عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-02-2016, 09:08 AM
(10-02-2016, 12:39 AM)Mehdi93 نوشته: سلام
اگر کسی برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه دکترا به ایتالیا بیاد شانس دریافت بورس برای این 6 ماه داره؟
ایا از استادای دانشگاه پلی تکنیک میشه برا فرصت مطالعاتی در رشته عمران پذیرش گرفت؟

سلام

فرصت های تحقیقاتی از نقطه نظر funding "معمولا" به دو دسته عام تقسیم میشن:

- در دسته اول دانشگاه اصلی applicant یا خود اون شخص هستند که هزینه های حضور فرد در اون دوره رو متقبل میشن... در واقع در این حالت معمولا دانشگاه مقصد برای نشون دادن حسن نیت و تشویق من باب این collaboration و انتخاب دانشگاهشون برای این فرصت تحقیقاتی توسط applicant و دانشگاه متبوعش، tuition را لغو می کنند... هزینه های گذران زندگی اون چیزی هست که بالاتر به روش رفع و رجوع اون اشاره کردم...

- در دسته دوم کار applicant به نوعی مشابه کار post doc researcher ها خواهد بود... در این حالت اصولا به فرد حقوق تعلق خواهد گرفت... بیشتر این قبیل position ها در اروپا به رشته های پزشکی و پیراپزشکی delegate میشن... ولی خب ممکن هست applicant فنی هم به حدی توانمند و assiduous باشه که استادی رو مجاب کنه در طول دوره فرصت تحقیقاتی، یک پروژه post doc بهش تفویض کنه...

بنابراین در حالت کلی دانشگاه "معمولا" وارد بازی نمیشه...
توصیه می کنم که با توجه به نوع position ی که پیش روتون هست، اول مشخص بفرمایید در کدوم دسته قرار میگیرید...
بعد از اون طبیعتا بحث funding تا حد زیادی clear خواهد شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین nazli_m_1366
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-05-2016, 10:22 PM
سلام دوستان، من از پلی تکنیک میلان پذیرش دارم ولی متاسفانه بورسیه دانشگاه رو نگرفتم، مدام به سایت مراجعه می کردم که ببینم برای بورسیه DSU کی باید اقدام کنم که هر چی تا به حال دیدم برای سال تحصیلی 2015-2016 بوده، امروز صرفا برای گرفتن یک سری اطلاعات کلی به یک موسسه اعزام دانشجو(آریانا پارس) مراجعه کردم که مشاورشون گفت زمان اپلای براش گذشته و دیگه کاریش نمی تونی بکنی. بعد هم من سوال کردم شرایط این بورس چجوریه و اینکه مشابه وام های دانشجویی که اینجا میگیریم زمان فارغ التحصیلی باید پول رو پس بدیم و خیلی مطمئن گفت که اونجا بهت کار میدن تا از حقوقت بتونی پول رو پس بدی در صورتی که من چند تا از پست های قبلی رو خوندم چیزی در این مورد ندیدم. کسی هست که بدونه صحبت های این موسسه چقدر درست بوده؟ یعنی الان زمان اپلای برای سا 2016-2017 گذشته؟ و با توجه به اینکه من قصد کار در ایتالیا رو ندارم،برای بازپرداخت این بورس بعد دچار مشکل میشم؟ خواهش می کنم اگر اطلاع دارید سریعتر جواب بدید.مرسی
نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-05-2016, 09:00 AM
خیر وقتش هنوز شروع نشده که بخواد تموم بشه. هر سال تا سپتامبر وقت هست.
این بورس همانطور که میدونید سال اول معمولا به هرکس درخواست بکنه میدن. توی خود توضیحات بورس نوشته این یک بورس بر اساس وضعیت اقتصادی و شایستگی است. سال اول رو بر اساس وضع اقتصادی میدن.اما از سال بعد باید یه مقدار واحد مشخصی پاس کنید، یا در بعضی جاها باید معدلتون بالای مقدار مشخصی بشه تا بورس رو بهتون بدن. تازه بعضی ها میگن اگه واحد پاس نکنید باید بورس سال قبل رو هم پس بدید.اما در کل بورسش پس دادنی نیست  (بخشی از بودجه ش از پولی بدست میادکه موقع ثبت نام تحت عنوان هزینه ی DSU از دانشجویان سراسر کشور میگیرند.)
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

آفلاین anoush_a
**
نقل قول

24-05-2016, 03:33 PM
سلام... من یک سئوال در مورد اقرارنامه ای داشتم که برای گرفتن بورس استانی ( در مورد من استان توسکانی هست) لازمه... آیا اگر برادر و خواهری داشته باشم که به هر دلیلی با من و مادرم ( کلا خانواده ما دو نفره است یعنی من و مادرم، چرا که پدرم فوت کرده و برادر و خواهرم با ما زندگی نمی کنند) اگر در اقرا رنامه مادرم( سرپرست) اسمی ازیشان برده نشود در ترجمه ء رسمی اقرار نامه مشکلی ایجاد خواهد شد؟؟ ( چون به هر حال اسم آندو در شناسنامه مادرم موجود است) ...ممنون از کمک تون!
نقل قول  

آفلاین nazli_m_1366
**
نقل قول

25-05-2016, 11:48 AM
مرسی از پاسختون، یک سوال دیگه اینکه اجاره نامه ای که ترجمه می شه مهمه که با آدرسی که زمان ثبت نام دادیم یکی باشه؟ چون شنیدم خیلی ها اجاره نامه رو جور می کنند، البته به اسم پدر یا مادر ولی ممکنه آدرسها همخوانی نداشته باشه.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-05-2016, 06:00 PM
(24-05-2016, 03:33 PM)anoush_a نوشته: سلام... من یک سئوال در مورد اقرارنامه ای داشتم که برای گرفتن بورس استانی ( در مورد من استان توسکانی هست) لازمه... آیا اگر برادر و خواهری داشته باشم که به هر دلیلی با من و مادرم ( کلا خانواده ما دو نفره است یعنی من و مادرم، چرا که پدرم فوت کرده و برادر و خواهرم با ما زندگی نمی کنند) اگر در اقرا رنامه مادرم( سرپرست) اسمی ازیشان برده نشود در ترجمه ء رسمی اقرار نامه مشکلی ایجاد خواهد شد؟؟ ( چون به هر حال اسم آندو در شناسنامه مادرم موجود است) ...ممنون از کمک تون!

خیر مشکلی نداره، به هر حال باید فردی بعنوان سرپرست مشخص بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-05-2016, 06:01 PM
(25-05-2016, 11:48 AM)nazli_m_1366 نوشته: مرسی از پاسختون، یک سوال دیگه اینکه اجاره نامه ای که ترجمه می شه مهمه که با آدرسی که زمان ثبت نام دادیم یکی باشه؟ چون شنیدم خیلی ها اجاره نامه رو جور می کنند، البته به اسم پدر یا مادر ولی ممکنه آدرسها همخوانی نداشته باشه.

خیر، مشکلی ایجاد نمیکنه مهم اینه که شما در اون اجاره نامه نشان بده همچنان مستاجر هستید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anoush_a
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2016, 09:00 AM
با سلام مجدد...با عرض پوزش من یک متن اقرارنامه ( جهت گرفتن بورس دولتی ایتالیا) می خواهم برای مادرم ( سرپرست) تنظیم کنم به این متن:  (  اینجانب مرضیه یزدانپژوه مادر انوشیروان یاری، شغل بیکار، و همسر مرحوم ابراهیم یاری ، بازنشسته وزارت بهداشت، سرپرست خانوار و تامین کننده تمامی هزینه های خانوار می باشم. )
از آنجایی که من یک خواهر و یک برادر دیگر هم دارم که با من و مادرم زندگی نمی کنند، و اسمشان در شناسنامه مادرم هست، این اقرارنامه با این متن قابل ترجمه و تایید است یا خیر؟   پیشاپیش از راهنماییتان بسیار تشکر می کنم.
نقل قول  

آفلاین s_1983
**
نقل قول

12-06-2016, 05:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2016, 05:47 PM توسط s_1983.)
سلام
من از دانشگاه مودنا واسه فوق در دو رشته پذیرش گرفتم هرچند روزای آخر برام فرستادن منم دیر چک کردم.وقت سفارت هم 14 تیر دارم.شهر کوچیکیه ولی خب خدا رو شکر پذیرش کردن.واسه بورس استانی میگن تعلق میگیره ولی ازون جایی که وقت من 14 تیر هست قبلش اقدام کنم یا بعدش؟اگه بعدش باید اقدام کنم اونوقت تا کی وقت دارم واسه بورس؟(بورس استانی).مدارک بورسو تهیه کنم واسه تائید کی ببرم که نه دیر شه نه تداخل پیدا کنه؟بعضیا میگن بعد جواب ویزا بعضیا میگن بعد روز مصاحبه.میترسم واسه ترجمه مدارک بورس و تائید مدارک و اقدامات بقیش دیر شه.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-06-2016, 08:07 AM
(12-06-2016, 05:46 PM)s_1983 نوشته: سلام
من از دانشگاه مودنا واسه فوق در دو رشته پذیرش گرفتم هرچند روزای آخر برام فرستادن منم دیر چک کردم.وقت سفارت هم 14 تیر دارم.شهر کوچیکیه ولی خب خدا رو شکر پذیرش کردن.واسه بورس استانی میگن تعلق میگیره ولی ازون جایی که وقت من 14 تیر هست قبلش اقدام کنم یا بعدش؟اگه بعدش باید اقدام کنم اونوقت تا کی وقت دارم واسه بورس؟(بورس استانی).مدارک بورسو تهیه کنم واسه تائید کی ببرم که نه دیر شه نه تداخل پیدا کنه؟بعضیا میگن بعد جواب ویزا بعضیا میگن بعد روز مصاحبه.میترسم واسه ترجمه مدارک بورس و تائید مدارک و اقدامات بقیش دیر شه.

روند گرفتن و اقدام برای بورس استانی خارج از حیطه سفارت و کنسولی است. ضمناً موارد این چنینی نباید در کنسولگری مطرح بشه. شما باید در وب سایت مهاجرت و سایت بورس استانی در شهر / استان Modena بدنبال ددلاین و لیست فرم و مدارک بگردید و سپس با تکمیل و پیوست مدارک خواسته شده ارسال کنید. شم با ویزای دانشجویی اگر موافقت شد تشریف میبری دانشگاه و از اونجا پیگیر بورست میشی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »