عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی گرفتن معافیت پزشکی‌ حین خدمت یا دوران آموزشی

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن معافیت پزشکی‌ حین خدمت یا دوران آموزشی
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-03-2018, 10:14 AM
سلام به شما

(10-02-2018, 04:01 PM) نوشته: سلام
من مدرک لیسانس دارم، در حین خدمت دچار ضربه به چشم چپم شدم که موجب شد ۷۰ درصد بینایمو از دست بدم.
هفته پیس کمیسیون پزشکی تو بیمارستان ارتش برگزار شد و من رو معاف دائم کردن،
یه برگه دادن بهم ک نظرات پزشکان رو جمع کنم وتا اون رو بفرستن تهران شورای عالی تایید کنه
میخواستم بدونم چقد احتمال داره که شورای عالی تهران نظر کمیسیون پزشکی رو رد کنه ؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگ کسی بدونه جواب من رو بده

احتمال این موضوع کم است.

(28-02-2018, 12:19 PM) نوشته: سلام من بعد ده ماه خدمت معافیت پزشکی گرفتم میخواستم بدونم‌امکان داره دوباره برگردم به خدمت اون ده ماهم حساب بشه؟

بله.

(24-03-2018, 04:00 PM)Ali.mahjoubi نوشته: سلام. من برای استرس و اضطراب معاف از رزم شدم و افتادم نیروهوایی ارتش ۱۲/۱۹ هم اعزام شدم ولی شرایط اونجا اصلا باهام سازگار نیست و خواستم برم بهداری ولی فرمانده یه کار دفتری بهم پیشنهاد داد که بازم فایده نداشت الانم میخوام برم دنبال معافی ولی از  پروسه ی معافی میترسم از بیمارستان رفتن و بستری شدن اصلا وقتی اسمش میاد تا ۲ ساعت تپش قلب دارم میخواستم بپرسم ببینم برای معافیت پزشکی استرس و اضطراب بستری میکنند؟اگه شرایطمون جوری باشه که نتونیم بستری بشیم چیکار میکنند؟؟؟و معاف از رزمی که شدم تاثیری در روند پروسه ی معافیتم داره؟!؟!؟!

اطلاع دقیق ندارم، در بدترین حالت نهایتا 2 یا 3 روز بستری باشید، بهتر از این است که 2 سال عذاب بکشید.
تاثیر چندانی ندارد، وضعیت فعلی ملاک است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-04-2018, 01:54 PM
با سلام‌ من ده روز دیگه اعزام میشم به خدمت امریه دارم میخواستم بدونم‌ اگه برای کتفم که مکرر در رفتگی داره بخوام معاف از رزم بگیرم آیا امریه هم از بین میره؟؟ بنظرتون چکار کنم چطور برا معاف از رزم اقدام کنم ؟؟ ...اگه معاف از رزم تایید بشه آموزشیم همین دوماه یا دوباره باید برگه سفید بگیرم ؟؟

ممنونم میشم اگه زود پاسخگو‌باشین
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

11-04-2018, 02:52 PM
(11-04-2018, 01:54 PM) نوشته: با سلام‌ من ده روز دیگه اعزام میشم به خدمت امریه دارم میخواستم بدونم‌ اگه برای کتفم که مکرر در رفتگی داره بخوام معاف از رزم بگیرم آیا امریه هم از بین میره؟؟ بنظرتون چکار کنم چطور برا معاف از رزم اقدام کنم ؟؟ ...اگه معاف از رزم تایید بشه آموزشیم همین دوماه یا دوباره باید برگه سفید بگیرم ؟؟

ممنونم میشم اگه زود پاسخگو‌باشین

سلام

بند 16:
در رفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ عمل كرده يا نكرده ( بدون عارضه ) : معاف از خدمات رزمي

تبصره: در صورتيكه در حين خدمت بيش از دو نوبت دررفتگي به فاصله بيش ازدو ماه ايجاد شود : معاف دائم

والا الآن فکر نکم بشه کار خاصی انجام داد، برای اطمینان از سازمان وظیفه عمومی ناجا سوال کنید.
بعد از آموزشی در حین امریه می‌توانید برای معافیت پزشکی اقدام کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین Saeed.lifee
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2018, 10:20 PM
سلام من 1.6.96 به خدمت سربازی رفتم لیسانس وظیفه هستم و در ارتش خدمت میکنم پس از گذراندن اموزشی به یگانم انتقال پیدا کردم در حین خدمت دیسکم رو عمل کردم 3تا از دیسکام مشکل پیدا کرده بود تهران عملم کردن پلاتین تو کمرم گذاشتن و الان تو اسعلاجی هستم خواستم ببینم ایا معاف دائم میشم یا خیر؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

13-04-2018, 02:30 PM
(12-04-2018, 10:20 PM)Saeed.lifee نوشته: سلام من 1.6.96 به خدمت سربازی رفتم لیسانس وظیفه هستم و در ارتش خدمت میکنم پس از گذراندن اموزشی به یگانم انتقال پیدا کردم در حین خدمت دیسکم رو عمل کردم 3تا از دیسکام مشکل پیدا کرده بود تهران عملم کردن پلاتین تو کمرم گذاشتن و الان تو اسعلاجی هستم خواستم ببینم ایا معاف دائم میشم یا خیر؟؟؟؟

سلام
با توجه به علت عمل و سابقه احتمال دریافت معافیت وجود دارد. لینک زیر را مطالعه کنید.

بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-04-2018, 10:51 PM
سلام من کمیسیون اعصاب روان رفتن به من نامه دادن که توش نوشته بود معاف موقت10 روزه سرهنگ کمیسیون گفت 10 روز دیگه با عکس بیاین میخواستم بدونم ایا کسی تجربه منو داره برای معاف شدن؟؟ایا معافم ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-05-2018, 09:51 PM
سلام دوستان من چندتا تتو تو بدنم دارم قبل خدمتم منو فرستادن کمیسیون رفتم بیمارستان امام سجاد برام زدن اختلال شخصیتی خفیف و معاف از رزم شدم الان رفتم خدمت و اموزشیم دیروزم تو پادگان خودزنی کردم و رفتم بهداری و قراره چندروز دیگه فرستاده بشم بیمارستان کسایی که تجربشو دارن ایا امکان معافی هست؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

05-05-2018, 01:56 PM
(15-04-2018, 10:51 PM) نوشته: سلام من کمیسیون اعصاب روان رفتن به من نامه دادن که توش نوشته بود معاف موقت10 روزه سرهنگ کمیسیون گفت 10 روز دیگه با عکس بیاین میخواستم بدونم ایا کسی تجربه منو داره برای معاف شدن؟؟ایا معافم ؟

(04-05-2018, 09:51 PM) نوشته: سلام دوستان من چندتا تتو تو بدنم دارم قبل خدمتم منو فرستادن کمیسیون رفتم بیمارستان امام سجاد برام زدن اختلال شخصیتی خفیف و معاف از رزم شدم الان رفتم خدمت و اموزشیم دیروزم تو پادگان خودزنی کردم و رفتم بهداری و قراره چندروز دیگه فرستاده بشم بیمارستان کسایی که تجربشو دارن ایا امکان معافی هست؟

بند 3:
انواع اختلالات شخصيتي :
الف) انواع سايكوپات(ضداجتماعي) ، مرزي ، اسكيزوئيد ، اسكيزوتايپال و پارانوئيد : معاف دائم
ب) انواع ديگر اختلال شخصيت در صورتيكه ناتوان كننده نباشد : معاف از خدمات رزمي
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-06-2018, 01:22 AM
سلام
من اگزمای شدید مزمن مقاوم به درمان در ناحیه دست و پا دارم ولی اگزمای من وسیع نیست
بعد از خارش زخم می شه و شروع به ترشح یه مایع زرد رنگ می کنه
۸ ساله که این بیماری رو دارم و ۶-۷ بار هم دکتر رفتم باباتش 
بیماری من ارثیه
مدتی هم هست که بیرون از خونه زیاد نرفتم و کفش نپوشیدم و از وسعتش کم شده
تو ناحیه دست بعد از خشکی دچار پارگی می شه
اگه قبل از اموزشی نگم و در حین اموزشی اعلام بکنم احتمال اینکه معاف بشم بیشتره یا فرقی نداره؟

[url=https://www.academiacafe.com/pf/newreply.php?tid=292&replyto=123132][/url]
نقل قول  

آفلاین ee.hadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2018, 11:03 PM
سلام دوستان ی سوال داشتم ک اگ راهنماییم کنید ممنون میشم. 
من از سال گذشته دفترچمو پست کردم و نزدیک خدمتم اقدام کردم برای معافیت پزشکی . خلاصه پروسه کمیسیون تا اسفند 96 طول کشید. قرار بر این شد ب من اطلاع بدن برای کمیسیون عالی. چندباری تماس گرفتن چون حال خوشی نداشتم نرفتم .اواخر اسفند خودم تماس گرفتم ک گفتن یا اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت نوبت کمیسیون عالی هستش ک قبلش بهت اطلاع میدیم. منم تو این بازه متخصص مغزواعصاب و گوارش رفتمو بیماریمو تایید کردن و گواهی وجود این بیماری دادن بهم با توجه ب ازمایشات و نوار مغزو فلان. 
اما اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت بهم اطلاع ندادن منم روز 9 اردبیهشت ک تماس گرفتم متوجه شدم ک داخا فروردین برام کمیسیون تشکیل دادن و عدم حضور زدم و تاریخ اعزامم اول اردیبهشت بوده و بنده هیچ اطلاعی نداشتم. پس با این تفاسیر بنده غیبت کردم. با مشورت نظام وظیفه شهرستان بعد 13 روز باز دفترچه پست کردم ک گفتن در حین خدمت اقدام کن. باز دفترچه ست کردم و 6 ماه اضافه خدمت زدن ولی همون لحظه بخشش هم پایین برگه اومد . خلاصه بنده یک تیر 97 اعزامم. 
بنده بیماری سندروم روده تحریک پذیر حاد دارم (IBS) 
و سابقه دوبار عمل سرپایی و یک بار عمل بیمارستانی بخاطر سینوس پیلونوپیدال دارم. ک البته در کانال نخاعی و مقعدی نیست و در مجاورت مقعد هستش. 
خلاصه اینکه وضعیت بنده ب اینصورته. ب نظر شما دوستان همان روز اول ک میرم واس اموزشی اقدام کنم؟  معاف میشم ب نظر شما؟ اگ نشم چیکار کنم ؟ نمیتونم  طاقت بیارم اونجا چون حالم خوش نیستو هر روز با ای بی اس دستوپنجه نرم میکنم. 
ناگفته نمونه ک معاف از رزم شدم تو دوتا کمیسیون اول .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »