عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی گرفتن معافیت پزشکی‌ حین خدمت یا دوران آموزشی

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن معافیت پزشکی‌ حین خدمت یا دوران آموزشی
مهمان
Unregistered
نقل قول

28-08-2018, 01:49 PM
سلام
دوستان من 1 آبان اعزامم
و از طرفی مشکل برگشت ادرار به کلیه دارم که توی سایت نوشته اگر دو طرفه باشه و یا یکطرفه ی درجه 3 به بالا باشه معاف دائم.
میخواستم ببینم اگر من این شرایط رو داشته باشم فرقی داره الان که دو ماه تا اعزامم مونده اقدام کنم یا اینکه بذارم حین خدمت اقدام کنم؟
ینی احتمال معاف کردن توی هر دو حالت یکی هست یا اینکه حین خدمت پزشکا و شورا آسونتر میگیرن ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-08-2018, 01:54 PM
در ادامه ی پست بالا اینو یادم رفت بگم که زنگ زدم نظام وظیفه یکیشون میگفت اگر الان اقدام کنی و معاف نشی چون سرباز محسوب میشدی و اعزامتو باطل کردی شیش ماه اضافه خدمت میخوری. و گفت حضوری باید بری نظام وظیفه و اقدام کنی.
دوباره زنگ زدم یه اپراتور دیگه جواب داد گفت باید از طریق پلیس بعلاوه 10 درخواست معافیت بدی و گفت اگرم معاف نشی مشکلی پیش نمیاد اضافه خدمت نمیخوری.
بنظرتون چیکار کنم ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-09-2018, 12:43 PM
من تاریخ 97/06/20 در بهداری ستاد کل ناجا کمسیون داشتم که بعد از اینکه دکتر کمسیون مدارک پزشکی رو بررسی کرد گفت برو بیرون و تا ظهر منتظر بمون.... ظهر که شد به من ی نامه دادند به شرح زیر...

از شورای عالی پزشکی معاونت بهداد ناجا 
به معاونت مهندسی ناجا(یگان خدمتی)
احتراما وضعیت نامبرده در جلسه شورایعالی پزشکی مورخه 97/6/20 بخش 6 بند 2 مطرح گردید و در روز جاری به یگان خدمتی معرفی می گردد. ضمنا نتیجه شورایعالی متعاقبا ارسال می گردد. 
نامبرده معاف دائم گردید. ضمنا نامبرده تا اعلام حکم اصلی که در مورخه 97/07/18 می گردد از هرگونه خدمت و حضور در یگان معاف می باشد. 
مدارک مورد نیاز:
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی 
اصل مدارک پزشکی 
چهار قطعه عکس پرسنلی

به من گفتند این  نامه را ببر و تحویل یگان خدمتی ات بده و 28 روز بعد با مدارکی که نوشته شده بیا دوباره اینجا... 
این حکم اصلی شورایعالی داستانش چیه؟؟؟ الان من 100 در 100 معافم یا هنوز معلوم نیست؟؟؟  
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-09-2018, 12:46 PM
من تاریخ 97/06/20 حین خدمت در بهداری ستاد کل ناجا کمسیون داشتم که بعد از اینکه دکتر کمسیون مدارک پزشکی رو بررسی کرد گفت برو بیرون و تا ظهر منتظر بمون.... ظهر که شد به من ی نامه دادند به شرح زیر...

از شورای عالی پزشکی معاونت بهداد ناجا 
به معاونت مهندسی ناجا(یگان خدمتی)
احتراما وضعیت نامبرده در جلسه شورایعالی پزشکی مورخه 97/6/20 بخش 6 بند 2 مطرح گردید و در روز جاری به یگان خدمتی معرفی می گردد. ضمنا نتیجه شورایعالی متعاقبا ارسال می گردد. 
نامبرده معاف دائم گردید. ضمنا نامبرده تا اعلام حکم اصلی که در مورخه 97/07/18 می گردد از هرگونه خدمت و حضور در یگان معاف می باشد. 
مدارک مورد نیاز:
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی 
اصل مدارک پزشکی 
چهار قطعه عکس پرسنلی

به من گفتند این نامه را ببر و تحویل یگان خدمتی ات بده و 28 روز بعد با مدارکی که نوشته شده بیا دوباره اینجا... 
این حکم اصلی شورایعالی داستانش چیه؟؟؟ الان من 100 در 100 معافم یا هنوز معلوم نیست؟؟؟
ضمنا من قبل از اعزام برای معافیت اقدام کردم که با دو بار کمسیون به دلیل معاینه مجدد معاف از رزم تشخیص داده شدم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-10-2018, 06:19 PM
سلام من ضربان ریتمی و
فشار خون ۱۶ دارم با مدرک لیسانس مهندسی. دیسک مر هم دارم ولی زیاد حاد نیست . دکتر قبل اعزام گفت معاف هستم . احتمال معافیم چقدر هست تو خدمت
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2018, 11:51 PM
(14-10-2018, 06:19 PM) نوشته: سلام من ضربان ریتمی و
فشار خون ۱۶ دارم با مدرک لیسانس مهندسی. دیسک مر هم دارم ولی زیاد حاد نیست . دکتر قبل اعزام گفت معاف هستم . احتمال معافیم چقدر هست تو خدمت

سلام

بند 7:
ازدياد فشار خون شرياني :
الف)در صورتي كه در بيش از 60% از اندازه گيريها ، فشار خون بازسيستوليك از 160 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد ، (مقصود از فشارخون باز آن است كه حداقل بيمار 72 ساعت در بيمارستان نظامي يا دانشگاهي بستري و توسط هولتر مانيتورينگ بررسي و اثبات شود) : معاف دائم
ب ) در صورتي كه در بيش از 60% اندازه گيريها ، فشار خون بازسيستوليك بين 160 – 140 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك بين 100 – 90 ميليمتر جيوه باشد : معاف ازخدمات رزمي
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-10-2018, 09:27 PM
من دیسک کمر دارم دوتا از مهرهای کمرم زده بیرون عمل کردم معاف دائم شدم
دوستانی ک دیسک کمر دارن میخوان برن دنبال معافی یا کمسیون پزشکی برن تا عمل نکنی معاف نمیشی
نقل قول  

آفلاین zipo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-10-2018, 02:54 PM
سلام من علایم عصاب و روان رو دارم ٬ دستام و کف پاهام پوست پوست میشه ٬ (عرق هم میکنه) و همچنین تقریبا دو سالی هست ک بدنم خوارش گرفته ٬ یه عمل حساس هم انجام دادم ولی پروندشو گم کردم. زمانی ک وارد یگان خدمتی شدم اینا رو نمیذاشتن بنویسیم میگفتن همه تیک ها رو گزینه الف بزنید ک سالم هستید(همون فرم قبل از ورود:مثلا ایا از زندگی خسته شده اید؟). من حقیقتش رو زده بودم ک برگمو گرفت یه برگه دیگ داد گفت عوضش کن ببر بده به دکتر(بهداری).

الانم مرخصی جدیدالورودیم به قدری عصابم خورده ک داره مغزم متلاشی میشه. اگه حرفم ب کرسی نشینه مجبورم نرم و ادامه ندم.
با اینکه میدونم همه چیز اشنا بازیه چون همونجا یکی اومد به یکی دیگ خودشو معرفی کرد و وارد اتاق پزشک شد ک امضا رو هم گرفت.(من حتی حاضرم پول هم بدم بابتش)
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-02-2019, 03:18 PM
(30-05-2015, 03:09 AM)M1KE نوشته: با توجه به اینکه اشاره شده در حد اکستروژن هست طبق آیین نامه جدید شامل معافی میشه.

سلام من برگ سبزی بودم 19/10/97 اعزام شدم بعد از اعزام متوجه شدم که بخاطر ضعیفی چشمم که یکیش(ضعیفی1 )( 4/75آستیگمات) -
و چشم دیگم 5آستیگمات و 1ضعیفی هستش میتونم واس معافی اقدام کنم و شانس بالایی واس معاف شدن دارم رفتم اقدام کردم بعد از رفتن دکتر تو استان خودم پروندم به تهران ارسال شد و رفتم کمیسیون پزشکی تهران هنگام معاینه دکتر گوشیم زنگ خورد مجبور شدم جواب بدم و دکتر عصبانی شد گفت چرا جواب دادی و بحث کرد بعد همون دکتر تو کمیسیون پزشکی با دوتا دکتر دیگه شرکت داشتن که منو معاف از رزم اعلام کردن منکه 99درصد مطمعن بودم معافم معاف نشدم .حالا میخوام بدونم بنظرتون اعتراض بزنم فایده ای خواهد داشت یا نه ؟؟به نظر شما دکتر از روی لج بازی معافم نکرده ؟مدرکمم دیپلمه .هرجا و از هرکسی که تحقیق کردم میگفتن معافم .?
نقل قول  

آفلاین aminabz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2019, 01:46 AM
سلام. سعی کن معافیت پزشکی نگیری. معافیت پزشکی بدترین نوع معافیته. چون بعدا که بخوای بری سرکار، به خاطر مشکل پزشکی ای که داری جایی بهت کار نمیدن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »