عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-07-2014, 12:19 PM
(15-07-2014, 09:30 AM)'rozitaaa' نوشته: سلام دوستان . ممنون ميشم اگه كمكم كنيد. من همسرم 5 ماه قبل به عنوان  visiting scholar  با ويزاي j1 از آنكارا ويزا گرفت. الان من ميخوام برم و ويزا بگيرم. نميدونم آيا بايد حتما همون سفارت برم؟ من الان برگه j2 رو دارم ولي چون دوره شوهرم يك ساله هست يكم استرس دارم كه ريجكتم كنن. كلا ميشه راهنماييم كنيد كه كدوم سفارت بهتره و من لازمه چه كار كنم؟ ممنونم

سلام 
یعنی همسرتون تشریف بردن و 7 ماه مونده که شما میخواهید تشریف ببرید؟ حقیقیتش اینه که برای سوالات احتمالی افیسر خودتون رو خوب اماده کنید.خودتون رو بزارید جای ایشون و ببینید چیه سفر ما در این برهه ممکنه وسال بر انگیز باشه. اصلا هم مساله ی خاصی نیست امید که ویزا رو بگیرید ولی اگر هم نگرفتید چیزی رو از دست نمیدید پس با این دید تشریف ببرید و خیلی راحت و ارام با مساله برخورد کنید. بدتر این شک و شبهه و اصرار شما به ویزا افیسر رو به شک میندازه که هدف دیگه ایی جز دیدار همسر دارید. 
من اسم سفارت خاصی رو نمیتونم توصیه کنم. اینجا اون جاییه که همه ی ما مجبوریم انتخاب کنیم. ولی با توجه به زمانتون و نتایج حداقل 2 هفته ی اخیر سفارت ها انتخاب کنید. زیاد هم روی امار و ارقام منتشر شده و توصیفات اخلاق و چهره ی آفیسر مغزتون رو بایاس نکنید. ما هر چه که بهمون بر گرده عکس العمل عمل خودمونه. اگر با این قضیه راحت و منطقی برخورد کردید حتما مصاحبه ی راحت و خوش نتیجه ایی در انتظارتونه. 
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین rozitaaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2014, 02:54 PM
بله. من كارم تو ايران نيمه كاره بود و مجبور شدم بمونم. ولي مگه كسي كه  j2  هست يعني با تاهل ويزا ميخواد بگيره، دليلي داره رد كنن؟ من فكر مي كردم چون همسرم ويزا رو گرفته به من حتما ميدن. يعني اينكه هدف سفر، ديدن همسر باشه كافي نيست؟ بازم بايد مداركي ببرم كه نشون ميده بر ميگردم؟ راستي همسرم فاند هم نداره. اين نكته مثبته يا منفي؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-07-2014, 03:56 PM
(15-07-2014, 02:54 PM)'rozitaaa' نوشته: بله. من كارم تو ايران نيمه كاره بود و مجبور شدم بمونم. ولي مگه كسي كه  j2  هست يعني با تاهل ويزا ميخواد بگيره، دليلي داره رد كنن؟ من فكر مي كردم چون همسرم ويزا رو گرفته به من حتما ميدن. يعني اينكه هدف سفر، ديدن همسر باشه كافي نيست؟ بازم بايد مداركي ببرم كه نشون ميده بر ميگردم؟ راستي همسرم فاند هم نداره. اين نكته مثبته يا منفي؟
بازم ممنون

سلام 
ویزای وابسته به مراتب راحت تر باید باشه اگر شما رزومه ی خاصی نداشته باشید. خیر من همیچن چیزی عرض نکردم. فقط گفتم برای سوالات خاص جواب خوبی داشته باشید. دیدن همسر بهترین دلیله و پافشاری و خوب پرزنت کردن این مورد قطعا شما رو در گرفتن ویزا کمک میکنه. کلا فاند نداشتن از این نظر بد محسوب میشه که نشون میده شما مشکل مالی ندارید و این برای کسی که بخواد بمونه یعنی مشکلی نیست وگرنه به خودی خود بد نیست. من توصیه میکنم شما زودتر وقت سفرت بگیرید و اقدام کنید. و فقط با خودتون تمرین کنید که به راحتی و آرامش با مصاحبه روبرو بشید. و یک چیز رو از من به امانت داشته باشید در خصوص ویزای سفارت برای هیچ نوع ویزایی نمیشه گفت قطعیت وجود داره. همیشه موارد خاص و عجیب پیش میاد و نمیشه 100 درصد ویزا رو تو دست خودتون ببینید. اما امیدوارم که اینطور بشه. مدارک اضافه که معمولا ایرانی ها دارند اما آفیسر وقت دیدن نداره. مثلا نامه از محل کار که نون بده شما تای دارید. ولی در کل به نظرم نیاز نباشه.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین aminjvd
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-10-2014, 12:13 AM
سلام به دوستان گرانقدر.
یه سئوال پایه ای:
الان که 23 اکتبر هست به فرض اینکه فرم I-20 تا اواسط نوامبر دستم باشه میتونم ویزا برای ورود در ژانویه بگیرم؟ (Spring 2015)
یا اینکه یه ترم بندازم عقب که حدود 7 ماه تا شروع ترم وقت داشته باشم بهتره؟
​
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-10-2014, 03:51 AM
به خیلی چیزها بستگی داره ولی تقریبا میشه گفت دیگه برای ژانویه خیلی سخت میشه ویزا بگیرید. برای اینکه برسید می بایست I-20 شما هر چه زودتر برسه، از سفارت هایی که احتمال ردی شون بالاتر هست و زیاد متقاضی ندارند ولی در عوض سریع تر وفت می دهند و نتیجه رو هم زودتر اعلام می کنند (مثل دوبی) اقدام کنید و شانس هم بیارین که بدون کلیرنس یا با کلیرنس خیلی کوتاه ویزا بگیرید و احتمال افتادن به دو سه هفته ثبت نام با تاخیر (Late arrival) هم وجود داره.

با در نظر گرفتن این شرایط به نظرم بهتره برای ترم بعد دیفر کنید که خیالتون راحت تر باشه.
(24-10-2014, 12:13 AM)'aminjvd' نوشته: سلام به دوستان گرانقدر.
یه سئوال پایه ای:
الان که 23 اکتبر هست به فرض اینکه فرم I-20 تا اواسط نوامبر دستم باشه میتونم ویزا برای ورود در ژانویه بگیرم؟ (Spring 2015)
یا اینکه یه ترم بندازم عقب که حدود 7 ماه تا شروع ترم وقت داشته باشم بهتره؟
​
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین aminjvd
**
نقل قول

15-11-2014, 08:48 AM
لطفا میشه راهنمایی کنید بدون شماره I-20 چطور میشه زودتر وقت سفارت گرفت؟
(یه ماه ونیم مونده به ژانویه جو گرفتتم!!)

ارادت
نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

20-11-2014, 08:14 PM
دوستان من ی سوال دارم که اینجا جای مطرح کردنش نیست اما متاسفانه انجمن مناسب گیر نیاوردم. راستش به شدت دچار تردیدم و به کمک نیاز دارم. من تابستون همین امسال رفتم سفارت ارمنستان و ریجکت شدم خودم کارشناسی ارشد دارم داشتم برای ارشد فضای سبز اقدام میکردم ، راستش 3 تا سوال از من پرسیدن و ریجکت کردن، اول این که با چی اومدی، خوش گذشته؟؟ دوم چرا ی ارشد داری میخوای دوباره ارشد بخوونی ، سوم کی هزینه هات رو میده.
جواب اولی : باهواپیما بله سفر خوبی بوده
دومی این ی رشته متفاوت هست و استادم توی ایران بهم گفته شانس کار کردن توی دپارتمان خودمون پیدا میکنی
سومی: هزینه رو خودم میدم و البته یکی از آشناها که در آمریکا زندگی میکنه( توی اون زمان مقدور نبود برام که والدین بانک استیتمنت جورکنن و حقیقت امر هم همینه که هزینه دو ترم اول رو قرار بود اون بنده خدا توی آمریکا بده)
اول که ایشون نامزد من هستن دوم از این نسبت ما حرفی نزدیم سوم من ترم رو دیفر کردم ولی الان تردید دارم برم سفارت یا نه! دلیل هم این که ممکنه ریجکت بشم و نگرانیم اینه که ما هدف رو گذاشتیم رو این که اگه نشد دانشجویی برم ازدواج کنیم و از اون طریق اقدام کنم حتی پای زمان بر بودن این مسله هم وایسادیم ، نگرانی هم از ریجکت شدن ندارم چون امری طبیعی هست اما میترسم برای آینده مشکل ساز شه . با دو تا وکیل صحبت کردم یکی میگه الان برو یکی میگه نه نرو نظری دارید شما دوستان آیا؟؟
ضمنا الان اگه بخوام برم از طرف پدرم میتونم بانک استیتمنت بگیرم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-11-2014, 08:07 AM
تنها مشکلی که به نظر میرسه پرونده شما داشته این بوده که یک فردی در داخل آمریکا حامی مالی پرونده تون شده بوده و با توجه به سن و سال اون فرد و شرایطش اینطور برداشت کردن که ایشون می تونند در موندن شما کمک کنند. در نتیجه به احتمال زیاد با بند 214b که برای نداشتن وابستگی اجتماعی به کشور مبدا هست رد شدین. می بایست خودتون یا یکی از والدین تون حامی مالی می بودند.

در هر حال کاری هست که شده و مدارک و سوابقش رو دارند. رد شدن در ویزای دانشجویی تاثیر خاصی روی ویزای مهاجرتی نمی گذاره (به ویژه که به دلیل نداشتن وابستگی اجتماعی بوده باشه. چون در مورد مهاجرتی برعکس اون مهم تر هست) و اگر ازدواج رسمی کنید مشکل خاصی برای گرفتن ویزای مهاجرتی نخواهید داشت.

با این حساب به نظرم می تونید دوباره اقدام کنید منتهی:
1- از سفارت دیگه ای باشه.
2- این بار حامی مالی تون رو خودتون یا یکی از والدین تون باشه.
3- با فرض اینکه با نامزدتون رابطه خانوادگی یا فامیلی خاصی نداشته باشید می تونید در فرم DS160 در قسمتی که مربوط به اطلاعات افراد فامیل و خانواده در آمریکا هست اسم ایشون رو نیارین و اگر احیانا پرسیدن فلانی کی بوده و چرا دیگه هزینه نمیده بگین یکی از آشناهای دور بوده و از دادن کمک هزینه منصرف شده.

(20-11-2014, 08:14 PM)'sara-dz' نوشته: دوستان من ی سوال دارم که اینجا جای مطرح کردنش نیست اما متاسفانه انجمن مناسب گیر نیاوردم. راستش به شدت دچار تردیدم و به کمک نیاز دارم. من تابستون همین امسال رفتم سفارت ارمنستان و ریجکت شدم خودم کارشناسی ارشد دارم داشتم برای ارشد فضای سبز اقدام میکردم ، راستش 3 تا سوال از من پرسیدن و ریجکت کردن، اول این که با چی اومدی، خوش گذشته؟؟ دوم چرا ی ارشد داری میخوای دوباره ارشد بخوونی ، سوم کی هزینه هات رو میده.
جواب اولی : باهواپیما بله سفر خوبی بوده
دومی این ی رشته متفاوت هست و استادم توی ایران بهم گفته شانس کار کردن توی دپارتمان خودمون پیدا میکنی
سومی: هزینه رو خودم میدم و البته یکی از آشناها که در آمریکا زندگی میکنه( توی اون زمان مقدور نبود برام که والدین بانک استیتمنت جورکنن و حقیقت امر هم همینه که هزینه دو ترم اول رو قرار بود اون بنده خدا توی آمریکا بده)
اول که ایشون نامزد من هستن دوم از این نسبت ما حرفی نزدیم سوم من ترم رو دیفر کردم ولی الان تردید دارم برم سفارت یا نه! دلیل هم این که ممکنه ریجکت بشم و نگرانیم اینه که ما هدف رو گذاشتیم رو این که اگه نشد دانشجویی برم ازدواج کنیم و از اون طریق اقدام کنم حتی پای زمان بر بودن این مسله هم وایسادیم ، نگرانی هم از ریجکت شدن ندارم چون امری طبیعی هست اما میترسم برای آینده مشکل ساز شه . با دو تا وکیل صحبت کردم یکی میگه الان برو یکی میگه نه نرو نظری دارید شما دوستان آیا؟؟
ضمنا الان اگه بخوام برم از طرف پدرم میتونم بانک استیتمنت بگیرم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mdahmoud
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-01-2015, 11:42 AM
باسلام
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید. زمان برا من خیلی مهمه. خواهشا منو مشاوره بدید.
بنده دانشجوی دوره دکتری در گرایش ایمونولوژی هستم. کارت خدمت دارم. معلم هم هستم. از یکی از دانشگاه های آمریکا برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت پذیرش گرفتم. از طرف وزارت علوم هم به صورت 50% فول فاند ساپورت میشم. همچنین تو نامه پذیرش توضیح داده شده که شروع فرصت مطالعاتی من از اول سپتامبر 2015 هست. میخواستم ببینم کدوم سفارت آمریکا و چه موقع برای اخذ ویزا با توجه به شرایط من، در سال 2015 می تونه بهتر باشه؟ شنیدم ترکمنستان و ترکیه از همه بهترن، درسته؟ ارمنستان چطوریه؟ اصلا بهم ویزا میدن؟ هیچ تجربه ایی در این مورد ندارم. لطفا هر چی در اینمورد میدونید به اشتراک بذارید.
من مشتاقانه منتظر نظرات ارزشمند شما که بی شک کمک کننده خواهند بود، هستم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین shahruuz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-04-2015, 07:57 PM
سلام عزیزان، با شرایط من کدوم سفارت برم؟ ممنونم پیشاپیش
دکتری عمران فول فاند RA، Fall 2015
زمینه تحقیق دکتری تصفیه آب،
رشته کارشناسی عمران، ارشد محیط زیست
سربازی نرفتم و الان تز مستر رو می خوام دفاع می کنم
پسر داییم تو همون دپارتمان مستر می خونه، 2تا پسر دایی دیگم اونا هم تو ایالات دیگه یکی دکترا می خونه یکی رزیدنته
یک سال سابقه کارآموزی فقط دارم تو شرکت ساختمونی،
اواسط آگوست باید اونجا باشم، late registration داره دانشگاه ولی می خوام به اونجا نرسه
به نظرتون برای زودتر کلیر شدن یا مالتیپل کدوم سفارت برم؟ بازم ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 34 بعدی »