عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-09-2017, 08:40 AM
(22-09-2017, 01:08 PM)sepanta.gh نوشته: سلام دوستان.

من برای بهار 2018 پذیرش دارم. هنوز وقت سفارت نگرفتم متاسفانه. ارمنستان هم پره. آنکارا خوبه برای وقت گرفتن؟ 17 اکتبرش بازه. دیر نیست برای من؟ چقدر طول میکشه ویزا صادر شه.

ممنون میشم جواب بدبد

سلام. اگر تصمیم قطعی تون برای سفارت آمریکا تو آنکاراست، به نظر من اولین تاریخی که جای خالی داره رو بگیرید و بعدش مدام چک کنید. گاهی تاریخ های جدید زودتر باز میشه و یا به علت کنسل کردن جای خالی تو تاریخ زودتر هم باز میشه. به محض دیدن تاریخ خالی زودتر از 17 اکتبر، تاریخ رو تغییر بدید. اگر اشتباه نکنم چهار یا پنج بار میشه تاریخ مصاحبه رو تغییر داد. هر بار تغییر بدید تو اکانتتون می نویسه چند بار دیگه برای تغییر تاریخ باقی مونده.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین sepanta.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2017, 10:50 PM
(22-09-2017, 01:19 PM)Torkan نوشته: درود

از شرایطتون بگین. از در جا ویزا داریم تا چند ماه. البته الان متوسط دیگه 3 ماه

من فول فاندم. دو ترم هم پذیرشم دیفر شده بدلیل بیانیه ترامپو... دیگه نمیدونم چه شرایطی لازمه بگم؟

8 ژانویه هم شروع کلاساست.

ایمیل بزنم برای وقت اضطراری بهم میدند؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-09-2017, 10:14 AM
(23-09-2017, 10:50 PM)sepanta.gh نوشته: من فول فاندم. دو ترم هم پذیرشم دیفر شده بدلیل بیانیه ترامپو... دیگه نمیدونم چه شرایطی لازمه بگم؟

8 ژانویه هم شروع کلاساست.

ایمیل بزنم برای وقت اضطراری بهم میدند؟

منظور سربازی و رشته و ...
به هر حال ببه قول دوست خوبمون باید چک کنید شاید زمان زودتر بهتون بدن. ددیر نیست ولی زود هم نیست اون تاریخ. بلاخره ویزای آمریکاست و مصیبت های خودشون
اطلاعات من در مورد وقت اضطراری به سال 2013 برمیگرده که بله میشد از آنکارا گرفت با ایمیل زدن. ولی خب شرایط خودش رو داره
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sepanta.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-09-2017, 01:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2017, 01:14 PM توسط sepanta.gh.)
(24-09-2017, 10:14 AM)Torkan نوشته: منظور سربازی و رشته و ...
به هر حال ببه قول دوست خوبمون باید چک کنید شاید زمان زودتر بهتون بدن. ددیر نیست ولی زود هم نیست اون تاریخ. بلاخره ویزای آمریکاست و مصیبت های خودشون
اطلاعات من در مورد وقت اضطراری به سال 2013 برمیگرده که بله میشد از آنکارا گرفت با ایمیل زدن. ولی خب شرایط خودش رو داره

دخترم خوشبختانه سربازی ندارمSmile
رشتم ریاضی کاربردیه.
چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید هر کدوم از دوستان:

۱- شرایط وقت اضطراری گرفتنو لطف میکنید بگید، و اینکه چجور ایمیلی بزنم، به ارمنستان هم میخوام ایمیل بزنم.

۲- من مشهد هستم، نظرتون در مورد سفارت عشق آباد چیه؟

ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-11-2017, 07:58 PM
من پذيرش مستر واسه ترم بهار گرفتم.. بدون فاند . سابقه كار تو شركت خصوصي دارم .. مجردم و دختر .. ونتيجه پذيرشم تازه اومده و تا ارسال كد از دانشگاه و اينكه بتونم وقت سفارت بگيرم .. احتمالا وقت سفارتم واسه ١ ماه ديگه باشه ..
سوالم اينه كه سفارت دوبي و آنكارا كدوم واسه اين شرايط بهتره .. ؟ و اينكه با توجه به زمان .. اصلا منطقي هست اقدام كنم الان ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

03-11-2017, 09:48 PM
(03-11-2017, 07:58 PM)nox نوشته: من پذيرش مستر واسه ترم بهار گرفتم.. بدون فاند . سابقه كار تو شركت خصوصي دارم .. مجردم و دختر ..  ونتيجه پذيرشم تازه اومده و تا ارسال كد از دانشگاه و اينكه بتونم وقت سفارت بگيرم .. احتمالا وقت سفارتم واسه ١ ماه ديگه باشه ..
سوالم اينه كه سفارت دوبي و آنكارا كدوم واسه اين شرايط بهتره .. ؟ و اينكه با توجه به زمان .. اصلا منطقي هست اقدام كنم الان ؟

برا پاییز سال بعد پذیرش دارید؟ نه هیچ وقت اقدام برای ویزا دیر نیست. البته خب شرایط کمی سخت تر شده نسبت به قبل.
خیلیا ظاهرا اطلاع ندارند اصلا . حتی اونایی که وقت داشتن پا شدن  رفتن آنکارا. سفارت آمریکا در انکارا تا اطلاع ثانوی بسته هست و عملا وقتی هم نمیده و وقت خیلیا که با اون همه زحمت گرفته بودن به هدر رفته.
من جای شما باشم برای دو ماه اینده وقت سفارت امارات رو میگیرم. بازه خوبی دارین. برا 3 ماه اینده اگر نشون میده وقت بگیرین.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-11-2017, 10:05 PM
(03-11-2017, 09:48 PM)Torkan نوشته: برا پاییز سال بعد پذیرش دارید؟ نه هیچ وقت اقدام برای ویزا دیر نیست. البته خب شرایط کمی سخت تر شده نسبت به قبل.
خیلیا ظاهرا اطلاع ندارند اصلا . حتی اونایی که وقت داشتن پا شدن  رفتن آنکارا. سفارت آمریکا در انکارا تا اطلاع ثانوی بسته هست و عملا وقتی هم نمیده و وقت خیلیا که با اون همه زحمت گرفته بودن به هدر رفته.
من جای شما باشم برای دو ماه اینده وقت سفارت امارات رو میگیرم. بازه خوبی دارین. برا 3 ماه اینده اگر نشون میده وقت بگیرین.

برای بهار و در واقع شروع ترم از 2 ماه دیگه هست. و من در بهترین حالت می تونم 1 ماه دیگه سفارت یاشم.
سفارت تو آنکارا وقت خالی برای دانشجویی رو 6 دسامبر نشون میده .. یعنی مصاحبه نمی کنند ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-11-2017, 09:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2017, 09:20 AM توسط Torkan.)
(03-11-2017, 10:05 PM)nox نوشته: برای بهار و در واقع شروع ترم از 2 ماه دیگه هست. و من در بهترین حالت می تونم 1 ماه دیگه سفارت یاشم.
سفارت تو آنکارا وقت خالی برای دانشجویی رو 6 دسامبر نشون میده .. یعنی مصاحبه نمی کنند ؟

وا!
دوست عزیز سریع وقت بگیرید. دیر شده!
اگه کلیرنس برید احتمالا باید دیفر کنید
شما همون رو بگیرید ولی تا جایی که میدونم سفارت آمریکا در آنکارا فعلا فعال نیست
حالا شما بگیر چاره ای نیست اگر دبی بود مطمین تر بدر
با توجه به تحولات اخیر دیپلماتیک که میان دو کشور آمریکا و ترکیه رخ داده است، این دو کشور صدور انواع ویزای غیرمهاجرتی در سفارت‌خانه‌های کشور دیگر را به حالت تعلیق در آورده اند. در نتیجه این امر، صدور ویزا‌های غیر مهاجرتی (J1/J2، F1/F2 و B1/B2) در سفارت آمریکا در ترکیه متوقف شده است. 
 بیعتا این تنش‌ها علاوه بر شهروندان ترکیه، ایرانیانی که برای دریافت ویزا به سفارت آمریکا در ترکیه مراجعه می‌نمایند را نیز در بر می‌گیرد و ایرانیان فعلاً نمی‌توانند برای دریافت وقت مصاحبه سفارت آمریکا در کشور ترکیه اقدام نمایند.
این در حالیست که ماه‌هاست است سفارت آمریکا در ترکیه، هیچ وقت سفارتی را برای درخواست ویزای این کشور را برای ایرانیان باز نکرده است و بدین ترتیب عملا تغییر خاصی در وضعیت صدور ویزای آمریکا برای ایرانیان توسط سفارت این کشور در ترکیه ایجاد نشده است.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-11-2017, 10:11 AM
(03-11-2017, 10:05 PM)nox نوشته: برای بهار و در واقع شروع ترم از 2 ماه دیگه هست. و من در بهترین حالت می تونم 1 ماه دیگه سفارت یاشم.

همون طور که Torkan هم گفت، سفارت آمریکا در آنکارا فقط در حال حاضر ویزاهای مهاجرتی رو انجام می‌ده و برای ویزای دانشجویی تا اونجا که می‌دونم نمی‌تونید از آنکارا اقدام کنید. در نتیجه بهتره که از جای دیگه وقت بگیرید. این وقت رو هم می‌تونید فعلا بگیرید، ولی بعید می‌دونم که بتونید ازش استفاده کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pasolini
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-12-2017, 01:31 PM
سلام
من به عنوان Research Scholar دعوت نامه یکساله دارم و اونا 28317 دلار بهم میدن (مطابق برگه  DS-2019

من واسه مصاحبه سفارت آمریکا در ایروان رو انتخاب کردم و ویزای J1 میخوام. بنظرتون چقدر شانس دارم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 بعدی »