عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
چگونه مقاله علمی بنویسیم

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه مقاله علمی بنویسیم
آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2015, 12:52 AM
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی  برق ام 
استادم راضی هست که یک مقاله باهاش کار کنیم برای این که موضوع ام و کارم بهتر بشه چیکار کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید که چطور بتونم حین مطالعه ام چیز جدیدی ارائه بدم 

نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-02-2015, 04:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2015, 04:55 AM توسط Mehran28.)
(25-02-2015, 12:52 AM)'sharif' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی  برق ام 
استادم راضی هست که یک مقاله باهاش کار کنیم برای این که موضوع ام و کارم بهتر بشه چیکار کنم؟؟

سلام، اینکه شما یه استاد راهنما دارید خیلی خوبه، برای اینکه بتونید در موضوعی که برای مقاله انتخاب کردید حرفی برای گفتن داشته باشید لازمش اینکه که به اون موضوع کاملا مسلط شید، مقالات و کتابهای مرتبط رو مطالعه کنید(ترجیحا مقالات رو به همون زبان اصلی مطالعه کنید، بعضی ها مقاله میدند واسشون ترجمه کنند بیرون که ممکنه اصلا با اون چیزی که هست ترجمه یکسانی نداشته باشه یا اگر دانش زبان کافی ندارید به کمک استاد و یا کسی که رشته برق هست مقاله رو مطالعه کنید)، سعی کنید منابع و مقالات معتبر رو برای مطالعه انتخاب کنید.
 چطور بتونم حین مطالعه ام چیز جدیدی ارائه بدم : پاسخ این سوال بر میگرده به موضوع مقاله شما و تسلط شما به موضوع هر موضوعی یه مرزی داره برای خودش، مقاله ای با کیفیت هست که بتونه مرز علمی موضوعی که انتخاب کرده رو جلوتر ببره لازمه این هم تسلط شما و درک شما از موضوع هست که بازم لازمش مطالعه بروزترین منابع و مقالات در اون زمینه هست.
موفق باشید/  
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Big Grin  26-02-2015, 03:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2015, 03:53 AM توسط ahmadpashaei.)
(25-02-2015, 12:52 AM)'sharif' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی  برق ام 

سلام و درود به شما که میخواین مقاله بدین
راستش من در حد یک ژورنال تو پروژه کارشناسیم کار کردم ولی نتونستم و ندونستم که میتونم مقاله در بیارم ازش چون استادم رو موضع تسلط نداشت،مطالعه ای هم براش نداشت؛از من یاد می گرفت(بسیار استاد خوبی هستن البته).تازه یاد گرفتم که چجوری درش بیارم!! بنابراین باید این نصیحت رو به یاد داشته باشین که اگر استادتون اینکاره هست باید رو موضوعات اون کار کنید نه اینکه از ما بپرسید و تایتل یه موضوع رو به استاد بگین. استادتون باید در زمینه کاری خودش توان تعریف پروزه براتون داشته باشه وگرنه بعیده مقاله بدین در کارشناسی
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-03-2015, 01:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2015, 02:10 PM توسط sharif.)
(26-02-2015, 03:50 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام و درود به شما که میخواین مقاله بدین
راستش من در حد یک ژورنال تو پروژه کارشناسیم کار کردم ولی نتونستم و ندونستم که میتونم مقاله در بیارم ازش چون استادم رو موضع تسلط نداشت،مطالعه ای هم براش نداشت؛از من یاد می گرفت(بسیار استاد خوبی هستن البته).تازه یاد گرفتم که چجوری درش بیارم!! بنابراین باید این نصیحت رو به یاد داشته باشین که اگر استادتون اینکاره هست باید رو موضوعات اون کار کنید نه اینکه از ما بپرسید و تایتل یه موضوع رو به استاد بگین. استادتون باید در زمینه کاری خودش توان تعریف پروزه براتون داشته باشه وگرنه بعیده مقاله بدین در کارشناسی

سلام خیلی ممنون از راهنمایی های شما دوستان ahmadpashaei , mehran28
مشکل من این هست که چون یک موضوعی رو برای پروژه یکی از دزس هام ی  انتخاب کرده بودم و یک سالی روش کار کرده بودم تصمیم گرفتم همون موضوع رو ادامه بدم برای پروژه کارشناسی اما این موضوع خیلی در حیطه کار استادم نیست و من میرفتم گزارش می بردم و براشون جدید بود موضوع جالب ولی سخت و شاخه ای به نظر می رسه که پیش بردن تک نفره برای یک دانشجوی کارشناسی سخت هست  به همین علت در قطعی کردن موضوع ام  مردد هستم از طرفی وفتی مقالات استادم رو مرور می کنم بهترین موضوعی که می بینم موضوع ربات UAVها هستند این موضوع چطور هست؟آیا مقاله در این زمینه دارید ممنون میشم کمک کنید چون تجربه ای ندارم .

نقل قول  

آفلاین ronak_911
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2015, 10:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2015, 10:40 PM توسط ronak_911.)
سلام دوستان ..
من رشتم برقه چنتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید.
1) از بین ژورنالهای داخلی که وجود داره از کجا بدونم کدومش بهتره؟
2) از کجا بدونم مقالم ارزش چاپ شدن تو ژورنالهای خارجی رو داره یا نه؟
3) ایا اشکال داره مقاله توی چند ژورنال چاپ بشه؟ درسته خسته کنندس اما اصلا این کار درسته یا مزیتی داره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-05-2015, 09:41 PM
(05-05-2015, 10:39 PM)'ronak_911' نوشته: سلام دوستان ..
من رشتم برقه چنتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید.
1) از بین ژورنالهای داخلی که وجود داره از کجا بدونم کدومش بهتره؟
2) از کجا بدونم مقالم ارزش چاپ شدن تو ژورنالهای خارجی رو داره یا نه؟
3) ایا اشکال داره مقاله توی چند ژورنال چاپ بشه؟ درسته خسته کنندس اما اصلا این کار درسته یا مزیتی داره؟

1- در این مورد توضیح بسیار مفصله و به طور خلاصه خدمتون عرض کنم در ژورنال های داخلی مقالات به سه دسته ISC، ISI و سایر تقسیم میشن که در این بین مقالات ISI دارای ارزش بالاتری هستند و به همان ترتیب مقالات ISC و سایر. تفاوت مقالات ISC و ISI را در این تاپیک مشاهده بفرمایید.

2- این سوال نیز مانند سوال قبلی جای بحث زیادی داره و پیشنهاد میکنم که تاپیک فعلی رو از ابتدا مطالعه بفرمایید و سپس سوالاتتون رو مطرح کنید.

3-  یکی از مفاهیم اولیه یک مقاله در واقع ایده، نوآوری و یا روشی جدیدی است که توسعه یافته است. طبیعتاً وقتی یک مقاله رو در ژورنالی چاپ می‌کنید در واقع این کارتون رو به ثبت رسانده اید و نمی تونید مقاله چاپ شده/مورد پذیرش واقع شده رو در ژورنال دیگری چاپ کنید. حتی ارسال یک مقاله به چند ژورنال برای داوری با توجه به قوانین ژورنال ها اغلب جایز نیست.

در پاین پیشنهاد میکنم که تاپیک های این انجمن را تا حد امکان مورد مطالعه قرار دهید. مطمئناً پس از مطالعه دید بهتری راجع اینکه مقاله چیست و چه مزیتهایی دارد و همینطور نحوه ی اجرای کار تحقیقاتی بدست خواهید آورد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین emperor23
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-05-2015, 12:27 PM
سلام دوستان
کسی می تونه تفاوت research paper , short communication و technical paper را با هم برام توضیح بده??
با تشکر
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 12
14-05-2015, 05:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2015, 05:19 PM توسط blur.)
(14-05-2015, 12:27 PM)'emperor23' نوشته: سلام دوستان
کسی می تونه تفاوت research paper , short communication و technical paper را با هم برام توضیح بده??
با تشکر

سلام. فکر می کنم این لینک و این بتونن به سوالتون جواب بدن. 

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
19-05-2015, 12:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2016, 07:30 PM توسط MaMi.)
Publishing Your Research 101 (by American Chemical Society)

Episode 1 - How to Write a Paper to Communicate Your Research
Episode 2 - Writing Your Cover Letter
Episode 3 - Selecting Peers to Suggest as Reviewers
Episode 4 - Submitting Your Manuscript...
Episode 5 P1 - Ethical Considerations for Authors
Episode 5 P2 - Ethical Considerations for Reviewers
Episode 6 P1 - The Review Process For Reviewers
Episode 6 P2 - The Review Process For Authors
Episode 7 - Open Access and ACS Author Choice
Episode 8 P1 - Tips for English as a Second Language Speakers
Episode 8 P2 - Tips for English as a Second Language Speakers
Episode 8 P3 - Tips for English as a Second Language Speakers
Episode 8 P4 Tips for English as a Second Language Speakers
Episode 9 P1 - The Basics of Copyright
Episode 9 P2 - The Basics of Fair Use

Refrence
Thanks to Anonymous
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین dr.mahak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2015, 02:42 PM
سلام دوستان
در ارتباط با رشته های علوم پزشکی اگر در زمینه ای ایده بکر و حرف تازه ای برای گفتن داشته باشیم ایا اگر خودمان به تنهایی مقاله بنویسیم بهتره یا از استادی بخواهیم که اسم او هم در مقاله بیاد؟
اخه ببینید فرضا من در زمینه قلب مقاله ای خوب نوشتم.این مقاله تو یه ژورنال خوب خارجی هم چاپ بشه بعد نمیگن خوب چرا این شخص هنوز سال 2 پزشکی است داره یه مطلب تخصصی از قلب میگه ؟!
ولی فرضا اگر اسم استادم که متخصص قلب هست تو مقاله بیاد نشون میده نویسنده های مقاله یکی شون تخصص مربوطه را داره
سوال من اینه که ایا مورد اول بهتره یا دوم؟
میدونید چون ایده های خوب و تازه ای برای مقاله نوشتن دارم و استاتید گرامی بدون هیچ زحمتی میخوان اسمشون تو مقاله اورده بشم من میخوام فقط خودم به عنوان دانشجوی سال دوم پزشکی تو مقاله ثبت بشه اما نگرانی من اینه که نکنه این مساله یه امتیاز منفی تلقی بشه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »