عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین elizabet2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-12-2016, 04:20 PM
(01-12-2016, 12:34 PM)Torkan نوشته: درود
هند که هیچی! ایروان هم بدون فاند اصلا!
همانطور که بابک خان گفتن دلیلش تقریبا روشن بوده. اینکه شما واسه ارشد میرید تا برگردید و شرکت رو ادامه بدید به نظرم اغراقه!افسر پیش خودش میگه خب دو سال ارشد خوندن چه کمکی به شما خواهد کرد که برگردین و شرکت رو گسترش بدین.
اینکه درامد خودتون هم اونقدره راحت افسر رو مجال میکنه که میرین بمونین. 
از یه دانشگاه بهتر اقدام کنید از سفارت در انکارا.

دانشگاه Marquette  یک سوم شهریه همسرم رو بهش اسکالر شیپ داده و آفیسر ارمنستان هم نامه اسکالر شیپ رو چک کرد!!
به نظرتون اگه دوباره تنها از آنکارا اقدام کنه با همین شرایط شانسی داره؟؟!!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-12-2016, 05:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-12-2016, 08:22 PM توسط Torkan.)
(01-12-2016, 04:20 PM)elizabet2005 نوشته: دانشگاه Marquette  یک سوم شهریه همسرم رو بهش اسکالر شیپ داده و آفیسر ارمنستان هم نامه اسکالر شیپ رو چک کرد!!
به نظرتون اگه دوباره تنها از آنکارا اقدام کنه با همین شرایط شانسی داره؟؟!!

بله خب. یک سوم شهریه فاند حساب نمیشه که!
بعیده باز اکه به زودی اقدام کنن شانس داشته باشن البته تنهایی اقدام کنن خب احتمالش بیشتر میشه گرفتنش اگه شما باهاش همراهی نکنید. با این حال بازم شانسشون کمه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Roia63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-12-2016, 03:44 AM
سلام دوستان

من ۶ روز پیش از سفارت دبی با بند ۲۱۴ ریجکت شدم . من لیسانس مهندسی آی تی از دانشگاه آزاد رو دارم و برای مستر همراه با دوره زبان از یکی از دانشگاه های متوسط آمریکا درخواست دادم که پذیرش i-20من برای دوره ی زبانم برای ژانویه ۲۰۱۷ ینی تقریبا ۲۰ روز دیگه ست .هنوز پذیرس مسترم در دست بررسیه از همون دانشگاه و قطعی نیست بدلیل نداشتن مدرک زبان و gre !
من کارمند رسمی بانک با سابقه ۱۲ ساله هستم و برای دوره زبان و مستر درخواست مرخصی بدون حقوق دارم و سند ۶ دانگ در رهن همون بانک محل خدمتم دارم و bs خوب . با این شرایط بنظر شما درخواست ویزای مجدد رو از کدوم سفارت بکنم بهتره .باتوجه به اینکه یکبار از دبی ریجکت شدم بدلیل هول شدن و نبردن cv همراه خودم .
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-12-2016, 04:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2016, 04:05 AM توسط Matinking.)
(12-12-2016, 03:44 AM)Roia63 نوشته: سلام دوستان

من ۶ روز پیش از سفارت دبی با بند ۲۱۴ ریجکت شدم . من لیسانس مهندسی آی تی از دانشگاه آزاد رو دارم و برای مستر همراه با دوره زبان از یکی از دانشگاه های متوسط آمریکا درخواست دادم که پذیرش i-20من برای دوره ی زبانم برای ژانویه ۲۰۱۷ ینی تقریبا ۲۰ روز دیگه ست .هنوز پذیرس مسترم در دست بررسیه از همون دانشگاه و قطعی نیست بدلیل نداشتن مدرک زبان و gre !  
من کارمند رسمی بانک با سابقه ۱۲ ساله هستم و برای دوره زبان و مستر درخواست مرخصی بدون حقوق دارم و سند ۶ دانگ در رهن همون بانک محل خدمتم دارم و bs خوب . با این شرایط بنظر شما درخواست ویزای مجدد رو از کدوم سفارت بکنم بهتره .باتوجه به اینکه یکبار از دبی ریجکت شدم بدلیل هول شدن و نبردن cv همراه خودم .

از هیچ سفارتی!

ماه هاست پذیرش های کامل (و fully-funded) به راحتی reject میشن و شما انتظار دارید بدون داشتن پذیرش قطعی اونم به اسم دوره زبان بهتون ویزا بدن؟

توصیه می کنم تا قطعی نشدن پذیرش master تون و در دست داشتن I20 اون اقدامی برای ویزا نکنید چون ماحصل اون صرفا اضافه شدن به تعداد reject هاتون خواهد بود...
نقل قول  

آفلاین Light106
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-04-2017, 09:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2017, 09:49 PM توسط Light106.)
با سلام

آیا در وضعیت فعلی سفارت آنکارا برای درخواست F1 مناسب است؟
شرایط من:
لیسانس هوافضا از تهران. پذیرش فول فاند برای دکترای مکانیک از یک دانشگاه خوب دارم. (دستیار تحقیقاتی و به عنوان برنامه نویس)
تا به حال سفر خارجی نداشته ام و در خارج از ایران نیز فامیل ندارم. سابقه ثبت نام در لاتاری را هم دارم.
از کدام سفارت اقدام کنم بهتر است؟
واقعا ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

19-04-2017, 09:23 AM
(18-04-2017, 09:16 PM)Light106 نوشته: با سلام

آیا در وضعیت فعلی سفارت آنکارا برای درخواست F1 مناسب است؟
شرایط من:
لیسانس هوافضا از تهران. پذیرش فول فاند برای دکترای مکانیک از یک دانشگاه خوب دارم. (دستیار تحقیقاتی و به عنوان برنامه نویس)
تا به حال سفر خارجی نداشته ام و در خارج از ایران نیز فامیل ندارم. سابقه ثبت نام در لاتاری را هم دارم.
از کدام سفارت اقدام کنم بهتر است؟
واقعا ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.

سلام،
آنکارا تقریبا از دو سال پیش تغییر رویه داد، اما هنوز هم گزینه‌ی مناسبی محسوب می‌شود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Light106
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-04-2017, 09:34 AM
(19-04-2017, 09:23 AM)automotive نوشته: سلام،
آنکارا تقریبا از دو سال پیش تغییر رویه داد، اما هنوز هم گزینه‌ی مناسبی محسوب می‌شود.

ممنون که سوالم را جواب دادید.
به پست های قبلی که نگاه می کردم به نظر می آمد اخیرا آنکارا خیلی reject می کند ولی بعضی از دوستان گفته بودند که ارمنستان برای افرادی که فاند دارند گزینه ی بهتری است. آیا این مساله درست دارد؟
با این شرایط کدام سفارت از همه مناسب تر است؟ ارمنستان، دبی یا آنکارا؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-04-2017, 01:10 PM
(19-04-2017, 09:34 AM)Light106 نوشته: ممنون که سوالم را جواب دادید.
به پست های قبلی که نگاه می کردم به نظر می آمد اخیرا آنکارا خیلی reject می کند ولی بعضی از دوستان گفته بودند که ارمنستان برای افرادی که فاند دارند گزینه ی بهتری است. آیا این مساله درست دارد؟
با این شرایط کدام سفارت از همه مناسب تر است؟ ارمنستان، دبی یا آنکارا؟

ارمنستان هم تا چند سال پیش، همه‌ی افراد را تایید می‌کرد!!! تا اینکه یکی از هموطنان در اقدامی بسیار عجیب به افسر گفته بود که خانم ما شما را می‌شناسیم، در ایران همه عکس شما را دارند و این صحبت‌ها.
از آن موقع ارمنستان به شدت و بی دلیل به مدت چند ماه ریجکت می‌کرد.
از آنجایی که چند ماه است هیچ ویزایی صادر نشده، من هم اطلاع ندارم که رفتار سفارت‌ها در حال حاضر چگونه است. اما سفارت ترکیه معمولا رفتار معقولانه‌ای دارد، اما به وضعیت ترکیه توجه داشته باشید، آخرین افرادی که (اگر اشتباه نکنم بیش از 6 ماه پیش) وارد این کشور شدند، شاهد انفجار در یکی از خیابان‌های نزدیک سفارت بودند.
به نظر من ترکیه مناسب است، فقط حواس خود را جمع کنید و از افراد مشکوک و اجتماعات فاصله بگیرید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Sina_ahmari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-04-2017, 12:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2017, 12:03 PM توسط Sina_ahmari.)
سلام دوستان،من ٣٠سال سن دارم،حدود١٦،١٧تا ويزاي چين دارم تو پاسم،اونجا دفتر دارم،٢سال پيش از ارمنستان به همراه پدر و مادرم اقدام كردم و بدون كليرنس ويزا گرفتم،پدر و مادر رو فرستادن كليرنس،البته چون معافيت دارم كليرنس نفرستادن فكر كنم.برادرم امريكا دانشجو بود اون موقع و الان كار ميكنه و گرين كارت داره.خواستم بدونم الان ميخوام اپلاي كنم براي ويزاي توريستي احتمال ريجكت هست؟و كدوم سفارت راحت تره؟شنيدم باكو خيلي راحتره به شرطي كه تركي بلد باشيم كه من خودم ترك هستم و مشكلي ندارم.در حالت كلي كدوم سفارت راحت تره الان؟٢سال پيش براي عروسي برادرم اقدام كردم و مدارك عروسي شامل كارت دعوت و كارت محضر بود.ممنون ميشم راهنمايي كنين.
نقل قول  

آفلاین arghavan.sh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2017, 06:06 PM
سلام

من مستر فیزیک از دانشگاه تهران دارم و پذیرش دوره دکتری از دانشگاه TEXAS A&M به همراه فاند به صورت TA که برای سال اول مقدار 25000 تا رو از طرف دانشگاه تعیین کردن، من استادم مشخص نیست و بنابرین ریسرچ پلن هم ندارم ولی تو SOPام کامل علاقه مندیم و قصدم از کاری ک دوست دارم انجام بدم رو مشخص کردم در ضمن از طرف پدر هم ساپورت خوب مالی میتونم بشم یعنی BS رو میبرم سفارت، میشه لطفا راهنماییم کنید با توجه به اینکه دختر هستم و استرس هم زیاد دارم بین دبی و ارمنستان کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون
من باید اواخر آگست اونجا باشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 بعدی »