عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-05-2014, 12:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 12:29 PM توسط Leopold.)
سلام، در صورت امکان این فرم پر کنید تا چیزی از قلم نیافته.
(30-04-2014, 11:24 PM)'spouyanfar' نوشته: باکو چه کیس هایی را بیشتر ریجکت میکنه؟ من فول فاند هستم و مالتیپل برام مهمه. کدام سفارت را پیشنهاد میکنید؟با توجه به اینکه وقتها به سرعت داره پر میشه.
مهندس کامپیوتر هوش مصنوعی. دختر هستم متاهل.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-05-2014, 12:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 12:52 PM توسط Torkan.)
(01-05-2014, 12:14 PM)'spouyanfar' نوشته:
خیلی متشکرم از جوابتون. نه با همسرم باهم میریم. میشه در مورد بند 214 و 212 بیشتر توضیح بدید؟ من مقالاتم در مورد سیگنال های موسیقی و کیفیت توان برق بوده. دانشگاه شریف بودم و موضوع پایان نامه بررسی سیگنال های موسیقی بوده که فکر نکنم موضوع حساسی باشه. البته I-20 هنوز به دستم نرسیده ولی تا یکی دو روز دیگه اسکنش به دستم میرسه.
نگرانی من در مورد پر شدن وقت سفارت هاست و اولویتم جاهایی است که با توجه به شرایط من مالتیپل بدن. شما کجا را بیشتر پیشنهاد میکنید؟؟؟

خواهش میکنم.
راستش اول از همه به این موضوع دقت کنید که سفارتی که میرین اصل I-20 رو هم میخواد یا فقط اسکن قبول میکنه؟( البته فکر میکنم شما اسکن رو برای گرفتن وقت میخواید)
کلاساتون احتمالا 20 اگوست شروع بشه اگه ترم پاییزی باشین. وقتتون با توجه به رشتتون خوب هستش.درسته اولویتتون مالتیپل هست ولی به نظرم بهتره اول گرفتن ویزا و بعد مالتیپل بودن باشه! هر چند با توجه به شرایط شما من یه سوال دیگه هم دارم؟
سربازی تون کجا بوده و یا اصلا نرفتین و یا معافی؟! این مورد هم مهمه به جای خودش.
اگر سربازیتون هم در جای حساس نبود و یا اصلا نداشتین به نظر من زیاد از نظر دادن ویزا فرقی نمیکنه ولی چون رشته برقی هستش به احتمال زیاد کلیرنس میخورید. ولی اینکه چقدر طول بکشه این دیگه دست اوناست.
بازم میگم کلا باکو واسه فول فاندها به خصوص ویزای مالتیپل میده. آنکارا کلیرنساش طولانیه کمی و وقتاش هم همین الان تا اواخر جون بستس ولی در عوض هیچ نقصی تو کارش نیست مثل دبی.
بند 214: SOCIAL TIE (یعنی باید اثبات کنید برمیگردید به مملکت خودتون با توجه به نوع ویزا و احساس نشه میمونید اونجا که معمولا در عشق اباد این رو بکار میبرن(ترکیه و ایروان خیر البته معمولا میگم)
بند 212: رشته خطری که شامل شما نمیشه با چیزایی که گفتید.
شما شرایطتتون رو مثل دوست بالایی کامل بنویسید بهتر میشه نظر داد ولی از نظر من هر سفارتی وقتش خیلی دیر نباشه همون رو انتخاب کنید(البته باکو نحوه وقت گرفتنش فرق داره که تو همین فروم توضیح داده شده)
بازم میگم باکو جزو سفارتهای اصلی نیست ولی واسه فول فاندها و اونایی که مالتیپل میخوان حتما گزینه خوبی میتونه باشه.( من خودم همیشه انکارا رو ترجیح دادم و محافظه کار هستم!)
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین spouyanfar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-05-2014, 12:56 PM
​رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:  کامپیوتر نرم افزار، دکتری
زمینه تحقیقاتی آینده: مالتی مدیا [b]Multimedia Data Mining, Management, and Databases

رشته و مقاطع قبلی: مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی
نام دانشگاه‌های پیشین: صنعتی شریف
زمینه کاری در لیسانس: نرم افزار
زمینه کاری در فوق لیسانس: هوش مصنوعی، پردازش سیگنال
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ پردازش سیگنال (صوت تصویر ویدیو)
سال فارغ التحصیلی:91
زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟هر دو
زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟هر دو
آیا فاند دارید؟ بله
نوع فاند؟ full GA
در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ 
فاند سال اول شما به چه صورت است؟
اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند!
آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بله دائم
اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟چین
منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ [/b][font]Florida Office of Insurance Regulation[/font]
نوع سازمان؟ بیمه
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:0
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 2
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:1
آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید خیر
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ پردازش موسیقی، سیگنال های کیفیت توان برق
آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟خیر
.آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید خیر
آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. (همسر، شرکت خصوصی عمران دارد سربازی رفته و کار تحقیقاتی حساس نداشته)
آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. 
آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ بله
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ بله نرم افزار شرکت پیمانکار نیمه خصوصی. تهیه نرم افزار برای اداره برق
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر
آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر
آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر
سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ TA
آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! خیر
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-05-2014, 01:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 01:38 PM توسط Leopold.)
چون زمینه کاریتون حساس نیست و فول فاند هستید می تونید هر سفارتی که خواستید برید. اگه بتونید ویزا بگیرید سفارت باکو فارغ از نوع رشته ویزای مالتیپل میده ولی احتمال ریجکت مصاحبه هم وجود داره حتی اگه فول فاند باشید. در سفارت های دیگه ریجکت مصاحبه نمیشید ولی ویزاتون 90% سینگل خواهد بود.
از استادتون یک ریسرچ پلن امن بگیرید که کارتون حساس نیست و به تکنولوژی حساس دسترسی ندارید و منبع فاند هم حساس نیست. بهتره سابقه ریسرچ همونطوری که گفتید نیارید چون سفارت دبی میدونم که به دانشگاه شریف حساسه.
کلا سعی کنید به چیزی که در ریسرچ پلن نوشته شده تسلط کامل داشته باشید تا اگه آفیسر بحث به جاهای حساس کشوند شما بتونید جمعش کنید.
(30-04-2014, 11:31 PM)'hamed1989' نوشته: سلام دوستان گلم بینهایت ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار ما میذارید اگه ممکنه شرایط منم بررسی کنید و بگید کدوم سفارت رو توصیه میکنید. 
​رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:civil and environmental engineering at tufts university
زمینه تحقیقاتی آینده characterization and remediation of aquifers contaminated
 رشته و مقاطع قبلی: mechanical engineering
 نام دانشگاه‌های پیشین: sharif university msc
bsc: iran university of science and technology
زمینه کاری در لیسانس: -numerical simulation of cavitation in butterfly valves 
زمینه کاری در فوق لیسانس: multiphase flow in porous media-numerical simulationحواسم هست ممکنه به نفت مربوط باشه. میتونم تغییرش بدم؟
 علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟multiphase flow
CFD
water remediation
سال فارغ التحصیلی:1392
  زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ هر دو مدل سازی عددی
آیا فاند دارید؟بله RA
 آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟بله رئیس دپارتمان مهندسی هم هست
 اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟خانم آمریکایی
 منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟از استاد- جاهای غیر حساس قبلا دو تا دانسجوی ایرانی داشته که زیر 1 ماه کلیر شدن
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: هیچی
 تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: ندارم 
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: خیر
 آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید..
. آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟خیرسابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟بله پیش استادم پاره وقت کار میکردم ولی بیمه واسم رد نشده و جاییم ثبت نشده و نمیارمش تو رزومه
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟خیر
آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟خیر
آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه!خیر
آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟!خیر
وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! وثیقه میذارم

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-05-2014, 01:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 01:40 PM توسط Leopold.)
زمینه کاری آینده شما حساس نیست فقط سعی کنید در RP که به شما داده میشه در مورد Multi agent ها نباشه چون اخیرا کاربرد مالتی ایجنت و Swarm در رباتیک خیلی ریجکتی داده.
خیلی ها با زمینه کاری هوش مصنوعی ویزا گرفتن و رفتن ولی اسم Artificial intelligence توی لیست تکنولوژی حساس اومده پس بهتره کمرنگ ترش کنید.
زمینه کاری speech processing حساسه و یک نفر با این زمینه کاری از ایروان سال 2012 ریجکت شده و مجددا واسه سال 2013 با یک پذیرش دیگه از دبی اقدام کرده که بازهم با بند 212 ریجکت شده. زمینه کاری فوق ایشون پردازش صدا بوده. توی لیست TAL هم Speech Processing and Recognition Systems اومده. خیلی حواستون باشه. تو قسمت ریسرچ اینترست هاتون پردازش صدا رو حذف کنید و اگر مقالاتتون هم خیلی تابلو نیستند می تونید عنوان تزتون هم حتی عوض کنید ولی قبلش مطمئن بشید که عنوان تزتون در سایت استاد و جاهای دیگه نیومده باشه.

حتما آمار استادتون در بیارید که فانداش (به غیر از فاند شما) از کجاها تامین میشه (از رزومه، لینکداین و ...) و جاهای حساس و نظامی نباشه.
سربازی همسرتون هم باید س نباشه.
اگه امکانش هست سابقه کار نرم افزاری رو هم کمرنگش کنید یا با یک چیز امن دیگه ای جایگزین کنید چون ممکنه وصلش کنن به پژوهشگاه نیرو و کلیرنستون طولانی بشه.
چون TA در حین تحصیل بوده نیازی نیست که بیارید.
در کل بهتره سفارت های دبی و ایروان نرید چون قبلا یک نفر با زمینه کاری speech processing ریجکت شده. بهتره از آنکارا یا عشق آباد اقدام کنید.
موفق باشید.
(01-05-2014, 12:56 PM)'spouyanfar' نوشته: زمینه تحقیقاتی آینده: مالتی مدیا Multimedia Data Mining, Management, and Databases
رشته و مقاطع قبلی: مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی
زمینه کاری در فوق لیسانس: هوش مصنوعی، پردازش سیگنال
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ پردازش سیگنال (صوت تصویر ویدیو)
فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ پردازش موسیقی، سیگنال های کیفیت توان برق
در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. (همسر، شرکت خصوصی عمران دارد سربازی رفته و کار تحقیقاتی حساس نداشته)
سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ بله نرم افزار شرکت پیمانکار نیمه خصوصی. تهیه نرم افزار برای اداره برق

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین spouyanfar
**
نقل قول

01-05-2014, 02:00 PM
(01-05-2014, 01:37 PM)'Leopold' نوشته: زمینه کاری آینده شما حساس نیست فقط سعی کنید در RP که به شما داده میشه در مورد Multi agent ها نباشه چون اخیرا کاربرد مالتی ایجنت و Swarm در رباتیک خیلی ریجکتی داده.
خیلی ها با زمینه کاری هوش مصنوعی ویزا گرفتن و رفتن ولی اسم Artificial intelligence توی لیست تکنولوژی حساس اومده پس بهتره کمرنگ ترش کنید.
زمینه کاری speech processing حساسه و یک نفر با این زمینه کاری از ایروان سال 2012 ریجکت شده و مجددا واسه سال 2013 با یک پذیرش دیگه از دبی اقدام کرده که بازهم با بند 212 ریجکت شده. زمینه کاری فوق ایشون پردازش صدا بوده. توی لیست TAL هم Speech Processing and Recognition Systems اومده. خیلی حواستون باشه. تو قسمت ریسرچ اینترست هاتون پردازش صدا رو حذف کنید و اگر مقالاتتون هم خیلی تابلو نیستند می تونید عنوان تزتون هم حتی عوض کنید ولی قبلش مطمئن بشید که عنوان تزتون در سایت استاد و جاهای دیگه نیومده باشه.
حتما آمار استادتون در بیارید که فانداش (به غیر از فاند شما) از کجاها تامین میشه (از رزومه، لینکداین و ...) و جاهای حساس و نظامی نباشه.
سربازی همسرتون هم باید س نباشه.
اگه امکانش هست سابقه کار نرم افزاری رو هم کمرنگش کنید یا با یک چیز امن دیگه ای جایگزین کنید چون ممکنه وصلش کنن به پژوهشگاه نیرو و کلیرنستون طولانی بشه.
چون TA در حین تحصیل بوده نیازی نیست که بیارید.
در کل بهتره سفارت های دبی و ایروان نرید چون قبلا یک نفر با زمینه کاری speech processing ریجکت شده. بهتره از آنکارا یا عشق آباد اقدام کنید.
موفق باشید.

ممنون، نه multi agent نیست. در مورد سابقه کار بیمه را باید ترجمه کنم و نشون بدم یا نیازی نیست؟
منابع فاند استادم فکر کنم حساسه ([font]NSF, National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), Department of Homeland Security, Army Research Office, Naval Research Laboratory (NRL), Florida Office of Insurance Regulation, IBM, and Florida Department of Transportation with a total amount of more than 19 million dollars[/font])
ولی پروژه phd من قراره در مورد طوفان های میامی باشه و بررسی میزان خسارات به شرکت بیمه.
سربازی همسر س هست Sad ولی در قسمت موزیک. لیدر موزیک بوده .  کجاها بیشتر حساسند رو این موضوع؟
عشق آباد هم مالتی میده؟ لطفا با شرایط من راهنمایی کنید کدوم بهتره :ترکیه اگر وقت باشه، ایروان، باکو، عشق آباد؟؟؟؟؟؟
بازم ممنون

نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-05-2014, 02:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 02:23 PM توسط Leopold.)
نیازی به سابقه کار بیمه نیست و مبنا بر صداقته Smile
این سه تا خطرناکند: Department of Homeland Security, Army Research Office, Naval Research 
اگه قراره با RP این استاد برید سفارت حتما باید بگید که یک ریسرچ پلن خیلی امن به شما بده و تاکید کنه که منبع فاند شما از جای حساس نیست.
معمولا اگه از سربازی همسرتون بیشتر از 10 سال گذشته باشه (قبل از جنگ ع و آ) حساس نیستن ولی اگه اخیرا بوده باشه حساس هستند و احتمال اینکه ایشون رد بشه وجود داره. واسشون مهم نیست کارشون چی بوده. حتی پزشکی که که توی خاتم کار میکرده رو رد کردن. درجه خدمت و مدرک تحصیلی همسرتون چی بوده؟ کارت جدید گرفته؟ فعلا DS-160 سابمیت نکنند تا تکلیف سربازیشون مشخص شه.
شما اولویت اولتون گرفتن ویزا باشه. همونطور که گفتم دبی و ایروان نرید و آنکارا یا عشق آباد انتخاب کنید.
توجه کنید که تصمیم نهایی در مورد انتخاب سفارت باید خودتون بگیرید و من و دوستان براساس تجربیات گذشته نظر میدیم و احتمال اینکه سفارت ها تغییر رویه بدن همواره وجود داره.
(01-05-2014, 02:00 PM)'spouyanfar' نوشته:
ممنون، نه multi agent نیست. در مورد سابقه کار بیمه را باید ترجمه کنم و نشون بدم یا نیازی نیست؟
منابع فاند استادم فکر کنم حساسه (NSF, National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), Department of Homeland Security, Army Research Office, Naval Research Laboratory (NRL), Florida Office of Insurance Regulation, IBM, and Florida Department of Transportation with a total amount of more than 19 million dollars)
ولی پروژه phd من قراره در مورد طوفان های میامی باشه و بررسی میزان خسارات به شرکت بیمه.
سربازی همسر س هست Sad ولی در قسمت موزیک. لیدر موزیک بوده .  کجاها بیشتر حساسند رو این موضوع؟
عشق آباد هم مالتی میده؟ لطفا با شرایط من راهنمایی کنید کدوم بهتره :ترکیه اگر وقت باشه، ایروان، باکو، عشق آباد؟؟؟؟؟؟
بازم ممنون

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-05-2014, 06:12 PM
من نتایج پذیرش شما رو نگاه کردم از جاهای خوبی پذیرش گرفتین که چهارتاشون هم همراه با فاند بوده. در صورتی که در دانشگاه ایالتی میشیگان (Michigan State Univeristy) موضوع کاری تون طوری نبوده باشه که شانس ویزاتون رو کم کنه به نظرم در مجموع از نظر معروفیت و رتبه شرایطش بهتر از دانشگاه Tufts هست که انتخاب کردین. فاند ماهانه 1600 دلاری هم که به شما میده برای زندگی دانشجویی در آمریکا کافی هست و اگر من بودم به خاطر چند صد دلار بیشتری که دانشگاه Tufts میده به سمت اون نمی رفتم. حالا باز هم خودتون فکر کنید به هر حال هنوز سفارت خاصی رو برای مصاحبه انتخاب نکردین و فرصتش هست.

(30-04-2014, 11:31 PM)'hamed1989' نوشته: سلام دوستان گلم بینهایت ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار ما میذارید اگه ممکنه شرایط منم بررسی کنید و بگید کدوم سفارت رو توصیه میکنید. 
​رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:civil and environmental engineering at tufts university
زمینه تحقیقاتی آینده characterization and remediation of aquifers contaminated
 رشته و مقاطع قبلی: mechanical engineering
 نام دانشگاه‌های پیشین: sharif university msc
bsc: iran university of science and technology
زمینه کاری در لیسانس: -numerical simulation of cavitation in butterfly valves 
زمینه کاری در فوق لیسانس: multiphase flow in porous media-numerical simulationحواسم هست ممکنه به نفت مربوط باشه. میتونم تغییرش بدم؟
 علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟multiphase flow
CFD
water remediation
سال فارغ التحصیلی:1392
  زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ هر دو مدل سازی عددی
آیا فاند دارید؟بله RA
 آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟بله رئیس دپارتمان مهندسی هم هست
 اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟خانم آمریکایی
 منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟از استاد- جاهای غیر حساس قبلا دو تا دانسجوی ایرانی داشته که زیر 1 ماه کلیر شدن
تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: هیچی
 تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: ندارم 
تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: خیر
 آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید..
. آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟خیرسابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟بله پیش استادم پاره وقت کار میکردم ولی بیمه واسم رد نشده و جاییم ثبت نشده و نمیارمش تو رزومه
آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟خیر
آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟خیر
آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه!خیر
آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟!خیر
وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! وثیقه میذارم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hamed1989
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-05-2014, 11:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2014, 12:08 AM توسط hamed1989.)
بله ممنون از راهنماییتون. بله درست میفرمایید میشیگان از لحاظ شهرت کمی بهتره. منم خیلی شک داشتم  حتی روی بوفالو که استادش هم ایرانی بود ولی از استادم کمک گرفتم و اون گفت من اگه بودم تافتز میرفتم اولا استاد میشیگان چینیه و من از تنها دانشجوی ایرانیش که 6 ساله فارغ التحصیل شده تحقیق کردم خیلی سخت گیر است و اگه غیر چینی باشی بهت خیلی سخت میگذره و تو لبش همش چینی هست در ضمن پدر من رو درآورد تا بهم پذیرش بده اونم تازه TA داد حتی مجبور شدم تزم رو واسش به انگلیسی ترجمه کنم. ثانیا شهر بوستون بسیار بهتر از east lansing هست east lansing زمستونای خیلی سردی داره و دقیقا مثل تورنتو هست. همچنین استاد تافتزم یک خانم آمریکاییه و رئیس دپارتمان مهندسی هست و تو  اون زمینه خیلی شهرت داره و میگن این شهرت بعدا بدردت میخوره دو تا دانشجوی ایرانی هم داشته که جفتشون پست داک جاهای خوبی رفتن. در ضمن تافتز شهرتش تو آمریکا خوبه و سخت گیر هم هست تو انتخاب دانشجو اگه تو سایت gradecafe  نگاه کنید میبینید رزومه های خیلی خوبی که تافتز رو واسه سوپاپ اطمینان گذاشته بودن رو ریجکت کرده. در ضمن من شنیده بودم رنک 55 میشیگان تو مهندسی با 70 تافتز فرق چندانی نداره. البته رنک کلی تافتز زیر 30 هست. 
خلاصه تصمیمش سخت بود من 2 هفته کامل فکر کردم.
در مورد رایس هم اون البته earth science بود و یه رشته جدید با دید غیر مهندسی یعنی لازم بود من اول زمین شناس بشم بعد برم رو کار اصلیم. همچنین دوست بسیار صمیمیم تو ویت لیست بود و تنها پذیرش با فاندش این بود من چون از جاهای دیگه پذیرش داشتم اینو ریجکت کردم تا پذیرش به اون برسه
نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

02-05-2014, 11:34 PM
به international office ایمیل زدم برای اینکه اسکن bs و سایر مدارک کافیه یا نه ؟ ولی هنوز بعد از 3-4 روز جواب ندادند ؛ کلاً دیر جواب می دند(قبلاً هم تجربه داشتم) حالا من الان دوباره ایمیل می زنم؛ راه دیگه ای داره زودتر جوابشون رو بدونم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 34 بعدی »