت آنلاين مدارك و بايد بفرستم و براي همسرم اقدام كنم ولي نميدونم در امريكا بعد از فرستادن مدارك با من كه اقدام كننده هستم مصاحبه ميكنند يا نه
نقل قول  

آفلاین tip
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2016, 11:20 AM
وقت بخير
نياز به راهنماييتون دارم لطفا
من بايد شناسنامه خودم رو ترجمه كنم براي سفارت جهت گرفتن ويزاي نامزدي ولي قبلا طلاق داشتم و اين طلاق در سفارت ايران توي بلژيك ثبت شده آيا لازم از سفارت بلژيك چيزي بگيرم يا همون ترجمه شناسنامه كافي هست؟
قبلا ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-04-2016, 06:54 PM
اگر قبلا ازدواج دیگری داشتین ترجمه طلاقنامه هم نیاز هست. همون مدرکی که سفارت ایران برای طلاق دادن رو ترجمه کنید. اگر در شناسنامه اشاره شده صفحه مربوطه رو هم ترجمه کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین tip
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2016, 03:56 PM
يك دنيا سپاسگزارم از راهنماييتون
فقط اينكه سفارت برگه خاصي به من نداده همون شناسنامه رو به گفته شما ترجمه مي كنم كه در اون درج شده
بازم سپاسگزارم نمي دونستم از كي بايد سوال كنم .
شاد باشيد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »